2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

19-20 salonda çalışıp koca holden yatak odama anca geliyo soğukluk
Ben 25 te otomatik fanda çalıştırıyorum tavana doğru sabitliyorum ve yatıyorum tabi bu benim yatak odasında çok şükür şimdilik sıkıntı yok ama hasta olmaktan korkuyorum normal zamanda bile klima beni çarpıyor pek alışık değilim ama Adana da başka türlü de hayat yaşanmıyor

Patara plajına gitmediysen mutlaka git oğlunla tehlikesiz sıcacık sularında oyunlar oynarsınız. Kaputaşta efsane ama orası çok dalgalı ve çocukla merdivenleri inip çıkmak zor olur

Ben eşimin ilk nabzını ölçtüğüm zamanlr makinayı ve saati suçlu bulmuştum doğru ölçmüyo bunlar diye valla benim kalbim ağzjmda atıyo heran :) bu sabah ilkkez 87yi gördüm ben şok

Herkese merhaba bugun yine kötü birgün benim için nefes alamıyorum resmen ayaktayken nabzım hızlanıyor nefessiz kalıyorum yan yatınca geçiyor sanki bebek yanlış bişeyin üstünde oturuyor gibi yarın doktora gidecem ama nasıl yarına çıkacaö hiç bilmiyorum​

tansiyon olcme imkanim yok canim, daha once boyle bir burun kanamasi yasmaadgm icin korktum dogal olarak. 10dk da durmasa acile gidecektik
Canım gebelikte çok normal. Heleki son ay kan artışı çok fazla oluyormuş ondan olmuş olabilir

lar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum. inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.

Benimdr hayatımda hiç nabzım 60 ı geçmez hep 50 lerde demin ölçtüm 88 olmuş bu benim için çok zaten kesik kesik zor nefes alıyorum niye olıyor bu fikri olan var mı

Nefes almak gerçekten ciddi bir problem oldu. Dün annemlerde uzanayım dedim yastık hem ince hemde çökenlerdenmiş kafam yastiğa gömülünce nefes alamadım. Sonrada ters dönmüş kaplumbağa gibi debelendim kalkabilmek için :/ sonucunda iki yastik ust uste koyarak rahata erdim

Selam kızlar uzun zamandir yazamadım.fiyatlardan bahsedilmiş ben de nst de ucret ek ödemiyorum.tahlillere de almıyorlar allahtan.muayene ucreti de 65tl.dogum da sormuştuk ama unuttum.

Bebek çikolatalarımız bizim de geldi.haciseriften aldim ben de.biraz kargo da sorun oldu.bekledigimden gec geldi.ama tadı harika hemen denedim.

Bir de bisey sorucam şok dan veya a 101 den küvet alan arkadaşlar,file aldiniz mi?babyjem köpüklü file düşünüyorum ben.uyar mi acaba?

Amin canım ama Allah isteyene versin. Şimdilerde 2.mi ııh diyorum ilerde ne düşünürüm bilmiyorum. Ablam 7yıl aradan sonra 2.yindoğurdu ve herşeyi duruyordu ilk yeğenimin. Resmen sadece doğum parası ödediler :)

Ay canım sağlıkla doğur inşallah neyse artık erken sayılmaz büyümüş baya üzülme

Çıkmayacakır bir sorun hiç öyle düşünme tatlım. Ne zaman gideceksin?

Çok güzel bir koy kaş merkezde kesinlikle tavsiye ederim ben eşimle dalga bile geçiyorum bebeğin göbeğini kaş'a gömücem diye Klima mevzusu inan çocuk portakalda vitaminken bile aklımdaydı imkansız açmadan duramam kararım salonun klimasını açıp tüm evi onunla serinletmek bizde bebişle diğer odada kalıcaz. Deniz mevzusu ise muallak doktora danışmadan hareket etmem muhtemelen tatile çıkmadan bir danışıcam en kötü eşimle nöbetleşe denize giricez bebiş pusette keyif yaparsa İnş. o günleri de görmek kısmet olur

Benim de panik atağım var atak esnasında 100ü geçiyo az önce baktım 102ydi şimdi 80 nabızdan çok çekiyorum en son gidip kalp ilacı isteyecem o olacak /:
Kız benim nabzım hamilelik başından beri 100ün altına inmedi ablam doğum yaptı yakınlarda onda 160ı gördüm ben

Canim allah yardimcin olsun haftaniz yine de kotu degil igne de olmus kuvozde kalsa bile cok kalmayacaktir inşallah. Sen Çınarınla güçlüsün unutma

Ay hiç sorma bende doğumda bişey olursa kızıma oğluma kim bakacak düşünceleri kafama takılıp duruyor çok saçma ama hormonlar galiba doğum yaklaştıkça oğluma bakıyorum gozlerim doluyor duygusallik hat safada inşallah sağlıkla alırız kucagimiza

Ahahah neler oluyor vasiyetler gitmeler ayarlamalar falan :) çocuklarımıza kavuşacağız yahu

Hayırlısıyla saglikla kavus insallah bebegine canım.

Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…