Ouyy maşallah canmm oh çok sevndm kilo almış olmasına :) hayrlı dogumlar sagsalim inşallah bnde çok heyecanlıyım belki benmde cuma olur
Onu biliyorum işte kuzum çıktı mı naptı haber yok sanırım çok merak ettim ya ..
Sabah daha iyi tabi ya temiz kalpli arkadaşım :) 7 gün kaldı ay yaaaa Bende saysam şimdi 10 9 8 diye
Oh maşallah kızına, doğuma kadar da bi 250 alsa iyice güzelleşir :) sabah olması iyi olmuş canım, butun gun beklemek de yorar dimi, heyecanlı heyecanlı
Neden canim üzgünsun valla ben bu hafta iki huyuk bardak sut oglen yogurt ve sabah iki haslanmis yumurta yedim ekmek yemedim desem yeridir sadece sut yumurta yogurtla almis bu kiloyu..Al_pi masallah inciye. Darisi yüsrama. Bende cok uzgunum bugün.. inşallah sorunsuzca kucağına alacaksın ne güzel gün saymak ama geçmez bir hafta kafa dağıt bol bol
Hepinize tesekkur ederim kizlar :)) En çook sevindigim o oldu ya sabah alacak hemde 8de 6da hastanede olacagim uyku sersemi heyecanda az olurAl_pi sabah olması çok güzel olmuş. Gündüz stres çekmezsinn :)) Maşallah kuzuna o doğana kadar da alır kilosunu. 3500 falan doğar kuzucukk :)
Insallah canim sagol bu hafta ayni sekilde devam bakalim kac kilo inci tanem gelecek :))Gozunaydin canim,son haftalarda da bebek kilo aliyormus demek ki.Dogana kadar 3300 olur o zaman,masallah
Canım inşallah herşey yolunda gitmiştir. Çınar bey sağlıklı bir şekilde ailesine kavuşmuştur.Kızlar mesajları okuyamadım. Ameliyat saat ikiye alındı. Süslerimi astım çikolatalarımı yerleştirdim bekliyorum.Herşey çok güzel olacak inşallah hepiniz için de dua ediyorum bol bol. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah.
Ah canım benim senin için dua okuyorum, inşallah kurtulursun şu beladan.Malesef yaralarım butun vucudumu sardı benımkı en ılerı vaka sanırım 2 gundur cok sıddetlı bı aglıorm bındus alıp az bı sakınlıyorm bunlara mecbur dayanıcam ama bebegımın harektlerın cıddı ölcude azaldı mesela sabhtan berı bır kere vurusunu hıssettım karnım da cok deıstı baya asagı düşmüş 2 kılo vermısım bıkacgunde bukadar cok hıssetmemem normalmı acaba harektleri 34+4 olduk
Maşallah canım, ben de yarın gitcem inşallah benimki de güzel kilo almıştır. .Bakalım gün söyleyecek mi, inşallah söyler ona göre beklerim.Belirsizligi sevmiyorum. .Hadi hayırlısı canım, sağlıcakla kucağına al inşallah inci bebeği.Kizimin son kontrolune gittik 3kilo olmuş maşallah.. Ne zaman üzülsem iyi kilo almis oluyor 5 günde ben 300 gram almisim o 250 gram :))
En güzelide saat 4den sonra alacakti beni sezeryana sabah 8de alacakIceriye girmeden once keske beni sabah alsa dedim dilegim kabul oldu Kan verdim kanin sonucuna gorede spinal yapariz dedi anestezi uzmani..
