2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Of kızlaaaar. korkudan ölücem sankii. Ya oğlum hç durmuyo karnımda şuan. Acayip hateletlendi. Uzanıyodm. Vajinama birden bşy batar gbi oldu bi baskııı çok kötü kıvrandırdı birden. Hemen elimi altıma götürdm baktm ıslaklık fln var mı diye. Korkudan ağladm ya bn acayip korkuyorm ooff. Islaklkk fln yok akıntı var sadeceee. Pazartesi görüş gnü. Bi pazartesi olsaydı içimde bi korku var

Nazar boncuğu bana psikolojik olarak kalkan gibi geliyor. İyi hissettiriyor. Belki insanların enerjisiyle ilgilidir. Hatta bazılarının kötü düşünmese, fesat olmasa bile gözü, sözü değiyor. Teyzem dünya tatlısı, inanılmaz iyi kalpli temiz bir insan ama maşallah dediği 3 gün yaşar. O kadar çok gördük ki; kimin neyine içten iltifat ettiyse, hemen o konuda başına birşey geliyor. Kadıncağız korkusundan artık kimseye ağzını açmıyor.
Yani iyi olsun kötü olsun insanların enerjileri birbirini etkiliyor. Sen kendini dua ile, boncuk ile koru muhakkak canım. Hiç değilse psikolojik olarak rahatlarsın. Birkaç hafta daha sabır, bebeğini kucağına alınca bunların hiçbirini hatırlamazsın bile inşallah.

Benimkide babası dokunduğunda genelde duruyor :)
Birde dün akşam arkadaşlarla film gecesi yaptık kudurdu resmen. Sese acayip tepki veriyor
Evet evet o yüzden evde tv nin sesini pek açmıyoruz özellikle action varsa. Sinemaya babası aylardır gitmiyor sesten ürker diye.

Hadi hayırlısı canım, saglikla al kuzunun kucagina. Bu gece iyice dinlen. Güzel haberlerinizi bekliyoruz insAllah
Allah yardimcin olsun.

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursun miniğine. Şimdi için içine sığmıyordur heyecandan. Yarın akşama tüm zorluklar bitmiş , güzel bebeğin kollarında olur hayırlısıyla.

E bebekte pamuklar var canım oradan aldım, suyu kaynamış kullanmıyorum çünkü aşırı narin alışsın istemiyorum, duş aldırırken damacana su kullanan arkadaşlarım vardı çocukları daha narin yapıyor fikrimce normal su oda sıcaklığında beklemiş yeterli olur yaz bebesi olucak bunlar, aynen kaka oldu mu silmeye hiç gerek yok sokuver yıka mis gibi

Ay hadi hayırlısı az kaldı kavuşmaya

Hadi hayırlı haberlerini yaz canım inŞAllah sağ Salim kucağına gelsin ballı kaymağın

Kızlar benim kızımda karnımda çok hareket ediyor ama çıplak gözle görmek istiyorum hemen göbeğimi açıyorum ve hareketi tamamen kesiyor ne kadar ellesemde asla hareket etmiyor sizinde böyle oluyor mu
Bende arada yapiyorum duruyor ama zaten hareket ederken yakalasam aninda midem bulaniyo sanki kiyafet varken derinin icinde degilde bide video bu aksam cekmeye calistim daha yok videoyu acinca duruyor resmen

Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler. Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm. O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay. Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah

Hayırlı ömürlü olsun canım. Allah sağlıkla anali babalı büyütmeyi nasip etsin. Insallah hemencik bebisinizle evinize de gecersiniz. Bizde sagikla kavussak kuzularimiza insllah.

Sağlıkla gelsin bebişin canım, Allah yardımcın olsun. .Güzel haberlerini bekliyoruz. .

Canim guzel haberlerine nasıl sevindim anlatamam.gozunuz aydin.masallah sana da çınara da .tüm zorlukları atlattınız çok şükür.bundan sonra sütünde gelir .sağlıklı guzel uzun bir ömrü olsun.

Ne güzel haber canım Gözünüzaydın, Allah analı babalı büyütsün. .Maşallah size, darısı başımıza.

Kızlar şuan nstden yazıyorum size, normalde sabah gitmemiz lazımdı ama 2gündür annemde kalıyordum çok sık kasılmam oldu magnezyumu bırakmıştım 37ye girdik diye, ondan arttı sanırım sabah sıra oluyor diye geldik şimdi çekiliyor ama kontrol eden ebe sancıların düzene girmeye başlamış hemen druna at fotoğrafını dedi yarın öğlenden sonra kontrolüm var zaten bakalım sıradaki ben olabilir miyim

Ay MaŞAllah ne güzel haberler böyle,
Benim oğlışımda 2620 doğmuştu 46cm,
Şimdi onun nasıl güzel olduğunu hayal edebiliyorum,
Çok bak annesi öyle çabuk büyüyecek ki

Geçmiş olsun canım, bebişin büyüdü nasılsa olsa da sorun yok.Ay doğumlar peş peşe olunca bi heyecan bastı. Hepimizin hakkında hayırlısı. .

Kızlar kızlar ben şok! ! Izmite geldim ailemin yanına, gerci annem babam yok yazliga gittiler doğuma gelcekler, dayimlarda kalıyorum. .Akraba çok burda..Ablamın 3 çocuğu 9 ay önce oldu öğrendim ki yine hamileymis kazayla olmuş, kendisini görmedim henüz ama .Aldirmaya gitmiş yapamamış,4 olacak bu ve kendisi çalışıyor öğretmen..Takdiri ilahi, inşallah isteyen herkesin bebeği olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…