2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öylede iste yuzdük yüzdük kuyruguna geldik ya bu hafta gozlerim hep dolu dolu. Dokunsalar aglarim yani o yuzdende korkular kaygilar cok artti.. Yoksa tabiki korkmuyorum hersey guzel olacak ❤

Öyle deyince gozlerim yine doldu yahu :) Cok merak ediyorum zaten ..
Ayy densiz o kadin yonetimde yok ki bizde bi ben bi onlar iki kisiyiz apartmanda :))) 5 kisilik daire zaten :) Daha dolmadi yoksa bende hakkindan gelirimde simdilik dilimle karsilik veriyorum

Saglikla gelsin çınar bey, hiç korkma benim oğlan 32.haftada geldi, cok sorun yaşamadık. Kendi nefes aldı, emebildi. Sadece kucuktu. Diyorum demek ki hazırmış gelmek istediğine göre.
Senin haftan çok düşük değil, icinı ferah tut. Kendi gelmek istiyor demekki hazır beyefendi :)

Allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ..

İnşallah canm yaaa
Yat kuzum beklesn bebişin biraz daha bnnki dogsada bse olmaz günüm az kalmış :))

Beklesin 10 gün daha dedi hemşire zaten :) sonra sorun yok dedi. 35.haftamız bitiyor bugün yarın 36ya giriyoruz inşallah :) bakalım ne zaman gelirse artık :) temmuzu görür müyüm onu bilmiyorum sen artık kritik dönemi atlattın çok şükür canım :) ablam da 37+3 ve 37+4 te doğumlarını yaptı :)

Ayy canım yaa :)) çok heyecanlısın sen ondan böyle doluyor gözlerin.. sen o cimcime doğduktan sonra ağlarken de ağlarsın acıktığında falan :)❤

Aynen canm 37 e grsen on numara beş yıldız :) bzde pazartesi 38 hafta olucaz çok heyecanlıııı

Ben de kontrolden geldim haftaya tekrar çağırdı tam bayrama denk geliyor dedi bakalım haftaya ne olacak sonuç çok kilo almamış ona canım sıkıldı gerçi ne yiyorum ki sanki yatacaksın dedi eğer bayramı geçireceksek dedi

Kaç kilo ki şuan canmm

Canım kaç kilo ki bebiş? Muz süt protein falan yesen onlar kilo aldırıyor bebeğe

Bebeğin suyu mu değil mi diye belli eden turnusollu pedler var. İlk hamileliğimde bana doktor hazırlayıp vermişti. İmkanın varsa önce doktora sor istersen. Yoksa eczanelerde medikallerde de satılıyor diye biliyorum. Eğer bebeğin suyuysa şu renk değilse başka renk gibi.. anlatırlar. Ama sürekli akıyorsa doktora görünmekte fayda var, suyun çok eksikmesi iyi olmaz

Off ne yicez arkadaşlar kilo alsın diye herşey gaz yapıyor yiyemiyorum ki

2750 olmuş 15 gün önce zaten 2500 dü haftaya alırsa abisi kadar olmadan doğmuş oluyor boyu da kısa çıktı bu sefer bu iki hafta hiç işe yaramamış anlaşılan
Gunumuz nerdeyse ayni seninle. Senin yine iyi kilosu 6 gunde 50 gr almis benim kizim. Bugun cok uzgunum. Doktoruma da cok kizdim ilgisiz davrandi.. 2580 hâla hani 100 gr belki cok bisey degil ama bu haftada 2800-2900 olmaliydi diye bekledim. Ve o kadar yiyorum yine almiyor hepsi bana geliyor. Saglikla dogsunlar su stresi atlatsak

Gecmis olsun canim hastanede misin ciger ignesi kadar yakan biigne olmamistim bende :) saglikla cikin canim hastaneden
Bu ciğer iğnesi koldan mı yapılıyor? Çok acıyo diyince merak ettim, inşallah gerek olmaz da korktum biraz.

Evt ya 100 gr 100 grdır ne alsa kar diye düşünüyoruz ben günde iki kaşık keçiboynuzu pekmezi yicem sende başla mutlaka çok faydalı diyorlar kilo için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…