Canım 4 cm açılma olduktan sonra normal doğum da yaparsın bir tehlike mı var sen mi sezeryan istiyorsunİhmal etme canım belki kasılma da vardır hissetmiyor olabilirsin. Aralıklarını takip et. Geçerse önemli değil. Geçmezse haber ver doktoruna. Geçmiş olsun.
canım taburcu yok galiba. Artık doğuma kadar burdayız dedi. Bir de Bu haftalarda bebeklerin kafaları çok hassas oluyormuş. Bebiş küçük riske atmayalım dedi. Açılma 4 cm olursa sezeryana alıcak.
İnşallah canım. Ama kuvöze büyük ihtimalle girer dedi. Ama haftamız iyi. İğnede olduk en fazla bir hafta on gün kadar kalır dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Bu gece maalesef bende aynı dertten muzdaribim ama benimkinin tek sebebi klima açsam gaz yapıyor açmasam uyuyamıyorum sahura kadar 1 saat klima açık uyudum şimdi kapalı ama patlayacak gibiyimBenim yine derdim gaz gaz gaz ne çektm arkadaş yemin ediyorum doğum sancısı kadar vardır karnıma kramp giriyor bağırıyorum kalkamıyorum bile yerimdenilaçlar para etmiyor yemek yemekten korkar oldum ayyh deyince oğlum geliyor hemen noldu bana söyle sen kalkma diyor canım benim ya
Resmimze de bakablrsin canmNikdal dedinde kaç gündür dicem dicem unutuyorum. Sizin yazdıklarınızı karıştırıyorum ben hepgünlerinize bakıp hanginiz hanginizde anlıyorum
dua et iyiymis kayinvaliden canim ama nekadar iyi olsada insanin kendi evi gibi yok allah sabır versin az kalmış yakında rahat edersin bebeğinleHiç uyuyamadım desem yeridir. Ben artık yan da yatamıyoruumkayınvalidem de kalıyorum. Kayın babam köye gtti. 2 aydır burda kalıyorm. Artık işkence gelmeye başladı. Giriş kat diye cam açtırmıyolar. Sıcaktan öyle daralıyorm ki ağlıyorm snra eşim açıyo 5 dk havalandırıyo bi snra geri kapat. Yan yana yatmıyoruz zaten hiç. O bi çekyatta bn bi çekyatta. Evimi yatağımı özledim. Doğum yapınca kesin dönüş yapacağız evimize.. Gün sayar oldum resmeeeen. Arkadaş kadın allahtan bşyime karışp etmiyo saf sessiz biri. Ama insan genede rahat edemiyor. Bazen bazı hareketleri deli gbi batıyo bana
Tatlım var mı bi gelişme? İyi misiniz?İhmal etme canım belki kasılma da vardır hissetmiyor olabilirsin. Aralıklarını takip et. Geçerse önemli değil. Geçmezse haber ver doktoruna. Geçmiş olsun.
canım taburcu yok galiba. Artık doğuma kadar burdayız dedi. Bir de Bu haftalarda bebeklerin kafaları çok hassas oluyormuş. Bebiş küçük riske atmayalım dedi. Açılma 4 cm olursa sezeryana alıcak.
İnşallah canım. Ama kuvöze büyük ihtimalle girer dedi. Ama haftamız iyi. İğnede olduk en fazla bir hafta on gün kadar kalır dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Eşin birazcık haklı o konuda. Tadı başk oluyor ama. Silkeleme işi hala kaldımı yaBende hep çatı dublexi ile değiştirelim evi diyorum eşim istemiyor , ben tepemde kimse olmasın istiyorum saçma sapan donunu bile silkeleyen tipler var ayrıca çatılarda teras oluyor mis gibi oturuırz diyorum eşimde kışın donar yazın yanar çekemeyiz diyor
Balık hafızamla o anlık onu bile ayırt edemiyorum :)))Resmimze de bakablrsin canm
Canım açıkcası çok fikrim yok. Ben başından beri doğum şeklinin ikisinden de korkuyorum siz ne uygun görürseniz öyle yapıcam diyordum doktoruma çok güveniyorum. Baştan beri de bir risk olmazsa normal diyordu benim için hep. Dün de eşime öyle demiş o yüzden diretmek istemedim. Vardır bir bildiği dedim. İlk aylardan beri önce allahın izni sonra onun doktorluğu ve ilgisi sayesinde bu haftalara gelebildik oğlumla. Bebek küçük riske atmam diyince ben hiç yönlendirmek istemedim tekrar. Hayırlısı olsun hakkımızda.Canım 4 cm açılma olduktan sonra normal doğum da yaparsın bir tehlike mı var sen mi sezeryan istiyorsun
Günaydın canım. Doktoru bekliyoruz ama geceyi daha rahat geçirdim çok ağrım ve kasılmam olmadı çok şükür. Belki de açılma artmamıştır diye umutluyum. Artmadıysa bir ciğer iğnesi hakkım daha varTatlım var mı bi gelişme? İyi misiniz?
Ay senin kalan günü her gördüğümde içim bi hopluyodua et iyiymis kayinvaliden canim ama nekadar iyi olsada insanin kendi evi gibi yok allah sabır versin az kalmış yakında rahat edersin bebeğinle
Günaydın tatlım çok sevindim rahat geçirmene. O iğnenide ol 3-5 gün daha beklesin çınarın ondan sonra gelsin :) sormaya çok yakıyo demiCanım açıkcası çok fikrim yok. Ben başından beri doğum şeklinin ikisinden de korkuyorum siz ne uygun görürseniz öyle yapıcam diyordum doktoruma çok güveniyorum. Baştan beri de bir risk olmazsa normal diyordu benim için hep. Dün de eşime öyle demiş o yüzden diretmek istemedim. Vardır bir bildiği dedim. İlk aylardan beri önce allahın izni sonra onun doktorluğu ve ilgisi sayesinde bu haftalara gelebildik oğlumla. Bebek küçük riske atmam diyince ben hiç yönlendirmek istemedim tekrar. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Günaydın canım. Doktoru bekliyoruz ama geceyi daha rahat geçirdim çok ağrım ve kasılmam olmadı çok şükür. Belki de açılma artmamıştır diye umutluyum. Artmadıysa bir ciğer iğnesi hakkım daha varBu kadar acıtan bişeyi yapcakları için mutlu olacağımı anlatsalar inanmazdım hiç
Hamilelikte normal unutkanlık bacımBalık hafızamla o anlık onu bile ayırt edemiyorum :)))
sağol canım. İnşallah güzel olacak herşey.baldan_madam canım inşallah birazcık daha tutarlar böyle böyle idare edebilirsin olmazsa da gelsin çınar paşa kocaman adam olmuş zaten sağlıkla kavusun da bak burda kaç hastalıktan doğanlar annesine kavusanlar kavuşmak için gün sayanlar var çok şükür bebisler büyüdü artık sırayla gelecekler bazıları da böyle sıra kapiyo varsın olsun mis kokukular :)
İnşallah canım bakalım o iğnemiz de 24 saati tamamlarsa inşallah kuvöz ihtimalimiz de azalacak biraz daha.Günaydın tatlım çok sevindim rahat geçirmene. O iğnenide ol 3-5 gün daha beklesin çınarın ondan sonra gelsin :) sormaya çok yakıyo demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?