2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kızımda karnımda çok hareket ediyor ama çıplak gözle görmek istiyorum hemen göbeğimi açıyorum ve hareketi tamamen kesiyor ne kadar ellesemde asla hareket etmiyor sizinde böyle oluyor mu
Ben kameraya çekmek istiyorum, göbeği açınca aydınlık ortamda duruyor genelde sıpa.
Veya hareketsizse konuşuyorum hemen kıpırdanmaya başlıyor. Babasına da tam tersi tepki veriyor. İçeriyi yıkıyorken babası göbeğime konuşmaya başlıyor hemen duruyor, muhtemelen onun sesini daha az duyduğu için dinliyor.
Genelde Işığa veya sese tepki veriyordur, İlgisini çekiyorsa.

Haa iyi canim :) Valla ne tesadufmus ya :)
Evet gerçekten de öyle bi de kadını görsen bir hazırlıklar bir şeyler daha 32. Haftadan mı ne valizini hazırlamış kurdelelemiş yani asla bizim Alpi olamaz

Rabbim hayırlısı ile sana da nurtopu gibi sağlıklı hayırlı bi evlat versin

Hehehe bende o kizi takip ediyorum kizimizin adi ayni nerdeyse gunlerimizde ayni
Ama o ben ben degilim :))) Onun göbeginin yarisi bende yok. :)

Hadi bakalim guzel haberlerle gelirsin insallah canim..

ALLAH RAZI OLSUN canım siz de de çok teşekkür ederim amin inşallah

Allah hayırlı zamanda gönlüne göre versin inşallah amiinn
ALLAH RAZI OLSUN sizden de sizler hakkınızı helal edin şu mübarek günlerde sizlerin de duasını alırsam belki de ALLAH nasip eder hayırlarla sağlıcakla inşallah çok üzülüyırum

ALLAH RAZI OLSUN sizden de sizler hakkınızı helal edin şu mübarek günlerde sizlerin de duasını alırsam belki de ALLAH nasip eder hayırlarla sağlıcakla inşallah çok üzülüyırum
Gelmesi için vakti vardır canm üzme kendini Allah ol der ve olur umudunu yitirme ... Çocuk için kndni şartlama ummadgın anda gelicektr Allahn iznylee
Bu ayın yüzü suyu hurmetine Rabbim rahmine düşürür inşlh meleginii

İnşallah şu mübarek ramazanda ALLAH sizlerin evlatlarını hayırlı sağlıklı evlatlardan nasip eder tüm isteyenlerin yanında bize de hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah amin üzülüyorum takmayayım diyorum ama elimde olmuyor bakalım bayramdan sonra artık nasip bakalım yeniden tedavi peşine düşeceğim zamanı gelmeden olmuyor evet canım

Amiinnn inşallah canm güzel haberlerini bekleriz mutlaka buraya

Riceça ederim canım. Sıkma canını yarın görür rahatlarsın inşallah:) güzel haberlerini bize de yaz.
Merhaba iki gun once yazmistim zorlu bir hastane sureci sonunda cok sukur iyiyim ilaca basladim erken dogum olmamasi icin bebek suan donmemis henuz ama kasilmalarim oldugu icin doktor ilac verdi iki hafta daha dayanirsa iyi olucak yoksa kuveze giricek

36 yı tamamlamak üzeresin canım niye küvöze girsin ki bebiş? Bir sorun mu var

36 yı tamamlamak üzeresin canım niye küvöze girsin ki bebiş? Bir sorun mu var
Ben yurt disindayim burda genelde tedbir amacli aliyorlar bebegi malesef suan kilosuda iyi aslinda haftasiyla uyumlu ama arkadasim 38 haftalik dogum yapti birkac gun kaldi bilmiyorum biraz ilginc burasi

Merhaba canim gecmis olsun oncelikle, onceki mesajini gormedim ama ben de 2 gun erken dogum tehditi sebebiyle hastanede yattim serum ve igne tedavisi aldim simdi eve ciktim ilac olarak nidicard aliyorum ve wc harici kalkmiyorum. Senin erken dogum riskinin sebebi neydi acaba? Bana da doktor 37 ye kadar dayanmamiz lazim dedi 3 haftam var daha. Doktorunun baska onerileri oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…