Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla gelsin bebis. .Kızlar benim de suyum geldi oysa 22si perşembe sezeryan randevumuz vardı. Ogleden sonra alacaklar ameliyata.dua edin bize de
Helal olsun bi yere gitmene gerek yok sen tepki alacagini bile bile yazmissin .. Bilmiyorsundur belki onemli oldugu icin takiyoruz .. Yoksa kendi cocugun Ne olursa olsun zaten kabulun..Anlaşıldı hakkinizi helal edin arkadaşlar. Sıkıntıya girip bebislerinizide strese sokmayin diye demistim neyse hepinize hayırlı doğumlar dilerim.
Sorma valla ben köyüme 1 yıldır gidemedim mesela nasıl özledimÖyle canım evi özlemek başka. Ama ben memleketimi de özlüyorum alışkanlıkları belki de bilmiyorum:)
Sağol canım ❤
Midem rahatsız oluyor sonra canım.. ahhh ciğer.. bizim burda kahvaltıda bile yenir ama bana doktorum sakatat yasakladı.. istesem de yemedim :)
Sorma valla ben köyüme 1 yıldır gidemedim mesela nasıl özledim
Hım miden kötü oluyorsa yeme tabi. Benimki ayda 1-2 yiyebilirsin dedi ama perinatolog yeme demişti dahiliyeci her hafta ye dedi değişik kafada herkes :)
Sıktınız dersen ters cevaplar alırsın, hepimiz hamileyiz ve endiseliyiz, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.Ayrica her insan bir değil, kimi çok takar kimi takmaz.Sıkılıyorsan okumazsın olur biter.üslubun çok yanlış kusura bakmaaaaa. ..Gunaydin kızlar.. Şu boy pos kilo yok büyük kafa yok küçük karın muhabbeti bi bitmedi gitti sıktınız iyice ya.. Oylede böylede doğacak bu çocuklar koca popolu veya minik kafali doğdu diye sevmicekmisiniz yani bebislerinizi anlamiyorm yeminle sıktınız ya kusura bakmayin ama..........
Maşallah ona tatlımçok yi bakmışsın kuzuna. Aynen hee birimiz aynı mıyız yahu :)Kızlar biz dün minik oğlumla buluştuk 32+4 te 2335 g 43 cm olmuşuz kafa ve karın bölgesi 10 gün kadar önde gidiyormuş ben biraz endişelendim doktor kızdı herkes tek kalıp mı doğuyor bi sana bi bana bak ne benim kafam küçük diye gerizekalıyım nede seninki büyük diye gerizekalısın dedi komik geldi 30. haftadan sonra ölçüler 1-2 hafta ileri geri oynarmış bunlar artık doğduktan sonra ki vücut yapılarından kaynaklanıyormuş içerde durduğu kadar tutacağım dedi temmuzun son haftasını bekleyecekmişiz çok şükür herşey yolunda 2 hafta sonra yine gel dedi 2 haftada 520 g almış minik paşam
Aynen öyle bacımSıkıntı yaşamayan sıkıntı yasayanin halinden anlamaz, burda endiselerimizi sevinclerimizi, uxuntulerimizi paylaşmak için varız. Kimsenin kimseyi germeye hakkı yok..
40 çıkarmı bilmem ama beklerse paşa 1 aylık olacaksınız temmuzun son haftası diyorBiz en az 20 gunluk olacagiz sanirim senin kuzu geldiginde :)) Eger sezeryan olmazsan zamanini beklerse kirkimiz bile cikmis olur takvime bakinca 51 gün diyor
Doktorum bekleyeceğinden çok emin bana öyle gelmiyor ama inşallah onun dediği gibi temmuz sonunu bekler tabi o zamana kadar 4 kg olmazsadoğru demiş. Hiçbirimiz tek kalıp değiliz ki çocuklarımız olsun :) oğlumun kafa çeperi 37 cm doğdu hala öyle çok minnak değil kafası ama bedeniyle uyumlu maşallah kuzununa ayrıca canım büyümüş güzel güzel :) ay bende pazartesi tekrar gideceğim off heyecan basıyor :)) artık kontroller iyice sıklaştı bakalım. Senin doktorda benim doktorun kafasından :) bekletecekmiş :) bizim minnoşlar beklerse tabii
Çok şükür canım bana arkadaşımmış gibi davranıyor benimle birlikte sevinip heyecanlanıyorMaşallah canım, kilosu iyi..Dr.un komikmis, öyle olması daha iyi, seni rahatlatır. .
