- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
Bir kere oldu tekrari gelecek mi dedim gelmedi. Vucut temizligimi yapayim dusumu alayim da ne olur ne olmaz hastaneye yatis falan olur. Jiletci teyzeleri duyunca tedbirli olayim dedim. Su olsa surekli akardi herhalde. Azicik ayakta kaldim utu yaptim ondan oldu herhalde. Tekrar edersegideyim diyorum. Tesekkurler
Esim yok. Anama dedim cocuk dedigin hemen gelmez ole dedi. En kotu taksiye atlar gideriz.Yok sürekli akmıyor. Benim 2 3 defa geldi. parça parça geliyor yani. Bence ihmal etme gitmiyor isen bile ara doktorunu
Esim yok. Anama dedim cocuk dedigin hemen gelmez ole dedi. En kotu taksiye atlar gideriz.
Ayyy ne güzeeell maşallahh maşallaahh :)Canım merak etme ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım sonra 28 kilo verdim hemde çok kasmadım şimdide henüz 33.haftadayım ve 20 kilo aldım hiç dert etmiyorum eşimde sağolsun hamileyken farklı bir çekiciliğin oluyor diyor her ne kadar dediğini yemesemde hoşuma gidiyor
Çok sağol canım dikkat ediyormGeçmiş olsun canım, benim de sırtım iş yaptığımda, çok oturdugumda ve ayakta kaldigimda ağrıyor. Yel girmiş de olabilir, ağrıyan yeri sıcak tut geçer. Ben çok tutulan bir insanım, artık anlıyorum tutulacagimi ve hemen ağrıyan yeri sariyorum geçiyor.
Bugun son is gunumdu kizlar bu hafta yarim gun gittim zaten rapor basladi bakalim heyecanli sabirsiz ve stresliyim
Bugun son is gunumdu kizlar bu hafta yarim gun gittim zaten rapor basladi bakalim heyecanli sabirsiz ve stresliyim
Kizlar bebegin suyumuzun geldigini nasil anlayacagiz? Ne acemiyim yaa!
Az once utu yaparken su sizdi akti esofmanim bile islandi. Napsam doktora yazayim mi gideyim mi?
Esim yok. Anama dedim cocuk dedigin hemen gelmez ole dedi. En kotu taksiye atlar gideriz.
Canım hamilelikte nabız normal.. benim 100-110 arası seyrediyor genelde. Ki ben yatıyorum zaten :) eşinle kıyaslama şu hamilelikte:)
Olsun ona takılmaya yer yapmış oluyorum, sonra bir şefkat ah benim karım hamile miymiş falan diye sonra arkası naz niyaz
lar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Dualarımız sizinle, korkma meleğinle sağsalim evine varacaksın inş. Kolay Doğum için bol bol 'sümmessebile yesserah' de canım. Rabbim bir avazda kurtarsınlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Canım sende benim gibi ilkinde normal doğum isterken plansız sezeryan olduğun için biz böyle düşünüyoruz Rabbim hayırlı zamanda hayırlı doğum versin ama senin zilli 40 haftayı geçirecek
Rabbim hayırlı doğum versin canım güzel haberlerinizi bekleyeceğiz inşallahlar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Kizlar bebegin suyumuzun geldigini nasil anlayacagiz? Ne acemiyim yaa!
Az once utu yaparken su sizdi akti esofmanim bile islandi. Napsam doktora yazayim mi gideyim mi?
lar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Heeee o zaman başkaaayap gitsin nazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?