2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok sürekli akmıyor. Benim 2 3 defa geldi. parça parça geliyor yani. Bence ihmal etme gitmiyor isen bile ara doktorunu

Esim yok. Anama dedim cocuk dedigin hemen gelmez ole dedi. En kotu taksiye atlar gideriz.

Öyle tabi ki ama keşke bir doktor arasaydın. Kızma ama annelerimizin zamanında değiliz ki =) Benimkiler de çok şey söylüyor ama az duyuyorum az duymuyorum Rabbime emanet ama bence risk atmaya değmez. Hoş su gelir gelmez doğum başlamıyor ama sinyal vermiş oluyor..

Ayyy ne güzeeell maşallahh maşallaahh :)

Çok sağol canım dikkat ediyorm

Bugun son is gunumdu kizlar bu hafta yarim gun gittim zaten rapor basladi bakalim heyecanli sabirsiz ve stresliyim

ohh negüzel canım..benimde haftaya son inşallah..darısı başıma
Kizlar bebegin suyumuzun geldigini nasil anlayacagiz? Ne acemiyim yaa!
Az once utu yaparken su sizdi akti esofmanim bile islandi. Napsam doktora yazayim mi gideyim mi?

canım bence hiç ihmal etme, doktorunla konuş

Esim yok. Anama dedim cocuk dedigin hemen gelmez ole dedi. En kotu taksiye atlar gideriz.

Canım yine de ara doktorunu.. hemen gelmez çocuk ama suyun gelmesi de sinyal. Eşini de haberdar et doktoru aradıktan sonra. O da tetikte olsun.. eski zaman gibi değil ki :) şimdiki bebekler zaten aceleci yaramaz

Canım hamilelikte nabız normal.. benim 100-110 arası seyrediyor genelde. Ki ben yatıyorum zaten :) eşinle kıyaslama şu hamilelikte:)

Olsun ona takılmaya yer yapmış oluyorum, sonra bir şefkat ah benim karım hamile miymiş falan diye sonra arkası naz niyaz

Hayırla kavuşun canım sağlıkla

Dualarımız sizinle, korkma meleğinle sağsalim evine varacaksın inş. Kolay Doğum için bol bol 'sümmessebile yesserah' de canım. Rabbim bir avazda kurtarsın

Canım sende benim gibi ilkinde normal doğum isterken plansız sezeryan olduğun için biz böyle düşünüyoruz Rabbim hayırlı zamanda hayırlı doğum versin ama senin zilli 40 haftayı geçirecek

Ayyyyy inŞAllah dr.umuzda öyle bekliyor ama zillilere belli olmaz

Rabbim hayırlı doğum versin canım güzel haberlerinizi bekleyeceğiz inşallah

Kizlar bebegin suyumuzun geldigini nasil anlayacagiz? Ne acemiyim yaa!
Az once utu yaparken su sizdi akti esofmanim bile islandi. Napsam doktora yazayim mi gideyim mi?

Dr.a yaz istersen canım, takip et diyecektir gelen suysa eğer devamı olacaktır, sakin ol beyaz pamuklu çamaşır giyip kontrol et demişti baba ebe

sağlıkla kavuş inşallah bebeğine canım..Allah yardımcın olsun..

Ay bizde ne naz kaldi ne niyaz. Şubattan beri adamın eli elime değmedi diyebilirim :d gece nasil olduysa bana sarilip uyumuş sahura kalkinca şok geçirdim (uyurken karnima bastirdigi icin sirtini dönüp uyuyodu)

Heeee o zaman başkaaa yap gitsin nazını

Nazın kaprisin alası lohusalıkta oluyor bende, tam çekilmez bir tip oluyorum, eşime sarmıştım geçen sefer, birde erken Doğum sarılık vs derken hep gergindim ona karşı,
inŞAllah bu defa daha sakin daha ılımlı olurum

M MutluHuzurluBereketli esofmanina ne kadar gecti? Benimde 20li haftalarda suyum siziyor sanmistik. akintiymis el ayasını geçmemişti benimde pijamama sızıyodu. Turnusol kagidiyla test yapiliyor ve de usgden anlaşiliyormuş. @Zey-has ın da suyu dogumdan bir hafta once gelmisti ama onun epey fazlaydi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…