2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım naptın doktorun döndü mü. Ay ne heyecanlı ya patır patır dökülmeye başladık

Dru aramadım ama dr.umun özel ebesi var ona gönderdim nst sonuçlarını bir görsün diye amaaaan gece gece bize iyice heyecan yaptırdı,
benim hissettiğim hiç bir şey yok aslında ama sancılar düzene girdiğine göre Doğum her an başlayabilirmiş, bugün biraz dinlenip toparlanıp hastaneye gidicez öğlenden sonra, hayırlısı artık kavuşma zamanı geliyor

ballikaymakli senin kız abisini merak ediyor herhalde :) artik sikintili haftalar geride kaldi hatirladigim kadariyla kilosuda iyiydi bebişin hayirlisi olsun canim inşallah

Ayy bal gibi bir abi onu bekliyor sağlıkla gelsin kızım çok şanslı olacak abi konusunda
Geçen hafta 3kg denmişti tahmini ama usglere belli olmuyor hayırlısı artık

Kız söyleye söyleye çağırdın kızı neyseki büyüdü artık Rabbim hayırlısını versin duamdasın

Hahaa ben değil dr.umuzla babasının ısrarlarına dayanamadı, aslında biz anne kız bayram sonrası gelsin diye anlaşmıştık ama onun canı sağolsun, nezaman isterse başımızın üstünde yeri var

Ben biyere gittiğimde istanbulu değilde evimi özlüyorum. Ama yurtdışına çıktığımda ülkemi çok özlüyorum valla

Öyle canım evi özlemek başka. Ama ben memleketimi de özlüyorum alışkanlıkları belki de bilmiyorum:)

Oh iyi br gözünüz aydın tatlım

Sağol canım ❤

Keşke zorlasan tatlım. Ben yemediğim neler neler yedim kızım için varya ohoo en başta ciğer. 29yılda hiç yemeyip hamilelikte her ay yedim düşün

Midem rahatsız oluyor sonra canım.. ahhh ciğer.. bizim burda kahvaltıda bile yenir ama bana doktorum sakatat yasakladı.. istesem de yemedim :)

Sağlıkla al kucağına kuzunu canım :)) dualarımız seninle..

Canım Allah anneli babalı büyütsün sütün de gelir hiç sıkıntı yapma

Canım çok sevindimmm :)) maşallah Çınar 'a sütün de olur hiç dert etme annesi o da gelecek emecek seni evet sezaryen gerçekten öcü değil

Valizini kapat artik Senin valize hastane yolu görundü desene ..

Kızlar bende bunalıma girmeye başlıcam galiba ikinciya benim takıyorum çok birini çok seversem ya yeni olanı sevemezsem ya ayrım yaparsam kafamda kuruyorum habire birinden vazgeçermişim gibi ikisi bir arada nasıl oluyor bi tuhaflaştım ya kendime söz geçiremiyorum takcak bişey bulamadım galiba bunu buldum illa üzülecek bişey bulmalıyım sanki

Hahah cidden takacak bisi bulamamissin kiz sen anasin ana :)) Analar ayrim yapar mi kuzulari arasinda secim yapar mi .. Sen buyugunu koklarken o yeni dogan kardesini koklayacak sen küçügünü öperken babasi büyügüyle oyunlar oynayacak olur mu öyle sey ne kadar tatli bir duygu abi kardes abla kardes bundan ötesimi var ❤

Kız hakikaten başka takacak bir şey bulamadın mı ikisinin de yeri sevgisi başka canım. Sonuç olarak evet biri daha büyük biri daha bebek ama ikisinin de sana ihtiyacı var ve senin de onları sevmeye ihtiyacın var. Birini sevip diğerini itmezsin. itemezsin zaten annesin sen.. bence bu taktığın durum en son şey bile olamaz. Annelik öyle ki ikisinden de vazgeçirmez seni. Benim de ikinci hatta oğlum şuan daha çok ilgi bekleyecek durumda çünkü 2.sınıfa geçti. Elbette ki derslerine falan daha fazla ilgi göstereceğim ama ufaklığımı da ihmal etmem. Asla düşünme böyle 2 çocuklu hayat daha güzel

Öyle şey olur mu laa :) şimdi daha yok ya piyasada bu bebekler nasıl birşey olacak algılayamıyoruz bende bazen saçma sapan düşüncelere gark oluyorum :)) ama bişicik olmaz merak etme ikisi içinde ayrı ayrı bir kalp oluşacak içimde:) bir kalp ikiye ayrılmış olarak düşünemem yarım kalp yetmez bir kişiye ikisine de ayrı birer kalp olacak oğluma seni çok seviyorum diye çok söylerim ben söylemeyi seviyorum o da diyor yakında ikimizi de çok seveceksin diye ona da böyle anlatacam :) sevgisi eksilecekmiş gibi hissetmesini istemiyorum

Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun ay maşallah gayette güzel kilo da almış yanına da gelmiş missss ❤

Maşallah hayırlı uğurlu olsun bebişin sandığından kilolu doğmuş sanki maşallah darısı başımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…