2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun sanada cnm yavas hareket edip bol dinleniceksin dedi bana doktor ilac olarak degisik bir adi var gunde bir tane iciyorum ondan verdi bol bol su iciceksin dedi benim sebep kasilmalarim var duzensiz cok kasilmalarim oluyor agrili gunde 15 kez bebek son 5 gundur az hareket ediyordu dogum baslicak ama bebek suan kanalda degil donmesini bekliyoruz

ya ben o kadar alıntı yapıyorum hiçbiri kaydolmuyor daha bekledim kan falan gelmedi yatıyorum hep inşallah sıkıntı yoktur doktoruma sezeryan istiyorum deme hakkım var mı kızlar azar yer miyim:)
Azar falan umrumda olmadı valla ben dedim beni alın ameliyata diye doktorum da sağ olsun benim isteğimi dikkate aldi

Olabilir canım bende ışık ve sıcaklığı hissediyor diye düşündüm

Amin canım dayanıyoruz bakalım :)

Yok canım :) ben doğduğumdan beri burdayım seviyorum burayı :) başka şehirde 10 günden fazla duramam
Ben biyere gittiğimde istanbulu değilde evimi özlüyorum. Ama yurtdışına çıktığımda ülkemi çok özlüyorum valla

Tatlım gözün aydın iyi bakmışsın 5 günde kızına valla helal size :) inşallah sonuçlarında uygun çıkmıştır

Ben yurt disindayim burda genelde tedbir amacli aliyorlar bebegi malesef suan kilosuda iyi aslinda haftasiyla uyumlu ama arkadasim 38 haftalik dogum yapti birkac gun kaldi bilmiyorum biraz ilginc burasi
hmm titizler o zmn canım korkulacak birşey yok

Keşke zorlasan tatlım. Ben yemediğim neler neler yedim kızım için varya ohoo en başta ciğer. 29yılda hiç yemeyip hamilelikte her ay yedim düşün

Allah sanada vaktinde zamaninda hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin canim. Allahım imtihanini kolaylastirsin insaallah.

Benimkide babası dokunduğunda genelde duruyor :)
Birde dün akşam arkadaşlarla film gecesi yaptık kudurdu resmen. Sese acayip tepki veriyor

Reactions: SGd
Anladim canim insallah biraz daha bekler bebisin. Benim suyum fazla olduğu icin rahime baskidan dolayi acilmam olmus. Benim de su an ters pozisyonda eger erteleyemezsek sezaryen olucam. Suyum fazla olduğu icin doktor gunde 2 lt yi geçme dedi. Fazla da icemiyorum o yuzden aslinda kasılmayi engelliyomus bol sivi ama hayirlisi artik. Saglikla gelsinler de

Canım senin heyecanını yaşıyorum maşallah incimiz büyüyor annesi boşuna üzülsün dursun

Burda son ana kadar normal dogum icin bekliyorlar kasilmalari durdurmaya calisiyorlar bebek doner diye bekletiyorlar benim ters deil suan 2 aydir karnimda yan yatiyor her kontrolde ayni acilma varmi diye bakmadi yoksa bile uyarmayalim dedi varsada cogalmasin diye burda cok titizlenmiyor doktorlar ne olacaksa oluyor yani Dedigin gibi saglikli gelsinler dunyaya insallah

canım benim cok saoll gercekten bana nazar degmiş cok kotu annem bence nazar olabılır deyınce bugun cuma ezanında nazar duaları falan okudum baya sonra bıkac saat sonra acım baya azaldı gecmedı ama daha ıyı oldum psıkolojık olarak da.. bugun aksam gunlerdır ılk defa markete gıttım yıne bı kadın yanıma geldı masalllah masllahh dedı baktı gıttı anlamıyorum ınsanları gercekten dıkkat edın kızlar fotolarınızı falan koymayın aman kımseye de en guzel seylerınızı anlatmayın gercekten kotu gozlerın nazarı cok degıyo bır de benım yıldızım hep dusuktur hep dısardan cok guzel kızsın dedıklerınde hasta olurdum.. allah nazarlardan bebeklerımızı ve bızı korusn ınsallah

Saglikla kucaklamankucaklamamış dilegiyle.ne guzel bir heyecan .duaların seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…