2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bendede oldu o sorun canm sonradan gecer insallah çatı muayenesi olmadim hic bilmiyorum ama kendini sıkma yarin bende dogurcam inşallah ayni gune denk gelmiş :))

Annen yanında mı canım?Evde yalnız değilsin di mi?

annem yok canım ankaraya döndu gecen hafta doguma gelıcek esım de ıste bıtkısel olarak dedıgın gıbı ben de cam katranı yokmus ama aynısı argan katranıyla yıkıyorum hergun daha kurutmadı ama azcık rahatlatıyor sonra yıne baslıyor karahındıba cayı alcaktım ama bebegı etkıler dıye korktum aslında ıcten geldıgı ıcın yaralar sanırım ıse yarardı belkı de sıcak delırtıo zaten dısarı cıkmadım gunlerdırnzaten klımadan cıkınca kabarıyolar yagları ve lıerac bıraktım zaten catlagı gectım bu yaralar ız kalıcak muhtemelen ama umrumda deıl acıkcası hayatıma doneyım yeter uygun olurmu kusura bakmayın ama bunlar bacaklarım vucudumun heryerı boyle

Eklentiler

• IMG_2577.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_2578.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 76
Hadi yaa. Valla canım ben kilo alsın diye uğraşmıyorum şişkinliğim yüzünden böyle besleniyorum. Hatta ben kuruyemiş yiyemiyorum tuzlu diye. Bana dedi biraz geri diye. Başka ne aldırır bilmiyorum valla
Canım doktor bana çiğ fındık çiğ badem önerdi birde ceviz günde iki kere yiyorum on onbeş fındık yada badem 4-5 ceviz

2750 olmuş 15 gün önce zaten 2500 dü haftaya alırsa abisi kadar olmadan doğmuş oluyor boyu da kısa çıktı bu sefer bu iki hafta hiç işe yaramamış anlaşılan
Canm sağlıklı olsunda kılosıda iyi hem haftasına gore takma kafana bazen usgyle doğduğu zaman arasında baya fark oluyor haftaya olur 3100 falan canm o da ytr herhalde hiç uzulme

Rabbim şifa versin sabrınıda verir inş çok geçmiş olsun baya kötü olmuş ((

Ayyyy valla az kaldı senin yaa.. ben 38+1 de doğum yaptım ilki :) valla sizin tarihleri gördükçe ben heyecanlanıyorumm :)
Evet az kaldı valla annem aradı demin gelsin artık gülder özledik Dior:) belim agrıyo dedm ara sıra tamam ozman doğum çok yakın Dior:)

beyazpeynir1 tesekkır ederm canm yesilbalon canım hareketlıydı durdu belkıde kullandıgım ılaclar onu da etkıledi ben oyle dusunuyorum artık ınsallah ıyı duusneyım @Cedric_CT canım sana da gecmıs olsun cok saol sanırım stresten acıdan onunda etkıledım allah korusun ınsallah zamanında dogum olur malesef elımızden gelmıyo baZı seyler

Canım çok geçmiş olsun.hepsi geçer hiç kafana takma.stres daha da arttırıyodur muhtemelen.sakın kafana takma.sıcaklar zaten mahfeder

canım haftamız ılerı oldugu ıcın bıtkıseller aslında cok etkılemıyor kantoran yagını kullandım çat katranıyla beraber o sabunda bıtkısel ama en cok o rahatlatıyor doktorun verdıgı kremler kortızon kremı o bıle cok bebege bısey yapmazmıs artık doktor oyle soyledi hatta zyrtec dıye alerjı ılacı kullanıyorum doktor verdı

Canim acil şifalar.kasinti önleyici ilaç ya da kremler veriyor mu drun yani hamilelikte kullanabiliyormusun

Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. Inşallah geçer en kısa zamanda. .

Geçmiş olsun canım, maşallah uslu bebişine. .

Çok geçmiş olsun canm ya doğumdan snra gecıcektr inşallh

Beslenir canım inşallah, haziranda birsürü bebiş geliyor, hepsi sağlıkla gelsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer

kızlar kontrolum vardı bugun. 37+0 olduk. 3300 gr olmus bebişim. ama dönmemiş. 30 hazirana sezaryen günü verdi...
Maşallah güzel büyümüş bebişin, Rabhim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canim acil şifalar.kasinti önleyici ilaç ya da kremler veriyor mu drun yani hamilelikte kullanabiliyormusun
eevet kortızonlu bır krem ve alerjı ılacı verdı ama ınan hıc bırsey deısmedı daha da arttı arastırmadıgım yer ya da doktor kalmadı hepsı fayda etmıycek dogurmadan dedıler hatta allahım gucune gıtmesın dun aglarken dogsun artık dedım sonra da hayırlısı dedim allah kımseye vermesın ama 300 gebeden brınde oluyormus bebegın hucrelerı kanımda alerjı yapıyormus muhtemelen oyuzden dogurmam gerekıyormuş gecmesı için bebegımı etkılenmesın de ne catlagı be yara ızı ne onemı var sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…