Cok gecmis olsun sanada cnm yavas hareket edip bol dinleniceksin dedi bana doktor ilac olarak degisik bir adi var gunde bir tane iciyorum ondan verdi bol bol su iciceksin dedi benim sebep kasilmalarim var duzensiz cok kasilmalarim oluyor agrili gunde 15 kez bebek son 5 gundur az hareket ediyordu dogum baslicak ama bebek suan kanalda degil donmesini bekliyoruzMerhaba canim gecmis olsun oncelikle, onceki mesajini gormedim ama ben de 2 gun erken dogum tehditi sebebiyle hastanede yattim serum ve igne tedavisi aldim simdi eve ciktim ilac olarak nidicard aliyorum ve wc harici kalkmiyorum. Senin erken dogum riskinin sebebi neydi acaba? Bana da doktor 37 ye kadar dayanmamiz lazim dedi 3 haftam var daha. Doktorunun baska onerileri oldu mu?
Aynen canım bende öyle düşünüyorum kesinlikle tesadüf olamazBenim de oyle oluyor canim acip videoya almak istiyorum duruyor. Ben heralde usuyo ondan duruyo diyorum :) kapatinca tekrar kipirdamaya devam ediyo cunku. Ve bunu sayısız kez denedim tesaduf olamaz, ilginc bi durum :)
Azar falan umrumda olmadı valla ben dedim beni alın ameliyata diyeya ben o kadar alıntı yapıyorum hiçbiri kaydolmuyordaha bekledim kan falan gelmedi yatıyorum hep inşallah sıkıntı yoktur doktoruma sezeryan istiyorum deme hakkım var mı kızlar azar yer miyim:)
Olabilir canım bende ışık ve sıcaklığı hissediyor diye düşündümBen kameraya çekmek istiyorum, göbeği açınca aydınlık ortamda duruyor genelde sıpa.
Veya hareketsizse konuşuyorum hemen kıpırdanmaya başlıyor. Babasına da tam tersi tepki veriyor. İçeriyi yıkıyorken babası göbeğime konuşmaya başlıyor hemen duruyor, muhtemelen onun sesini daha az duyduğu için dinliyor.
Genelde Işığa veya sese tepki veriyordur, İlgisini çekiyorsa.
Ben biyere gittiğimde istanbulu değilde evimi özlüyorum. Ama yurtdışına çıktığımda ülkemi çok özlüyorum vallaAmin canım dayanıyoruz bakalım :)
Yok canım :) ben doğduğumdan beri burdayım seviyorum burayı :) başka şehirde 10 günden fazla duramam
Oh iyi br gözünüz aydın tatlımYapmış doğum canım :)) iyiymiş ikisi de :)
Erkeklerin kaninda var okuzluk heralde bi sende yok canim skma cani i bunlarda boyle iste napcanKızlar benim ellerim agriyor iki aksamdırcanımda skkın eşim olacak odun cok ilgisiz şurda 20 küsür gun kaldi zaten stres heyacan karistim iyice
Tatlım gözün aydın iyi bakmışsın 5 günde kızına valla helal size :) inşallah sonuçlarında uygun çıkmıştırKizimin son kontrolune gittik 3kilo olmuş maşallah.. Ne zaman üzülsem iyi kilo almis oluyor 5 günde ben 300 gram almisim o 250 gram :))
En güzelide saat 4den sonra alacakti beni sezeryana sabah 8de alacakIceriye girmeden once keske beni sabah alsa dedim dilegim kabul oldu Kan verdim kanin sonucuna gorede spinal yapariz dedi anestezi uzmani..
Bizden haberler boyleSon 7 gün
hmm titizler o zmn canım korkulacak birşey yokBen yurt disindayim burda genelde tedbir amacli aliyorlar bebegi malesef suan kilosuda iyi aslinda haftasiyla uyumlu ama arkadasim 38 haftalik dogum yapti birkac gun kaldi bilmiyorum biraz ilginc burasi
Keşke zorlasan tatlım. Ben yemediğim neler neler yedim kızım için varya ohoo en başta ciğer. 29yılda hiç yemeyip hamilelikte her ay yedim düşünEvet canım ama yiyemiyorum tadından.. normal zamanda da sevmem çiğ şimdi hepten durum vahim.. yemiyorum açıkçası:)
Olabilir canım. Ben 1 gün içmesem hemen o gece krampla kıvranıyorum
Bende çok merak ediyorum inşallah iyilerdir ikisi de..
