Ahahah metrobüste fortçular başlı başına korkulu rüya zaten :))O değilde metrobüs facia
Bi kere bindim ikinciye tövbe ettim
Ben 25 te otomatik fanda çalıştırıyorum tavana doğru sabitliyorum ve yatıyorum tabi bu benim yatak odasında çok şükür şimdilik sıkıntı yok ama hasta olmaktan korkuyorum normal zamanda bile klima beni çarpıyor pek alışık değilim ama Adana da başka türlü de hayat yaşanmıyor19-20salonda çalışıp koca holden yatak odama anca geliyo soğukluk
Patara plajına gitmediysen mutlaka git oğlunla tehlikesiz sıcacık sularında oyunlar oynarsınız. Kaputaşta efsane ama orası çok dalgalı ve çocukla merdivenleri inip çıkmak zor olurAntalya da doğum yapasım geldi :)O sıcakta nasıl olur bilmem ama.Babamların yazlık Konyaaltı Altınkum da.Gelsem mi ki :)O sıcaklar olmasa ne güzel şehir.Gezilecek çok yer var.Phaselis e bağımlıyım.Antik şehir,salaş,kumsalı çok güzel.Yabancı turistleri yatlarla getiriyorlar.Denizin içi kum ve dalga yok.Gelecek sene bebişi orada denize sokacağım inşallah.Sen gittin mi,önerebileceğin güzel yerler var mı?
Ben eşimin ilk nabzını ölçtüğüm zamanlr makinayı ve saati suçlu bulmuştum doğru ölçmüyo bunlar diyeKız seninle nabızlarımız da mı benziyor bende dinlenirken bile 100 üstünü görüyorum azıcık iş yapıyım evde 140ı gördüm ama yüksek nabzı vücudu yoruyor, eşimin dediğin gibi 50/60 arası, sen kalbi az kullanıyorsun, ben senden önce gidicem diyorum
Canım gebelikte çok normal. Heleki son ay kan artışı çok fazla oluyormuş ondan olmuş olabilirtansiyon olcme imkanim yok canim, daha once boyle bir burun kanamasi yasmaadgm icin korktum dogal olarak. 10dk da durmasa acile gidecektik
Amin canım ama Allah isteyene versin. Şimdilerde 2.mi ııh diyorum ilerde ne düşünürüm bilmiyorum. Ablam 7yıl aradan sonra 2.yindoğurdu ve herşeyi duruyordu ilk yeğenimin. Resmen sadece doğum parası ödediler :)Allah yardımcınız olsun canım rabbim aratmadan isteyen herkese nasip etsin 2. çocuğa niyetlen sen fazla vakit geçmeden maliyeti düşürüyor daha ucuza geliyorbizde seninki kadar olmasada ilkinde çok masraf etmiştik bunda en fazla 1500 TL harcadık eşimde bu bedavaya geldi bu tane daha yapalım demeye başladı cinsiyet farkı olsa tabiki böyle olmazdı
Ay canım sağlıkla doğur inşallah neyse artık erken sayılmaz büyümüş baya üzülmelar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Çıkmayacakır bir sorun hiç öyle düşünme tatlım. Ne zaman gideceksin?bende hiç anlamadım canım. ama bana makinayla ilgili sorun var gibi gelmedi. söylediklerine bakılırsa onu perinatolog daha iyi değerlendirir gibi bişey demek istedi galiba. imkanımız varken hocaya da soralım dedi ona yönlendirdi. neyse olsun böyle içimiz daha rahat edecek, sorun da çıkmaz inşallah.
Bir tek Hidayet Koyuna gitmedim,Kputaşa gittiğimde de çocuktum,tekrar gitmek lazım.Klima işini nasıl halledeceksin.Çocuğun olduğu odada açacak mısın?Çocuğu sokmazsın di mi denize,altı ay sokmayın diyorlar.
Kız benim nabzım hamilelik başından beri 100ün altına inmediBenim de panik atağım var atak esnasında 100ü geçiyo az önce baktım 102ydi şimdi 80 nabızdan çok çekiyorum en son gidip kalp ilacı isteyecem o olacak /:
lar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Ay hiç sorma bende doğumda bişey olursa kızıma oğluma kim bakacak düşünceleri kafama takılıp duruyor çok saçma ama hormonlar galiba doğum yaklaştıkça oğluma bakıyorum gozlerim doluyor duygusallik hat safada inşallah sağlıkla alırız kucagimizaKizlar gece gece ağlama krizi tuttu beni. Taa baslarda bu düşünceler kafamı kurcalıyordu, simdi dusundum yine ağladım. Doğumda bana bir sey olursa esime kızıma kim sahip çıkacak diye dusundum sonra başladım ağlamaya(((
Anneler babalar var ama biz onlara anlatmadigimiz cogu seyi birbirimizle paylasiriz.
Ahahah neler oluyor vasiyetler gitmeler ayarlamalar falan :) çocuklarımıza kavuşacağız yahuBen de ikide bir vasiyet veriyorum :) Anneme ve eşime. Eşini düşünme hiç,o evlenir.Bana bişi olsa evlenirsin çocuğuma kim bakacak diyorum,evlenmem diyor da yemezler :) Sigorta bana bişi olursa 60 bin veriyormuş bir de arabamı satıp çocuğun hesabına yatır diye vasiyet verdim,ziynet eşyalarını,ev aksesuarlarını anneme bıraktım çocuğum büyüyünce ona verecek.Bir de bizim hala bekar evlenmedi,bu saatten sonra da evlenemez sanırım,bebişte annelik özlemini giderir.İçim rahat yani :) Bir de benim ailemde klasik kim birazcık hasta olsa gidiyorum demeye başlar :) Sen sadece düşünüyormuşsun bak benim durum çok ciddi ayarlamalar yapıyorum :)
Hayırlısıyla saglikla kavus insallah bebegine canım.lar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Amin insallahAy hiç sorma bende doğumda bişey olursa kızıma oğluma kim bakacak düşünceleri kafama takılıp duruyor çok saçma ama hormonlar galiba doğum yaklaştıkça oğluma bakıyorum gozlerim doluyor duygusallik hat safada inşallah sağlıkla alırız kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?