2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim terasım var masa örtüsünü bile oraya silkelerim önceki oturduğum yerde bile hiç silkelemedim. Kirlileri yere silkelerim yada küvetin içine sonra temizlerim orayı o ne öyle. Ooo çok iyimiş. Bizimde izolasyon yapıldı ama ben çok üşüyen biriyim söndürmedim gece gündüz

Hic birsey bilmeden girsem daha kolay atlatirim sureci boyle konusulunca cidden etkileniyorum Yoksa zaten sezeryan zor is kolay mi kesilip bicilmek .. Kendi kendimi zaten inciye kavusma hayaliyle ve ilk ben gorecgim dusuncesiyle rahatlatiyorum.

Bilmemek daha iyi di mi :)
Aynen öyle vallahi..
spinal ile epidural arasındaki fark ne?
spinal belden igne epiduralde birsey mi ne takiyorlar oyle diyorlardi.. zaten benim dedigim spinal yada genel canim epidurali hic dusunmedim.

Yaklaşık 19-20 kg aldım ben.Kalça basen bölgesinde malesef oldu. Kol bacakta yok.
Benımde üstkolumda geriye dogru sıkınca farkettım
11 kilo aldm bnde ama bacaklarmda selülit oluştu. İnş geçerrr
İnşallah canım
Ay ınsallah canım icimizi rahatlattın

Ben dubleks evde oturuyorum yazın da kısında ğst kat hep sıcak bir dhaa ev alcak olsam kesınlıkle düz alırdım Cok zorlanıyorum ın cık

Ben de hala calısıyorum canım darısı basıma ben 7 temmuzda cıkıcam amasıcaklar cok etkılıyor

Helal olsun canım sen de et saglıkla kucagına alırsın ınsallah agrısız sızısız ve kolay bır dıgum olması dilegiyle...

Ben 1 hafta burdan uzak mi kalsam korktum yahu Spinal dusunuyorum boyle konusulunca cidden aglayasim geliyor korkudan
Bende spinal oldum ama niye bi korku var ki.hic sorun yasamadim.iğneyi hissetmedim bile Ben daha baslamamislardir diye düşünür ken bebegin aglamasini duydum sonrasinda mide bulantim yada agrim olmadi cok rahattı.sadece doktor baş agrin olabilir bol bol sade kahve ic dedi ama cok şükür o da olmadi.en güzeli bence bebeğini hemen görüyorsun ilk ağlamasını sen duyuyorsun

Benim ust komsum eline geleni tepemde cirpiyordu.. dedim ne yapiyorsun sen kapi cam acik belki yiyecek var balkonda belki yemek yiyorum öyle sey olur mu ?
Cevap niye senin hic silkeleyecek birseyin olmuyo mu.. Dogru sende cocuk yok ya ondan olmuyordur
Dedim ne alaka elbette oluyor ama balkonun kenarina silkelerim carsafsa dusa kabinin icine disariya mi cirpmam lazim illa .. Simdi ne yapiyor nereye silkeliyor bilmiyorum gormuyorum arada ses geliyo bakiniyorum kimse yok

Heh iste cansin sen yaa ❤ Herkes dogum yapana kadar herseyi toz pembe anlatin öyle olmasa bile söz dogumlar bitsin hersey anlatsin neler yasadigini bisi demeyiz
Bende tek dusuncem ilk ben gorecegim o an fotograf cekilecegim ama korku elbetteki var .. yeterki cok korkupta iki kere anestezi almayayim istiyorum..

Korkmayın ya bende hayatımda amelitathaneye ilk doğumda girdim.belden iğneyi inan hissetmedim ki bende en cok ondan korkardımzaten igneden birkac saniye sonra hissetmiyorsun hiçbişey.genel olan arkadaşlarım var aci bcekerek uyandiklarini söylüyor lar öyle bisey yaşamadım zaten uyanıksın.2 saat sonra bacaklarini hissediyorsun belli araliklarla agri kesici yapiliyor agrida hissetmiyorsun mis gibi korkmayın

Aynen o iğneyi bende hiç hissetmedim gayet kolay olmuştu

Yok canim daha taburcu olmadik 1800 olduk 3 gündür anne sütü aliyor doktora dun ne zaman emzirebilir dedim kaka yapicak ilk once dedi ama cok şükür iyi gidiyor gibiyiz
Çok şükür canm en kısa zamanda toparlanır inşallah sütun şifa olur canm kavusursnz tez zamanda inşallah

Günaydın kızlar. Göğüs ucu kremine basladiniz mı? 15ini atlattık cok şükür :))
Annem simdi de senin dogum gununde gelecek bu bebek demeye başladı. Yani pazar gunu. Kadın gelse de gitsek modunda :)))) 37.haftaya girdik bugün. Yavastan baslasam mi diyorum yaralar icin onlemlere

Fazla ovalamadan ucuna sureblrsn bişey olmaz canm bnm annemde dun bni aramış iki kere narkettydm telefn u evde unutmusum dönüşte aradım doğuma gttın sandm dedi telfnu açmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…