2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebeğin suyu kilosu iyiyse karnın küçük olmuş sorun değil. Benim bi arkadaşımın karnı neredeyse 4 aylık gibiydi doğum yaptığında maşallah güzel de doğdu

dualarım senınle canım ınsallh saglıkla kucagına al ınsallah çınar ına ve ınsallah kuvöze gırmez gırse de cok kalmaz

Malesef yaralarım butun vucudumu sardı benımkı en ılerı vaka sanırım 2 gundur cok sıddetlı bı aglıorm bındus alıp az bı sakınlıyorm bunlara mecbur dayanıcam ama bebegımın harektlerın cıddı ölcude azaldı mesela sabhtan berı bır kere vurusunu hıssettım karnım da cok deıstı baya asagı düşmüş 2 kılo vermısım bıkacgunde bukadar cok hıssetmemem normalmı acaba harektleri 34+4 olduk

Ceylan cım nasılsın ameliyat yerlerin iyileşiyor mu? Enfeksiyon durumun geçti mi? Bebiş napıyor
Fiziksel olarak iyi ruhen kötü canım engel olamıyorum duygusallığıma hep ağlıyorum belli bi yer acıktı ameliyat yerimde oraya dikiş atıldı düşerken enfeksiyon artmaya basladı cerrah emzirebilirsin ne alaka bu crp değeri nezle oluncada cıkıyor ozamandamı emzirmicen diyor cocuk doktoru 0-5 arası değer olması gerek diyor ama bebeğim böylede büyüyor ben daha kötü olsam diyorum buna şükür akıntı olsada artık kendi işimi yapabiliyorum yavaş yavaş bebişte iyi hiç üzmüyor annesini cok uslu sen nasılsın nekadar kaldı doktor tarihle ilgili konusuyormu zaman geçtikte dahada strese kapılıyorsundur inşallah sende hayırlısıyla alıcaksın kucağına

Canım yaraların seni doğal olarak strese sokuyor bu streste bebeği etkiliyor olabilir. Bitkisel bir şey de vermedi mi doktor? En azından azaltsa acısını falan soğuk havlu uygulaması falan denedin mi?

Canim stres yapma inan böyle örnek çok bizim gelin ilk hamileliginde 25 kilo aldı ama en az 5 litre pekmez yemistir sürekli faydali şeyler sut yoğurt 20 kilodan fazla ceviz üstelik annemlerle yaşıyordu ve eli sıcak su dan soğuk suya degmedi uyudu istirahat etti ama bebek 2900 doğdu sonra hemen topladı ikinci bebekte daha rahat davrandı yeme içmede 6 kilo falan aldı oda 3300 doğdu 38. Haftada belli olmuyor anlican sakin kendine dert edinme sağlıklı sıhhatli olsunlarda eksiksiz fazlaliksiz gerisi bize bakıyor

Bu ciğer iğnesi koldan mı yapılıyor? Çok acıyo diyince merak ettim, inşallah gerek olmaz da korktum biraz.
Kas içine yapiliyor canım genelde kalcadan ben de iki doz yaptırdim ilki sinek isirigi gibiydi ama ikincisi biraz yaktı sadece benim kan sulandirici bile bazen ondan daha çok acı verdiği için bana normal geldi korkma yani

Annen yanında mı canım?Evde yalnız değilsin di mi?

Canım belki kaşıntıdan rahatsızlığından hissetmiyosundur. Ama gerçekten hareketlerinin azaldığını düşünüyosan ciddiye al derim, doktora sormalısın. Nst çeksin ultrasonla baksın. Tedbirde fayda var. Allah yardımcın olsun, acil şifalar

Her halimize hamdolsun canım. Moralini bozma yavruna sarıl.. her güzelliğin bir zorluğu var işte neyse ki bebeğinin sağlığı yerinde. Sende beslenmene dikkat et, bir an evvel enfeksiyonun düzelir inşallah. 40ınız çıkınca daha rahatlarsın inanıyorum.
Bende iyiyim hamdolsun. Dr. 38i geçmek istemiyorum diyor. 38 haftası 11-12 temmuz civarı oluyor. Ama benim gönlünde 37+2 veya 37+3 gibi alsa diyorum. Henuz bu düşüncemi söylemedim bebeğin kilosu da biraz düşük bu yüzden son haftalarda kesin belli olur sanırım. Çok stres yapmıyorum şimdilik ama inanamıyorum hala kaygılıyım yani bişey oluvercek diye. Bu salı tekrar bi detaylı ultrason çekilecek, haftası biraz geriden geliyor. Bu yüzden içimiz rahatlasın istiyoruz doppler ile bakılacak. Onun dışında beklemeye devam..

