Heee ozman sezeryan olursn canm doktrnla iyice konuş o seni daha güzel yönlendirir sezeryan olcksan da çatı muayensi yapıpta kndni strese sokma cnm doğum şeklnı doktrnla ksnlestr bos yere çatı muayenesi yaptırma o bi problemin varsaÇok sağol cvp içinn dikkate alıcam söylediklerinii çok sağoll.. bendr normal istiyordm ama vajinismus var bndeo yüzden cesaret edemiyorm. Daha alttan muayeneye bile ağlayack gbi oluyorum.. Allahtan herşeyin hayırlısı. Şu stresi bi atlatsaydık ...
Evet bende öyle düşünüyorumm. Kısmetse pazartesi hepsini konuşucamm :) seninde zamanın az kalmış. Allah gönlüne göre versn canımHeee ozman sezeryan olursn canm doktrnla iyice konuş o seni daha güzel yönlendirir sezeryan olcksan da çatı muayensi yapıpta kndni strese sokma cnm doğum şeklnı doktrnla ksnlestr bos yere çatı muayenesi yaptırma o bi problemin varsa
Amiinnnn cümlemize canm çok saolEvet bende öyle düşünüyorumm. Kısmetse pazartesi hepsini konuşucamm :) seninde zamanın az kalmış. Allah gönlüne göre versn canım
Canm valla bnm ki 33 haftadan beri ters dönmedi donmzde bnmki ama senin ki ni bilemem buarada neden genel canm? Spinal daha saglıklıgenel anesteziden bu kadar korkan bir ben miyim acaba ya? bir de bu velet dönmez di mi artık? 37+1 iz bugün ve kafası yanda duruyor. kilo 3300.. dönmez dönmez... ameliyattan çok korkuyorum. bir oğlum daha var. bi onu düşünüyorum başka da hiçbir şey düşünemiyorum
Gece çok fena hareketlendi baya tepikler yedim. Bi ara alttan çıkıcak sandım. Baya baya zonklattı. Korkudan ağladmşimdi burda doğuma gidenleri görüyorm daha bi panik yaptmm. Erkek bebişler erkenden geldi, ya bnmkidr gelirse. Doktorumu dha yeni değiştrdm adamla tanışmadm bile pzrtsi kısmetse. Doğumla ilgli hç knuşmadm ama sezaryan istiyorm. Bn baya gerildim kızlarr. İlk gebeliğim yaşm 23 normaldr baya tırsak biriym. Tövbe tövbe sanki ölüme gdiyomş gbi hissediyrm. Dha önce hç ameliyat olmadm. Ya uyuturlarda tam uyumazsm tepkide veremezsem diye acyip tuhaf tuhaf korkular başladı.. şu sıralar hep sırtım ağrıyo. Belim ve kasıkta ağrı sızı yok şkür. Sertleşmelerde az. Herşey yolunda gbi ama dr bni görmeden içm rahat etmeyeck gbi. Gece eşime sesleniyorm kalk karnıma bşy oldu diye. Adam uyuklayarak kalkıyoo yaaa. Aşkım daha varrr gününe diyo. Ya erken gelirse geliyosaaaa diyorm. Işığı açıp bi sakinleştrmeye calışıyo bni snra geri uyuyo. Oofff çok strese girdiim. Birde eşim memlekete gidecekk ayın 22sinde. Temmuz başı gbi gelick. Çok korkuyorm bşy olursa diye. kayınvalide ile kalcm. Sdce ikimz olcaz evde. İnşallah bşy olmazz bu kontrole gitmem de durumum hakkımda bilgi verir herhalde. Vajinam çok zonkluyo. Kıvrandırıyo birden
Kurban bayramında inşallah. Dün avmde bir çiftle tanıştık 9 aylık oğulları vsr. Hiç eve kapanmayın biz 12 günlükken 10 saatlik uçak yolculuğu bile yaptık dedi. Bizde 2 aylık olduktan sonra gezmeyi düşünüyoruz inşallahÖzlenir tabii canım.. doğumdan sonra gidersin bebişinle :)) yok asla yedirmiyor benim doktor. Doğumdan sonra artık:))
