2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar, hepiniz iyisinizdir inşallah. Bizde bi koşuşturma gidiyor bakalım, arada okumaya çalışıyorum, yazmak istiyorum ama yarım kalıyor hep.
Kendi doktorumuza gittik bugün, 2 kilo 700 gram, boy 46 cm kafada 35 cm olmuş. Prematurem büyüyor çok şükür. Doğduğundan beri emebilmesine şaşırdı. Masallah de diyecektim ama ne anlar :)) Bizden haberler boyle,
Bu tarihten sonra kimse korkmasın artık, tehlikeli zaman gecti , gelebilir artik bebisler

Maşallah canım toparlanıyor çok şükür sağlığı yerinde olsunda gerisi gelir zaten zamanla .. Bizim kızda daha tık yok herkes daha dogurmadn mı dıo

Ana öyle bişeyde vardı demi zaten yazın elektrik kışın doğalgaz abi saolsunlar

Evet maalesef acı gerçek faturalar :) daha doğalgaz yeni yapıldı bizde bakalım kışın faturayı öğreniriz

aranızda kanaması gelen var mı? iç çamaşırımda pembemsi akıntı gördüm ama çok açık renk

Canım sümüksü kıvamı var mıydı?

Maşallah canım toparlanıyor çok şükür sağlığı yerinde olsunda gerisi gelir zaten zamanla .. Bizim kızda daha tık yok herkes daha dogurmadn mı dıo
Sagol cnm, normal doğum mu düşünüyorsun. Her an gelebilir senin bebis, günü azalmış :)

Daha verilmedi erkenmişmiş
Pazartesi kntrlum var bi umut belki ozmn verirler belki 39 haftayı 1 yada 2 gün gecnce alırlar bnse bayramdan bi ıkj gün önce olsun istyrm ama bakalm
Hayirlisi olsun cnm, ne kaldı şunun şurasında zaten :) bide bakmışsın kucağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…