2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uyuyo canim bende ebebekten almkstm babyjem kopuklu file a101 in kuveti var bende

Ben hepsiburada dan almistim. Sevi bebenin tam oldu a101den aldim kuvetide

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-15-13-00-42.webp
    11 KB · Görüntüleme: 30
Vermiyorlar canım anlam veremiyorum heralde bi kere görünce kağıtta veremiyolar düzenli mi oluyo seninkiler? Progestanın işe yaradığını düşünmüyorum istirahat istirahat...

Benim ki ilk gittiğimde düzenli idi.Şimdi düzensiz sancılar ağrılar yokluyor hafta da 1 NST bağlıyorlar. Progestan faydası var canım Rahim ağzını besliyor.Benim açıklık var.Desteklemesi için verdi.Bir arkadaşımın da kanaması olmuştu sadece progestan kullandı şükürler olsun kuzusu 1 yaşını geçti.Rabbim bize de o günleri gösterir inşallah..

Canim inşallah bekleyebildi gi kadar beklesin ama artik büyüdüler içini ferah tüt.bak ciğer geliştirici iğnece yapılıyor.saglikla gelsin insallah

Aynen canim guzel benzetme hepimiz birer ters dönmüş kaplumbagayiz

Kalp atışları benim de gümbür gümbür.. kasılma önleyici adalat ilacını da kullandığım için duble atıyor.

Canım inşallah sorunsuz atlatirsin

@gri penguen canım hakkınızda hayırlısı olsun. Hafta olarak artık riskli zamanları atlattık. Rabbim sana ve bebeğine güç versin. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Bizi durumdan haberdar et dualarımız seninle

Bende oldum olası klimayı hiç sewmem. Yolculuklarda mesela hırkasız duramam arabalarda. Hemen ya gaz toplarım ya da hasta olurum. Dikkat et canım

Canım benim bak 34ü bitirmişsin bile daha nolsun. Ne kadardı oğluşun? Güzel olacak herşey hiç merak etme. Sadece strese girmemeye çalış. Şuanki duyguların oğluna da yansır tamamiyle. Rabbim kolaylık versin. Normal doğum mu olacak?

Ahhh bu çınar lar yok mu ne aceleleri varsahic korkma sakin haftasi iyi insallah hicbirsey olmayacak ikinizide rabbim saglicakla kavustursun.Insallah kuvezede gerek kalmayacak sn sadece sakin ol ki durabildigi kadar dursun seninle

Ay aynı şeyi bende çok yaşıyorum. Kendime öyle gülüyorumki ozamanlar. Zaten artık geceleri tuwalet içinde kendim kalkamıyorum eşimi dürtüyorum tutuyo kaldırıyo adam kaç kere :)

Bende oldum olası klimayı hiç sewmem. Yolculuklarda mesela hırkasız duramam arabalarda. Hemen ya gaz toplarım ya da hasta olurum. Dikkat et canım
Ay aynı ben çok gıcığım bu konuda farkındayım ama cidden etlerim buz gibi oluyor üşüyorum ya; eşim de herdaim yanar hiç üşümez mübarek yoldayken senin tarafın benim tarafım ayrı derecede çalışıyor diyor ama ona yakın olan kısmım yine donuyor :)

Bi avazda sagsalim inşallah canm korkma bsey olmz bebegin çok küçük değil kuzum Allah yar ve yardmcnz olsun inşallah

Merhaba hanımlar, öncelikle soran, güzel dua ve dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Malum ikinci çocuk olunca evde bir kargaşa gidiyor, tam siteye gireyim diyorum hop bişey çıkıyor =) Bebeğim 37+1 de 3.065 gr doğdu. Bugün 10 günlük oldu çok şükür. İkinci sezaryenden korkuyordum ama hiç korktuğum gibi geçmedi, hatta ikinci gece hastanede bile kalmadan çıktım eve geçtim, kızımı çok özlemiştim ilk defa ondan ayrı kalmıştım, kendimi iyi hissedince çıkardılar. Şimdi iyiyiz Allah'a şükür, dün kontrole gittik dikişlerim ve rahim iyi durumda, bebişin biraz sarılığı var ama emzirdikçe geçecek dedi doktoru, göbeği düşmüştü önceki gün, kanama olmuştu, gümüş nitrat çubukla müdahale etti bir de iğne yaptırdı artık kanamayacak dedi. Haftaya kilo takibi için yine çağırdı biraz erken doğduğu için kontrol etmek istiyor, günlük 20 gr alması bizim için yeterli dedi bakalım nasıl olacak. Bizden haberler böyle arkadaşlar, doğum yapan diğer arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün hayırlı ve güzel ömür versin hepimizin yavrularına inşallah, doğum yapacak olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bol bol inşirah suresini okuyun çok çok rahatlatıyor, korkmayın su akıyor yolunu buluyor =)

Onu yazdıgımda yeni başlamıştım progestana gerçekten kesti sancıları yoksa geçen hafta doğurmuştum o kadar sancıya..

Ahaha aynı aynı ben ama şükür eşimde etkileniyo klimadan hemen o yüzden orta yolu bula buls gidyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…