2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@gri penguen canım hayırlı olsun hic sıkma canını bak ignelerin de yapilmis sen sadece çınarı düşün kuvezde kalacağını sanmıyorum kalsa bile çok az kalır.bence oglusuna odaklan spinal sezeryan olursan hemen göreceksin bunu düşün bence

hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah allah yardımcın olsun

Amin canım inşallah, helal olsun sen de hakkını helal et..Allah yardımcın olsun, sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebişini. Dualarımız seninle..

Gecmis olsun canim hastanede misin ciger ignesi kadar yakan biigne olmamistim bende :) saglikla cikin canim hastaneden

Hayırlı olsun canm Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kurtulursun.. Dualarımız sizinle

Eşin birazcık haklı o konuda. Tadı başk oluyor ama. Silkeleme işi hala kaldımı ya
Evet ya silkeleme işi kaldı mı!Silkeleyeceksem lavoboya silkelerim.Komşularımdan da silkeleyen görmedim,bazıları yapıyormuş hemen uyarılıyorlar.Bana kışın en soğuk havalarda 120 tl geliyordu.3 artı bir bu arada evim.Anneme söyleyince açmıyorum zannediyor,gayet de açıyordum.O kadar sıcak oluyordu ki mecburen kapatıyordum yoksa pencereti açmam gerekecekti.Çocuğu olup da çok fazla açanlar maks 250 ödemişler :)Benim ev tepede.Pencereleri küçük,izalasyonu çok sağlam yapmışlar.

Canim benim saglikla kavusun cinarinla sagsalim gir cik insallah..masallah size

Allah güç ve sabır versin canım.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

sağlıkla sıhhatle kurtul,bebeğini al kucağına inşallah canım..güzel haberlerini bekliyoruz..

Ben 1 hafta burdan uzak mi kalsam korktum yahu Spinal dusunuyorum boyle konusulunca cidden aglayasim geliyor korkudan
Bebisim korkma eninde sonunda oraya kendi ayaklarimizla gidicez can bu tatli tabi benim dogunhaneye inerken bi fotografim var betimbenzim atmis korkudan.hic girmedigimiz biyer oldugu icin urkutucu geliyor.
Sen hep incine kavusucagina odaklan zaten koluna ilk serum takilinca sersemliyorsun..
Cesaretli gir anne olmak kolay degil diyorlarya gercekten oyle

dua et iyiymis kayinvaliden canim ama nekadar iyi olsada insanin kendi evi gibi yok allah sabır versin az kalmış yakında rahat edersin bebeğinle
Aynen kv yönünden şanslıym braz.. ama işte batıyo bazeenn. Nereye gtmek istesek eşimle. Evde tek kalıcak diye oda geliyo. Bide 1 senelik evliyim dahaa eşim diyo ki evde kalalm bz annemdr bzde kalsn işini fln görür snin. Kv hmen diyoki bn yatağımdan ayrılamam başka yerde yatamıyorm fln diyo. Bn doğum yaptıktn snra 1 hafta kendi annem gelecek yanıma. Çalıştığı içn snra gidecek. Snra da kv gelsn istiyo eşim. Bni dşündğü için. Ameliyatlı zorlanmıyım diye. Allahtan eşim bnm yanımda duruyorda skntı yaşamıyorz. Annevi olsa kavga olur hergn..

Oy geliyo çınar bebek inşallah sağlıkla atlatin doğumu da canım çok şükür bugüne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…