Kız o değilde Allahtan temzlij işini şuan hiç ellenıom bi temizlik yapsam gelecek biliom sdce yemek yapıom mutfağı topluom okadr salonu kaç gündür ellemıom aman banane diom :)))Ay hadi bakalım :) içine de doğuyor insanın ama :)
İnşallah canım Rabbim şifa verir.Çok nadir olan bir rahatsızlık seni buldu.İzi falan düşünme,yorumlarda iz kalıyor diye okumadım hiç.Kalsa da bulunur bir çözümü.Çatlak da olursa olsun,benim ergenliğimden kalan çatlaklar var.Düşünme bunları yoğurt falan yemeye çalış,en kolay o gider.annem yok canım ankaraya döndu gecen hafta doguma gelıcek esım de ıste bıtkısel olarak dedıgın gıbı ben de cam katranı yokmus ama aynısı argan katranıyla yıkıyorum hergun daha kurutmadı ama azcık rahatlatıyor sonra yıne baslıyor karahındıba cayı alcaktım ama bebegı etkıler dıye korktum aslında ıcten geldıgı ıcın yaralar sanırım ıse yarardı belkı de sıcak delırtıo zaten dısarı cıkmadım gunlerdırnzaten klımadan cıkınca kabarıyolar yagları ve lıerac bıraktım zaten catlagı gectım bu yaralar ız kalıcak muhtemelen ama umrumda deıl acıkcası hayatıma doneyım yeter uygun olurmu kusura bakmayın ama bunlar bacaklarım vucudumun heryerı boyle
Su iciyorum. Hatta bir onceki hafta 35 lt su icmisiz 6 gunde..Canım su içiyor musun? Bana sanki bol su içmeyle de alakası var gibi geliyor.. birde sıkma canını, doktorun ilgisiz davrandıysa belki ölçüm yaparken de iyi bakamamış olabilir onun da etkisi vardır. Üzme kendini az kalmış zaten düzenli beslenmeye devam..
Kardeşim de bir ay pamuk su yap diyor.Normal pamuk mu alıyorsun?Suyu kantatıp soğutup kavanoza mı koyuyorsun?Kardeşim yazın popoyu da yıkarsın dedi.Kaç derecede yıkayacağız,üşütmesin bebiş.Tanesi 5 liraya geliyor canım,seninkinin aynısı.En iyisi unibaby bence, biz anne bebek fuarındaylen eşim kendini kaybettiği için 4*24lü paket var evde şuanda, ilk zamanlar pamuk su yapıcam ama illa ki kullanılacak bence uyguna geliyorsa al
Kız o değilde Allahtan temzlij işini şuan hiç ellenıom bi temizlik yapsam gelecek biliom sdce yemek yapıom mutfağı topluom okadr salonu kaç gündür ellemıom aman banane diom :)))
Korkudan yapmıom canm zaten azcık daha kilo alsın guzelleşsin kızımElleme canım boşveer.. ben aylardır doğru düzgün kalkıp yemek bile yapamıyorum.. son günlerdesin boşver yapma yorma kendini :))
Korkudan yapmıom canm zaten azcık daha kilo alsın guzelleşsin kızım
Vicdansız miş onlarda ama benim doktorum direkt emzir dedi aranızda bağ oluşsun diyeHayir canim sadece kapagi acip eline ayagina dokunuyor basini oksuyorduk izin yoktu
Naptın canımKızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
Gözün aydın doğum kilosu nekadarmis canım normaldeMerhaba kızlar. Okuyamadım üç gündür hakkınızı helal edin. Özet yapabilecek olursa çok mutlu olurum.
Biz iyiyiz bugün kontrolümuz vardı doğum kilosuna gelmiş oğlum çok şükür sarılık da anlamış. Artık bir aylık olunca gideceğiz doktora.
