2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısıyla kucağına al gel hemen biz seni burada sabırsızlıkla bekliyor olacağız Rabbim yardımcın olsun tüm dualarım sizinle inşallah

Her bebek rızkıyla gelir derler ya ben ona çok inanırım Rabbim bizim hakkımızda en hayırlısını bilendir bizim şer gördüklerimizde vardır muhakkak bir hayır. Allah kucaklarına almayı nasip etsin iyiki minicik yavrunun vebaline girmemiş ömür boyu o vicdan azabı peşini bırakmazdı

Canım Dünya dua üzerinde duruyor sürekli kendine bebeğine ailene oku başkasına gerek yok kendi nazarımız bile en sevdiklerimize değebiliyor

Çok sevindim Allah analı babalı musmutlu büyütsün paşanı:) herkes meraktaydı, moral verdin saolasın. Kolayca Ayağa kalkman dileğiyle.sütün bol ve bereketli olsun inş

Öyle tabiki canım ben de olsam vazgecemezdim ama 4.sezeryan olacak.riskleri de var, teyzemin bi tanidiginda olmuş eş yapismasi mi ne, kadın ölümden dönmüş. Allah haklarında hayırlısını versin.

Kız söyleye söyleye çağırdın kızı neyseki büyüdü artık Rabbim hayırlısını versin duamdasın

Çok sevindim canım güzel haberlerinizi bekliyorduk ne mutlu size küvöz sizi ayıramadı inşallah sütünde bol bereketli olsun tez vakitte evinizede gidin

ne güzel bir mesaj, maşallah ikinize de. kilosu da güzelmiş bebişin. Allah hayırla, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. sütün de tek vakte gelir inşallah canım. şu süt yapan çaydan iç, etki ediyor diyorlar.

Maşallah. Çok şükür sıkıntınız yokmuş çok sevindim. Sen çınarınla güçlüsün demiştim sütünde gelecektir hemencik Allah anali babali buyutsun omru uzun bahti acik olsun

Hayirli olsun canim.Cok sevindim yaninda olmasina.Insallah sutunde gelir,beslersin kuzuyu :)

2 gün sonra ayni saatte ayni heyecanlari yasiyor olucam. Simdiden geriliyorum. Allah yardımcın olsun, işlerini kolaylaştırsın. Minik kuzun da sütün de hemen gelsin. Hayirli haberlerini bekliyoruz.

Gözün aydın canmm cok sevindim maşallah size inşallah sütünde gelirr

Hayırlısı olsun inşallah canm

Tatlım günaydın. Bugün yawruna kavuşuyosun. Harika bir sayfa başlayacak hayatında. Herşey çok güzel olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz

Evet evet o yüzden evde tv nin sesini pek açmıyoruz özellikle action varsa. Sinemaya babası aylardır gitmiyor sesten ürker diye.
Ay bizde aylardır sinemaya gitmiyoruz. En son şubat yada martta gittik ilkkez döndüğünü hissettim kızımın orda :) arabada müzik dinlerkende öyle :)

Reactions: SGd
Yaaa ne güzel yazmışsın çok tatlısın. Doktoruna teşekkürlerimizi sun :) çınarın topiğin abilerine çekmiş güçlü maşallah. Demiştik ama küvöze bile gerek kalmayacak diye. Bu arada maşallah ne güzel bakmışsın kocaman doğmuş sezeryan konusunda da cesaret verdin vallahi. Hastaneden sağlıkla çıktığınızın haberini bekliyoruz

Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel şeyler yazmışsın. Artık doğumlar yaklaşıyor her birimiz daha stresli daha gergin hale girdikk. Hele ki ilk doğum yapacaklar bu bilinmezliğin verdiği heyecan daha başka birşey. Ağzından bal dökülmüş maşallah. İnşallah bizlerinkide seninki gibi rahat geçerr.. birbirimize bol bol dua edelim şu mübarek ayda.. avent göğüs ucunu niye aldırdılar cnm, göğüs ucun mu yok. Bnmkide çok az. Oynadığmda fln belirginleşiyor o kdr onun dışnda düz çok korkuyorm emmeyle ilgili bi sıkıntı yaşamam inşallah..

Öyle tabiki canım ben de olsam vazgecemezdim ama 4.sezeryan olacak.riskleri de var, teyzemin bi tanidiginda olmuş eş yapismasi mi ne, kadın ölümden dönmüş. Allah haklarında hayırlısını versin.
Böyle şeyleri aklına bile getirme. Allahın izniyle rahatla atlatırsın inşallah

Canım naptın doktorun döndü mü. Ay ne heyecanlı ya patır patır dökülmeye başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…