Cok şükür cnm darisi sizlere ıns.Maşallah topiğimizin abisi büyümüş zor günleri atlattın inşallah canım darısı bizlerin başınaBir-Yolcu
Suyu bol için yeter yemeyi abartmamak lazım deniyor ama yemeyince de sut olmuyor işte :) bende kilo kalmadığı için depolar boş, 4 kilo almistim oda gitti. Mecburen öğün atlamamaya çalışıyorum. Fındık ceviz kuru meyveleri özellikle yiyorum ama gerisini normal yiyorum. Süt içiyorum, suyu aksatmadan icmeye çalışıyorum. Süt artırıcı çay almıştım arada onu içiyorum. Asıl bebegin sürekli emmesi, ve emzirmek icin istekli olmak sutun devamını sağlıyor. Benim vücut alisti zaten Yusuf tan 7 ay önce emzirmeyi bırakmıştım. Şimdi al baştan :) yaptık. Kilo alanlar hiç dert etmesin emzirirken dökülüyor hepsi :))Masallah canim oğluna.artik prematurelikten çıkmış kocaman olmuş.ne guzel de emiyor.sut için neler yiyorsun
O doktorun kendi düşüncesi.Laf aramızda kendisi korkakmış doktorunun.Çok kötü değil di mi cekistirmelri falan?
Herhangibir rahatsızlığım yok çok şükür
Doktor ben bile iki doğumu genel oldum dedi bide.
Doğuma dört gün kalmış bu bana yapılır mı?
Amin kızlar düşüncelere daldım yine
Hem de tüp bebeğiBi de ablan normal yaptı senin hmm engel değil demek biraz rahatladım
Ben atayim canimKızlar bu yatak üzerine koyulan minderin fotosunu atabilir mısınız?
Korkmuş zaten iki doğumuda genel olmus dediğine goreO doktorun kendi düşüncesi.Laf aramızda kendisi korkakmış doktorunun.Veya acaba hastanede spinal anesteziyi yapacak anestezi uzmanı mı yok da seni vazgeçirmeye çalıştı spinalden.Sen doktora bakma.Korkacak hiçbir şey yok.Allah kolaylıkla ve hayırla kavuştursun yavrularımıza
Cnm benim lavaboda birden birşey boşalır gibi oldu ne oldugunu anlamadım megerse su imiş. Sonrasında çamaşırıma sızıyordu birden fış diye akıntı gibi değil ayırt edilebiliyorM MutluHuzurluBereketli esofmanina ne kadar gecti? Benimde 20li haftalarda suyum siziyor sanmistik. akintiymis el ayasını geçmemişti benimde pijamama sızıyodu. Turnusol kagidiyla test yapiliyor ve de usgden anlaşiliyormuş. T Toprakliyagmur ın da suyu dogumdan bir hafta once gelmisti ama onun epey fazlaydi sanirim
Bende spinal olanlardanım ameliyat sırasında bebek alındıktan sonra kustum rahatladım sonrasında şuan biraz bel agrısı var oda geçer inşallahKızlar geldim doktordan yine dönmemiş pazartesi doğum insaAllah.
Bu hafta 100 gr almış oğlusum 3400 olmuşuz.
Ne güzel spinali düşünüyordum doktor yok karnın savrulur hissedersin,yok miden bulanır yok şöyle yok böyle beni bunalıma soktu oturdum ağladım bi güzel stresten.
Kararsız kaldım offf sinirlerim bozuldu yaa.
Sagol canımCnm benim lavaboda birden birşey boşalır gibi oldu ne oldugunu anlamadım megerse su imiş. Sonrasında çamaşırıma sızıyordu birden fış diye akıntı gibi değil ayırt edilebiliyor
Resim yukleyemiyorum
Hehehe +1 Sarilinca boguluyorum nefessiz kaliyorum sankine yapsalar yaranamiyorlar garipler..
Yaklaşık 19-20 kg aldım ben.Kalça basen bölgesinde malesef oldu. Kol bacakta yok.Kızlar selam sayfalar o kadar birikiyorki yetisemiyorum artık okumaya.bir sürü bebegi oldu topigin sanırım toplan kac bilemedim ama...
Kendimi tebrik etmek istiyorum toplamda 19 kilo aldım her hafta 1 kg alıyorum dedim sagolsun vücüdum benı belirli bir haftadan sonra hic sasırtmadı :)) ilk 4 ay ıncecıktım sımdı masallah kocamı 1 kg gectim :)) size sormak istedigim su ki sizde de bende oldugu gibi kollarda ve bacaklarda selülit oldu mu benim cok kötü oldu ya
Kızlar geldim doktordan yine dönmemiş pazartesi doğum insaAllah.
Bu hafta 100 gr almış oğlusum 3400 olmuşuz.
Ne güzel spinali düşünüyordum doktor yok karnın savrulur hissedersin,yok miden bulanır yok şöyle yok böyle beni bunalıma soktu oturdum ağladım bi güzel stresten.
Kararsız kaldım offf sinirlerim bozuldu yaa.
Bende oyle deneyeyim canımNedense bende yukleyemiyorum olmuyor burdan bende çareyi google den foruma girerek yüklemekte buldum. Oradan oluyor nedense
Kızlar bu yatak üzerine koyulan minderin fotosunu atabilir mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?