Aman ruh hastası insan çok kadının birinin çocukları gidiyor evden pijamalardan çarşaflardan başlıyor tüm evi silkeliyor hasta yaEşin birazcık haklı o konuda. Tadı başk oluyor ama. Silkeleme işi hala kaldımı ya
Bak sen şu bir bıcırığa :)) ne var oğlum geliyon erkenden yatsana sıcak yerde ekmek su hepsi göbekten :))İnşallah canım bakalım o iğnemiz de 24 saati tamamlarsa inşallah kuvöz ihtimalimiz de azalacak biraz daha.
Sorma canım aynen çok yakıyor.Artık iğneye seruma alışmama rağmen 3 tane oldum üçünde de ayrı zıpadım.
Oğluş çok yaramaz çıktı. Doktor dün gece doğmaya çalışmış da becerememiş yarım kalmış dedi
Ay demi unutma ayrıcalığımız var bizim :))Hamilelikte normal unutkanlık bacım
Ana doğmaya çalışmış bak sen şu paşaya :)) inşallah tamamlıcak tatlım güzel haberlerini de alıcaz. Küvözü hiç düşünme bile. 35.haftayı bitiriyosun ne küvözüymüş.İnşallah canım bakalım o iğnemiz de 24 saati tamamlarsa inşallah kuvöz ihtimalimiz de azalacak biraz daha.
Sorma canım aynen çok yakıyor.Artık iğneye seruma alışmama rağmen 3 tane oldum üçünde de ayrı zıpadım.
Oğluş çok yaramaz çıktı. Doktor dün gece doğmaya çalışmış da becerememiş yarım kalmış dedi
Belli bigünü olması lazım öyle her gün yapamaması lazım. Gerçi nerde yaşadığına bağlı. Dediğin gibi ruh hastası ve öküzler çokAman ruh hastası insan çok kadının birinin çocukları gidiyor evden pijamalardan çarşaflardan başlıyor tüm evi silkeliyor hasta ya
Ya günü varda takan var mı yapmadan duramam diyor toplantıda içi rahat etmiyormuş hem hergün silkelenen şeyde tozmu olur muş ulan ne silkeliyorsunuz o zmn hanfendi :) diyesim geldi çatlakBelli bigünü olması lazım öyle her gün yapamaması lazım. Gerçi nerde yaşadığına bağlı. Dediğin gibi ruh hastası ve öküzler çok
Hayırlı doğumlar canım kız üzülme minnacık bebişler büyüyor hemen de allahın izniyle seninki ohoo iğnesini de oldu kurtuluyorsun işte fena mı artık ana oğul takılacaksınız biraz daha sabır allah yardımcınız olsunKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
saglikla gelsin yavrunuz, Allah kolaylik versin.Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Hadi gözün aydın canım.. bebişin hemenbüyüyecek annesi merak etme .. sağlıkla al kucağına..Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Valla niye demedin ben olsam sokardım lafı. Toplantıda onları düşünüyosa vay halineYa günü varda takan var mı yapmadan duramam diyor toplantıda içi rahat etmiyormuş hem hergün silkelenen şeyde tozmu olur muş ulan ne silkeliyorsunuz o zmn hanfendi :) diyesim geldi çatlak
Canım benim doktorun en doğru kararı vermiştir. Güzel düşüncelerin sana güzel enerjiler getirsin. Dualarımız seninle. Sende hakkını helal et. Harika haberlerini bekliyoruzKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Şükür evim çatı katı ve küçük az geliyo en yüksek 270i gördük kara kışta ama yazın elektrik doğalgazı arstmıyor
TabisiAy demi unutma ayrıcalığımız var bizim :))
Ay ayazda ne fena olur. Burda kar yağdımı da kalkmak bilmiyo. İstanbuldayım güya ama olduğum sokakta üst baldırıma kadar kara bata çıka işe gitmişliğim var :)Anladım canım. Adanada kışın kar yağmaz ama ayazı vardır ve berbattır. Kardan gelenler bile donduk der. Bakalım ne kadar gelecek :)
Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Ay ayazda ne fena olur. Burda kar yağdımı da kalkmak bilmiyo. İstanbuldayım güya ama olduğum sokakta üst baldırıma kadar kara bata çıka işe gitmişliğim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?