2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anlaşıldı hakkinizi helal edin arkadaşlar. Sıkıntıya girip bebislerinizide strese sokmayin diye demistim neyse hepinize hayırlı doğumlar dilerim.
Helal olsun bi yere gitmene gerek yok sen tepki alacagini bile bile yazmissin .. Bilmiyorsundur belki onemli oldugu icin takiyoruz .. Yoksa kendi cocugun Ne olursa olsun zaten kabulun..
sende kendini uzme ben gerildim yazina ama sende onemli oldugunu öğrenmis oldun.. Boş yere üzmeyelim birbirimizi şu durumumuzda..

Sorma valla ben köyüme 1 yıldır gidemedim mesela nasıl özledim
Hım miden kötü oluyorsa yeme tabi. Benimki ayda 1-2 yiyebilirsin dedi ama perinatolog yeme demişti dahiliyeci her hafta ye dedi değişik kafada herkes :)

Özlenir tabii canım.. doğumdan sonra gidersin bebişinle :)) yok asla yedirmiyor benim doktor. Doğumdan sonra artık:))

Sıktınız dersen ters cevaplar alırsın, hepimiz hamileyiz ve endiseliyiz, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.Ayrica her insan bir değil, kimi çok takar kimi takmaz.Sıkılıyorsan okumazsın olur biter.üslubun çok yanlış kusura bakmaaaaa. ..

Maşallah ona tatlımçok yi bakmışsın kuzuna. Aynen hee birimiz aynı mıyız yahu :)

Arkadaşlar gerilmeye gerek yok herkes kendi fkrni söylemekte özgürdür takmayın kırmayın bırbırnzı herksn karnı burnunda zaten bi stres içinde ,buraya halimzden anlıyoruz die grıoruz kmsenin kimseye atarlanmaya hakkında yok Beğen die bir buton var dmi fikir sana uyuyosa begenirsin ama sana saçma geliosa oku geç yani ..

Biz en az 20 gunluk olacagiz sanirim senin kuzu geldiginde :)) Eger sezeryan olmazsan zamanini beklerse kirkimiz bile cikmis olur takvime bakinca 51 gün diyor
40 çıkarmı bilmem ama beklerse paşa 1 aylık olacaksınız temmuzun son haftası diyor

Doktorum bekleyeceğinden çok emin bana öyle gelmiyor ama inşallah onun dediği gibi temmuz sonunu bekler tabi o zamana kadar 4 kg olmazsa

Maşallah canım, kilosu iyi..Dr.un komikmis, öyle olması daha iyi, seni rahatlatır. .
Çok şükür canım bana arkadaşımmış gibi davranıyor benimle birlikte sevinip heyecanlanıyor

Maşallah ona tatlımçok yi bakmışsın kuzuna. Aynen hee birimiz aynı mıyız yahu :)
Kız o değilde kadın bana koca kafalı demiş galiba

ahahaha vallaha ole demiş

Gece çok fena hareketlendi baya tepikler yedim. Bi ara alttan çıkıcak sandım. Baya baya zonklattı. Korkudan ağladm şimdi burda doğuma gidenleri görüyorm daha bi panik yaptmm. Erkek bebişler erkenden geldi, ya bnmkidr gelirse. Doktorumu dha yeni değiştrdm adamla tanışmadm bile pzrtsi kısmetse. Doğumla ilgli hç knuşmadm ama sezaryan istiyorm. Bn baya gerildim kızlarr. İlk gebeliğim yaşm 23 normaldr baya tırsak biriym. Tövbe tövbe sanki ölüme gdiyomş gbi hissediyrm. Dha önce hç ameliyat olmadm. Ya uyuturlarda tam uyumazsm tepkide veremezsem diye acyip tuhaf tuhaf korkular başladı.. şu sıralar hep sırtım ağrıyo. Belim ve kasıkta ağrı sızı yok şkür. Sertleşmelerde az. Herşey yolunda gbi ama dr bni görmeden içm rahat etmeyeck gbi. Gece eşime sesleniyorm kalk karnıma bşy oldu diye. Adam uyuklayarak kalkıyoo yaaa. Aşkım daha varrr gününe diyo. Ya erken gelirse geliyosaaaa diyorm. Işığı açıp bi sakinleştrmeye calışıyo bni snra geri uyuyo. Oofff çok strese girdiim. Birde eşim memlekete gidecekk ayın 22sinde. Temmuz başı gbi gelick. Çok korkuyorm bşy olursa diye. kayınvalide ile kalcm. Sdce ikimz olcaz evde. İnşallah bşy olmazz bu kontrole gitmem de durumum hakkımda bilgi verir herhalde. Vajinam çok zonkluyo. Kıvrandırıyo birden

Sıra sende galiba canım, oh oh gelsin bebisler. Saglikla gelsin huzur getirsin inşallah. Haber et bizlere

Canım Rabbim bi avazda kurtarsın İnşallah

Bertilda arkadaşım sanırım benim mesajım seni bu kadar rahatsız etti ve herkese mâl ettin hamilelik başından beri hepimizin ilk bulduğumuz arada burayı kontrol etmemizin tek sebebi hepimizin aynı duyguları hormonları taşıması ve biz biz birbirimizi en çok anlıyoruz bazen eşimin sizler kadar anladığını düşünmüyorum bunun sevmekle hiçbir alakası yok zaten eğer dikkatli okumuş olsaydın mesajımdada doktorla aramdaki muhabbeti paylaşmıştım bana koca kafalı demesi komik gelmişti ama bu endişemde olabilirdi üslubun hiç güzel değil beni gerçekten üzdü ama sen zaten tepki almak için yazmışsın

Bu kadar panikleme canm Belliki bebeğin ters duruyor aşağı aşağı vuruyor:) sana doğum belirtisi vereyim ozmn kork doğum başlıo die , suyun gelirse bu nasıl oluyor dersen kmı zaman çiş gbi glr sızdrr çamaarna kmi zaman birden glme olasılığı var böle bi durum olursa korkmadan hastaneye gt snra nişan sümüksü pembemsi bi akıntı glrse bu demktr ki doğum bı kaç gün içinde olacak ve düzenli sancılar oldumu dogumn başlıyor demek cnm
Sırt ağrısı falan yatma pozisyonundan kaynaklı olablr cnm bebegin hareketlerinin iyi olması da herşey yolundadır kyfıne bak demek ..
Normal doğum olabiliosa eğer bnce ilk terchn ksnlıkle normal doğum olsun cnm herhangi bi sağlık problmn yoksa tbi

Canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyüsün. Ben lansinoh göğüs ucu çıkarıcı aldım çok işe yaradı. Süt için ben de acele ettim ama üç güne ancak iniyor acele etme canım

Çok sağol cvp içinn dikkate alıcam söylediklerinii çok sağoll.. bendr normal istiyordm ama vajinismus var bnde o yüzden cesaret edemiyorm. Daha alttan muayeneye bile ağlayack gbi oluyorum.. Allahtan herşeyin hayırlısı. Şu stresi bi atlatsaydık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…