Kız o değilde kadın bana koca kafalı demiş galibaMaşallah ona tatlımçok yi bakmışsın kuzuna. Aynen hee birimiz aynı mıyız yahu :)
40 çıkarmı bilmem ama beklerse paşa 1 aylık olacaksınız temmuzun son haftası diyor
Doktorum bekleyeceğinden çok emin bana öyle gelmiyor ama inşallah onun dediği gibi temmuz sonunu bekler tabi o zamana kadar 4 kg olmazsa
Çok şükür canım bana arkadaşımmış gibi davranıyor benimle birlikte sevinip heyecanlanıyor
Kız o değilde kadın bana koca kafalı demiş galiba
Sıra sende galiba canım, oh oh gelsin bebisler. Saglikla gelsin huzur getirsin inşallah. Haber et bizlereDru aramadım ama dr.umun özel ebesi var ona gönderdim nst sonuçlarını bir görsün diye amaaaan gece gece bize iyice heyecan yaptırdı,
benim hissettiğim hiç bir şey yok aslında ama sancılar düzene girdiğine göre Doğum her an başlayabilirmiş, bugün biraz dinlenip toparlanıp hastaneye gidicez öğlenden sonra, hayırlısı artık kavuşma zamanı geliyor
Canım Rabbim bi avazda kurtarsın İnşallahkızlar sabah 7 buçukta hastanede olucam inşallah. korku heyecan hepsi karıştı dua edin hayırlısıyla kavuşayim bebeğime bende sizlere dua edicem doğumda hakkınızı helal edin herseyde yardımcı oldunuz Rabbim hepimize sağ salim kurtulmayı nasip etsin
Bu kadar panikleme canm Belliki bebeğin ters duruyor aşağı aşağı vuruyor:) sana doğum belirtisi vereyim ozmn kork doğum başlıo die , suyun gelirse bu nasıl oluyor dersen kmı zaman çiş gbi glr sızdrr çamaarna kmi zaman birden glme olasılığı var böle bi durum olursa korkmadan hastaneye gt snra nişan sümüksü pembemsi bi akıntı glrse bu demktr ki doğum bı kaç gün içinde olacak ve düzenli sancılar oldumu dogumn başlıyor demek cnmGece çok fena hareketlendi baya tepikler yedim. Bi ara alttan çıkıcak sandım. Baya baya zonklattı. Korkudan ağladmşimdi burda doğuma gidenleri görüyorm daha bi panik yaptmm. Erkek bebişler erkenden geldi, ya bnmkidr gelirse. Doktorumu dha yeni değiştrdm adamla tanışmadm bile pzrtsi kısmetse. Doğumla ilgli hç knuşmadm ama sezaryan istiyorm. Bn baya gerildim kızlarr. İlk gebeliğim yaşm 23 normaldr baya tırsak biriym. Tövbe tövbe sanki ölüme gdiyomş gbi hissediyrm. Dha önce hç ameliyat olmadm. Ya uyuturlarda tam uyumazsm tepkide veremezsem diye acyip tuhaf tuhaf korkular başladı.. şu sıralar hep sırtım ağrıyo. Belim ve kasıkta ağrı sızı yok şkür. Sertleşmelerde az. Herşey yolunda gbi ama dr bni görmeden içm rahat etmeyeck gbi. Gece eşime sesleniyorm kalk karnıma bşy oldu diye. Adam uyuklayarak kalkıyoo yaaa. Aşkım daha varrr gününe diyo. Ya erken gelirse geliyosaaaa diyorm. Işığı açıp bi sakinleştrmeye calışıyo bni snra geri uyuyo. Oofff çok strese girdiim. Birde eşim memlekete gidecekk ayın 22sinde. Temmuz başı gbi gelick. Çok korkuyorm bşy olursa diye. kayınvalide ile kalcm. Sdce ikimz olcaz evde. İnşallah bşy olmazz bu kontrole gitmem de durumum hakkımda bilgi verir herhalde. Vajinam çok zonkluyo. Kıvrandırıyo birden
Kızlar biz iyiyiz. Yeni yeni toparlıyorum. Ameliyat güzel geçti. Korkmayın zaten başlamasıyla kuzunuzu göstermesi bir oluyor. Beni içeri aldıktan sonra bebek küçük old için babayı alamayız dediler ve çok kötü oldum. Doktorum biraz çıkıştı falan aldırdı içeri sağolsun. 36 dan önce almıyorlarmış. Bir de benm aritmim falan olması bu stres etkiledi kalp biraz sorun yarattı. O yüzden ameliyat bitmesine rağmen çıkaramadılar hemen. Çok şükür hepsi geride kaldı.
En güzel haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum çıktığımızdan beri
Çınarımı kuvöze aldılar ama herşeyi iyiymiş mamayı da sindirebilmiş o yüzden yanıma verdiler.Kuzum yanımda uyuyor şuan. Ben bakamıyorum ama babası altını bile değiştirdi hiç zorlanmadan bakıyor kuzumuza
2600 gr 47 cm doğdu oğlum. Tek eksiğimiz sütüm.O da gelecek inşallah. Avent göğüs ucu istediler sabah ilk iş onu alıp deneyeceğiz.
Sezeryanda gerçekten korkulacak birşey yokmuş kızlar. Hele iğneler damar yolu açmaktan kolay.Allahım hepinize sağlıkla vaktinde bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah
Çok sağol cvp içinn dikkate alıcam söylediklerinii çok sağoll.. bendr normal istiyordm ama vajinismus var bndeBu kadar panikleme canm Belliki bebeğin ters duruyor aşağı aşağı vuruyor:) sana doğum belirtisi vereyim ozmn kork doğum başlıo die , suyun gelirse bu nasıl oluyor dersen kmı zaman çiş gbi glr sızdrr çamaarna kmi zaman birden glme olasılığı var böle bi durum olursa korkmadan hastaneye gt snra nişan sümüksü pembemsi bi akıntı glrse bu demktr ki doğum bı kaç gün içinde olacak ve düzenli sancılar oldumu dogumn başlıyor demek cnm
Sırt ağrısı falan yatma pozisyonundan kaynaklı olablr cnm bebegin hareketlerinin iyi olması da herşey yolundadır kyfıne bak demek ..
Normal doğum olabiliosa eğer bnce ilk terchn ksnlıkle normal doğum olsun cnm herhangi bi sağlık problmn yoksa tbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?