geçmiş olsun canım durur birazdaha allahın izniyleKızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Ne iyi drmuş,son ana kadar bekletti.Normal zamnından bir hafta önce alacak di mi ?inşallah hepsi zamanında gelsin. seninde normal canim erken değil gelişimini tamamladiysa sorun yoktur :)
çok geçmiş olsun canım sıcaktan olmuşturbu sabah uyanmaya calisirken elimi burnuma attim ve kanamaya basladi. Kan damla damla yataga akti, durduramadim. Allahtan esim vardi da tampon ve buz kompresi ile 5 dk sonra durdurduk. Ama cok korktumİnsallah olumsuz bir etki yapmaz.
evet canim hep ayda bir gittim som ana kadar zaten dün pat diye verdi günü :)Ben de dün ilk ödemimi gördüm.Sağ ayağım şişti,biraz fazla ayakta kalmıştım.Damarlı ayaklarım tombiş tombiş oldu,damarları gözükmüyor artık.
Ne iyi drmuş,son ana kadar bekletti.Normal zamnından bir hafta önce alacak di mi ?
Allah yardımcınız olsun canım rabbim aratmadan isteyen herkese nasip etsin 2. çocuğa niyetlen sen fazla vakit geçmeden maliyeti düşürüyor daha ucuza geliyorÖzel sağlık sigortam yok canım sgklıyım. Medical parka gidiyorjm. İlk 3 ay acıbadem maslaka gidiyordum tedaviyide orada olduk inan doğumla birlikte hazırlıkları odası falan 50bini tamamlacağız. Abartı bulanlar olabilir ama tedaviyi tamamlayana kadar 20-22bin harcadık sonra kıyafetleri arabası oto koltuğu odası hazırlıkları testler kontrolleri ilaçları acilleri doğumu fotocusu vs derken uçtu gitti. Allah eşime kuvvet versin. Varda yapabildik Allah kısmet etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Oo csnım gözün aydın bin maşallah. Ben 33+5 te gittiğimde 2050 gramdı sonra biranda kilo aldı. Zaten son bir ayds çok hızlı kilo alıyolar diye biliyorum. Detaylıya da gir için rahatlasın ama hiçbir sorun çıkmayacak emin ol. Yalnız onun bakamıyor olması ilginç geldi bana. 4 boyutlu makinası yokmu?
Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Antalyaya cok gittim heryaz tatil için ama orda yaşamıyorum.. aynen senin gibi hayran kalıyorum şehre sadece nemi beni rahatsız ediyor mersinde doğup büyümeme rağmen..Antalya da doğum yapasım geldi :)O sıcakta nasıl olur bilmem ama.Babamların yazlık Konyaaltı Altınkum da.Gelsem mi ki :)O sıcaklar olmasa ne güzel şehir.Gezilecek çok yer var.Phaselis e bağımlıyım.Antik şehir,salaş,kumsalı çok güzel.Yabancı turistleri yatlarla getiriyorlar.Denizin içi kum ve dalga yok.Gelecek sene bebişi orada denize sokacağım inşallah.Sen gittin mi,önerebileceğin güzel yerler var mı?
Ben de ikide bir vasiyet veriyorum :) Anneme ve eşime. Eşini düşünme hiç,o evlenir.Bana bişi olsa evlenirsin çocuğuma kim bakacak diyorum,evlenmem diyor da yemezler :) Sigorta bana bişi olursa 60 bin veriyormuş bir de arabamı satıp çocuğun hesabına yatır diye vasiyet verdim,ziynet eşyalarını,ev aksesuarlarını anneme bıraktım çocuğum büyüyünce ona verecek.Bir de bizim hala bekar evlenmedi,bu saatten sonra da evlenemez sanırım,bebişte annelik özlemini giderir.İçim rahat yani :) Bir de benim ailemde klasik kim birazcık hasta olsa gidiyorum demeye başlar :) Sen sadece düşünüyormuşsun bak benim durum çok ciddi ayarlamalar yapıyorum :)Kizlar gece gece ağlama krizi tuttu beni. Taa baslarda bu düşünceler kafamı kurcalıyordu, simdi dusundum yine ağladım. Doğumda bana bir sey olursa esime kızıma kim sahip çıkacak diye dusundum sonra başladım ağlamaya(((
Anneler babalar var ama biz onlara anlatmadigimiz cogu seyi birbirimizle paylasiriz.
Canm çok güzelmiş hangi siteden aldn bunu bide ödeme kredi karttlamı oluyor bnde düşünüyorum bundan yaptrmayıKızlar şimdi kargom geldi lokum ve cikolata siparişi vermiştim hacışeriften adeti kendim seçtim hem cikolata hem lokum 100 tane istedim. hemen geldi vede cok güzel paket yapmışlar geçen yılda cok memnun kalmıştım...
bu arada int üye olmaya gerek yok watsapp no var ordan verebiliyoruz..
