Günaydın, hayırlı cumalar. .Gunaydinlar hayırlı cumalar
Ay senin kalan günü her gördüğümde içim bi hopluyo
Hadi gozunaydin canım, ben de bu akşam gidiyorum inşallah. .Günaydın hayırlı cumalar kızlar. 7 saatlik yolun ardından aileme kavuştum şükür :) şimdi dinlenerek oğlumu bekleme vakti
hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah allah yardımcın olsunKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Amin canım inşallah, helal olsun sen de hakkını helal et..Allah yardımcın olsun, sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebişini. Dualarımız seninle..Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Gecmis olsun canim hastanede misin ciger ignesi kadar yakan biigne olmamistim bende :) saglikla cikin canim hastanedenCanım açıkcası çok fikrim yok. Ben başından beri doğum şeklinin ikisinden de korkuyorum siz ne uygun görürseniz öyle yapıcam diyordum doktoruma çok güveniyorum. Baştan beri de bir risk olmazsa normal diyordu benim için hep. Dün de eşime öyle demiş o yüzden diretmek istemedim. Vardır bir bildiği dedim. İlk aylardan beri önce allahın izni sonra onun doktorluğu ve ilgisi sayesinde bu haftalara gelebildik oğlumla. Bebek küçük riske atmam diyince ben hiç yönlendirmek istemedim tekrar. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Günaydın canım. Doktoru bekliyoruz ama geceyi daha rahat geçirdim çok ağrım ve kasılmam olmadı çok şükür. Belki de açılma artmamıştır diye umutluyum. Artmadıysa bir ciğer iğnesi hakkım daha varBu kadar acıtan bişeyi yapcakları için mutlu olacağımı anlatsalar inanmazdım hiç
Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Evet ya silkeleme işi kaldı mı!Silkeleyeceksem lavoboya silkelerim.Komşularımdan da silkeleyen görmedim,bazıları yapıyormuş hemen uyarılıyorlar.Bana kışın en soğuk havalarda 120 tl geliyordu.3 artı bir bu arada evim.Anneme söyleyince açmıyorum zannediyor,gayet de açıyordum.O kadar sıcak oluyordu ki mecburen kapatıyordum yoksa pencereti açmam gerekecekti.Çocuğu olup da çok fazla açanlar maks 250 ödemişler :)Benim ev tepede.Pencereleri küçük,izalasyonu çok sağlam yapmışlar.Eşin birazcık haklı o konuda. Tadı başk oluyor ama. Silkeleme işi hala kaldımı ya
Canim benim saglikla kavusun cinarinla sagsalim gir cik insallah..masallah sizeKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Allah güç ve sabır versin canım.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Canım açıkcası çok fikrim yok. Ben başından beri doğum şeklinin ikisinden de korkuyorum siz ne uygun görürseniz öyle yapıcam diyordum doktoruma çok güveniyorum. Baştan beri de bir risk olmazsa normal diyordu benim için hep. Dün de eşime öyle demiş o yüzden diretmek istemedim. Vardır bir bildiği dedim. İlk aylardan beri önce allahın izni sonra onun doktorluğu ve ilgisi sayesinde bu haftalara gelebildik oğlumla. Bebek küçük riske atmam diyince ben hiç yönlendirmek istemedim tekrar. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Günaydın canım. Doktoru bekliyoruz ama geceyi daha rahat geçirdim çok ağrım ve kasılmam olmadı çok şükür. Belki de açılma artmamıştır diye umutluyum. Artmadıysa bir ciğer iğnesi hakkım daha varBu kadar acıtan bişeyi yapcakları için mutlu olacağımı anlatsalar inanmazdım hiç
2 yasina kadar yatabiliyormus. Yatak begenemedim hala. Besige bunu koyuo bir sure buna yatiracagim. Ici sunger. Hareketlenene kadar is gorur, rahat eder insallah.Rahat eder mi sence
sağlıkla sıhhatle kurtul,bebeğini al kucağına inşallah canım..güzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Bebisim korkma eninde sonunda oraya kendi ayaklarimizla gidicez can bu tatli tabi benim dogunhaneye inerken bi fotografim var betimbenzim atmis korkudan.hic girmedigimiz biyer oldugu icin urkutucu geliyor.Ben 1 hafta burdan uzak mi kalsam korktum yahuSpinal dusunuyorum boyle konusulunca cidden aglayasim geliyor korkudan
Bilmemek daha iyi di mi :)Ben 1 hafta burdan uzak mi kalsam korktum yahuSpinal dusunuyorum boyle konusulunca cidden aglayasim geliyor korkudan
Ben 1 hafta burdan uzak mi kalsam korktum yahuSpinal dusunuyorum boyle konusulunca cidden aglayasim geliyor korkudan
Aynen kv yönünden şanslıym braz.. ama işte batıyo bazeenn. Nereye gtmek istesek eşimle. Evde tek kalıcak diye oda geliyo. Bide 1 senelik evliyim dahaadua et iyiymis kayinvaliden canim ama nekadar iyi olsada insanin kendi evi gibi yok allah sabır versin az kalmış yakında rahat edersin bebeğinle
sağ ol canım. Sen de sağ Salim ulaşırsın inşallah. Hayırlı yolculuklarHadi gozunaydin canım, ben de bu akşam gidiyorum inşallah. .
Oy geliyo çınar bebek inşallah sağlıkla atlatin doğumu da canım çok şükür bugüne :)Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?