Allah sanada vaktinde zamaninda hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin canim. Allahım imtihanini kolaylastirsin insaallah.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dostlar-yardim-edin.1015160/page-8#post-51794248
3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum ben de eğer bana dua ederseniz sevinirim ALLAH evlatlarınızı hayırlı sağlıklı evlatlardan nasip eder inşallah hayırla sağlıcakla analı babalı büyütmek nasip olur inşallah amin
He he çok duyduk bunları senden bak gör kızın seni nasıl utandıracak annesiAyy bizim çikolatalarımız da gelmiş
İki gündür benim de çok fazla, yarına kontrol ve nst var bakalım gittikçe artıyor sanki, Doğum kapıda
Benimkide babası dokunduğunda genelde duruyor :)Ben kameraya çekmek istiyorum, göbeği açınca aydınlık ortamda duruyor genelde sıpa.
Veya hareketsizse konuşuyorum hemen kıpırdanmaya başlıyor. Babasına da tam tersi tepki veriyor. İçeriyi yıkıyorken babası göbeğime konuşmaya başlıyor hemen duruyor, muhtemelen onun sesini daha az duyduğu için dinliyor.
Genelde Işığa veya sese tepki veriyordur, İlgisini çekiyorsa.
Anladim canim insallah biraz daha bekler bebisin. Benim suyum fazla olduğu icin rahime baskidan dolayi acilmam olmus. Benim de su an ters pozisyonda eger erteleyemezsek sezaryen olucam. Suyum fazla olduğu icin doktor gunde 2 lt yi geçme dedi. Fazla da icemiyorum o yuzden aslinda kasılmayi engelliyomus bol sivi ama hayirlisi artik. Saglikla gelsinler deCok gecmis olsun sanada cnm yavas hareket edip bol dinleniceksin dedi bana doktor ilac olarak degisik bir adi var gunde bir tane iciyorum ondan verdi bol bol su iciceksin dedi benim sebep kasilmalarim var duzensiz cok kasilmalarim oluyor agrili gunde 15 kez bebek son 5 gundur az hareket ediyordu dogum baslicak ama bebek suan kanalda degil donmesini bekliyoruz
Canım senin heyecanını yaşıyorum maşallah incimiz büyüyor annesi boşuna üzülsün dursunKizimin son kontrolune gittik 3kilo olmuş maşallah.. Ne zaman üzülsem iyi kilo almis oluyor 5 günde ben 300 gram almisim o 250 gram :))
En güzelide saat 4den sonra alacakti beni sezeryana sabah 8de alacakIceriye girmeden once keske beni sabah alsa dedim dilegim kabul oldu Kan verdim kanin sonucuna gorede spinal yapariz dedi anestezi uzmani..
Bizden haberler boyleSon 7 gün
Burda son ana kadar normal dogum icin bekliyorlar kasilmalari durdurmaya calisiyorlar bebek doner diye bekletiyorlar benim ters deil suan 2 aydir karnimda yan yatiyor her kontrolde ayni acilma varmi diye bakmadi yoksa bile uyarmayalim dedi varsada cogalmasin diye burda cok titizlenmiyor doktorlar ne olacaksa oluyor yani Dedigin gibi saglikli gelsinler dunyaya insallahAnladim canim insallah biraz daha bekler bebisin. Benim suyum fazla olduğu icin rahime baskidan dolayi acilmam olmus. Benim de su an ters pozisyonda eger erteleyemezsek sezaryen olucam. Suyum fazla olduğu icin doktor gunde 2 lt yi geçme dedi. Fazla da icemiyorum o yuzden aslinda kasılmayi engelliyomus bol sivi ama hayirlisi artik. Saglikla gelsinler de
canım benim cok saoll gercekten bana nazar degmiş cok kotu annem bence nazar olabılır deyınce bugun cuma ezanında nazar duaları falan okudum baya sonra bıkac saat sonra acım baya azaldı gecmedı ama daha ıyı oldum psıkolojık olarak da.. bugun aksam gunlerdır ılk defa markete gıttım yıne bı kadın yanıma geldı masalllah masllahh dedı baktı gıttı anlamıyorum ınsanları gercekten dıkkat edın kızlar fotolarınızı falan koymayın aman kımseye de en guzel seylerınızı anlatmayın gercekten kotu gozlerın nazarı cok degıyo bır de benım yıldızım hep dusuktur hep dısardan cok guzel kızsın dedıklerınde hasta olurdum.. allah nazarlardan bebeklerımızı ve bızı korusn ınsallahAh canım benim senin için dua okuyorum, inşallah kurtulursun şu beladan.Bir de bir nazar boncuklu künye, kolye birşey tak. Ne olur, ne olmaz. Ben çok inanmasam bile dışarı çıkarken takıyorum kocaman. Sen de kullan
Saglikla kucaklamankucaklamamış dilegiyle.ne guzel bir heyecan .duaların seninle.kızlar sabah 7 buçukta hastanede olucam inşallah. korku heyecan hepsi karıştı dua edin hayırlısıyla kavuşayim bebeğime bende sizlere dua edicem doğumda hakkınızı helal edin herseyde yardımcı oldunuz Rabbim hepimize sağ salim kurtulmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?