Vantilatör candır yaaBen gündüz açmam klima zaten odadan gir çık felaket oluyor. Gündüz vantilatör iyi valla seviyorum ben :)
Yok canm sormadım benim sıpada ters o pelvıks bölgesi benmde sağa yada sola dönünce oluyor arada dönme ve kalkma sırasında şuan agrımıo
Benm sancm belimden başlıo bacağa yayılıo adet sancımda öyle çünkü adet olurknde bnm kasıgım agrımazdı hiç sadece bel bacak agrırdı .. Agırlastık doğumunda yakın ya BN ondandr die düşünüyorum
Bende de oluyor arkadasim bide wc skışmış gibi hissediyorum gece 3 kez kalktimBenim gibi yalancı sancıları başlayan var mı geceleri çok oluyor bende
Pozisyon degstrnce ağrısı diniyor canm oradan anlıyrm yalancı sancı oldgnu hastaneye gttgmde nstde çıksada gün verseler nst de sıfır sancıOndandır o zaman.. benim kasıklarda olur ama belde boş garip bir ağrı da olur. Ama şuan yok o kasık . E senin günün daha yakın tabii :) ama sıklığı kontrol et canım. Ben ne zaman ayağa kalksam o pelvis ağrısı var.. ilkinde de öyleydi zaten
Kızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
Bende kalkıorm vcye çok geceleri canm sanrm doğum baya yakın bize :)Bende de oluyor arkadasim bide wc skışmış gibi hissediyorum gece 3 kez kalktim
Ben gögsüm için hiç birşey kullanmadım.. gerek var mı onuda bilmiyorum...Bu arada bizimkiler de annen gibi.. çarşamba kv ve annem geliyor.. havaalanına karşılamaya kızla birlikte gel diyorlar.. onlar öyle dedikçe strese giriyorum..gerçi onlar bana 30. Haftada doğurursun bebek aşağıda , beklemez diyip durdular.. şükür bu haftaları gördükGünaydın kızlar. Göğüs ucu kremine basladiniz mı? 15ini atlattık cok şükür :))
Annem simdi de senin dogum gununde gelecek bu bebek demeye başladı. Yani pazar gunu. Kadın gelse de gitsek modunda :)))) 37.haftaya girdik bugün. Yavastan baslasam mi diyorum yaralar icin onlemlere
Pozisyon degstrnce ağrısı diniyor canm oradan anlıyrm yalancı sancı oldgnu hastaneye gttgmde nstde çıksada gün verseler nst de sıfır sancı
Allah razı olsun canımCanım benim mutluluğunu yaşadım şuan inanki. Maşallah size nasılda güzel doğmuş yawrun. Sarılık her bebişte oluyor hiç sıkıntı etme. Güzel güzelde kilo alır o annesi üzmez seni merak etme
Tavsiye etmem canım. Biz koca üst katımızı efektif kullanamıyoruz. En sonunda spor aletlerini koyup fitness studio yaptık. Küçük tarafa da ufak bir çalışma köşesi yaptık. Büyük çatı camları var, kışın çok keyifli aslında. Soğuk olmadığı gibi daha sıcak bile oluyor, ama yazın alt katla arada ciddi sıcaklık farkı var. Çok ısınıyor çatı katı. Akşam serinliği olmadan spor için bile çıkmak istemiyorum.Bende hep çatı dublexi ile değiştirelim evi diyorum eşim istemiyor , ben tepemde kimse olmasın istiyorum saçma sapan donunu bile silkeleyen tipler var ayrıca çatılarda teras oluyor mis gibi oturuırz diyorum eşimde kışın donar yazın yanar çekemeyiz diyor
Panik yapma canm bnde de oluyor uzan sola don sağa don gecıosa skntı yoktur
Ne densiz biriymiş.Belki çocuğun olmuyor öyle yaralanır mı insan!İyi yapmışsın söylemişsin.Bir de inat tipler var ya söyleyince özellikle yaparlar.Ben yönetime şikayet ederim bir şey olursa,zaten kimseyle samimiyetim yok.Benim ust komsum eline geleni tepemde cirpiyordu.. dedim ne yapiyorsun sen kapi cam acik belki yiyecek var balkonda belki yemek yiyorum öyle sey olur mu ?
Cevap niye senin hic silkeleyecek birseyin olmuyo mu.. Dogru sende cocuk yok ya ondan olmuyordur
Dedim ne alaka elbette oluyor ama balkonun kenarina silkelerim carsafsa dusa kabinin icine disariya mi cirpmam lazim illa .. Simdi ne yapiyor nereye silkeliyor bilmiyorum gormuyorum arada ses geliyo bakiniyorum kimse yok
Ben başladım lanoline,erken mi oldu acaba?Günaydın kızlar. Göğüs ucu kremine basladiniz mı? 15ini atlattık cok şükür :))
Annem simdi de senin dogum gununde gelecek bu bebek demeye başladı. Yani pazar gunu. Kadın gelse de gitsek modunda :)))) 37.haftaya girdik bugün. Yavastan baslasam mi diyorum yaralar icin onlemlere
Hazırla canm nlur nolmazSağol canım geçti 1 saate neyse ki. Ama ufak çaplı bi stres yaşadım, ya doğum başlarsa diye. Daha çantam hiç hazır değil. Yani hersey hazırda bir araya gelecek. Korkudan bugun hazır edeceğim artık:)
İnşallah canm yaaaHıııı iyi o zaman :)) valla canım verir artık herhalde gün sana. Az kalmış zaten. Benim çıktı sancı nst de ama hafif. Bana demedi de :) gördüm ben :)) yatıyorum hep o yüzden..
Hiç üzülme canım bilirim o görememe hissi doğumdan sonra yanında olsun istiyosun ama küveze gidicek olmanın üzüntüsü oluyor elbet bende 34 haftalık yapmıstım enfeksiyon yüzünden zature olmustu benim doktorda riske atmak istememiş 3-4 cm acıklıkla beklese enfeksiyon kapma riski cok olurdu cok yatmaz bebişin küvezde bizim 9gündü seninde kilosu iyimiş bizim 2.520 idi akciğerlerindeki enfeksiyondan inleme olmus cok ama küvezde toparlanıp büyümüş geliyor yanımıza uslu uslu dualarım seninle sağ salim kucağına alman dileğiyle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Gözün aydın kavuşma anınız geldi çok heyecan verici:) Melekler yanıbaşında olsunKızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?