Canım benim mutluluğunu yaşadım şuan inanki. Maşallah size nasılda güzel doğmuş yawrun. Sarılık her bebişte oluyor hiç sıkıntı etme. Güzel güzelde kilo alır o annesi üzmez seni merak etmeMerhaba hanımlar, öncelikle soran, güzel dua ve dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Malum ikinci çocuk olunca evde bir kargaşa gidiyor, tam siteye gireyim diyorum hop bişey çıkıyor =) Bebeğim 37+1 de 3.065 gr doğdu. Bugün 10 günlük oldu çok şükür. İkinci sezaryenden korkuyordum ama hiç korktuğum gibi geçmedi, hatta ikinci gece hastanede bile kalmadan çıktım eve geçtim, kızımı çok özlemiştim ilk defa ondan ayrı kalmıştım, kendimi iyi hissedince çıkardılar. Şimdi iyiyiz Allah'a şükür, dün kontrole gittik dikişlerim ve rahim iyi durumda, bebişin biraz sarılığı var ama emzirdikçe geçecek dedi doktoru, göbeği düşmüştü önceki gün, kanama olmuştu, gümüş nitrat çubukla müdahale etti bir de iğne yaptırdı artık kanamayacak dedi. Haftaya kilo takibi için yine çağırdı biraz erken doğduğu için kontrol etmek istiyor, günlük 20 gr alması bizim için yeterli dedi bakalım nasıl olacak. Bizden haberler böyle arkadaşlar, doğum yapan diğer arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün hayırlı ve güzel ömür versin hepimizin yavrularına inşallah, doğum yapacak olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bol bol inşirah suresini okuyun çok çok rahatlatıyor, korkmayın su akıyor yolunu buluyor =)
Kız benim nabzım hamilelik başından beri 100ün altına inmediablam doğum yaptı yakınlarda onda 160ı gördüm ben
2300 gr canım. 4 cm açılma olursa alırım dedi. Ama bilmiyorum sezeryan mı normal mi olacak. Hiç soramadım telaştan.Canım benim bak 34ü bitirmişsin bile daha nolsun. Ne kadardı oğluşun? Güzel olacak herşey hiç merak etme. Sadece strese girmemeye çalış. Şuanki duyguların oğluna da yansır tamamiyle. Rabbim kolaylık versin. Normal doğum mu olacak?
Canım sende benim gibi ilkinde normal doğum isterken plansız sezeryan olduğun için biz böyle düşünüyoruz Rabbim hayırlı zamanda hayırlı doğum versin ama senin zilli 40 haftayı geçirecekAyy hayırlısıyla gelsin kuzun hayırlı zamanda hayırlı şekilde
Bizde aynen kendine bıraktık doğumu kızım başlatacakkısmet olursa ssvd olmazsa sezeryana dönülür ama tarih işi şimdilik küçük hanımda
En kısıkta fan kuzu. Ama bu sabah ablamda bişey keşfettim aynı klima ondada var. Nem alma ayarını açtı damlaya alıyomuşsun odanın hem nemini alıyo hemde buz gibi yapıyo. Gündüz böyle idare ederim oh mis
Benim de panik atağım var atak esnasında 100ü geçiyo az önce baktım 102ydi şimdi 80 nabızdan çok çekiyorum en son gidip kalp ilacı isteyecem o olacak /:
Ben 25 te otomatik fanda çalıştırıyorum tavana doğru sabitliyorum ve yatıyorum tabi bu benim yatak odasında çok şükür şimdilik sıkıntı yok ama hasta olmaktan korkuyorum normal zamanda bile klima beni çarpıyor pek alışık değilim ama Adana da başka türlü de hayat yaşanmıyor
Herkese merhaba bugun yine kötü birgün benim için nefes alamıyorum resmen ayaktayken nabzım hızlanıyor nefessiz kalıyorum yan yatınca geçiyor sanki bebek yanlış bişeyin üstünde oturuyor gibiyarın doktora gidecem ama nasıl yarına çıkacaö hiç bilmiyorum
Eşofman ıslandı mııı yani normal değilfir bu bence sen doktora bir görünKizlar bebegin suyumuzun geldigini nasil anlayacagiz? Ne acemiyim yaa!
Az once utu yaparken su sizdi akti esofmanim bile islandi. Napsam doktora yazayim mi gideyim mi?
Kizlar bebegin suyumuzun geldigini nasil anlayacagiz? Ne acemiyim yaa!
Az once utu yaparken su sizdi akti esofmanim bile islandi. Napsam doktora yazayim mi gideyim mi?
Canım merak etme ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım sonra 28 kilo verdim hemde çok kasmadım şimdide henüz 33.haftadayım ve 20 kilo aldım hiç dert etmiyorum eşimde sağolsun hamileyken farklı bir çekiciliğin oluyor diyor her ne kadar dediğini yemesemde hoşuma gidiyorValla ben olsaydım derdimm. Bnmki dr sanki lokmalarımı sayıyor :) sürekli çok yedin diyip duruyor. Doğumu bi yapayım bende de koşu bandı bisiklet ve pilates topu araç gereçleri var. 1 sene bekleyemem eski halime dönmek için. Sezaryan olucam ne zaman spor yapablr hale gelirsem abanıcaaam
Bir kere oldu tekrari gelecek mi dedim gelmedi. Vucut temizligimi yapayim dusumu alayim da ne olur ne olmaz hastaneye yatis falan olur. Jiletci teyzeleri duyunca tedbirli olayim dedim. Su olsa surekli akardi herhalde. Azicik ayakta kaldim utu yaptim ondan oldu herhalde. Tekrar edersegideyim diyorum. TesekkurlerEşofman ıslandı mııı yani normal değilfir bu bence sen doktora bir görün
Onu yazdıgımda yeni başlamıştım progestana gerçekten kesti sancıları yoksa geçen hafta doğurmuştum o kadar sancıya..
Kizlar bebegin suyumuzun geldigini nasil anlayacagiz? Ne acemiyim yaa!
Jiletci teyzemiBir kere oldu tekrari gelecek mi dedim gelmedi. Vucut temizligimi yapayim dusumu alayim da ne olur ne olmaz hastaneye yatis falan olur. Jiletci teyzeleri duyunca tedbirli olayim dedim. Su olsa surekli akardi herhalde. Azicik ayakta kaldim utu yaptim ondan oldu herhalde. Tekrar edersegideyim diyorum. Tesekkurler
Kizlar pazartesu hemsire çınarima dokunmama izin verdi ayaklarına dokunabilirsin dedi cok guzeldi surekli evde anlatıyorum babasını ve kiskandiriyorum galibadun anne sütüne basladilar tekrar insallah bu sefer sıkıntı olmaz 1740 gr olduk bugun kontrolüm vardi doktor iyi rahim toparlanms dedi bide kan tahlili istedi.bende hastanede görüş saatini bekliyorum çınarı görmek için.inşaallah görüşte sıkıntı oldu sütü kestik bisey duymam
Canım geçmiş olsun ya inşallah sağlıkla gelsin oğlun yeterki ikinize de dua ediyorum evinize koyun koyuna dönün inşallah ❤lar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?