2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hamilelikte nabız normal.. benim 100-110 arası seyrediyor genelde. Ki ben yatıyorum zaten :) eşinle kıyaslama şu hamilelikte:)

Günaydın kızlaar burda sel sele gidiyor ortalık serinledi :) Tugceilker cnm belde ağrı yoksa sırtta varsa ya yel girmiştir tutulmuştur ya üşütmüşsündür uzan biraz sırt üstü Ay bu sabah hiç kahvaltı edesim yok yahu ... Birazdan Arap atı gibi açılırım herhalde bu Arada kiloları dert etmeyin veriliyor

Kız havalar çok sıcak istanbulda üşütceğimi zannetmiyorm. Tutuldm byük ihtimalle. Bnmde iştah yok hiç sırf oğluşum için az bşy yiyorm.. kilolar inş dediğin gbi oluur

Biz etmesek kocalar ediyor.Bana diyor ki masadan kendimi zor kurtarıyorum,onu da yiyecekmişim yani :)

Antalyada doğum yapacak biri olarakkk doğumu tavsiye etmicem daha doğurmadan yanmaya başladık doğum yapınca çocuğu pişik etmesem bari diye düşünüyorum ama yinede memleketimi seviyorum yaa gezmeye gelirseniz gidilecek yer o kadar çok ki Kemer' de ayışığı koyu Kaş'ta kaputaş,Hidayet koyları Antalya merkezde Lara,Konyaaltı muhtemelen ben 40ımız çıkar çıkmaz denizde alıcam soluğu inş....

Benimki de masadan kendimi zor kurtarıyorum diyor,onu da yiyecekmişim yani :) Bebiş üç aylık olsun kendini toparlasın,o zaman başlarım.

Bir tek Hidayet Koyuna gitmedim,Kputaşa gittiğimde de çocuktum,tekrar gitmek lazım.Klima işini nasıl halledeceksin.Çocuğun olduğu odada açacak mısın?Çocuğu sokmazsın di mi denize,altı ay sokmayın diyorlar.

Canım hamilelikte nabız normal.. benim 100-110 arası seyrediyor genelde. Ki ben yatıyorum zaten :) eşinle kıyaslama şu hamilelikte:)

Benim de panik atağım var atak esnasında 100ü geçiyo az önce baktım 102ydi şimdi 80 nabızdan çok çekiyorum en son gidip kalp ilacı isteyecem o olacak /:

Kızlar sabah 8den beridir sırtım ağrıyo. Sadece sağ tarafı. Belden baya yukarısı. Bi sıkıntı yoktur dmi
akşam oldumu bendede çok oluyor canim dinlenmedigim rahat yatmadigim zaman artıyor tutulmuş olabilirsin geçmiş olsun bazen belimede geçiyordu ozaman korkuyodum

Benimki de masadan kendimi zor kurtarıyorum diyor,onu da yiyecekmişim yani :) Bebiş üç aylık olsun kendini toparlasın,o zaman başlarım.
Hahahha arada bi çatalı dürt :) öyle yenmez böyle yenir de. Ya zaman azalfkça günler de geçmiyor sankiii.. doğumu nasl olacaksn cnm. Tarihlermzde aynı

akşam oldumu bendede çok oluyor canim dinlenmedigim rahat yatmadigim zaman artıyor tutulmuş olabilirsin geçmiş olsun bazen belimede geçiyordu ozaman korkuyodum
Tutuldm byük ihtimalle cnm. Çok sağoll. Bnm çok sık belim ağrıyor ama wc gidince geciyor :)

Inşallah atlatır canım, atlatmasa sa dogsa bile haftası iyi bişey olmaz inşallah. Geçmiş olsun, dualarımız seninle. Haberlerini bekliyoruz.

bu sabah uyanmaya calisirken elimi burnuma attim ve kanamaya basladi. Kan damla damla yataga akti, durduramadim. Allahtan esim vardi da tampon ve buz kompresi ile 5 dk sonra durdurduk. Ama cok korktum İnsallah olumsuz bir etki yapmaz.
Geçmiş olsun canım, hamilelikte olabiliyo muş burun kanaması, ilk zamanlar benim de sildigimde hep kan görüyordum. .

Tutuldm byük ihtimalle cnm. Çok sağoll. Bnm çok sık belim ağrıyor ama wc gidince geciyor :)
Geçmiş olsun canım, benim de sırtım iş yaptığımda, çok oturdugumda ve ayakta kaldigimda ağrıyor. Yel girmiş de olabilir, ağrıyan yeri sıcak tut geçer. Ben çok tutulan bir insanım, artık anlıyorum tutulacagimi ve hemen ağrıyan yeri sariyorum geçiyor.

Kiloları dert etmeyin kızlar, doğumda biraz gidiyor, sonra bebekle uğraşırken gidiyor.Benim oğlum hiç uyumuyordu geceleri, uykusuzluktan hemen gitmişti hepsi kiloların. Umarım kızım uyur geceleri, uykusuzluk çok zor.

hıı anladım canım.. aynı odada olsa 24 diyecektim :) anca tabii gelir soğukluk mesafeden :) şöyle yapabilirsin fan hızını biraz azaltabilirsin sürekli çalışıp buz gibi etmez.
En kısıkta fan kuzu. Ama bu sabah ablamda bişey keşfettim aynı klima ondada var. Nem alma ayarını açtı damlaya alıyomuşsun odanın hem nemini alıyo hemde buz gibi yapıyo. Gündüz böyle idare ederim oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…