Uyuyo canim bende ebebekten almkstm babyjem kopuklu file a101 in kuveti var bendeSelam kızlar uzun zamandir yazamadım.fiyatlardan bahsedilmiş ben de nst de ucret ek ödemiyorum.tahlillere de almıyorlar allahtan.muayene ucreti de 65tl.dogum da sormuştuk ama unuttum.
Bebek çikolatalarımız bizim de geldi.haciseriften aldim ben de.biraz kargo da sorun oldu.bekledigimden gec geldi.ama tadı harika hemen denedim.
Bir de bisey sorucam şok dan veya a 101 den küvet alan arkadaşlar,file aldiniz mi?babyjem köpüklü file düşünüyorum ben.uyar mi acaba?
Ben hepsiburada dan almistim. Sevi bebenin tam oldu a101den aldim kuvetideSelam kızlar uzun zamandir yazamadım.fiyatlardan bahsedilmiş ben de nst de ucret ek ödemiyorum.tahlillere de almıyorlar allahtan.muayene ucreti de 65tl.dogum da sormuştuk ama unuttum.
Bebek çikolatalarımız bizim de geldi.haciseriften aldim ben de.biraz kargo da sorun oldu.bekledigimden gec geldi.ama tadı harika hemen denedim.
Bir de bisey sorucam şok dan veya a 101 den küvet alan arkadaşlar,file aldiniz mi?babyjem köpüklü file düşünüyorum ben.uyar mi acaba?
Vermiyorlar canım anlam veremiyorum heralde bi kere görünce kağıtta veremiyolar düzenli mi oluyo seninkiler? Progestanın işe yaradığını düşünmüyorum istirahat istirahat...
Hacışerif ten cnm .. kapıda ödemede oluyor 50 tl üstü kargo ücretsiz.Canm çok güzelmiş hangi siteden aldn bunu bide ödeme kredi karttlamı oluyor bnde düşünüyorum bundan yaptrmayı
Canim inşallah bekleyebildi gi kadar beklesin ama artik büyüdüler içini ferah tüt.bak ciğer geliştirici iğnece yapılıyor.saglikla gelsin insallahlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Aynen canim guzel benzetme hepimiz birer ters dönmüş kaplumbagayizNefes almak gerçekten ciddi bir problem oldu. Dün annemlerde uzanayım dedim yastık hem ince hemde çökenlerdenmiş kafam yastiğa gömülünce nefes alamadım. Sonrada ters dönmüş kaplumbağa gibi debelendim kalkabilmek için :/ sonucunda iki yastik ust uste koyarak rahata erdim
Kim demiş avrupa yakasında olduğumuAnadolu yakasında oturuyor olsan görüşürdük kız :)
Canım inşallah sorunsuz atlatirsinlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Bende oldum olası klimayı hiç sewmem. Yolculuklarda mesela hırkasız duramam arabalarda. Hemen ya gaz toplarım ya da hasta olurum. Dikkat et canımBen 25 te otomatik fanda çalıştırıyorum tavana doğru sabitliyorum ve yatıyorum tabi bu benim yatak odasında çok şükür şimdilik sıkıntı yok ama hasta olmaktan korkuyorum normal zamanda bile klima beni çarpıyor pek alışık değilim ama Adana da başka türlü de hayat yaşanmıyor
Canım benim bak 34ü bitirmişsin bile daha nolsun. Ne kadardı oğluşun? Güzel olacak herşey hiç merak etme. Sadece strese girmemeye çalış. Şuanki duyguların oğluna da yansır tamamiyle. Rabbim kolaylık versin. Normal doğum mu olacak?lar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Ahhh bu çınar lar yok mu ne aceleleri varsalar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Nefes almak gerçekten ciddi bir problem oldu. Dün annemlerde uzanayım dedim yastık hem ince hemde çökenlerdenmiş kafam yastiğa gömülünce nefes alamadım. Sonrada ters dönmüş kaplumbağa gibi debelendim kalkabilmek için :/ sonucunda iki yastik ust uste koyarak rahata erdim
Teşekkür ederim canmHacışerif ten cnm .. kapıda ödemede oluyor 50 tl üstü kargo ücretsiz.
Ay aynı ben çok gıcığım bu konuda farkındayım ama cidden etlerim buz gibi oluyor üşüyorum ya; eşim de herdaim yanar hiç üşümez mübarek yoldayken senin tarafın benim tarafım ayrı derecede çalışıyor diyor ama ona yakın olan kısmım yine donuyor :)Bende oldum olası klimayı hiç sewmem. Yolculuklarda mesela hırkasız duramam arabalarda. Hemen ya gaz toplarım ya da hasta olurum. Dikkat et canım
Bi avazda sagsalim inşallah canm korkma bsey olmz bebegin çok küçük değil kuzum Allah yar ve yardmcnz olsun inşallahlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Benim ki ilk gittiğimde düzenli idi.Şimdi düzensiz sancılar ağrılar yokluyor hafta da 1 NST bağlıyorlar. Progestan faydası var canım Rahim ağzını besliyor.Benim açıklık var.Desteklemesi için verdi.Bir arkadaşımın da kanaması olmuştu sadece progestan kullandı şükürler olsun kuzusu 1 yaşını geçti.Rabbim bize de o günleri gösterir inşallah..
Ahaha aynı aynı benAy aynı ben çok gıcığım bu konuda farkındayım ama cidden etlerim buz gibi oluyor üşüyorum ya; eşim de herdaim yanar hiç üşümez mübarek yoldayken senin tarafın benim tarafım ayrı derecede çalışıyor diyor ama ona yakın olan kısmım yine donuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?