Bende olmadı hiç nişan olmasın sumuksumu akıntı??aranızda kanaması gelen var mı? iç çamaşırımda pembemsi akıntı gördüm ama çok açık renk
Kızlar bu yatak üzerine koyulan minderin fotosunu atabilir mısınız?[/QUOT
Uyku setinin mi?
Nisan olma olasiligi yuksek canim.aranızda kanaması gelen var mı? iç çamaşırımda pembemsi akıntı gördüm ama çok açık renk
aranızda kanaması gelen var mı? iç çamaşırımda pembemsi akıntı gördüm ama çok açık renk
Tamam adı aklıma geldi baby nest:)))))
Maşallah canım toparlanıyor çok şükür sağlığı yerinde olsunda gerisi gelir zaten zamanla .. Bizim kızda daha tık yok herkes daha dogurmadn mı dıoMerhaba kizlar, hepiniz iyisinizdir inşallah. Bizde bi koşuşturma gidiyor bakalım, arada okumaya çalışıyorum, yazmak istiyorum ama yarım kalıyor hep.
Kendi doktorumuza gittik bugün, 2 kilo 700 gram, boy 46 cm kafada 35 cm olmuş. Prematurem büyüyor çok şükür. Doğduğundan beri emebilmesine şaşırdı. Masallah de diyecektim ama ne anlar :)) Bizden haberler boyle,
Bu tarihten sonra kimse korkmasın artık, tehlikeli zaman gecti , gelebilir artik bebisler
Ana öyle bişeyde vardı demizaten yazın elektrik kışın doğalgaz abi saolsunlar
aranızda kanaması gelen var mı? iç çamaşırımda pembemsi akıntı gördüm ama çok açık renk
@gri penguen den haber var mıı
Aydınlattgın için tesekr ederim nikdaşımAkşam belli olacak canım son durumu. Serum ilaç vs. veriliyor şimdilik.
Sagol cnm, normal doğum mu düşünüyorsun. Her an gelebilir senin bebis, günü azalmış :)Maşallah canım toparlanıyor çok şükür sağlığı yerinde olsunda gerisi gelir zaten zamanla .. Bizim kızda daha tık yok herkes daha dogurmadn mı dıo
Yok gülüm sezeryan bnmki :)Sagol cnm, normal doğum mu düşünüyorsun. Her an gelebilir senin bebis, günü azalmış :)
Anladim cnm, gun verilmedi mi?Yok gülüm sezeryan bnmki :)
Daha verilmedi erkenmişmişAnladim cnm, gun verilmedi mi?
Hayirlisi olsun cnm, ne kaldı şunun şurasında zaten :) bide bakmışsın kucağındaDaha verilmedi erkenmişmiş
Pazartesi kntrlum var bi umut belki ozmn verirler belki 39 haftayı 1 yada 2 gün gecnce alırlar bnse bayramdan bi ıkj gün önce olsun istyrm ama bakalm
Hayali bile çok güzel evet kuzum inşallah sagsalim alrm kucagıma minnoşumuuuHayirlisi olsun cnm, ne kaldı şunun şurasında zaten :) bide bakmışsın kucağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?