- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Canım naptın doktorun döndü mü. Ay ne heyecanlı ya patır patır dökülmeye başladık
ballikaymakli senin kız abisini merak ediyor herhalde :) artik sikintili haftalar geride kaldi hatirladigim kadariyla kilosuda iyiydi bebişin hayirlisi olsun canim inşallah
Kız söyleye söyleye çağırdın kızı neyseki büyüdü artık Rabbim hayırlısını versin duamdasın
Ben biyere gittiğimde istanbulu değilde evimi özlüyorum. Ama yurtdışına çıktığımda ülkemi çok özlüyorum valla
Oh iyi br gözünüz aydın tatlım
Keşke zorlasan tatlım. Ben yemediğim neler neler yedim kızım için varya ohoo en başta ciğer. 29yılda hiç yemeyip hamilelikte her ay yedim düşün
kızlar sabah 7 buçukta hastanede olucam inşallah. korku heyecan hepsi karıştı dua edin hayırlısıyla kavuşayim bebeğime bende sizlere dua edicem doğumda hakkınızı helal edin herseyde yardımcı oldunuz Rabbim hepimize sağ salim kurtulmayı nasip etsin
Canım Allah anneli babalı büyütsün sütün de gelir hiç sıkıntı yapmaKızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Valizini kapat artikDru aramadım ama dr.umun özel ebesi var ona gönderdim nst sonuçlarını bir görsün diye amaaaan gece gece bize iyice heyecan yaptırdı,
benim hissettiğim hiç bir şey yok aslında ama sancılar düzene girdiğine göre Doğum her an başlayabilirmiş, bugün biraz dinlenip toparlanıp hastaneye gidicez öğlenden sonra, hayırlısı artık kavuşma zamanı geliyor
Biz en az 20 gunluk olacagiz sanirim senin kuzu geldiginde :)) Eger sezeryan olmazsan zamanini beklerse kirkimiz bile cikmis olur takvime bakinca 51 gün diyorCanım senin heyecanını yaşıyorum maşallah incimiz büyüyor annesi boşuna üzülsün dursun
Valizini kapat artikSenin valize hastane yolu görundü desene ..
Hahah cidden takacak bisi bulamamissin kiz sen anasin ana :)) Analar ayrim yapar mi kuzulari arasinda secim yapar mi .. Sen buyugunu koklarken o yeni dogan kardesini koklayacak sen küçügünü öperken babasi büyügüyle oyunlar oynayacak olur mu öyle sey ne kadar tatli bir duygu abi kardes abla kardes bundan ötesimi var ❤Kızlar bende bunalıma girmeye başlıcam galiba ikinciya benim takıyorum çok birini çok seversem ya yeni olanı sevemezsem ya ayrım yaparsam kafamda kuruyorum habire birinden vazgeçermişim gibi ikisi bir arada nasıl oluyor bi tuhaflaştım ya kendime söz geçiremiyorum takcak bişey bulamadım galiba bunu buldum illa üzülecek bişey bulmalıyım sanki
Sonunda valiz kapaniyor desene bencede ne olur ne olmaz dursun belkide geri gelirsiniz valizinizleAçtım toparlıyorum alpicim, arabada yanımızda dursun ne olur ne olmaz
Kızlar bende bunalıma girmeye başlıcam galiba ikinciya benim takıyorum çok birini çok seversem ya yeni olanı sevemezsem ya ayrım yaparsam kafamda kuruyorum habire birinden vazgeçermişim gibi ikisi bir arada nasıl oluyor bi tuhaflaştım ya kendime söz geçiremiyorum takcak bişey bulamadım galiba bunu buldum illa üzülecek bişey bulmalıyım sanki
Öyle şey olur mu laa :) şimdi daha yok ya piyasada bu bebekler nasıl birşey olacak algılayamıyoruz bende bazen saçma sapan düşüncelere gark oluyorum :)) ama bişicik olmaz merak etme ikisi içinde ayrı ayrı bir kalp oluşacak içimde:) bir kalp ikiye ayrılmış olarak düşünemem yarım kalp yetmez bir kişiye ikisine de ayrı birer kalp olacakKızlar bende bunalıma girmeye başlıcam galiba ikinciya benim takıyorum çok birini çok seversem ya yeni olanı sevemezsem ya ayrım yaparsam kafamda kuruyorum habire birinden vazgeçermişim gibi ikisi bir arada nasıl oluyor bi tuhaflaştım ya kendime söz geçiremiyorum takcak bişey bulamadım galiba bunu buldum illa üzülecek bişey bulmalıyım sanki
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun ay maşallah gayette güzel kilo da almış yanına da gelmiş missss ❤Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun bebişin sandığından kilolu doğmuş sanki maşallah darısı başımıza :))Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?