2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bak sen şu bir bıcırığa :)) ne var oğlum geliyon erkenden yatsana sıcak yerde ekmek su hepsi göbekten :))

Günaydın kızlar eskisi kadar sık girip yazamıyorum sıcaklar beni vurdu bugün isimde son günüm daha fazla calisamicam en azindqnn 1 hafta daha çalısmak istedim çünki bu günler doğum sonrası çok lazım olacak ama maalesef sağ ayağım fil ayağı gibi oldu geceleri bir saat bile deliksiz uyumuyorum öylece sabah ise geliyorum baldan_madam canım geçmiş olsun oğlun biraz daha bekler ve sıkıntısız gelir inşallah Allah yardimcin olsun tatlım

Ana doğmaya çalışmış bak sen şu paşaya :)) inşallah tamamlıcak tatlım güzel haberlerini de alıcaz. Küvözü hiç düşünme bile. 35.haftayı bitiriyosun ne küvözüymüş.
Ay ben 1 tane oldum o iğneden anlık felç oldum sandım

Aman ruh hastası insan çok kadının birinin çocukları gidiyor evden pijamalardan çarşaflardan başlıyor tüm evi silkeliyor hasta ya
Belli bigünü olması lazım öyle her gün yapamaması lazım. Gerçi nerde yaşadığına bağlı. Dediğin gibi ruh hastası ve öküzler çok

Belli bigünü olması lazım öyle her gün yapamaması lazım. Gerçi nerde yaşadığına bağlı. Dediğin gibi ruh hastası ve öküzler çok
Ya günü varda takan var mı yapmadan duramam diyor toplantıda içi rahat etmiyormuş hem hergün silkelenen şeyde tozmu olur muş ulan ne silkeliyorsunuz o zmn hanfendi :) diyesim geldi çatlak

Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugün inşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda. Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.

Hayırlı doğumlar canım kız üzülme minnacık bebişler büyüyor hemen de allahın izniyle seninki ohoo iğnesini de oldu kurtuluyorsun işte fena mı artık ana oğul takılacaksınız biraz daha sabır allah yardımcınız olsun

saglikla gelsin yavrunuz, Allah kolaylik versin.

Hadi gözün aydın canım.. bebişin hemenbüyüyecek annesi merak etme .. sağlıkla al kucağına..

Ya günü varda takan var mı yapmadan duramam diyor toplantıda içi rahat etmiyormuş hem hergün silkelenen şeyde tozmu olur muş ulan ne silkeliyorsunuz o zmn hanfendi :) diyesim geldi çatlak
Valla niye demedin ben olsam sokardım lafı. Toplantıda onları düşünüyosa vay haline

Canım benim doktorun en doğru kararı vermiştir. Güzel düşüncelerin sana güzel enerjiler getirsin. Dualarımız seninle. Sende hakkını helal et. Harika haberlerini bekliyoruz

Şükür evim çatı katı ve küçük az geliyo en yüksek 270i gördük kara kışta ama yazın elektrik doğalgazı arstmıyor

Anladım canım. Adanada kışın kar yağmaz ama ayazı vardır ve berbattır. Kardan gelenler bile donduk der. Bakalım ne kadar gelecek :)

Anladım canım. Adanada kışın kar yağmaz ama ayazı vardır ve berbattır. Kardan gelenler bile donduk der. Bakalım ne kadar gelecek :)
Ay ayazda ne fena olur. Burda kar yağdımı da kalkmak bilmiyo. İstanbuldayım güya ama olduğum sokakta üst baldırıma kadar kara bata çıka işe gitmişliğim var :)

Kolayca atlat inşallah canım:) güzel haberlerini bekliyoruz:) sende helal et canım benim❤ sağ salim atlatın ikinizde

Ay ayazda ne fena olur. Burda kar yağdımı da kalkmak bilmiyo. İstanbuldayım güya ama olduğum sokakta üst baldırıma kadar kara bata çıka işe gitmişliğim var :)

Kar öyle evet. Adım atarken zorlanıyorsun ankarada düşmüşlüğüm vardır burda yağmur çok yağdı mı kar gibi bata çıka sel alır resmen. Ayazı ayrı dert zaten.. bahar ayımız zaten en fazla 1 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…