Sıcağıda berbat oranın ay ben okadar sıcakta yaşayamamKar öyle evet. Adım atarken zorlanıyorsun ankarada düşmüşlüğüm vardırburda yağmur çok yağdı mı kar gibi bata çıka sel alır resmen. Ayazı ayrı dert zaten.. bahar ayımız zaten en fazla 1 ay
Ay bu gece uyuyamazsın sen :))yarını düşündükçe benimde hopluyo valla :)
Benim terasım var masa örtüsünü bile oraya silkelerim önceki oturduğum yerde bile hiç silkelemedim. Kirlileri yere silkelerim yada küvetin içine sonra temizlerim orayı o ne öyle. Ooo çok iyimiş. Bizimde izolasyon yapıldı ama ben çok üşüyen biriyim söndürmedim gece gündüzEvet ya silkeleme işi kaldı mı!Silkeleyeceksem lavoboya silkelerim.Komşularımdan da silkeleyen görmedim,bazıları yapıyormuş hemen uyarılıyorlar.Bana kışın en soğuk havalarda 120 tl geliyordu.3 artı bir bu arada evim.Anneme söyleyince açmıyorum zannediyor,gayet de açıyordum.O kadar sıcak oluyordu ki mecburen kapatıyordum yoksa pencereti açmam gerekecekti.Çocuğu olup da çok fazla açanlar maks 250 ödemişler :)Benim ev tepede.Pencereleri küçük,izalasyonu çok sağlam yapmışlar.
Hic birsey bilmeden girsem daha kolay atlatirim sureci boyle konusulunca cidden etkileniyorumBebisim korkma eninde sonunda oraya kendi ayaklarimizla gidicez can bu tatli tabi benim dogunhaneye inerken bi fotografim var betimbenzim atmis korkudan.hic girmedigimiz biyer oldugu icin urkutucu geliyor.
Sen hep incine kavusucagina odaklan zaten koluna ilk serum takilinca sersemliyorsun..
Cesaretli gir anne olmak kolay degil diyorlarya gercekten oyle
Aynen öyle vallahi..Bilmemek daha iyi di mi :)
spinal belden igne epiduralde birsey mi ne takiyorlar oyle diyorlardi.. zaten benim dedigim spinal yada genel canim epidurali hic dusunmedim.spinal ile epidural arasındaki fark ne?
Ben 1 hafta burdan uzak mi kalsam korktum yahuSpinal dusunuyorum boyle konusulunca cidden aglayasim geliyor korkudan [/QUOT
Bende spinal oldum ama niye bi korku var ki.hic sorun yasamadim.iğneyi hissetmedim bileBen daha baslamamislardir diye düşünür ken bebegin aglamasini duydum sonrasinda mide bulantim yada agrim olmadi cok rahattı.sadece doktor baş agrin olabilir bol bol sade kahve ic dedi ama cok şükür o da olmadi.en güzeli bence bebeğini hemen görüyorsun ilk ağlamasını sen duyuyorsun
Benımde üstkolumda geriye dogru sıkınca farkettımYaklaşık 19-20 kg aldım ben.Kalça basen bölgesinde malesef oldu. Kol bacakta yok.
