2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım Rabbim şifa verir.Çok nadir olan bir rahatsızlık seni buldu.İzi falan düşünme,yorumlarda iz kalıyor diye okumadım hiç.Kalsa da bulunur bir çözümü.Çatlak da olursa olsun,benim ergenliğimden kalan çatlaklar var.Düşünme bunları yoğurt falan yemeye çalış,en kolay o gider.

Su iciyorum. Hatta bir onceki hafta 35 lt su icmisiz 6 gunde..

Tavsiyeleriniz ve ornekleriniz icin tesekkur ederim. Ama anne yüreği bu imiş işte ne kadar sağlığı yerinde olsa yeter diye başlasa da cümle devaminda hüzün çöküyor. Artık zaman geçsin ve temmuz gelsin istiyorum...

En iyisi unibaby bence, biz anne bebek fuarındaylen eşim kendini kaybettiği için 4*24lü paket var evde şuanda, ilk zamanlar pamuk su yapıcam ama illa ki kullanılacak bence uyguna geliyorsa al
Kardeşim de bir ay pamuk su yap diyor.Normal pamuk mu alıyorsun?Suyu kantatıp soğutup kavanoza mı koyuyorsun?Kardeşim yazın popoyu da yıkarsın dedi.Kaç derecede yıkayacağız,üşütmesin bebiş.Tanesi 5 liraya geliyor canım,seninkinin aynısı.

Kız o değilde Allahtan temzlij işini şuan hiç ellenıom bi temizlik yapsam gelecek biliom sdce yemek yapıom mutfağı topluom okadr salonu kaç gündür ellemıom aman banane diom :)))

Elleme canım boşveer.. ben aylardır doğru düzgün kalkıp yemek bile yapamıyorum.. son günlerdesin boşver yapma yorma kendini :))

Korkudan yapmıom canm zaten azcık daha kilo alsın guzelleşsin kızım

Valla alsın tombik olsun doğduğunda madem :) ben istiyorum ama olmuyor yatmaktan. Şuan hafif sancım var hatta yatıyorum ama hafifleme konusunda yol katedemedim

Gözün aydın doğum kilosu nekadarmis canım normalde

kızlar şimdi size bir şey söylicem ama ne kadar doğru hiçbir fikrim yok... ben karpuz çekirdeğine aşeriyorum. hergün nerdeyse 1 tam karpuzun çekirdeğini yiyorum. yaklaşık yarım kase. 3 haftada tam bir kg almış bebeğim. onun dışında yediklerim pek faydalı şeyler seğil. hatta hiç düzgün beslenmiyorum yebşkirim. internette diyorkı karpuz çekirdeği sporcuların rahatlıkla kullanacağı çok yüksek protein içeren bir şeymil. bebeklere de malum protein kilo aldırıyor... sanırım bunun epey etkisi oldu kilo almadında. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem...

@Gabby ah canım allah yardımcın olsun onun acısını tahmin edebiliyorum ama az kaldı az daha dişini sık sonunda yavruna kavuşacaksın ve kurtulacaksın.. rabbim yardımcın olsun

Aynen canım buna şükür kucağıma alabildim sağlıklı ya bende iyi olurum elbet düşük kiloya takılma geriden gelmesinide sağlıklı olsunda doğduğunda alır elbet kilo için nasıl rahat etçekse öyle yap canım basından beri çektiğin stres sıkıntı çok zaten doktorunda anlar kırmaz seni inşallah sıkıntısız geçer herşey

Karpuz çekirdeği ayrı satılıo hani biraz yaş bi çekirdek o mu yoksa direk karpuz daki çwkrdekten mi bahsedıosun canm

Terbiyesiz ya çocuk yokya ne demekmiş. Bence cahillikten kaynaklanıyorya. Şusnda en üst kattayım taşındığımda bakalım nasıl olacak ara katta olacağım

Amin canım benim amin. Geçen yıl bu zamanlar Allah affetsin yakınmıştım ablamın hamile olduğunu öğrenmiştim. Çevremde herkes hamile haberi gönderiyodu sanki. Şimdiyse çok az zaman kaldı kızımı kucağıma almaya. Doğurduğumuzda sizi daha iyi anlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…