Bizden haberler boyleSon 7 gün
Yoktur öyle birşey yawhu.Benim yuttuğum çekirdeğin haddi hesabı yok.Kızlar bu karpuz çekirdeği konusu çok ilgimi çekti:) ama bişey sorucam siz de duydunuz mu hiç, hamileyken meyve çekirdeği yutup bir yerini kaşıyınca bebekte lekesi olur derler. Ben normalde karpuz çekirdeğini yutardım ama sırf bu kulaktan dolma bilgi yüzünden iki saat ayıklıyorum ne zamandır:) duydunuz mu bu doğum lekesiyle ilgili bişey
Ben açıncada ediyor :) denk gelmiştir senin kiKızlar benim kızımda karnımda çok hareket ediyor ama çıplak gözle görmek istiyorum hemen göbeğimi açıyorum ve hareketi tamamen kesiyor ne kadar ellesemde asla hareket etmiyor sizinde böyle oluyor mu
Valla blmiyorum ki kuzum bnce kapali bi yerde bi sey olmazYa kampanyaya girmiş,o yüzden dedim.Durduğu yerde kurur mu,bir de alerji falan olmasın.
Canım valla bayağıdır deniyorum kaç kez saymadım sadece şimdi değil ama yok yani hemen hareketlerini kesiyorBen açıncada ediyor :) denk gelmiştir senin ki
Canım valla bayağıdır deniyorum kaç kez saymadım sadece şimdi değil ama yok yani hemen hareketlerini kesiyor
Bende video almak istedigimde duruyor bu kızlar egleniyor bizimleKızlar benim kızımda karnımda çok hareket ediyor ama çıplak gözle görmek istiyorum hemen göbeğimi açıyorum ve hareketi tamamen kesiyor ne kadar ellesemde asla hareket etmiyor sizinde böyle oluyor mu
Benim de oyle oluyor canim acip videoya almak istiyorum duruyor. Ben heralde usuyo ondan duruyo diyorum :) kapatinca tekrar kipirdamaya devam ediyo cunku. Ve bunu sayısız kez denedim tesaduf olamaz, ilginc bi durum :)Kızlar benim kızımda karnımda çok hareket ediyor ama çıplak gözle görmek istiyorum hemen göbeğimi açıyorum ve hareketi tamamen kesiyor ne kadar ellesemde asla hareket etmiyor sizinde böyle oluyor mu
Caniim bu tarz seyleri ozelden yazalim lutfen.KızAl_pi senin adın hazan mı kuzu ? İnstagramda keşfet kısmında bi hamile gördüm resmini paylaşmış son 7 yazmış incime kavuşmaya kızının adı inci yani ve İzmir de yaşıyor ve 7 günü kalmış tesadüf tesadüf üstüne ama baktım şimdi 5 gün önce paylaşmış en son paylaşımında da 2 gün yazıyor ameliyatına dedim bu bizimki değil sanırım :)))
Aynı benCanım valla bayağıdır deniyorum kaç kez saymadım sadece şimdi değil ama yok yani hemen hareketlerini kesiyor
Çok kızıyorum özellikle hamilelikte en ilgi duyulan dönem olduğu için bu umursamayan kocalaraKızlar benim ellerim agriyor iki aksamdırcanımda skkın eşim olacak odun cok ilgisiz şurda 20 küsür gun kaldi zaten stres heyacan karistim iyice
Klasik yengec burcu iste :)Kızlar benim kızımda karnımda çok hareket ediyor ama çıplak gözle görmek istiyorum hemen göbeğimi açıyorum ve hareketi tamamen kesiyor ne kadar ellesemde asla hareket etmiyor sizinde böyle oluyor mu
Canım peki karpuz yiyo öusun onunda etkisi olabilir bence.bugün bizimde kontrolümüz vardı.10günde 300 gr almış oğluş.ben hiç almadım bu süreçte.yediğim şey genelde karpuz peynirevet canım. kabuğuyla yiyorum. nasıl oldu anlamadım. ya kilo alma zamanına denm geldi ya da gerçekten etkisi oldu. bir araştırın bakalım siz de
İnatagram ismini vermedim Canım onun olmadığı belli zaten kadın babalar günü doğum yapacakmış bariz takılıyorum .Caniim bu tarz seyleri ozelden yazalim lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?