Öylede iste yuzdük yüzdük kuyruguna geldik ya bu hafta gozlerim hep dolu dolu. Dokunsalar aglarim yani o yuzdende korkular kaygilar cok artti.. Yoksa tabiki korkmuyorum hersey guzel olacak ❤Canim hiç düşünme ben aklıma bile getirmiyorum üstelik normal doğum isteyen biri olarak biz ne badireler atlattk meleklerimiz icimize doğsun diye şimdide kucagimiza doğacak ben sadece onun gözlerini hayal ediyorum hergün iğne yaptık öncesinde olması. İçin çok sabrettik bekledik bi bakmisiz olmuş bitmiş her bünye herseyi aynı karşılamaz ağrı eşiği herkesin çok farklı kasmamak anın tadını çıkarmak lazım ben hsg çektirdim histerokopi oldum üstelik iki kürtaj iki normal düşügum var bunları düşününce bitti gitti diyorum :) sende hayrlisi ile atlatacaksin kızının ağlama sesi ile hepsi son bulacak
Öyle deyince gozlerim yine doldu yahu :) Cok merak ediyorum zaten ..Hiç demeyanıyoruz ondan sanırım normal ağrılar dışında bir de buna katlanmak zor :))
Korkman normal canım bilmediğin bir şey sonuçta ancak bilsen daha zor da olabilir bilemezsin ki :) bak az kaldı inci hanımın gelmesine:))) merak ediyorsundur tombik mi yanakları yoksa elleri ince uzun mu di misen onları düşün
Ayy densiz o kadin yonetimde yok ki bizde bi ben bi onlar iki kisiyiz apartmanda :))) 5 kisilik daire zaten :) Daha dolmadi yoksa bende hakkindan gelirimde simdilik dilimle karsilik veriyorumNe densiz biriymiş.Belki çocuğun olmuyor öyle yaralanır mı insan!İyi yapmışsın söylemişsin.Bir de inat tipler var ya söyleyince özellikle yaparlar.Ben yönetime şikayet ederim bir şey olursa,zaten kimseyle samimiyetim yok.
Saglikla gelsin çınar bey, hiç korkma benim oğlan 32.haftada geldi, cok sorun yaşamadık. Kendi nefes aldı, emebildi. Sadece kucuktu. Diyorum demek ki hazırmış gelmek istediğine göre.Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ..Kızlar oğlumla tek vücutta birlikteliğimiz bitiyor bugüninşallah bundan sonra hemen büyür de bir an önce koynumda olacağı günler gelir. Hem hissedemeyip hem görememe fikri biraz zor geliyor sadece şuan. Ama allaha şükür binlerce kez bu haftaları gördük. Oğlum epey büyüdü. Bu akşam altı gibi alacak ameliyata. Dualarınızı esirgemeyin özellikle çınarımdan.
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık burda.Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
İnşallah canm yaaa
Yat kuzum beklesn bebişin biraz daha bnnki dogsada bse olmaz günüm az kalmış :))
Öylede iste yuzdük yüzdük kuyruguna geldik ya bu hafta gozlerim hep dolu dolu. Dokunsalar aglarim yani o yuzdende korkular kaygilar cok artti.. Yoksa tabiki korkmuyorum hersey guzel olacak ❤
Öyle deyince gozlerim yine doldu yahu :) Cok merak ediyorum zaten ..
Ayy densiz o kadin yonetimde yok ki bizde bi ben bi onlar iki kisiyiz apartmanda :))) 5 kisilik daire zaten :) Daha dolmadi yoksa bende hakkindan gelirimde simdilik dilimle karsilik veriyorum
Aynen canm 37 e grsen on numara beş yıldız :) bzde pazartesi 38 hafta olucaz çok heyecanlııııBeklesin 10 gün daha dedi hemşire zaten :) sonra sorun yok dedi. 35.haftamız bitiyor bugün yarın 36ya giriyoruz inşallah :) bakalım ne zaman gelirse artık :) temmuzu görür müyüm onu bilmiyorumsen artık kritik dönemi atlattın çok şükür canım :) ablam da 37+3 ve 37+4 te doğumlarını yaptı :)
Kaç kilo ki şuan canmmBen de kontrolden geldim haftaya tekrar çağırdı tam bayrama denk geliyor dedi bakalım haftaya ne olacak sonuç çok kilo almamış ona canım sıkıldıgerçi ne yiyorum ki sanki yatacaksın dedi eğer bayramı geçireceksek dedi
Aynen canm 37 e grsen on numara beş yıldız :) bzde pazartesi 38 hafta olucaz çok heyecanlıııı
2750 olmuş 15 gün önce zaten 2500 dü haftaya alırsa abisi kadar olmadan doğmuş oluyor boyu da kısa çıktı bu seferKaç kilo ki şuan canmm
Ben de kontrolden geldim haftaya tekrar çağırdı tam bayrama denk geliyor dedi bakalım haftaya ne olacak sonuç çok kilo almamış ona canım sıkıldıgerçi ne yiyorum ki sanki yatacaksın dedi eğer bayramı geçireceksek dedi
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Dün geceden beri sızıntı şeklinde su gibi akıntım var ve sürekli bi ıslaklık hissediyorum ama normal akıntı gibi değil su gibi resmen. Korkuyorum acaba bebeğin suyu mu diye . Nasıl anlayabilirim
Nst ye girdim ay bir türlü beğendiremedik sonucu tam bir saat kaldım orada koptu belim
Gunumuz nerdeyse ayni seninle. Senin yine iyi kilosu 6 gunde 50 gr almis benim kizim. Bugun cok uzgunum. Doktoruma da cok kizdim ilgisiz davrandi.. 2580 hâla hani 100 gr belki cok bisey degil ama bu haftada 2800-2900 olmaliydi diye bekledim. Ve o kadar yiyorum yine almiyor hepsi bana geliyor. Saglikla dogsunlar su stresi atlatsak2750 olmuş 15 gün önce zaten 2500 dü haftaya alırsa abisi kadar olmadan doğmuş oluyor boyu da kısa çıktı bu seferbu iki hafta hiç işe yaramamış anlaşılan
Bu ciğer iğnesi koldan mı yapılıyor? Çok acıyo diyince merak ettim, inşallah gerek olmaz da korktum biraz.Gecmis olsun canim hastanede misin ciger ignesi kadar yakan biigne olmamistim bende :) saglikla cikin canim hastaneden
Ben delirmis gibi yiyorum ama hicbiri bebege fayda saglamadi...Canım kaç kilo ki bebiş? Muz süt protein falan yesen onlar kilo aldırıyor bebeğe
Off ne yicez arkadaşlar kilo alsın diye herşey gaz yapıyor yiyemiyorum ki
Ben bu hamileliğimde hiç girmedim nst ye.Dr.uma sorduğumda gerek olursa girersin dedi . Oğlumda bir kere girmiştim.Şu hamilelik sürecinde nst kadar beni boğan birşey yok. İşkence gibi geliyor bana
Evt ya 100 gr 100 grdır ne alsa kar diye düşünüyoruz ben günde iki kaşık keçiboynuzu pekmezi yicem sende başla mutlaka çok faydalı diyorlar kilo içinGunumuz nerdeyse ayni seninle. Senin yine iyi kilosu 6 gunde 50 gr almis benim kizim. Bugun cok uzgunum. Doktoruma da cok kizdim ilgisiz davrandi.. 2580 hâla hani 100 gr belki cok bisey degil ama bu haftada 2800-2900 olmaliydi diye bekledim. Ve o kadar yiyorum yine almiyor hepsi bana geliyor. Saglikla dogsunlar su stresi atlatsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?