2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geldim doktordan yine dönmemiş pazartesi doğum insaAllah.
Bu hafta 100 gr almış oğlusum 3400 olmuşuz.
Ne güzel spinali düşünüyordum doktor yok karnın savrulur hissedersin,yok miden bulanır yok şöyle yok böyle beni bunalıma soktu oturdum ağladım bi güzel stresten.
Kararsız kaldım offf sinirlerim bozuldu yaa.

Masallah canim oğluna.artik prematurelikten çıkmış kocaman olmuş.ne guzel de emiyor.sut için neler yiyorsun

O savrulma mide bulantısı dediği gbi bndede olmuştu ama dayanılmıcak gbi değil bebek çıkınca rahatlıosun zaten bebeği çıkarrlarken gerıolar oda kısa suruyor

Doktor olabilecekleri soylemekle yukunlu canim kendine guveniyorsan spinal ol derim belinde felan rahatsizlikta yoksa. Hakkinda hayirlisi olsun sagsaglim kavus insallah

Hayırlısı neyse o olsun canım Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ama senin doktorun derdi neymiş genel anestezi mı yapmak istiyormuş bende spinal oldum hiçbir sıkıntı da yaşamadım çok şükür bundada spinal istiyorum ama doktorla doğuma dair birşey konuşmadık henüz erken bizim için

O savrulma mide bulantısı dediği gbi bndede olmuştu ama dayanılmıcak gbi değil bebek çıkınca rahatlıosun zaten bebeği çıkarrlarken gerıolar oda kısa suruyor
Doktor olabilecekleri soylemekle yukunlu canim kendine guveniyorsan spinal ol derim belinde felan rahatsizlikta yoksa. Hakkinda hayirlisi olsun sagsaglim kavus insallah

Çok kötü değil di mi cekistirmelri falan?
Herhangibir rahatsızlığım yok çok şükür
Doktor ben bile iki doğumu genel oldum dedi bide.
Doğuma dört gün kalmış bu bana yapılır mı?
Amin kızlar düşüncelere daldım yine

Sanırım düşüncesi genel anestezi..
Kendisi iki çocuğunu genel olmuş.
Kendi gibi sandı herkesi sanirim.
Oda söylüyor doktor alarak görevini yapıyor
Dayanamıyorlar sonra ikinci anestezi aliyorsun diyor

Asla kotu değil dayanılmcak değil canm ayrıca geneli nasıl öneriyor bana sağlık ocağındaki hemşirem bile genelin uygun olmadgnı kan akışında olan problemin bebeğe de geceblcgnı söyledi en saglıklısı belden bebeggnin aglayısını duyuyosun bebeğin goruosun normal doğum gbi

Bence gereksiz yere doktorun seni korkutmuş yok öyle birşey ya abartmış senin doktor 4 gün kala yaptığı cesaret yok etmekten başka birşey değil çok kızdım doktoruna

Aydınlattgın için tesekr ederim nikdaşım

sweetwitch01 acaba bende bu kötü havaya alışabilecekmiyim hiç sanmıyorum ama

Canım ben doğduğumdan beri burda olduğum için alışkınım. sonradan gelen için zor bir ihtimal ama alışılıyor sen daha sıcak görmedin bu nur nimet korkutmak gibi olmasın ama hissedilen sıcaklığın belediyenin dışarı koyduğu derecelerde 52yi falan gösterdiği oldu o zamanlar klimalı odadan dışarı adım atasın gelmiyor maalesef

Doktorun bire bin katmış ne yazık ki.. Fazlasıyla gereksiz yere seni korkutmuş. Arkadaşım ellerin uyuşuyor ya hani işte o zaman ne hissediyorsan o kadar bir şey hissediyorsun. Yani savrulupta ameliyat masasından da karnın atmıyor kendini abartmış baya.. evet birşeyler hissediliyor illa ki ama anlamıyorsun bile. Korkulacak bir durum gerçekten yok.. Niye anlamıyorum öcü gibi gösteriliyor sezaryen.. ! Bulantı bende de oldu normal de zaten anestezi sonuçta ondan kaynaklı. Söylediğin an müdehale ediliyor zaten bi iğne sıkıyor seruma bulantı bitiyor. Ben doktoruma dediğimde dön kus dedi yani o kadar rahattı adam. Kendine güveniyorsan spinal ol canım. Emin ol genel anesteziden daha rahat.. 2 kere büyük ameliyat geçiren genel anestezi alan biri olarak diyorum ki spinal en rahatı.

hayırlısı olsun canim sag salim kavuşalım inşallah :)

Kızlar muayene oldum. Açılma aynı 3 cm hala. Sabahı bekleyelim dedi doktor. Ama yine karın ve bel ağrılarım var. Gece nasıl geçecek bilmiyorum. Sabah tekrar değerlendiricez durumu dedi.
Dualarınız için sağolun. Hepsini okuyamıyorum sayfaların. Görmediğim varsa kusura bakmasın.

Allah yardmcın olsun canm rahat bi doğum olur inşallahh

Sanırım düşüncesi genel anestezi..
Kendisi iki çocuğunu genel olmuş.
Kendi gibi sandı herkesi sanirim.
Oda söylüyor doktor alarak görevini yapıyor
Dayanamıyorlar sonra ikinci anestezi aliyorsun diyor
Onun gördüğü kötü örnekler var demekki söylüyor kadın yani zaten herkeste herşey farklı oluyor , iyi olur dersin kötü olur kötü olur dersin iyi olur karışık bu işler allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…