kızlar bikini bölgem ve koltuk altım simsiyah. neden böyle karardı anlamış değilim. çözümü var mı acaba? yarın çatı muayenesi olcam çok gerginim. napıyo doktor bilen var mı? karadığı için utanıyorum da

bebek doğunda hepsi geçecek sabret azıcık daha. hareketleri azalabilir bunu kafana takma. belki gece hareketlidir sen uyurken belki de nazik bir bebektir yavaş hareket ediyordur. sonlara doğru hareketler azalabiliyormuş zaten. üzme kendini. hepimiz iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı. 3 kilo olmuş bızdık kafa çevresi ve boyu iyi ama karın çevresi bir hafta geri. 2 damar ile ancak bu kadar beslenebildi garibim. Doktor 20 hazirana gün verdi. İnşallah sütüm iyi olurda iyi beslenir kuzum.

Canım bitkisel çözümleri denedin mi?İnternette okuyorum çam katranı sabunu kullanan faydasını gören varmış.Yaraları kurutuyormuş.Dr izin verirse karahindiba kökü çayı diyorlar izin vermezse pansuman yapacakmışsın.Sıcaktan uzak dur,nemlendirici,sabun kullanmayacakmışsın.

Canim ben de senin gibi surekli kasinti krizine girip sabahlara kadar agliyodum seni anliyorum ama stres yapma lütfen. Benim stresten dolayi bebegimin suyu cok artmis ve dogum baslamak uzereydi. 2 gun hastanede yattim serumla ilacla zor durdurdular simdi ilaçlarla evde tedaviye devam ediyorum surekli yatiyorum. Benim de karnim son zamanlarda asagiya inmişti. Ihmal etme sen de, ben birazcik daha gec kalsam dogum olucakti acilmam varmis cunku. Stres erken dogumu tetikliyor maalesef dus iyi geliyorsa soguga yakin dusta dur rahatlat kendini.

tatlım doktorlar bitkisel şeyleri pek önermiyor malum ilaçlarda bitkilerden yapılıyor. ben ütü yaprken göbeğimi yaktım 2. derece hemde. kantaron iz kalmasını önlüyormuş bi zararı olmuyormuş ebe söyledi ama doktorum doğumdan sonra tedavi ederiz şuan kullanmanı istemiyorum dedi. dediğim o ki sevgili M Maya_06 nin de geçecek yaraları hayırlısıyla bebişini bi kucağına alsın.

Bizim de öyle bir kaç arkadaş daha yazmıştı kararmalar sonra geçecekmiş.. Açıklığa iki kez bakıldı benim bi de ben ağda yapamıyorum traşla :) aniden bakılcak deyince korktum hazır değilim dedim oo süpersin diye rahatlattı hani biz neler gördük der gibi zaten eliyle bakıyo gözüyle değil utanma

Canım yaraların seni doğal olarak strese sokuyor bu streste bebeği etkiliyor olabilir. Bitkisel bir şey de vermedi mi doktor? En azından azaltsa acısını falan soğuk havlu uygulaması falan denedin mi?
doktor vermedı bıtkısel ama ben cok arastırdım argan sabunu bıe bısey aldım onunla yıkıyorum gunde bıkackez o bıraz yarım saatte olsa acısını alıyor dedıgın gıbı stresten etkılenmıs olabılır umarım oyledır soguk havlu deıl de buz kalıplarını gezdırıyorum acısı gunes yanıgı gıbı heryerın yanmıs gıbı

Geçmiş olsun canım,çok ters yerden yakmışsın.Kantoronu ben de kullanıyorum arada bir.Dr kesinlikle istemiyor,erken doğum ihtimali varmış,ben arada bir kullanıyorum.Alanında iyi bir aktar tanıyoruz,o arada bir kullanabileceğimi söylemişti.Drlar keşke her şeyi bilse,ezber dışına çıkabilse.Birinin karşı çıktığını diğeri önerebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…