2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim mutluluğunu yaşadım şuan inanki. Maşallah size nasılda güzel doğmuş yawrun. Sarılık her bebişte oluyor hiç sıkıntı etme. Güzel güzelde kilo alır o annesi üzmez seni merak etme

2300 gr canım. 4 cm açılma olursa alırım dedi. Ama bilmiyorum sezeryan mı normal mi olacak. Hiç soramadım telaştan.

Canım sende benim gibi ilkinde normal doğum isterken plansız sezeryan olduğun için biz böyle düşünüyoruz Rabbim hayırlı zamanda hayırlı doğum versin ama senin zilli 40 haftayı geçirecek

Ama nemi alırsa nefesin kurur canım dikkat et.

Benim de panik atağım var atak esnasında 100ü geçiyo az önce baktım 102ydi şimdi 80 nabızdan çok çekiyorum en son gidip kalp ilacı isteyecem o olacak /:

Anladım canım ama normal yine de sor istersen. Benim hep öyle normalde 70tir nabzım ama artık değil :)

Kizlar bebegin suyumuzun geldigini nasil anlayacagiz? Ne acemiyim yaa!
Az once utu yaparken su sizdi akti esofmanim bile islandi. Napsam doktora yazayim mi gideyim mi?

Maalesef öyle.. ama dünkü yağmur neydi öyle yağmur bitti sıcaklık kaldığı yerden devam..

Canım kendini iyi hissetmiyorsan yarını bekleme ara doktorunu git. Böyle kendine eziyet etme

Az once utu yaparken su sizdi akti esofmanim bile islandi. Napsam doktora yazayim mi gideyim mi?
Eşofman ıslandı mııı yani normal değilfir bu bence sen doktora bir görün

Çişin yoksa ( açık yazdım kusura bakma ) ve birden geldiyse normal olmayabilir.. bence sen git doktora. Turnusol kağıdı var onlardan versin sana. Kontrol edersin. İdrar kaçırma olabiliyor artık bizim bu haftalarımızda ama emin olamayız tabii

Canım merak etme ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım sonra 28 kilo verdim hemde çok kasmadım şimdide henüz 33.haftadayım ve 20 kilo aldım hiç dert etmiyorum eşimde sağolsun hamileyken farklı bir çekiciliğin oluyor diyor her ne kadar dediğini yemesemde hoşuma gidiyor

Eşofman ıslandı mııı yani normal değilfir bu bence sen doktora bir görün
Bir kere oldu tekrari gelecek mi dedim gelmedi. Vucut temizligimi yapayim dusumu alayim da ne olur ne olmaz hastaneye yatis falan olur. Jiletci teyzeleri duyunca tedbirli olayim dedim. Su olsa surekli akardi herhalde. Azicik ayakta kaldim utu yaptim ondan oldu herhalde. Tekrar edersegideyim diyorum. Tesekkurler

Kizlar pazartesu hemsire çınarima dokunmama izin verdi ayaklarına dokunabilirsin dedi cok guzeldi surekli evde anlatıyorum babasını ve kiskandiriyorum galibadun anne sütüne basladilar tekrar insallah bu sefer sıkıntı olmaz 1740 gr olduk bugun kontrolüm vardi doktor iyi rahim toparlanms dedi bide kan tahlili istedi.bende hastanede görüş saatini bekliyorum çınarı görmek için.inşaallah görüşte sıkıntı oldu sütü kestik bisey duymam

Bence git akıntı gibi olsa sıkıntı yok. Ped ıslatacak kadar ise ama eşofmandan aktı ise hastane doğum başlamış olabilir. Benim de suyum gelmişti ilk gebeliğimde.Önce akıntı gibi geldi sonra üzerim komple ıslandı. Sakin ol ama korkma.Ben duşumu alıp gitmiştim doktora.

Jiletci teyzemiBana gelmedi o teyzeler acil sezeryane alındım hazırlıksızdim kimse bisey yapmadi.hemsireyede söyledim hazirlikli değilim diye hic önemli degil dedi utanmadimda valla bebeği gördüm yetti bana

Rabbim esirgesin inşallah.. Daha da iyi olur kuzucuk.İlerde anlatırız siz bizi şöyle korkuttunuz diye tebessüm eder geçeriz inşallah..

Canım geçmiş olsun ya inşallah sağlıkla gelsin oğlun yeterki ikinize de dua ediyorum evinize koyun koyuna dönün inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…