2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım durur birazdaha allahın izniyle

Ben de dün ilk ödemimi gördüm.Sağ ayağım şişti,biraz fazla ayakta kalmıştım.Damarlı ayaklarım tombiş tombiş oldu,damarları gözükmüyor artık.
inşallah hepsi zamanında gelsin. seninde normal canim erken değil gelişimini tamamladiysa sorun yoktur :)
Ne iyi drmuş,son ana kadar bekletti.Normal zamnından bir hafta önce alacak di mi ?

bu sabah uyanmaya calisirken elimi burnuma attim ve kanamaya basladi. Kan damla damla yataga akti, durduramadim. Allahtan esim vardi da tampon ve buz kompresi ile 5 dk sonra durdurduk. Ama cok korktum İnsallah olumsuz bir etki yapmaz.
çok geçmiş olsun canım sıcaktan olmuştur

evet canim hep ayda bir gittim som ana kadar zaten dün pat diye verdi günü :)

Kizlar gece gece ağlama krizi tuttu beni. Taa baslarda bu düşünceler kafamı kurcalıyordu, simdi dusundum yine ağladım. Doğumda bana bir sey olursa esime kızıma kim sahip çıkacak diye dusundum sonra başladım ağlamaya(((
Anneler babalar var ama biz onlara anlatmadigimiz cogu seyi birbirimizle paylasiriz.

Allah yardımcınız olsun canım rabbim aratmadan isteyen herkese nasip etsin 2. çocuğa niyetlen sen fazla vakit geçmeden maliyeti düşürüyor daha ucuza geliyor bizde seninki kadar olmasada ilkinde çok masraf etmiştik bunda en fazla 1500 TL harcadık eşimde bu bedavaya geldi bu tane daha yapalım demeye başladı cinsiyet farkı olsa tabiki böyle olmazdı

bende hiç anlamadım canım. ama bana makinayla ilgili sorun var gibi gelmedi. söylediklerine bakılırsa onu perinatolog daha iyi değerlendirir gibi bişey demek istedi galiba. imkanımız varken hocaya da soralım dedi ona yönlendirdi. neyse olsun böyle içimiz daha rahat edecek, sorun da çıkmaz inşallah.

canım geçmiş olsun. birkaç güne 34 bitiyor galiba senin. endişe etme Allahın izniyle birşeycik olmaz. yine de duamız bebeğin biraz daha bekler inşallah. sen stres yapmamaya çalış herşey güzel olacakk..

Antalyaya cok gittim heryaz tatil için ama orda yaşamıyorum.. aynen senin gibi hayran kalıyorum şehre sadece nemi beni rahatsız ediyor mersinde doğup büyümeme rağmen..

Ben de ikide bir vasiyet veriyorum :) Anneme ve eşime. Eşini düşünme hiç,o evlenir.Bana bişi olsa evlenirsin çocuğuma kim bakacak diyorum,evlenmem diyor da yemezler :) Sigorta bana bişi olursa 60 bin veriyormuş bir de arabamı satıp çocuğun hesabına yatır diye vasiyet verdim,ziynet eşyalarını,ev aksesuarlarını anneme bıraktım çocuğum büyüyünce ona verecek.Bir de bizim hala bekar evlenmedi,bu saatten sonra da evlenemez sanırım,bebişte annelik özlemini giderir.İçim rahat yani :) Bir de benim ailemde klasik kim birazcık hasta olsa gidiyorum demeye başlar :) Sen sadece düşünüyormuşsun bak benim durum çok ciddi ayarlamalar yapıyorum :)

Canm çok güzelmiş hangi siteden aldn bunu bide ödeme kredi karttlamı oluyor bnde düşünüyorum bundan yaptrmayı

Kızlar sabah 8den beridir sırtım ağrıyo. Sadece sağ tarafı. Belden baya yukarısı. Bi sıkıntı yoktur dmi

Eşime bebisten once de yalniz kalma evlen derdim hep hala derim. Ama bebek olunca gelen ister mi bakar mi onlari da dusunmuyor degilim. Anamlara bıraksın onlar bakar. Bunlari esimle paylasamadim. Doğumdan cok korkuyor zaten bana ya da bebise bir sey olacak diye. Bunlari onunla paylasamadim. Cok duygusal oturur aglar kafasina bakar. Film izlerken bile ölümlü hastalikli bir sey olsun aglar omzumda. Ben gucluyumdur ama hormonlardan herhalde.

Söylenecek bişi yok canım normal böyle düşünmemiz,iyi ki düşünüyoruz da kendimize daha iyi bakarız.Ben söylüyorum eşim dalga geçiyor,ben de kendimle dalga geçiyorum.Eski zamanlarda değiliz ki,o tür olaylar nadir oluyor.Allah bize de eşlerimize de güc kuvvet uzun ömür versin,bebişlerimize güzel güzel bakalım.Düşün işte ben 35 yaşındayım anneme babama hala ihtiyacım var.

Yapışıp kalmaz inşallah üstümüze çok çirkin hissediyorum kendimi. Bugün dolabıma baktım şöyle bi. Aah ah dedim. Özledim resmen kıyafetlerimi yahuu. Nede güzellermiiş
Bir de sabah sabah kocam çok yeme şişman olursan seni sevmem diyor.Bak şimdi...Söylemedim de ben de zayıflayıp beni sevecek başka birini bulurum diyecektim de ,neyse.Neden yapışsın veririz.Kız kardeşim 25 kilo verdi.Evlenmeden önceki hali gibi şu an.Doğuralım 3 ay geççsin hem evde pedal çevireceğim hem de pilatese giderim.

Can'ım şu yazıyo ve benzeri yazıları okumuştum forumlarda ,
"dün gece acile gittik nstde bebeğimin kalp atışı 180-hatta 200e çıktı dr bu neyin stresi bu kadar dedi
başka bişe demedi.doğum çok yakın olabilirmi"
Bebeğin kalp atışı aç kaldığında ve değişik durumlarda düşüyor ama Yüksek stres durumunda Bebek'te kalp atışı yükseliyormuş, doktorlar genelde böyle diyor ben böyle biliyorum yani

Valla ben olsaydım derdimm. Bnmki dr sanki lokmalarımı sayıyor :) sürekli çok yedin diyip duruyor. Doğumu bi yapayım bende de koşu bandı bisiklet ve pilates topu araç gereçleri var. 1 sene bekleyemem eski halime dönmek için. Sezaryan olucam ne zaman spor yapablr hale gelirsem abanıcaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…