2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ouyy maşallah canmm oh çok sevndm kilo almış olmasına :) hayrlı dogumlar sagsalim inşallah bnde çok heyecanlıyım belki benmde cuma olur

Onu biliyorum işte kuzum çıktı mı naptı haber yok sanırım çok merak ettim ya ..

Sabah daha iyi tabi ya temiz kalpli arkadaşım :) 7 gün kaldı ay yaaaa Bende saysam şimdi 10 9 8 diye

Oh maşallah kızına, doğuma kadar da bi 250 alsa iyice güzelleşir :) sabah olması iyi olmuş canım, butun gun beklemek de yorar dimi, heyecanlı heyecanlı

Al_pi masallah inciye. Darisi yüsrama. Bende cok uzgunum bugün.. inşallah sorunsuzca kucağına alacaksın ne güzel gün saymak ama geçmez bir hafta kafa dağıt bol bol
Neden canim üzgünsun valla ben bu hafta iki huyuk bardak sut oglen yogurt ve sabah iki haslanmis yumurta yedim ekmek yemedim desem yeridir sadece sut yumurta yogurtla almis bu kiloyu..
Insallah yüsracikta alir kuzum daha var dogmasina zaten..

Al_pi sabah olması çok güzel olmuş. Gündüz stres çekmezsinn :)) Maşallah kuzuna o doğana kadar da alır kilosunu. 3500 falan doğar kuzucukk :)
Hepinize tesekkur ederim kizlar :)) En çook sevindigim o oldu ya sabah alacak hemde 8de 6da hastanede olacagim uyku sersemi heyecanda az olur
Öbür türlü ne yaparim ben o kadar saat strest bitmez diyordum ..
Darisi sizlere olsun insalalh safaklari beraber sayacagiz..

Kız Al_pi senin adın hazan mı kuzu ? İnstagramda keşfet kısmında bi hamile gördüm resmini paylaşmış son 7 yazmış incime kavuşmaya kızının adı inci yani ve İzmir de yaşıyor ve 7 günü kalmış tesadüf tesadüf üstüne ama baktım şimdi 5 gün önce paylaşmış en son paylaşımında da 2 gün yazıyor ameliyatına dedim bu bizimki değil sanırım :)))

Canım inşallah herşey yolunda gitmiştir. Çınar bey sağlıklı bir şekilde ailesine kavuşmuştur. Artık bebeğini görebileceksin, koklayabileceksin . Çok heyecanlı. Kalbimiz sen ve küçük Çınar ile

Ah canım benim senin için dua okuyorum, inşallah kurtulursun şu beladan. Bir de bir nazar boncuklu künye, kolye birşey tak. Ne olur, ne olmaz. Ben çok inanmasam bile dışarı çıkarken takıyorum kocaman. Sen de kullan

Maşallah canım, ben de yarın gitcem inşallah benimki de güzel kilo almıştır. .Bakalım gün söyleyecek mi, inşallah söyler ona göre beklerim.Belirsizligi sevmiyorum. .Hadi hayırlısı canım, sağlıcakla kucağına al inşallah inci bebeği.

Yoktur öyle birşey yawhu.Benim yuttuğum çekirdeğin haddi hesabı yok.

Kızlar benim kızımda karnımda çok hareket ediyor ama çıplak gözle görmek istiyorum hemen göbeğimi açıyorum ve hareketi tamamen kesiyor ne kadar ellesemde asla hareket etmiyor sizinde böyle oluyor mu
Ben açıncada ediyor :) denk gelmiştir senin ki

Kızlar benim ellerim agriyor iki aksamdır canımda skkın eşim olacak odun cok ilgisiz şurda 20 küsür gun kaldi zaten stres heyacan karistim iyice

Kızlar benim kızımda karnımda çok hareket ediyor ama çıplak gözle görmek istiyorum hemen göbeğimi açıyorum ve hareketi tamamen kesiyor ne kadar ellesemde asla hareket etmiyor sizinde böyle oluyor mu
Bende video almak istedigimde duruyor bu kızlar egleniyor bizimle

Benim de oyle oluyor canim acip videoya almak istiyorum duruyor. Ben heralde usuyo ondan duruyo diyorum :) kapatinca tekrar kipirdamaya devam ediyo cunku. Ve bunu sayısız kez denedim tesaduf olamaz, ilginc bi durum :)

Caniim bu tarz seyleri ozelden yazalim lutfen.

Canım valla bayağıdır deniyorum kaç kez saymadım sadece şimdi değil ama yok yani hemen hareketlerini kesiyor
Aynı ben

Kızlar benim ellerim agriyor iki aksamdır canımda skkın eşim olacak odun cok ilgisiz şurda 20 küsür gun kaldi zaten stres heyacan karistim iyice
Çok kızıyorum özellikle hamilelikte en ilgi duyulan dönem olduğu için bu umursamayan kocalara

evet canım. kabuğuyla yiyorum. nasıl oldu anlamadım. ya kilo alma zamanına denm geldi ya da gerçekten etkisi oldu. bir araştırın bakalım siz de
Canım peki karpuz yiyo öusun onunda etkisi olabilir bence.bugün bizimde kontrolümüz vardı.10günde 300 gr almış oğluş.ben hiç almadım bu süreçte.yediğim şey genelde karpuz peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…