- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Ayy cok tatlı sağlıkla gelsin çınar hadiKızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
Sagsalim inşallah hayrlısıyla canmKızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
Sıcağıda berbat oranın ay ben okadar sıcakta yaşayamam
Canım benim dualarımız seninle sağlıcakla kavuşursun meleğine inşallah.Kızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
Kız kaç gündür meteoroloji gibi sinBerbat evet ama yaşıyoruz bee
Ben 1 hafta burdan uzak mi kalsam korktum yahuSpinal dusunuyorum boyle konusulunca cidden aglayasim geliyor korkudan
Cok sagol canim ya vallahi icimi rahatlattin modum dustu okuyunca cunku.. Sende hayirlisiyla cinarina kavus evine gelsin minigin kucagina gelsin.. Kilosuda cok iyi masallah.. Yakindir eve gelmesi..Korkmayın ya bende hayatımda amelitathaneye ilk doğumda girdim.belden iğneyi inan hissetmedim ki bende en cok ondan korkardımzaten igneden birkac saniye sonra hissetmiyorsun hiçbişey.genel olan arkadaşlarım var aci bcekerek uyandiklarini söylüyor lar öyle bisey yaşamadım zaten uyanıksın.2 saat sonra bacaklarini hissediyorsun belli araliklarla agri kesici yapiliyor agrida hissetmiyorsun mis gibi korkmayın
Canım korkma :)) ikinciye gireceğiz biz korkutucu olsa ya da berbat olsa tekrar girebilir miyiz sencekorkma bak o an bebişini göreceksin ona odaklan sen diğer kısımları düşünme
Benim gibi yalancı sancıları başlayan var mı geceleri çok oluyor bende
Kızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
Var canım. Ben :))) arada ade sanıcı gibi vuruyor.
Canim hiç düşünme ben aklıma bile getirmiyorum üstelik normal doğum isteyen biri olarak biz ne badireler atlattk meleklerimiz icimize doğsun diye şimdide kucagimiza doğacak ben sadece onun gözlerini hayal ediyorum hergün iğne yaptık öncesinde olması. İçin çok sabrettik bekledik bi bakmisiz olmuş bitmiş her bünye herseyi aynı karşılamaz ağrı eşiği herkesin çok farklı kasmamak anın tadını çıkarmak lazım ben hsg çektirdim histerokopi oldum üstelik iki kürtaj iki normal düşügum var bunları düşününce bitti gitti diyorum :) sende hayrlisi ile atlatacaksin kızının ağlama sesi ile hepsi son bulacakHeh iste cansin sen yaa ❤ Herkes dogum yapana kadar herseyi toz pembe anlatin öyle olmasa bile söz dogumlar bitsin hersey anlatsin neler yasadigini bisi demeyiz
Bende tek dusuncem ilk ben gorecegim o an fotograf cekilecegim ama korku elbetteki var .. yeterki cok korkupta iki kere anestezi almayayim istiyorum..
Kız kaç gündür meteoroloji gibi sin
Korkmamam lazim ama iste son 1 haftaya duygusallik hat safhada haftaya bugun kizimla kavusma gunumuz
Benim sadece kasıklarımda o sancı belime bacağıma vurmuyor. Bazen pelvis (leğen) kemiklerinin ağrısından adım atamaz halde olabiliyorum. Gece kıtır kıtır ediyor hatta.. hayır anlamadığım sıpa ters zaten ama işte :) doktoruna sordun mu peki canım?Aynen aynı adet gbi beline ve bacağına yayılıor tırsıorum
Benim evde çok sıcak ter akıyor valla heryermden klımada yok vantılatorle idare ediyoruzHiç demeyanıyoruz ondan sanırım normal ağrılar dışında bir de buna katlanmak zor :))
Korkman normal canım bilmediğin bir şey sonuçta ancak bilsen daha zor da olabilir bilemezsin ki :) bak az kaldı inci hanımın gelmesine:))) merak ediyorsundur tombik mi yanakları yoksa elleri ince uzun mu di misen onları düşün
Benim evde çok sıcak ter akıyor valla heryermden klımada yok vantılatorle idare ediyoruz
Yok canm sormadım benim sıpada ters o pelvıks bölgesi benmde sağa yada sola dönünce oluyor arada dönme ve kalkma sırasında şuan agrımıoBenim sadece kasıklarımda o sancı belime bacağıma vurmuyor. Bazen pelvis (leğen) kemiklerinin ağrısından adım atamaz halde olabiliyorum. Gece kıtır kıtır ediyor hatta.. hayır anlamadığım sıpa ters zaten ama işte :) doktoruna sordun mu peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?