2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz dün minik oğlumla buluştuk 32+4 te 2335 g 43 cm olmuşuz kafa ve karın bölgesi 10 gün kadar önde gidiyormuş ben biraz endişelendim doktor kızdı herkes tek kalıp mı doğuyor bi sana bi bana bak ne benim kafam küçük diye gerizekalıyım nede seninki büyük diye gerizekalısın dedi komik geldi 30. haftadan sonra ölçüler 1-2 hafta ileri geri oynarmış bunlar artık doğduktan sonra ki vücut yapılarından kaynaklanıyormuş içerde durduğu kadar tutacağım dedi temmuzun son haftasını bekleyecekmişiz çok şükür herşey yolunda 2 hafta sonra yine gel dedi 2 haftada 520 g almış minik paşam

Maşallah canm gözün aydın çok sevndimm Allah analı babalı büyütsün inşş ismiyle yaşasın hayrlı evlat olsun darısı basımza inşş

doğru demiş. Hiçbirimiz tek kalıp değiliz ki çocuklarımız olsun :) oğlumun kafa çeperi 37 cm doğdu hala öyle çok minnak değil kafası ama bedeniyle uyumlu maşallah kuzununa ayrıca canım büyümüş güzel güzel :) ay bende pazartesi tekrar gideceğim off heyecan basıyor :)) artık kontroller iyice sıklaştı bakalım. Senin doktorda benim doktorun kafasından :) bekletecekmiş :) bizim minnoşlar beklerse tabii

ne minik pasasi tosun pasa geliyor :))) Masallah oglusuna takilma bencede kafasina karnina.. Bak benide endiselendirdi dun bir cikti bile vermedi sadece kilosunu soyledi :)) Ee adam gecen hafta niye kafasi kucuk dedin de beni endiselendirdin ..

Gunaydin kızlar.. Şu boy pos kilo yok büyük kafa yok küçük karın muhabbeti bi bitmedi gitti sıktınız iyice ya.. Oylede böylede doğacak bu çocuklar koca popolu veya minik kafali doğdu diye sevmicekmisiniz yani bebislerinizi anlamiyorm yeminle sıktınız ya kusura bakmayin ama..........

Annemden döndüm keşke annem de gelseymis çok alışmışım bana bakmasına :) kadın oruç haliyle uyandığımı görünce sütümü yumurtamı herşeyi hazırladı bana hiçbişey yaptirmadi :) bebeği görmek istediler gittik renkli ultrasona ama yok iki elini çapraz yüzüne kapattı açmış parmakları ce e yapar gibi durdu çekmedi yarım saat uğraştık bi ara esnedi dilini çıkardı aradan gördük dünyalar annemin oldu doğum kanalına girmiş artık görüntü almak zor bide duruşu tabi eller hep yüzünde olunca göremedik doktor da uğraştı plasenta önde tam yüzüne geliyor sonuç bi esneme bi dil çıkarma fazlasıyla yetti artık anlatır herkese çarşamba da kendi doktorumuzda kontrol bakalım artık başka ölçüyü hiç istemiyorum doktorum ne derse o inşallah güzel kilo almıştır anane çok güzel baktı bize ❤

sweetwitch01 Al_pi derinxby ya aslında farkındayım da oğlumu el bebek gül bebek hesabı büyüttüm herkes öyle büyütmüştür gerçide bende o annelerdenim işte oğlumla ilgilenemicekmişim gibi yada birine haksızlık olcakmış gibi henüz gelmediği için galiba ikisini kafamda kuramıyorum yaşayıp görcem artık saçmalamam ve batırmam umarım :)))

Boy bos kilo ve kafa muhabbetlerinin sevip sevmeme ile ilgili oldugunu sanmiyorum. Bunun hidrosefalisi var,zeka geriligi var, şekeri var... Yani biz yeni anneler nasil gorundugunden cok karnimizdaki bebegin SAGLIGI hakkinda endiseleniyoruz. Ve yine bunlarin NORMAL oldugunu hepizin basina gelebilecegini bu topikten ögreniyoruz. O yuzden ben sıkılmadim. Seni sıkıntına da bir sey diyemeyecegim bu yuzden.

Evet canım yaşayıp göreceksin ancak böyle düşünme ikisine de haksızlık falan olmaz merak etme.. kardeşini beraber seveceksiniz kucağına da vereceksin hatta ki o da sahiplenecek. Bu da el bebek gül bebek büyüyecek sıkma canını

Ters cevaplar alacagimi bile bile yazdim ama doktorlar bile her seferinde söylüyor herkes bir doğmuyorki... Kimimiz iri kimimiz minyon doguyoruz. Ilk 3 aylik riskli donemler atlatildi, ikili üçlü testler güzel çıktı bebisler çok şükür sağlıklı artık hamileligin tadini cikarma vaktinde ufak seylere takilmayin takilacak bisey olsaydi doktorlar söylerdi zaten.

Kızlar benim de suyum geldi oysa 22si perşembe sezeryan randevumuz vardı. Ogleden sonra alacaklar ameliyata.dua edin bize de

Ahh bu minnoşlar hiç belli olmuyor ne zaman gelecekleri :)) sağlıkla al canım kucağına :) kolayca atlatıp güzel haberlerle gel :)

Sıktınız derken.. Koca kafali yada buyuk kafali oluşu bir sıkıntı sanirim haberin yok senin. Yoksa sokaga atmayacagiz cocuk bizim cocugumuz üzülmekte gerilmekte hakkimiz ..
Aç bir oku bilmiyorsan Allah herkese saglikli evlat versin kimse de sıkmaz seni merak etme...

Anlaşıldı hakkinizi helal edin arkadaşlar. Sıkıntıya girip bebislerinizide strese sokmayin diye demistim neyse hepinize hayırlı doğumlar dilerim.

Aslinda ben de ayni seyi soyluyorum. Bana doktorum "haftasiyla uyumlu" disinda bir sey demiyor. Dese ben de takar miydim bilmiorum. Ama dese bile bunun normal oldugunu zaten ben bu topikten ögrendim. Bu muhabbetler gecmeseydi ogrenemeyecektim. Allah hepimizi sag salim ve saglikli bir sekilde kavustursun yavrularimizla.

Bunun sevmekle alakası yok.. ilk bebeği olanların tedirginliği bilmemelerinden ikincilerin ise ilk bebekteki durumla bu bebeğin durumu arasındaki fark yüzünden. Sonuç olarak sağlıkla alakalı bu durum. insanlar düşüncelerini rahatlıkla sorabilir anlatabilir. Çünkü bu platformun amacı bu senin için boy kilo önemli olmayabilir ama bir başkası için önemlidir. Çünkü kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Keşke bu rahatsızlığını dile getirirken biraz daha güzel bir dille anlatsaydın sıktınız iyice falan pek hoş olmamış

Maşallah canım, kilosu iyi..Dr.un komikmis, öyle olması daha iyi, seni rahatlatır. .

Ay geçen hafta hastaneye yatırıldığımda bende ağrı sancı hissetmiyodum. AH bu ebeler ve hemşireler yokmu. Hadi güzel haberler ver bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…