Eşime bebisten once de yalniz kalma evlen derdim hep hala derim. Ama bebek olunca gelen ister mi bakar mi onlari da dusunmuyor degilim. Anamlara bıraksın onlar bakar. Bunlari esimle paylasamadim. Doğumdan cok korkuyor zaten bana ya da bebise bir sey olacak diye. Bunlari onunla paylasamadim. Cok duygusal oturur aglar kafasina bakar. Film izlerken bile ölümlü hastalikli bir sey olsun aglar omzumda. Ben gucluyumdur ama hormonlardan herhalde.Ben de ikide bir vasiyet veriyorum :) Anneme ve eşime. Eşini düşünme hiç,o evlenir.Bana bişi olsa evlenirsin çocuğuma kim bakacak diyorum,evlenmem diyor da yemezler :) Sigorta bana bişi olursa 60 bin veriyormuş bir de arabamı satıp çocuğun hesabına yatır diye vasiyet verdim,ziynet eşyalarını,ev aksesuarlarını anneme bıraktım çocuğum büyüyünce ona verecek.Bir de bizim hala bekar evlenmedi,bu saatten sonra da evlenemez sanırım,bebişte annelik özlemini giderir.İçim rahat yani :) Bir de benim ailemde klasik kim birazcık hasta olsa gidiyorum demeye başlar :) Sen sadece düşünüyormuşsun bak benim durum çok ciddi ayarlamalar yapıyorum :)
Yapışıp kalmaz inşallah üstümüze çok çirkin hissediyorum kendimi. Bugün dolabıma baktım şöyle bi. Aah ah dedim. Özledim resmen kıyafetlerimi yahuu. Nede güzellermiiş54 le hamile kaldım 74 kiloyum.Ben de çok merak ediyorum nasıl gider bu kilolar?
sagol canim, sonlara yaklastikca panik oluyor insan her seyeçok geçmiş olsun canım sıcaktan olmuştur
Söylenecek bişi yok canım normal böyle düşünmemiz,iyi ki düşünüyoruz da kendimize daha iyi bakarız.Ben söylüyorum eşim dalga geçiyor,ben de kendimle dalga geçiyorum.Eski zamanlarda değiliz ki,o tür olaylar nadir oluyor.Allah bize de eşlerimize de güc kuvvet uzun ömür versin,bebişlerimize güzel güzel bakalım.Düşün işte ben 35 yaşındayım anneme babama hala ihtiyacım var.Eşime bebisten once de yalniz kalma evlen derdim hep hala derim. Ama bebek olunca gelen ister mi bakar mi onlari da dusunmuyor degilim. Anamlara bıraksın onlar bakar. Bunlari esimle paylasamadim. Doğumdan cok korkuyor zaten bana ya da bebise bir sey olacak diye. Bunlari onunla paylasamadim. Cok duygusal oturur aglar kafasina bakar. Film izlerken bile ölümlü hastalikli bir sey olsun aglar omzumda. Ben gucluyumdur ama hormonlardan herhalde.
Bir de sabah sabah kocam çok yeme şişman olursan seni sevmem diyor.Bak şimdi...Söylemedim de ben de zayıflayıp beni sevecek başka birini bulurum diyecektim de ,neyse.Neden yapışsın veririz.Kız kardeşim 25 kilo verdi.Evlenmeden önceki hali gibi şu an.Doğuralım 3 ay geççsin hem evde pedal çevireceğim hem de pilatese giderim.Yapışıp kalmaz inşallah üstümüze çok çirkin hissediyorum kendimi. Bugün dolabıma baktım şöyle bi. Aah ah dedim. Özledim resmen kıyafetlerimi yahuu. Nede güzellermiiş
Bel olsa doğum sancısı olabilirdi de sırtsa yatış şeklinden tutulmuş olabilir.Kızlar sabah 8den beridir sırtım ağrıyo. Sadece sağ tarafı. Belden baya yukarısı. Bi sıkıntı yoktur dmi
Can'ım şu yazıyo ve benzeri yazıları okumuştum forumlarda ,Yok kız öyle olsa benimkinin yüksek çıkar ben her nstye kalp çarpıntısı stresle giriyorum onunki normal çıkıyo korkutma şimdi beni :)) bebeğin strese girmesi demek kalp atışlarının düşmesi demek
Valla ben olsaydım derdimm. Bnmki dr sanki lokmalarımı sayıyor :) sürekli çok yedin diyip duruyor. Doğumu bi yapayım bende de koşu bandı bisiklet ve pilates topu araç gereçleri var. 1 sene bekleyemem eski halime dönmek için. Sezaryan olucam ne zaman spor yapablr hale gelirsem abanıcaaamBir de sabah sabah kocam çok yeme şişman olursan seni sevmem diyor.Bak şimdi...Söylemedim de ben de zayıflayıp beni sevecek başka birini bulurum diyecektim de ,neyse.Neden yapışsın veririz.Kız kardeşim 25 kilo verdi.Evlenmeden önceki hali gibi şu an.Doğuralım 3 ay geççsin hem evde pedal çevireceğim hem de pilatese giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?