2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya ne kadar da haklısın. bacaklarım felaket ağırıyordu kendi doktoruma gidemedim gebe okuluna gittiğim yerde doktor farkettti bende magnezyum mu kullanmalıyım dedim hayır dedi doktor bacak ağrıları için kalsiyum karında ki kramplar için magnezyum öneriyoruz dedi. gel gör ki kendi doktoruma gittiğim diğer doktorun dediğini söyledim hiç oralı bile olmadı. magnezyum kullanmalısınız dedi. aldım içiyorum. napalım ne dese güveniyoruz. diğeri de doktor da ama onun dediğini yapmadım. okudukları okul bir kitapları bir. insan da aynı. ama çözümler nedense aynı olamayabiliyor.

Kızlar dün çıkayım dedim bayram üzeri yoğun olur diye şimdiden bişeler alayım dedim kuzucuklarıma girdim alışveriş merkezine ama iki adım gidiyorum rükûya eğilir gibi eğilme isteği oluşuyor bende zor şer bişeler aldım oğluşuma gömlek seçecektim o ara mağazada işte bi görevli kadın bana dediki ayyy ikiz mi Allah kurtarsın dedim teşekkürler ama tek bi tane bana tuttu dediki emin misiniz? Dedim 1 ay kaldı doğurmama içimdeki çocuk sayısını bilmemem bi olasılık mı sizce ? Ne bileyim çok büyükte Dedi göbeğime dedim benim erkek bebeklerim iri doğuyor Dedi başka çocukta mı var dedim evet 3.olacak bu. Dedi kaç yaşındasınız dedim 28. Bi de ordan bi şaşkınlık nidası atıverdi . Daha yaşım küçükmüş niye 3 çocuk etmişim peşpeşe... Dedim kusura bakmayın duramıyorum fazla ayakta diye aldım gömleği çıktım . La havle ...

bu arada internette de bacak ağrıları için kalsiyum yazıyor

Anladım canım inşallah iyi gelir. Buz kalıplarını bir şeye sar öyle tut buz yanığı oluşmasın canım.

bendede oldu o sorun canm sonradan gecer insallah çatı muayenesi olmadim hic bilmiyorum ama kendini sıkma yarin bende dogurcam inşallah ayni gune denk gelmiş :))
ayy bende olmasaydım keşke. sezeryan olacaksın galiba. hadi bakalım mutlu haberlerini bekliyoruz

Canim Rabbim sana tez zamanda Sifa versin bazı gebeliklerde oluyor maalesef benim iki arkadaşım Dada oldu rabbjm dayanma gücü versin az kaldı sabır doğumdan hemen sonra geçecek merak etme sana hep dua ediyorum sana ve tüm gebelere

Canım doktor bana çiğ fındık çiğ badem önerdi birde ceviz günde iki kere yiyorum on onbeş fındık yada badem 4-5 ceviz

Canım kavrulmuş seviyorum ben çiğ olanların tadını midem almıyor

Evet az kaldı valla annem aradı demin gelsin artık gülder özledik Dior:) belim agrıyo dedm ara sıra tamam ozman doğum çok yakın Dior:)

Oooyy özlenir özlenmez mii :)) hadi bakalım dediği gibiyse annenim desene yakında kucağında:)

çok geçmiş olsun evet hiç umrunda olmasın. ama bence bunlar doğumdan sonra geçecek gibi duruyorarl. döküntü gibi olmuşlar. sen üzülünce bebeğin de hissediyor. ne kaldı şunun şurasında çoğu gitti azı kaldı

hay Allah banada biri ikiz olmasın dedi sakın tobe est. Hangi çağda yasıoz da ikiz olduğunu doğunca ögrenelm..
Maşallah dedrtseydin kadına yasın küçük ve kndnde yaşından brz daha genç gosterıosan şaşrmakta haklıdır

Canım kavrulmuş seviyorum ben çiğ olanların tadını midem almıyor

Oooyy özlenir özlenmez mii :)) hadi bakalım dediği gibiyse annenim desene yakında kucağında:)
Ayy inşallah sagsalim canm yaaa :) annemn her dediği olur ama bakalım bncede yani birkaç güne gelck gbi bakalım hayrlısı

ama sende hata soracaktın kaç çocuk yapmam lazımdı diye yaş olarak bana da diyorlar oğlum anne dediğinde yok artık sizin mii falan diye ilginç insanlar boşveer.. beden benim istersem doğururum hayret yani.. sen internetten sipariş et boş veeerrrr

Unibaby nin yeni doğan ıslak mendili 24 lü paket alsak fazla gelir mi?Ebebekte kampanya var da.nasıl olur öyle alsak?

En iyisi unibaby bence, biz anne bebek fuarındaylen eşim kendini kaybettiği için 4*24lü paket var evde şuanda, ilk zamanlar pamuk su yapıcam ama illa ki kullanılacak bence uyguna geliyorsa al

niye böyle olduk ya. bide beyaz tenliyim sarışınım ben ya. esmer olsam hadi neyse dicem de
Bugdayım bende gerdanmdada lekeler çıktı eşim Dior şukret yüzünde çıkmadıgna
Doğumdan snra geçıormus o kararmalar ama sen beyazsın ya şimdi tahmin edeblyom nasıl sırıttgnı temiz olsunda kara olsun utanma canm çatıda neleri vardır kmblr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…