- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
kızlar şimdi size bir şey söylicem ama ne kadar doğru hiçbir fikrim yok... ben karpuz çekirdeğine aşeriyorum. hergün nerdeyse 1 tam karpuzun çekirdeğini yiyorum. yaklaşık yarım kase. 3 haftada tam bir kg almış bebeğim. onun dışında yediklerim pek faydalı şeyler seğil. hatta hiç düzgün beslenmiyorum yebşkirim. internette diyorkı karpuz çekirdeği sporcuların rahatlıkla kullanacağı çok yüksek protein içeren bir şeymil. bebeklere de malum protein kilo aldırıyor... sanırım bunun epey etkisi oldu kilo almadında. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem...
direkt karpuzdan ayıklayıp yiyorum canımKarpuz çekirdeği ayrı satılıo hani biraz yaş bi çekirdek o mu yoksa direk karpuz daki çwkrdekten mi bahsedıosun canm
Nasıl yıyosun kavuruon mı canm yoksa çiğ ve kabuklumu yiyond
direkt karpuzdan ayıklayıp yiyorum canım
bildiğin kaşığı elime alıp ayıklayıp ayıklayıp yiyorum kuzum. bak gene canım çektiNasıl yıyosun kavuruon mı canm yoksa çiğ ve kabuklumu yiyon
bildiğin kaşığı elime alıp ayıklayıp ayıklayıp yiyorum kuzum. bak gene canım çekti
bildiğin kaşığı elime alıp ayıklayıp ayıklayıp yiyorum kuzum. bak gene canım çekti
evet canım. kabuğuyla yiyorum. nasıl oldu anlamadım. ya kilo alma zamanına denm geldi ya da gerçekten etkisi oldu. bir araştırın bakalım siz deben de deniyim kabuğuyla dmi açmıon içini
CAnım kuzeninden haber varmı. Rabbim sağlıkla kavuşturmuştur inşallahKızlaaar kuzenimi doğuma almışlar..dün kontrolü vardı demek durum iyiye gitmemiş. Rahme kadar ödem olmuştu o. Sağlıkla alır inşallah bebeğini kucağına
Denmekte fayda var ama :) BN karpuz aldırayım eve ah ah nasıl attım o çekrdkleribilimsel bi yanı yok elbette. sadece benim beslenmemde böyle oldu kızlar.
o zaman da acayip şişiyorum. çünkü çekirdeğe doymuyorum:)))Karpuzuyla ye o zaman kız :)
Arastrdum BN canm ddgn gbi protein varmış baya içinde sporcular yiyormus kavurarak falan yazıoduevet canım. kabuğuyla yiyorum. nasıl oldu anlamadım. ya kilo alma zamanına denm geldi ya da gerçekten etkisi oldu. bir araştırın bakalım siz de
:))))Denmekte fayda var ama :) BN karpuz aldırayım eve ah ah nasıl attım o çekrdkleri
Ben 12 li aldım canım. Ayrıca 6pakette molfixin yeşil paketlisinden aldımUnibaby nin yeni doğan ıslak mendili 24 lü paket alsak fazla gelir mi?Ebebekte kampanya var da.nasıl olur öyle alsak?
CAnım kuzeninden haber varmı. Rabbim sağlıkla kavuşturmuştur inşallah
o z
o zaman da acayip şişiyorum. çünkü çekirdeğe doymuyorum:)))
o z
o zaman da acayip şişiyorum. çünkü çekirdeğe doymuyorum:)))
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallahhYapmış doğum canım :)) iyiymiş ikisi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?