- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallahh
Canım kavrulmuş kuruyemişlerin bütün vitamini gidiyomuş. Bizler için çiğ olanlarmışCanım kavrulmuş seviyorum ben çiğ olanların tadını midem almıyor
Oooyy özlenir özlenmez mii :)) hadi bakalım dediği gibiyse annenim desene yakında kucağında:)
demek ondan bana hiç kramp girmiyor. magnezyum ilacı kullanmıyorum. süperrr
Canım doğum kilosu 2000gr di şimdi 2040 olmuşGözün aydın doğum kilosu nekadarmis canım normalde
En son saat iki de ameliyat dedi cnmKızlar son sayfaları okuyamadım @gri penguen den haber var mı ???
Duymadm canm yoktur bence öyle bişey :)Kızlar bu karpuz çekirdeği konusu çok ilgimi çekti:) ama bişey sorucam siz de duydunuz mu hiç, hamileyken meyve çekirdeği yutup bir yerini kaşıyınca bebekte lekesi olur derler. Ben normalde karpuz çekirdeğini yutardım ama sırf bu kulaktan dolma bilgi yüzünden iki saat ayıklıyorum ne zamandır:) duydunuz mu bu doğum lekesiyle ilgili bişey
Kızmaz bnce diyeblrsn tabikiya ben o kadar alıntı yapıyorum hiçbiri kaydolmuyordaha bekledim kan falan gelmedi yatıyorum hep inşallah sıkıntı yoktur doktoruma sezeryan istiyorum deme hakkım var mı kızlar azar yer miyim:)
Ouyy maşallah canmm oh çok sevndm kilo almış olmasına :) hayrlı dogumlar sagsalim inşallah bnde çok heyecanlıyım belki benmde cuma olurKizimin son kontrolune gittik 3kilo olmuş maşallah.. Ne zaman üzülsem iyi kilo almis oluyor 5 günde ben 300 gram almisim o 250 gram :))
En güzelide saat 4den sonra alacakti beni sezeryana sabah 8de alacakIceriye girmeden once keske beni sabah alsa dedim dilegim kabul oldu Kan verdim kanin sonucuna gorede spinal yapariz dedi anestezi uzmani..
Bizden haberler boyleSon 7 gün
korkuyorum ya azıcıkKızmaz bnce diyeblrsn tabiki
Onu biliyorum işte kuzum çıktı mı naptı haber yok sanırım çok merak ettim ya ..En son saat iki de ameliyat dedi cnm
Sabah daha iyi tabi ya temiz kalpli arkadaşım :) 7 gün kaldı ay yaaaa Bende saysam şimdi 10 9 8 diyeKizimin son kontrolune gittik 3kilo olmuş maşallah.. Ne zaman üzülsem iyi kilo almis oluyor 5 günde ben 300 gram almisim o 250 gram :))
En güzelide saat 4den sonra alacakti beni sezeryana sabah 8de alacakIceriye girmeden once keske beni sabah alsa dedim dilegim kabul oldu Kan verdim kanin sonucuna gorede spinal yapariz dedi anestezi uzmani..
Kizimin son kontrolune gittik 3kilo olmuş maşallah.. Ne zaman üzülsem iyi kilo almis oluyor 5 günde ben 300 gram almisim o 250 gram :))
Canım kavrulmuş kuruyemişlerin bütün vitamini gidiyomuş. Bizler için çiğ olanlarmış
Olabilir canım. Ben 1 gün içmesem hemen o gece krampla kıvranıyorumdemek ondan bana hiç kramp girmiyor. magnezyum ilacı kullanmıyorum. süperrr
Kızlar son sayfaları okuyamadım @gri penguen den haber var mı ???
korkuyorum ya azıcık
Gozunaydin canim,son haftalarda da bebek kilo aliyormus demek ki.Dogana kadar 3300 olur o zaman,masallahKizimin son kontrolune gittik 3kilo olmuş maşallah.. Ne zaman üzülsem iyi kilo almis oluyor 5 günde ben 300 gram almisim o 250 gram :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?