İnşallah canım11 kilo aldm bnde ama bacaklarmda selülit oluştu. İnş geçerrr
Ay ınsallah canım icimizi rahatlattınCanim ona selulit demek dogru olurmu bilemedim aiameden kan dolasimindan kaynakli merak etme dogumdan sonra giden kilolarla onlarda gidiyor ilk oglumda 30 kilo aldim 6 ayliktik 25 kilosunu vermistim :) emzirmek ve biraz sporla gidiyorlar. 40in ciktiginda onlarin azaldigini hatta bitttigini farkedersin
Ben dubleks evde oturuyorum yazın da kısında ğst kat hep sıcak bir dhaa ev alcak olsam kesınlıkle düz alırdım Cok zorlanıyorum ın cıkBende hep çatı dublexi ile değiştirelim evi diyorum eşim istemiyor , ben tepemde kimse olmasın istiyorum saçma sapan donunu bile silkeleyen tipler var ayrıca çatılarda teras oluyor mis gibi oturuırz diyorum eşimde kışın donar yazın yanar çekemeyiz diyor
Günaydın kızlar eskisi kadar sık girip yazamıyorum sıcaklar beni vurdu bugün isimde son günüm daha fazla calisamicam en azindqnn 1 hafta daha çalısmak istedim çünki bu günler doğum sonrası çok lazım olacak ama maalesef sağ ayağım fil ayağı gibi oldu geceleri bir saat bile deliksiz uyumuyorum öylece sabah ise geliyorum@gri penguen canım geçmiş olsun oğlun biraz daha bekler ve sıkıntısız gelir inşallah Allah yardimcin olsun tatlım
Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Bende spinal oldum ama niye bi korku var ki.hic sorun yasamadim.iğneyi hissetmedim bileBen 1 hafta burdan uzak mi kalsam korktum yahuSpinal dusunuyorum boyle konusulunca cidden aglayasim geliyor korkudan
Benim ust komsum eline geleni tepemde cirpiyordu.. dedim ne yapiyorsun sen kapi cam acik belki yiyecek var balkonda belki yemek yiyorum öyle sey olur mu ?Benim terasım var masa örtüsünü bile oraya silkelerim önceki oturduğum yerde bile hiç silkelemedim. Kirlileri yere silkelerim yada küvetin içine sonra temizlerim orayı o ne öyle. Ooo çok iyimiş. Bizimde izolasyon yapıldı ama ben çok üşüyen biriyim söndürmedim gece gündüz
Heh iste cansin sen yaa ❤ Herkes dogum yapana kadar herseyi toz pembe anlatin öyle olmasa bile söz dogumlar bitsin hersey anlatsin neler yasadigini bisi demeyizBende spinal oldum ama niye bi korku var ki.hic sorun yasamadim.iğneyi hissetmedim bileBen daha baslamamislardir diye düşünür ken bebegin aglamasini duydum sonrasinda mide bulantim yada agrim olmadi cok rahattı.sadece doktor baş agrin olabilir bol bol sade kahve ic dedi ama cok şükür o da olmadi.en güzeli bence bebeğini hemen görüyorsun ilk ağlamasını sen duyuyorsun
Korkmayın ya bende hayatımda amelitathaneye ilk doğumda girdim.belden iğneyi inan hissetmedim ki bende en cok ondan korkardımHeh iste cansin sen yaa ❤ Herkes dogum yapana kadar herseyi toz pembe anlatin öyle olmasa bile söz dogumlar bitsin hersey anlatsin neler yasadigini bisi demeyiz
Bende tek dusuncem ilk ben gorecegim o an fotograf cekilecegim ama korku elbetteki var .. yeterki cok korkupta iki kere anestezi almayayim istiyorum..
Aynen o iğneyi bende hiç hissetmedim gayet kolay olmuştuKorkmayın ya bende hayatımda amelitathaneye ilk doğumda girdim.belden iğneyi inan hissetmedim ki bende en cok ondan korkardımzaten igneden birkac saniye sonra hissetmiyorsun hiçbişey.genel olan arkadaşlarım var aci bcekerek uyandiklarini söylüyor lar öyle bisey yaşamadım zaten uyanıksın.2 saat sonra bacaklarini hissediyorsun belli araliklarla agri kesici yapiliyor agrida hissetmiyorsun mis gibi korkmayın
Yok canim daha taburcu olmadik 1800 olduk 3 gündür anne sütü aliyor doktora dun ne zaman emzirebilir dedim kaka yapicak ilk once dedi ama cok şükür iyi gidiyor gibiyiz
Çok şükür canm en kısa zamanda toparlanır inşallah sütun şifa olur canm kavusursnz tez zamanda inşallahYok canim daha taburcu olmadik 1800 olduk 3 gündür anne sütü aliyor doktora dun ne zaman emzirebilir dedim kaka yapicak ilk once dedi ama cok şükür iyi gidiyor gibiyiz
Fazla ovalamadan ucuna sureblrsn bişey olmaz canm bnm annemde dun bni aramış iki kere narkettydm telefn u evde unutmusum dönüşte aradım doğuma gttın sandm dedi telfnu açmayıncaGünaydın kızlar. Göğüs ucu kremine basladiniz mı? 15ini atlattık cok şükür :))
Annem simdi de senin dogum gununde gelecek bu bebek demeye başladı. Yani pazar gunu. Kadın gelse de gitsek modunda :)))) 37.haftaya girdik bugün. Yavastan baslasam mi diyorum yaralar icin onlemlere
Amin canım inşallah.saglikla sihhatle sizlerde kavusun bebislerinizeÇok şükür canm en kısa zamanda toparlanır inşallah sütun şifa olur canm kavusursnz tez zamanda inşallah
Amin inşallah canmmAmin canım inşallah.saglikla sihhatle sizlerde kavusun bebislerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?