2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende spinal olanlardanım ameliyat sırasında bebek alındıktan sonra kustum rahatladım sonrasında şuan biraz bel agrısı var oda geçer inşallah
Dr.un neden öyle korkutmuş ki evet bir mide bulantısı bende yaşamıştım ama kesinlikle rahatsız edici değil
Çok sagolun kızlar içimi rahatlatiyorsunuz.
Pazartesi güzel haberlerle dönerim InşaaAllah sizlere

34 haftalık hamileyim dün 04:30 dan beri hareketli öyle ki 1 dakika bile es geçmiyor halen devam ediyor bazen büyük bazen ufak vurmalar bi sorun mu var acaba neden böyle

34 haftalık hamileyim dün 04:30 dan beri hareketli öyle ki 1 dakika bile es geçmiyor halen devam ediyor bazen büyük bazen ufak vurmalar bi sorun mu var acaba neden böyle
Benmde öyleydi gün boyu hiç durmuyordu bi sorun yoktur bnce hareketli bebek sağlıklı bebek

Of benimde artik dayanilmaz oluyor oturup kalkamiyorum iyice agirlastim napicam bilmiyorum gecmiyor sanki zaman ((

Y Yellu tesekkurler kizlar, internette de normal yazıyor ama saglik ocagina gidip sordum yine de, tansiyon olctuler. Normal dediler.
İnşallah tekrsr olmaz tatlım. Şurda 1-1.5aya kadar hep burnumu sildiğimde kan olurdupeçetede ama seninki gibi kanama olmadı şükür. Tekrar geçmiş olsun

Evet maalesef acı gerçek faturalar :) daha doğalgaz yeni yapıldı bizde bakalım kışın faturayı öğreniriz

Canım sümüksü kıvamı var mıydı?
Şükür evim çatı katı ve küçük az geliyo en yüksek 270i gördük kara kışta ama yazın elektrik doğalgazı arstmıyor

Canım pazartesi oğluşuna kavuşuyosun bunu düşün buna odaklan. Ne mutlu sana

Tatlım inşallah bişeycik olmadan çıkarsınız. Bak 34ü dolduruyosun yarın daha ne olsun. Taburcu olunda 1 hafta daha dayanın inşallah

Çok sagolun kızlar içimi rahatlatiyorsunuz.
Pazartesi güzel haberlerle dönerim InşaaAllah sizlere
Canim ben spinal mide bulantısı ağrı yaşamadım.bunda da yaşamam inşallah.ama serkilaj uygulandığında genel anestezi yapılmıştı ı zaman cok mide bulantısı yaşadım.

11 kilo aldm bnde ama bacaklarmda selülit oluştu. İnş geçerrr

Kızlar durup dururken belime ağrı girdi, önemsemeli miyim acaba neden oldu ki şimdi. Ara ara azalıyor sonra tekrar hissediyorum. Ne yapsam
İhmal etme canım belki kasılma da vardır hissetmiyor olabilirsin. Aralıklarını takip et. Geçerse önemli değil. Geçmezse haber ver doktoruna. Geçmiş olsun.

Tatlım inşallah bişeycik olmadan çıkarsınız. Bak 34ü dolduruyosun yarın daha ne olsun. Taburcu olunda 1 hafta daha dayanın inşallah
canım taburcu yok galiba. Artık doğuma kadar burdayız dedi. Bir de Bu haftalarda bebeklerin kafaları çok hassas oluyormuş. Bebiş küçük riske atmayalım dedi. Açılma 4 cm olursa sezeryana alıcak.

baldan_madam inşalla h 3 cm de kalırsınız biraz daha.ama yine de kilosu iyi.ben kurze girmez diye düşünüyorum iğnece cok ise yarıyor.
İnşallah canım. Ama kuvöze büyük ihtimalle girer dedi. Ama haftamız iyi. İğnede olduk en fazla bir hafta on gün kadar kalır dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Canim ona selulit demek dogru olurmu bilemedim aiameden kan dolasimindan kaynakli merak etme dogumdan sonra giden kilolarla onlarda gidiyor ilk oglumda 30 kilo aldim 6 ayliktik 25 kilosunu vermistim :) emzirmek ve biraz sporla gidiyorlar. 40in ciktiginda onlarin azaldigini hatta bitttigini farkedersin

Şükür evim çatı katı ve küçük az geliyo en yüksek 270i gördük kara kışta ama yazın elektrik doğalgazı arstmıyor
Bende hep çatı dublexi ile değiştirelim evi diyorum eşim istemiyor , ben tepemde kimse olmasın istiyorum saçma sapan donunu bile silkeleyen tipler var ayrıca çatılarda teras oluyor mis gibi oturuırz diyorum eşimde kışın donar yazın yanar çekemeyiz diyor

Benim yine derdim gaz gaz gaz ne çektm arkadaş yemin ediyorum doğum sancısı kadar vardır karnıma kramp giriyor bağırıyorum kalkamıyorum bile yerimden ilaçlar para etmiyor yemek yemekten korkar oldum ayyh deyince oğlum geliyor hemen noldu bana söyle sen kalkma diyor canım benim ya

Umut dolu cümleler görüyormm. İnş eski kıyafetletlerme girerm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…