- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Ben delirmis gibi yiyorum ama hicbiri bebege fayda saglamadi...
Yok canım popodan yapılıyor bi sıçratıyor okadarBu ciğer iğnesi koldan mı yapılıyor? Çok acıyo diyince merak ettim, inşallah gerek olmaz da korktum biraz.
Gunumuz nerdeyse ayni seninle. Senin yine iyi kilosu 6 gunde 50 gr almis benim kizim. Bugun cok uzgunum. Doktoruma da cok kizdim ilgisiz davrandi.. 2580 hâla hani 100 gr belki cok bisey degil ama bu haftada 2800-2900 olmaliydi diye bekledim. Ve o kadar yiyorum yine almiyor hepsi bana geliyor. Saglikla dogsunlar su stresi atlatsak
İlk defa girdim bu sefer ilk 20 dk bitti hemşire geldi olmamış kaymış dedi bir daha 25 dk durdum yine geldi uyumuş dedi çikolata yedim hayda bir daha 15 dk içim şişti ordaŞu hamilelik sürecinde nst kadar beni boğan birşey yok. İşkence gibi geliyor bana
İlk defa girdim bu sefer ilk 20 dk bitti hemşire geldi olmamış kaymış dedi bir daha 25 dk durdum yine geldi uyumuş dedi çikolata yedim hayda bir daha 15 dk içim şişti orda
Ben bu hamileliğimde hiç girmedim nst ye.Dr.uma sorduğumda gerek olursa girersin dedi . Oğlumda bir kere girmiştim.
Yok canım popodan yapılıyor bi sıçratıyor okadar
İlk defa girdim bu sefer ilk 20 dk bitti hemşire geldi olmamış kaymış dedi bir daha 25 dk durdum yine geldi uyumuş dedi çikolata yedim hayda bir daha 15 dk içim şişti orda
Ben 30 kilo sonrasi girdiysem sende girersin tabi emzirme doneminde tatliyi abartma sutu saglayan sey su :) tatli canim isteyince 3-5 tane hurma yiyordm ben.Umut dolu cümleler görüyormm. İnş eski kıyafetletlerme girerm :)
Toktum ama ayrıca bişey yemem lazımmış onu deseydi keşke ultrason gibiymiş ne bilirim ben :) hiç kalp sesi kesilmedi ki ağrı zımbırtısı kaymış dedi eşimde vardı kasılma hep full gözüküyor dedş ama tabi öyle bişey yok nasıl yanlış çıkıyor anlamadımBeni unuttular doğum çokluğundan 30 dakika kaldımama ben seviyorum nst yi :) kalp sesi hoşuma gidiyor onun.. tok değil miydin peki canım? Özellikle uyardı beni doktor tok olacaksın ve dinlendikten sonra alacaklar seni söyle dedi bana. Toktum yine de limonata içip dinlenip öyle girdim. Kaydığında kalp atışı kesiliyor azalıyor uyarmadılar mı hiç 3 kere almışlar tekrar tekrar
Toktum ama ayrıca bişey yemem lazımmış onu deseydi keşke ultrason gibiymiş ne bilirim ben :) hiç kalp sesi kesilmedi ki ağrı zımbırtısı kaymış dedi eşimde vardı kasılma hep full gözüküyor dedş ama tabi öyle bişey yok nasıl yanlış çıkıyor anlamadım
Unibaby nin yeni doğan ıslak mendili 24 lü paket alsak fazla gelir mi?Ebebekte kampanya var da.nasıl olur öyle alsak?
Ben sleppy yeni dogan aldim kuzum 4×40 seklinde 15 tl ydi smdi az gibi geldi sen 24 paket deyince :)))Unibaby nin yeni doğan ıslak mendili 24 lü paket alsak fazla gelir mi?Ebebekte kampanya var da.nasıl olur öyle alsak?
:)Uninin alerji yaptığı bebek hiç duydun mu?Hatanede hemşireler de uni kullanıyormuş.Pamuk su yapmayacağım o yüzden.Kullanacaksan 24lü de olur 38li de :)) hıı alerji yaparsa bebeğe kendin kullanırsın
Ya kampanyaya girmiş,o yüzden dedim.Durduğu yerde kurur mu,bir de alerji falan olmasın.Ben sleppy yeni dogan aldim kuzum 4×40 seklinde 15 tl ydi smdi az gibi geldi sen 24 paket deyince :)))
Zayıflıyım yeter ki ağzımaa sürmeeemBen 30 kilo sonrasi girdiysem sende girersin tabi emzirme doneminde tatliyi abartma sutu saglayan sey su :) tatli canim isteyince 3-5 tane hurma yiyordm ben.
:)Uninin alerji yaptığı bebek hiç duydun mu?Hatanede hemşireler de uni kullanıyormuş.Pamuk su yapmayacağım o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?