2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bizde ne naz kaldi ne niyaz. Şubattan beri adamın eli elime değmedi diyebilirim :d gece nasil olduysa bana sarilip uyumuş sahura kalkinca şok geçirdim (uyurken karnima bastirdigi icin sirtini dönüp uyuyodu)

Ayy ben önce naz yapıp sonra iteliyorum, yanıyorum zaten nefes alamıyorum birde sarılsa ölürüm sanırım

Valla canım lohusalıkta oluyor öyle şeyler.. kapris yapabilecek kadar ayık kalamadım ben lohusayken bunda yapabilirim umarım bu kez ilacım ağır olmayacakmış bu doktor başka verecek boşveeer alışsın o da baba olmak kolay mı

Kızlar hastanede yanıma gelenler için hediyelik kokulu taş sipariş vermiştim arkası mıknatıslı dolap süsü olarak. Elime ulaştı bugün. Böyle güzel mi yoksa ayrıyetten şerit almıştım ince. O ip yerini değiştirip şerit mi bağlasam ? Nasıl olur sizce :)

Eklentiler

• Screenshot_20170615-152509.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20170615-152451.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 65
Bir tane o şerit ile dene canım bakalım ona göre diyelim sana hayal edemedim şimdi

Ben kendim yaptim jüt ipi kullandim. Hangisi icine sinerse onu yap bence. Herkes tül kullaniyor diye farkli yapmak istedim

Ahahah metrobüste fortçular başlı başına korkulu rüya zaten :))
Ne fortçu mu.
Hayırlısı canım.Bir gün bir gündür,durabildiği kadar dursun.

Bence ip hoş bi hava katmış dger i çok maviş maviş olur ama yinede sen bilirsin istersen yarısını ole yap yarısı ipli kalsn

Denemek için yaptım kızlarr. Hangisi güzel duruyor

Eklentiler

• Screenshot_20170615-154753.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20170615-152451.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…