Allah yardımcn olsun canm az kaldı seninde dayancaz bakalmValla alsın tombik olsun doğduğunda madem :) ben istiyorum ama olmuyor yatmaktan. Şuan hafif sancım var hatta yatıyorum ama hafifleme konusunda yol katedemedim
Aynen canım buna şükür kucağıma alabildim sağlıklı ya bende iyi olurum elbet düşük kiloya takılma geriden gelmesinide sağlıklı olsunda doğduğunda alır elbet kilo için nasıl rahat etçekse öyle yap canım basından beri çektiğin stres sıkıntı çok zaten doktorunda anlar kırmaz seni inşallah sıkıntısız geçer herşeyHer halimize hamdolsun canım. Moralini bozma yavruna sarıl.. her güzelliğin bir zorluğu var işte neyse ki bebeğinin sağlığı yerinde. Sende beslenmene dikkat et, bir an evvel enfeksiyonun düzelir inşallah. 40ınız çıkınca daha rahatlarsın inanıyorum.
Bende iyiyim hamdolsun. Dr. 38i geçmek istemiyorum diyor. 38 haftası 11-12 temmuz civarı oluyor. Ama benim gönlünde 37+2 veya 37+3 gibi alsa diyorum. Henuz bu düşüncemi söylemedim bebeğin kilosu da biraz düşük bu yüzden son haftalarda kesin belli olur sanırım. Çok stres yapmıyorum şimdilik ama inanamıyorum hala kaygılıyım yani bişey oluvercek diye. Bu salı tekrar bi detaylı ultrason çekilecek, haftası biraz geriden geliyor. Bu yüzden içimiz rahatlasın istiyoruz doppler ile bakılacak. Onun dışında beklemeye devam..
Karpuz çekirdeği ayrı satılıo hani biraz yaş bi çekirdek o mu yoksa direk karpuz daki çwkrdekten mi bahsedıosun canmkızlar şimdi size bir şey söylicem ama ne kadar doğru hiçbir fikrim yok... ben karpuz çekirdeğine aşeriyorum. hergün nerdeyse 1 tam karpuzun çekirdeğini yiyorum. yaklaşık yarım kase. 3 haftada tam bir kg almış bebeğim. onun dışında yediklerim pek faydalı şeyler seğil. hatta hiç düzgün beslenmiyorum yebşkirim. internette diyorkı karpuz çekirdeği sporcuların rahatlıkla kullanacağı çok yüksek protein içeren bir şeymil. bebeklere de malum protein kilo aldırıyor... sanırım bunun epey etkisi oldu kilo almadında. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem...
Terbiyesiz ya çocuk yokya ne demekmiş. Bence cahillikten kaynaklanıyorya. Şusnda en üst kattayım taşındığımda bakalım nasıl olacak ara katta olacağımBenim ust komsum eline geleni tepemde cirpiyordu.. dedim ne yapiyorsun sen kapi cam acik belki yiyecek var balkonda belki yemek yiyorum öyle sey olur mu ?
Cevap niye senin hic silkeleyecek birseyin olmuyo mu.. Dogru sende cocuk yok ya ondan olmuyordur
Dedim ne alaka elbette oluyor ama balkonun kenarina silkelerim carsafsa dusa kabinin icine disariya mi cirpmam lazim illa .. Simdi ne yapiyor nereye silkeliyor bilmiyorum gormuyorum arada ses geliyo bakiniyorum kimse yok
Ah annrm yarana dokundum demi :))))Berbat evet ama yaşıyoruz bee
Amin canım benim amin. Geçen yıl bu zamanlar Allah affetsin yakınmıştım ablamın hamile olduğunu öğrenmiştim. Çevremde herkes hamile haberi gönderiyodu sanki. Şimdiyse çok az zaman kaldı kızımı kucağıma almaya. Doğurduğumuzda sizi daha iyi anlayacağızAllah razı olsun canımçok çok güzel bişey evlat sahibi olabilmek, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Yeryüzünde kendinden kat kat fazla düşündüğün bir canlı varsa o da evladın oluyor, ayağına taş değse annenin içi yanıyor, Rabbim evlatlarımızı yarattıklarının şerrinden korusun, güzel kader versin, bu dünyada da ahirette de güzellik iyilik nasip etsin inşallah
Allah yardımcn olsun canm az kaldı seninde dayancaz bakalm
Ah annrm yarana dokundum demi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?