2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy cok tatlı sağlıkla gelsin çınar hadi aklım sende valla bugün.stres yapma mutlu sakin ol

Canım benim dualarımız seninle sağlıcakla kavuşursun meleğine inşallah.

Ben 1 hafta burdan uzak mi kalsam korktum yahu Spinal dusunuyorum boyle konusulunca cidden aglayasim geliyor korkudan

Canım korkma :)) ikinciye gireceğiz biz korkutucu olsa ya da berbat olsa tekrar girebilir miyiz sence korkma bak o an bebişini göreceksin ona odaklan sen diğer kısımları düşünme

Cok sagol canim ya vallahi icimi rahatlattin modum dustu okuyunca cunku.. Sende hayirlisiyla cinarina kavus evine gelsin minigin kucagina gelsin.. Kilosuda cok iyi masallah.. Yakindir eve gelmesi..

Canım korkma :)) ikinciye gireceğiz biz korkutucu olsa ya da berbat olsa tekrar girebilir miyiz sence korkma bak o an bebişini göreceksin ona odaklan sen diğer kısımları düşünme
Korkmamam lazim ama iste son 1 haftaya duygusallik hat safhada haftaya bugun kizimla kavusma gunumuz

Ayyy canım dualarımız seninle :)) sağlıkla al kucağına :)

Gögüs ucu kremine baslayali cok oldu ben kullaniyorum elimle ovmadan dokunmadan kremin ucuyla koyuyorum ucuna o kadar ..
Hurma da yiyorum hergun nasilsa gelsede olur :)

Canim hiç düşünme ben aklıma bile getirmiyorum üstelik normal doğum isteyen biri olarak biz ne badireler atlattk meleklerimiz icimize doğsun diye şimdide kucagimiza doğacak ben sadece onun gözlerini hayal ediyorum hergün iğne yaptık öncesinde olması. İçin çok sabrettik bekledik bi bakmisiz olmuş bitmiş her bünye herseyi aynı karşılamaz ağrı eşiği herkesin çok farklı kasmamak anın tadını çıkarmak lazım ben hsg çektirdim histerokopi oldum üstelik iki kürtaj iki normal düşügum var bunları düşününce bitti gitti diyorum :) sende hayrlisi ile atlatacaksin kızının ağlama sesi ile hepsi son bulacak

Kız kaç gündür meteoroloji gibi sin

Hiç deme yanıyoruz ondan sanırım normal ağrılar dışında bir de buna katlanmak zor :))

Korkmamam lazim ama iste son 1 haftaya duygusallik hat safhada haftaya bugun kizimla kavusma gunumuz

Korkman normal canım bilmediğin bir şey sonuçta ancak bilsen daha zor da olabilir bilemezsin ki :) bak az kaldı inci hanımın gelmesine:))) merak ediyorsundur tombik mi yanakları yoksa elleri ince uzun mu di mi sen onları düşün

Aynen aynı adet gbi beline ve bacağına yayılıor tırsıorum
Benim sadece kasıklarımda o sancı belime bacağıma vurmuyor. Bazen pelvis (leğen) kemiklerinin ağrısından adım atamaz halde olabiliyorum. Gece kıtır kıtır ediyor hatta.. hayır anlamadığım sıpa ters zaten ama işte :) doktoruna sordun mu peki canım?

Benim evde çok sıcak ter akıyor valla heryermden klımada yok vantılatorle idare ediyoruz

Yok canm sormadım benim sıpada ters o pelvıks bölgesi benmde sağa yada sola dönünce oluyor arada dönme ve kalkma sırasında şuan agrımıo
Benm sancm belimden başlıo bacağa yayılıo adet sancımda öyle çünkü adet olurknde bnm kasıgım agrımazdı hiç sadece bel bacak agrırdı .. Agırlastık doğumunda yakın ya BN ondandr die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…