- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Ben de şok dan almıştım insallah uyar benimkine de :)Uyuyo canim bende ebebekten almkstm babyjem kopuklu file a101 in kuveti var bende
Ben de hepsiburada dan alicam babyjem inkini.fiyati da uygun.insallah uyar :)Ben hepsiburada dan almistim. Sevi bebenin tam oldu a101den aldim kuvetide
Ay bizde ne naz kaldi ne niyaz. Şubattan beri adamın eli elime değmedi diyebilirim :d gece nasil olduysa bana sarilip uyumuş sahura kalkinca şok geçirdim(uyurken karnima bastirdigi icin sirtini dönüp uyuyodu)
Uyar tahminimce standarttir onlarBen de şok dan almıştım insallah uyar benimkine de :)
Ben de hepsiburada dan alicam babyjem inkini.fiyati da uygun.insallah uyar :)
Ben uyumazken zaten hic sarilamiyor cok yorgundum hemen uyumusum o zaman sarilabilmiş sahurdan sonra da denedi de malesef nefes zor aliyoruz sicaktan :/Ayy ben önce naz yapıp sonra iteliyorum, yanıyorum zaten nefes alamıyorum birde sarılsa ölürüm sanırım
Nazın kaprisin alası lohusalıkta oluyor bende, tam çekilmez bir tip oluyorum, eşime sarmıştım geçen sefer, birde erken Doğum sarılık vs derken hep gergindim ona karşı,
inŞAllah bu defa daha sakin daha ılımlı olurum
Bir tane o şerit ile dene canım bakalım ona göre diyelim sana hayal edemedim şimdiKızlar hastanede yanıma gelenler için hediyelik kokulu taş sipariş vermiştim arkası mıknatıslı dolap süsü olarak. Elime ulaştı bugün. Böyle güzel mi yoksa ayrıyetten şerit almıştım ince. O ip yerini değiştirip şerit mi bağlasam ? Nasıl olur sizce :)
Tamam canım deneyio koyarım fotoBir tane o şerit ile dene canım bakalım ona göre diyelim sana hayal edemedim şimdi
Kızlar hastanede yanıma gelenler için hediyelik kokulu taş sipariş vermiştim arkası mıknatıslı dolap süsü olarak. Elime ulaştı bugün. Böyle güzel mi yoksa ayrıyetten şerit almıştım ince. O ip yerini değiştirip şerit mi bağlasam ? Nasıl olur sizce :)
Ne fortçu mu.Ahahah metrobüste fortçular başlı başına korkulu rüya zaten :))
Hayırlısı canım.Bir gün bir gündür,durabildiği kadar dursun.lar tüm mesajları okuyamadım. Hastaneye yatırdı 3 cm açılma varmış. Serum ilaç başladık tekrar. Ciğer iğneleri yapıldı. Onun etkileyeceği kadar beklesin diye dua ediyoruz. 4 cm olunca durmazmış artık. Bugün yarın doğum var yani. 4 cm olursa alıcaz doğuma dedi. Doğum olmadan çıkış yok hastaneden. Allah razı olsun dualarınız için. 33+5 e kadar dayanabildi oğlum.inşallah sağlıkla gelecek. Burdan beraber evimize gidicez.
Bence ip hoş bi hava katmış dger i çok maviş maviş olur ama yinede sen bilirsin istersen yarısını ole yap yarısı ipli kalsnKızlar hastanede yanıma gelenler için hediyelik kokulu taş sipariş vermiştim arkası mıknatıslı dolap süsü olarak. Elime ulaştı bugün. Böyle güzel mi yoksa ayrıyetten şerit almıştım ince. O ip yerini değiştirip şerit mi bağlasam ? Nasıl olur sizce :)
Maalesef öyle.. ama dünkü yağmur neydi öyle
Ohoo daha ne olsunen kötü 2kg ile hastaneden çıksrsınız sonra biranda toparlar kuzum. Hiç merak etme sen2300 gr canım. 4 cm açılma olursa alırım dedi. Ama bilmiyorum sezeryan mı normal mi olacak. Hiç soramadım telaştan.
Sürekli açık bırakmıyorum tatlım ama onuda unutmuştum bakAma nemi alırsa nefesin kurur canım dikkat et.
Kesinlikle şerittttt :)Denemek için yaptım kızlarr. Hangisi güzel duruyor
Jüt ince kalmış,puantiyeli bence de.Denemek için yaptım kızlarr. Hangisi güzel duruyor
Şeritli olan daha iyi durmuş sankiDenemek için yaptım kızlarr. Hangisi güzel duruyor
İkisininde farklı bir havası olmuş ama benim tercihim ipli olanDenemek için yaptım kızlarr. Hangisi güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?