2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben delirmis gibi yiyorum ama hicbiri bebege fayda saglamadi...

Hadi yaa. Valla canım ben kilo alsın diye uğraşmıyorum şişkinliğim yüzünden böyle besleniyorum. Hatta ben kuruyemiş yiyemiyorum tuzlu diye. Bana dedi biraz geri diye. Başka ne aldırır bilmiyorum valla

Canım su içiyor musun? Bana sanki bol su içmeyle de alakası var gibi geliyor.. birde sıkma canını, doktorun ilgisiz davrandıysa belki ölçüm yaparken de iyi bakamamış olabilir onun da etkisi vardır. Üzme kendini az kalmış zaten düzenli beslenmeye devam..

İlk defa girdim bu sefer ilk 20 dk bitti hemşire geldi olmamış kaymış dedi bir daha 25 dk durdum yine geldi uyumuş dedi çikolata yedim hayda bir daha 15 dk içim şişti orda

Bitince geliyorlar, arada yoklasalar daha iyi olacak. Aman iyi olsunlar sağlıkla gelsinler de..

İlk defa girdim bu sefer ilk 20 dk bitti hemşire geldi olmamış kaymış dedi bir daha 25 dk durdum yine geldi uyumuş dedi çikolata yedim hayda bir daha 15 dk içim şişti orda

Beni unuttular doğum çokluğundan 30 dakika kaldım ama ben seviyorum nst yi :) kalp sesi hoşuma gidiyor onun.. tok değil miydin peki canım? Özellikle uyardı beni doktor tok olacaksın ve dinlendikten sonra alacaklar seni söyle dedi bana. Toktum yine de limonata içip dinlenip öyle girdim. Kaydığında kalp atışı kesiliyor azalıyor uyarmadılar mı hiç 3 kere almışlar tekrar tekrar

Umut dolu cümleler görüyormm. İnş eski kıyafetletlerme girerm :)
Ben 30 kilo sonrasi girdiysem sende girersin tabi emzirme doneminde tatliyi abartma sutu saglayan sey su :) tatli canim isteyince 3-5 tane hurma yiyordm ben.

Toktum ama ayrıca bişey yemem lazımmış onu deseydi keşke ultrason gibiymiş ne bilirim ben :) hiç kalp sesi kesilmedi ki ağrı zımbırtısı kaymış dedi eşimde vardı kasılma hep full gözüküyor dedş ama tabi öyle bişey yok nasıl yanlış çıkıyor anlamadım

Evet bilmen imkansız canım. İlk bebeğimde de 3 kere çekmişlerdi bana. Meyve suyu çikolata dedi en son sinirim zıplamıştı. Bunda ikinci olmasına rağmen doktorum uyardı. Yine de güzel çıkmamıştı. Sonra beklemekten acıktım o güzel çıktı ilginç ama limonata işime yaradı. Birini bebeğin kalbinin olduğu yere koyuyor diğeri de hafif çapraz üstüne. Dikkatli bağlasaymış. Zaten kıpırdamıyorsun hata onların

Unibaby nin yeni doğan ıslak mendili 24 lü paket alsak fazla gelir mi?Ebebekte kampanya var da.nasıl olur öyle alsak?

Bana da karnım hala ufak geliyo en son 34+4 te 2530du kilosu hiç inanmıyorum ultrasona bana daha ufak gibi geliyo gözümde büyümüyo hiç.. Gerçi doktor suyun çok fazla olsa karnın daha büyük olurdu dedi su normal oldugundan ufakmış bilmiyorum bazen diyorum neresinde bu çocuk bu karnın :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…