- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Kv'de kalıyorm şuan. Koltukta yatıyorum galiba ondan oldu o zamannBel olsa doğum sancısı olabilirdi de sırtsa yatış şeklinden tutulmuş olabilir.
Kız seninle nabızlarımız da mı benziyor bende dinlenirken bile 100 üstünü görüyorum azıcık iş yapıyım evde 140ı gördüm ama yüksek nabzı vücudu yoruyor, eşimin dediğin gibi 50/60 arası, sen kalbi az kullanıyorsun, ben senden önce gidicem diyorum
Kız havalar çok sıcak istanbulda üşütceğimi zannetmiyorm. Tutuldm byük ihtimalle. Bnmde iştah yok hiç sırf oğluşum için az bşy yiyorm.. kilolar inş dediğin gbi oluurGünaydın kızlaar burda sel sele gidiyor ortalık serinledi :)Tugceilker cnm belde ağrı yoksa sırtta varsa ya yel girmiştir tutulmuştur ya üşütmüşsündür uzan biraz sırt üstü Ay bu sabah hiç kahvaltı edesim yok yahu ... Birazdan Arap atı gibi açılırım herhalde bu Arada kiloları dert etmeyin veriliyor
Biz etmesek kocalar ediyor.Bana diyor ki masadan kendimi zor kurtarıyorum,onu da yiyecekmişim yani :)Günaydın kızlaar burda sel sele gidiyor ortalık serinledi :)Tugceilker cnm belde ağrı yoksa sırtta varsa ya yel girmiştir tutulmuştur ya üşütmüşsündür uzan biraz sırt üstü Ay bu sabah hiç kahvaltı edesim yok yahu ... Birazdan Arap atı gibi açılırım herhalde bu Arada kiloları dert etmeyin veriliyor
Antalya da doğum yapasım geldi :)O sıcakta nasıl olur bilmem ama.Babamların yazlık Konyaaltı Altınkum da.Gelsem mi ki :)O sıcaklar olmasa ne güzel şehir.Gezilecek çok yer var.Phaselis e bağımlıyım.Antik şehir,salaş,kumsalı çok güzel.Yabancı turistleri yatlarla getiriyorlar.Denizin içi kum ve dalga yok.Gelecek sene bebişi orada denize sokacağım inşallah.Sen gittin mi,önerebileceğin güzel yerler var mı?
Sen de sağlıkla alırsın kucağına inşallah canım. .Benimde pazartesi dogumum olacak insaAllah cumartesiydi ama doktorum yurtdışı işi çıkmış
Aynı gün çocukları olacaklardı..
Spinal mi genel mi olacaksın canim
Benimki de masadan kendimi zor kurtarıyorum diyor,onu da yiyecekmişim yani :) Bebiş üç aylık olsun kendini toparlasın,o zaman başlarım.Valla ben olsaydım derdimm. Bnmki dr sanki lokmalarımı sayıyor :) sürekli çok yedin diyip duruyor. Doğumu bi yapayım bende de koşu bandı bisiklet ve pilates topu araç gereçleri var. 1 sene bekleyemem eski halime dönmek için. Sezaryan olucam ne zaman spor yapablr hale gelirsem abanıcaaam
Bir tek Hidayet Koyuna gitmedim,Kputaşa gittiğimde de çocuktum,tekrar gitmek lazım.Klima işini nasıl halledeceksin.Çocuğun olduğu odada açacak mısın?Çocuğu sokmazsın di mi denize,altı ay sokmayın diyorlar.Antalyada doğum yapacak biri olarakkk doğumu tavsiye etmicem daha doğurmadan yanmaya başladık doğum yapınca çocuğu pişik etmesem bari diye düşünüyorum ama yinede memleketimi seviyorum yaa gezmeye gelirseniz gidilecek yer o kadar çok ki Kemer' de ayışığı koyu Kaş'ta kaputaş,Hidayet koyları Antalya merkezde Lara,Konyaaltı muhtemelen ben 40ımız çıkar çıkmaz denizde alıcam soluğu inş....
Anadolu yakasında oturuyor olsan görüşürdük kız :)Ahahah iyi güldürdün sabah sabah beni kız :)))
Canım hamilelikte nabız normal.. benim 100-110 arası seyrediyor genelde. Ki ben yatıyorum zaten :) eşinle kıyaslama şu hamilelikte:)
akşam oldumu bendede çok oluyor canim dinlenmedigim rahat yatmadigim zaman artıyor tutulmuş olabilirsin geçmiş olsun bazen belimede geçiyordu ozaman korkuyodumKızlar sabah 8den beridir sırtım ağrıyo. Sadece sağ tarafı. Belden baya yukarısı. Bi sıkıntı yoktur dmi
HahahhaBenimki de masadan kendimi zor kurtarıyorum diyor,onu da yiyecekmişim yani :) Bebiş üç aylık olsun kendini toparlasın,o zaman başlarım.
Tutuldm byük ihtimalle cnm. Çok sağoll. Bnm çok sık belim ağrıyor ama wc gidince geciyor :)akşam oldumu bendede çok oluyor canim dinlenmedigim rahat yatmadigim zaman artıyor tutulmuş olabilirsin geçmiş olsun bazen belimede geçiyordu ozaman korkuyodum
Inşallah atlatır canım, atlatmasa sa dogsa bile haftası iyi bişey olmaz inşallah. Geçmiş olsun, dualarımız seninle. Haberlerini bekliyoruz.Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Geçmiş olsun canım, hamilelikte olabiliyo muş burun kanaması, ilk zamanlar benim de sildigimde hep kan görüyordum. .bu sabah uyanmaya calisirken elimi burnuma attim ve kanamaya basladi. Kan damla damla yataga akti, durduramadim. Allahtan esim vardi da tampon ve buz kompresi ile 5 dk sonra durdurduk. Ama cok korktumİnsallah olumsuz bir etki yapmaz.
Geçmiş olsun canım, benim de sırtım iş yaptığımda, çok oturdugumda ve ayakta kaldigimda ağrıyor. Yel girmiş de olabilir, ağrıyan yeri sıcak tut geçer. Ben çok tutulan bir insanım, artık anlıyorum tutulacagimi ve hemen ağrıyan yeri sariyorum geçiyor.Tutuldm byük ihtimalle cnm. Çok sağoll. Bnm çok sık belim ağrıyor ama wc gidince geciyor :)
En kısıkta fan kuzu. Ama bu sabah ablamda bişey keşfettim aynı klima ondada var. Nem alma ayarını açtı damlaya alıyomuşsun odanın hem nemini alıyo hemde buz gibi yapıyo. Gündüz böyle idare ederim oh mishıı anladım canım.. aynı odada olsa 24 diyecektim :) anca tabii gelir soğukluk mesafeden :) şöyle yapabilirsin fan hızını biraz azaltabilirsin sürekli çalışıp buz gibi etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?