2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 4 cm açılma olduktan sonra normal doğum da yaparsın bir tehlike mı var sen mi sezeryan istiyorsun

Bu gece maalesef bende aynı dertten muzdaribim ama benimkinin tek sebebi klima açsam gaz yapıyor açmasam uyuyamıyorum sahura kadar 1 saat klima açık uyudum şimdi kapalı ama patlayacak gibiyim

baldan_madam :) seni görünce sancılandım dinlen bakalım durabildiği kadar dursun çınar
Sonra da sağlıkla kavuşun inşallah..

Bu ara çok kabus görüyorum kalkınca bebek hareket etmiyo oluyo mutfağa koşuyorum atıştırıyorum edince rahatlıyom psikolojim bozuldu

Hiç uyuyamadım desem yeridir. Ben artık yan da yatamıyoruum kayınvalidem de kalıyorum. Kayın babam köye gtti. 2 aydır burda kalıyorm. Artık işkence gelmeye başladı. Giriş kat diye cam açtırmıyolar. Sıcaktan öyle daralıyorm ki ağlıyorm snra eşim açıyo 5 dk havalandırıyo bi snra geri kapat. Yan yana yatmıyoruz zaten hiç. O bi çekyatta bn bi çekyatta. Evimi yatağımı özledim. Doğum yapınca kesin dönüş yapacağız evimize.. Gün sayar oldum resmeeeen. Arkadaş kadın allahtan bşyime karışp etmiyo saf sessiz biri. Ama insan genede rahat edemiyor. Bazen bazı hareketleri deli gbi batıyo bana

dua et iyiymis kayinvaliden canim ama nekadar iyi olsada insanin kendi evi gibi yok allah sabır versin az kalmış yakında rahat edersin bebeğinle

Tatlım var mı bi gelişme? İyi misiniz?

Eşin birazcık haklı o konuda. Tadı başk oluyor ama. Silkeleme işi hala kaldımı ya

Reactions: SGd
Canım 4 cm açılma olduktan sonra normal doğum da yaparsın bir tehlike mı var sen mi sezeryan istiyorsun
Canım açıkcası çok fikrim yok. Ben başından beri doğum şeklinin ikisinden de korkuyorum siz ne uygun görürseniz öyle yapıcam diyordum doktoruma çok güveniyorum. Baştan beri de bir risk olmazsa normal diyordu benim için hep. Dün de eşime öyle demiş o yüzden diretmek istemedim. Vardır bir bildiği dedim. İlk aylardan beri önce allahın izni sonra onun doktorluğu ve ilgisi sayesinde bu haftalara gelebildik oğlumla. Bebek küçük riske atmam diyince ben hiç yönlendirmek istemedim tekrar. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Tatlım var mı bi gelişme? İyi misiniz?
Günaydın canım. Doktoru bekliyoruz ama geceyi daha rahat geçirdim çok ağrım ve kasılmam olmadı çok şükür. Belki de açılma artmamıştır diye umutluyum. Artmadıysa bir ciğer iğnesi hakkım daha var Bu kadar acıtan bişeyi yapcakları için mutlu olacağımı anlatsalar inanmazdım hiç

baldan_madam canım inşallah birazcık daha tutarlar böyle böyle idare edebilirsin olmazsa da gelsin çınar paşa kocaman adam olmuş zaten sağlıkla kavusun da bak burda kaç hastalıktan doğanlar annesine kavusanlar kavuşmak için gün sayanlar var çok şükür bebisler büyüdü artık sırayla gelecekler bazıları da böyle sıra kapiyo varsın olsun mis kokukular :)

Günaydın tatlım çok sevindim rahat geçirmene. O iğnenide ol 3-5 gün daha beklesin çınarın ondan sonra gelsin :) sormaya çok yakıyo demi

sağol canım. İnşallah güzel olacak herşey.

Günaydın tatlım çok sevindim rahat geçirmene. O iğnenide ol 3-5 gün daha beklesin çınarın ondan sonra gelsin :) sormaya çok yakıyo demi
İnşallah canım bakalım o iğnemiz de 24 saati tamamlarsa inşallah kuvöz ihtimalimiz de azalacak biraz daha.
Sorma canım aynen çok yakıyor. Artık iğneye seruma alışmama rağmen 3 tane oldum üçünde de ayrı zıpadım.
Oğluş çok yaramaz çıktı. Doktor dün gece doğmaya çalışmış da becerememiş yarım kalmış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…