- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Denemek için yaptım kızlarr. Hangisi güzel duruyor
Evet canım uçlarınıda v şeklinde kesicemm. Sevimli durdu :)Şeriit harika olmuşşş
Sürekli açık bırakmıyorum tatlım ama onuda unutmuştum bak
Evet canım uçlarınıda v şeklinde kesicemm. Sevimli durdu :)
Hehehe +1 Sarilinca boguluyorum nefessiz kaliyorum sankiAyy ben önce naz yapıp sonra iteliyorum, yanıyorum zaten nefes alamıyorum birde sarılsa ölürüm sanırım
Bende sarılmadan uyuyamıyorum valla bir de bu aralar acayip ateş basıyor menepozlu kadınlar gibiyim aynı. Ben dokundukça o benden kaçıyorHehehe +1 Sarilinca boguluyorum nefessiz kaliyorum sankine yapsalar yaranamiyorlar garipler..
Mavi şerit daha özel duruyorDenemek için yaptım kızlarr. Hangisi güzel duruyor
Yeni duyuyorum deme :)Ne fortçu mu.
Hayırlısı canım.Bir gün bir gündür,durabildiği kadar dursun.
Kurdela ipiyle olan çok tatlışlık katmış bence. Diğeri çok klasik zatenDenemek için yaptım kızlarr. Hangisi güzel duruyor
Ay bozcam yakındır klimayı aç kapa aç kapa :)Senin boğazın falan kurudu çünkü nemliyken bile.
Ay bana eli bile ağır geliyor üstümde. Kardeş kardeş uyuyoruz o totosunu ben totomu dönüyorumHehehe +1 Sarilinca boguluyorum nefessiz kaliyorum sankine yapsalar yaranamiyorlar garipler..
20li haftalarda 2 kere gittik akintiydi sadece. Agri sanci yok tekrar etmedi. Bankaya bile gittim geldim. Hareketleri normal yavru kuşumun. Onemli degil benceM MutluHuzurluBereketli esofmanina ne kadar gecti? Benimde 20li haftalarda suyum siziyor sanmistik. akintiymis el ayasını geçmemişti benimde pijamama sızıyodu. Turnusol kagidiyla test yapiliyor ve de usgden anlaşiliyormuş. @Zey-has ın da suyu dogumdan bir hafta once gelmisti ama onun epey fazlaydi sanirim
Cok gecmedi birkac damlaydi. Pedi islatacak kadar yoktu. Daha once girltt~fimde sordum fazla ayakta kalma demisti. Ayakta utü yaptim ondan oldu yineM MutluHuzurluBereketli esofmanina ne kadar gecti? Benimde 20li haftalarda suyum siziyor sanmistik. akintiymis el ayasını geçmemişti benimde pijamama sızıyodu. Turnusol kagidiyla test yapiliyor ve de usgden anlaşiliyormuş. @Zey-has ın da suyu dogumdan bir hafta once gelmisti ama onun epey fazlaydi sanirim
Ben kurdeleliyi beğendim canımDenemek için yaptım kızlarr. Hangisi güzel duruyor
Ay bozcam yakındır klimayı aç kapa aç kapa :)
Yook valla eli degse cok sıcaksın diyorumBende sarılmadan uyuyamıyorum valla bir de bu aralar acayip ateş basıyor menepozlu kadınlar gibiyim aynı. Ben dokundukça o benden kaçıyor
Bizde ayniyiz :))) birimiz bi ucta birimiz öteki ucta .. :))Ay bana eli bile ağır geliyor üstümde. Kardeş kardeş uyuyoruz o totosunu ben totomu dönüyorum
Ana öyle bişeyde vardı demiFaturayı da katlarsın aç kapa aç kapasen en iyisi 22 yap dereceyi baktın olmadı düşürürsün :)
aynen canım çok şükür çok sağol :)Canım benim geçmiş olsun şükür farkedilmiş ve kontrol altına alınmış. Umarım tekrar olmaz. Kendini de üzmemeye çalış bak bebeğinde etkileniyor demekki. Az kaldı zaten azcık daha sabredelim evlatlarımız için
benim kalp atışları +180 di canım serum sonrası düzeldiCan'ım şu yazıyo ve benzeri yazıları okumuştum forumlarda ,
"dün gece acile gittik nstde bebeğimin kalp atışı 180-hatta 200e çıktıdr bu neyin stresi bu kadar dedi
başka bişe demedi.doğum çok yakın olabilirmi"
Bebeğin kalp atışı aç kaldığında ve değişik durumlarda düşüyor ama Yüksek stres durumunda Bebek'te kalp atışı yükseliyormuş, doktorlar genelde böyle diyor ben böyle biliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?