2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ondandır o zaman.. benim kasıklarda olur ama belde boş garip bir ağrı da olur. Ama şuan yok o kasık . E senin günün daha yakın tabii :) ama sıklığı kontrol et canım. Ben ne zaman ayağa kalksam o pelvis ağrısı var.. ilkinde de öyleydi zaten

Pozisyon degstrnce ağrısı diniyor canm oradan anlıyrm yalancı sancı oldgnu hastaneye gttgmde nstde çıksada gün verseler nst de sıfır sancı

Canım Allah yardımcın olsun inşallah mübarek günün hürmetine. Yavruyu sağlıkla kucağına al.. iyi olunca bize de güzel haberi ver :)

Ben gögsüm için hiç birşey kullanmadım.. gerek var mı onuda bilmiyorum...Bu arada bizimkiler de annen gibi.. çarşamba kv ve annem geliyor.. havaalanına karşılamaya kızla birlikte gel diyorlar.. onlar öyle dedikçe strese giriyorum..gerçi onlar bana 30. Haftada doğurursun bebek aşağıda , beklemez diyip durdular.. şükür bu haftaları gördük

Pozisyon degstrnce ağrısı diniyor canm oradan anlıyrm yalancı sancı oldgnu hastaneye gttgmde nstde çıksada gün verseler nst de sıfır sancı

Hıııı iyi o zaman :)) valla canım verir artık herhalde gün sana. Az kalmış zaten. Benim çıktı sancı nst de ama hafif. Bana demedi de :) gördüm ben :)) yatıyorum hep o yüzden..

Allah razı olsun canım çok çok güzel bişey evlat sahibi olabilmek, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Yeryüzünde kendinden kat kat fazla düşündüğün bir canlı varsa o da evladın oluyor, ayağına taş değse annenin içi yanıyor, Rabbim evlatlarımızı yarattıklarının şerrinden korusun, güzel kader versin, bu dünyada da ahirette de güzellik iyilik nasip etsin inşallah

Tavsiye etmem canım. Biz koca üst katımızı efektif kullanamıyoruz. En sonunda spor aletlerini koyup fitness studio yaptık. Küçük tarafa da ufak bir çalışma köşesi yaptık. Büyük çatı camları var, kışın çok keyifli aslında. Soğuk olmadığı gibi daha sıcak bile oluyor, ama yazın alt katla arada ciddi sıcaklık farkı var. Çok ısınıyor çatı katı. Akşam serinliği olmadan spor için bile çıkmak istemiyorum.

Panik yapma canm bnde de oluyor uzan sola don sağa don gecıosa skntı yoktur

Sağol canım geçti 1 saate neyse ki. Ama ufak çaplı bi stres yaşadım, ya doğum başlarsa diye. Daha çantam hiç hazır değil. Yani hersey hazırda bir araya gelecek. Korkudan bugun hazır edeceğim artık:)

Ne densiz biriymiş.Belki çocuğun olmuyor öyle yaralanır mı insan!İyi yapmışsın söylemişsin.Bir de inat tipler var ya söyleyince özellikle yaparlar.Ben yönetime şikayet ederim bir şey olursa,zaten kimseyle samimiyetim yok.

Ben başladım lanoline,erken mi oldu acaba?

Nst ye girdim ay bir türlü beğendiremedik sonucu tam bir saat kaldım orada koptu belim

Hıııı iyi o zaman :)) valla canım verir artık herhalde gün sana. Az kalmış zaten. Benim çıktı sancı nst de ama hafif. Bana demedi de :) gördüm ben :)) yatıyorum hep o yüzden..
İnşallah canm yaaa
Yat kuzum beklesn bebişin biraz daha bnnki dogsada bse olmaz günüm az kalmış :))

Hiç üzülme canım bilirim o görememe hissi doğumdan sonra yanında olsun istiyosun ama küveze gidicek olmanın üzüntüsü oluyor elbet bende 34 haftalık yapmıstım enfeksiyon yüzünden zature olmustu benim doktorda riske atmak istememiş 3-4 cm acıklıkla beklese enfeksiyon kapma riski cok olurdu cok yatmaz bebişin küvezde bizim 9gündü seninde kilosu iyimiş bizim 2.520 idi akciğerlerindeki enfeksiyondan inleme olmus cok ama küvezde toparlanıp büyümüş geliyor yanımıza uslu uslu dualarım seninle sağ salim kucağına alman dileğiyle güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Dün geceden beri sızıntı şeklinde su gibi akıntım var ve sürekli bi ıslaklık hissediyorum ama normal akıntı gibi değil su gibi resmen. Korkuyorum acaba bebeğin suyu mu diye . Nasıl anlayabilirim

Gözün aydın kavuşma anınız geldi çok heyecan verici:) Melekler yanıbaşında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…