Allah iyiliğini versin güldürdğn kız beni. Boşwer be he de geç. Evet koca kafalıyım oğlumda bana çekcek naparsın deseydin :)40 çıkarmı bilmem ama beklerse paşa 1 aylık olacaksınız temmuzun son haftası diyor
Doktorum bekleyeceğinden çok emin bana öyle gelmiyor ama inşallah onun dediği gibi temmuz sonunu bekler tabi o zamana kadar 4 kg olmazsa
Çok şükür canım bana arkadaşımmış gibi davranıyor benimle birlikte sevinip heyecanlanıyor
Kız o değilde kadın bana koca kafalı demiş galiba
Bende öyle sanıyorum bazen geliyor mu acaba falan diye , dönüyor galiba o aşırı acıtıp tekmelediği zaman çıkacak gibi oluyor aşağı tarafı çok zorluyor acıtıyor geçiyor sonra allahtan sen de acemisin haklısın ama fazla stres yapmamaya çalış kendine doktora gidince rahatlatır inşallah seniGece çok fena hareketlendi baya tepikler yedim. Bi ara alttan çıkıcak sandım. Baya baya zonklattı. Korkudan ağladmşimdi burda doğuma gidenleri görüyorm daha bi panik yaptmm. Erkek bebişler erkenden geldi, ya bnmkidr gelirse. Doktorumu dha yeni değiştrdm adamla tanışmadm bile pzrtsi kısmetse. Doğumla ilgli hç knuşmadm ama sezaryan istiyorm. Bn baya gerildim kızlarr. İlk gebeliğim yaşm 23 normaldr baya tırsak biriym. Tövbe tövbe sanki ölüme gdiyomş gbi hissediyrm. Dha önce hç ameliyat olmadm. Ya uyuturlarda tam uyumazsm tepkide veremezsem diye acyip tuhaf tuhaf korkular başladı.. şu sıralar hep sırtım ağrıyo. Belim ve kasıkta ağrı sızı yok şkür. Sertleşmelerde az. Herşey yolunda gbi ama dr bni görmeden içm rahat etmeyeck gbi. Gece eşime sesleniyorm kalk karnıma bşy oldu diye. Adam uyuklayarak kalkıyoo yaaa. Aşkım daha varrr gününe diyo. Ya erken gelirse geliyosaaaa diyorm. Işığı açıp bi sakinleştrmeye calışıyo bni snra geri uyuyo. Oofff çok strese girdiim. Birde eşim memlekete gidecekk ayın 22sinde. Temmuz başı gbi gelick. Çok korkuyorm bşy olursa diye. kayınvalide ile kalcm. Sdce ikimz olcaz evde. İnşallah bşy olmazz bu kontrole gitmem de durumum hakkımda bilgi verir herhalde. Vajinam çok zonkluyo. Kıvrandırıyo birden
Hayırlısıyla gelsin insallah. Senden sonra ben varım o zaman :)) Anam bu defa tutturacak galiba :)))Hahaa ben değil dr.umuzla babasının ısrarlarına dayanamadı, aslında biz anne kız bayram sonrası gelsin diye anlaşmıştık ama onun canı sağolsun, nezaman isterse başımızın üstünde yeri var
Gün yaklaşıyor ama sanki bi yandan da zaman duruyor gibi geçmek bilmiyor :) heyecan basmıştr. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun :)Amiinnnn cümlemize canm çok saol
Sabrsızlıkla kızımı bekliyorum bende günler geçmio sanki az kaldı ya heyecan sarıyor bni
Kııızz sus allah korusuuun
Sende kendimi gördüm puahaha ya tam uyuyamazsam acı duyar da bişey diyemezsem diye düşünceler başladı.. Bak yenilerini ekliyim bunları da düşün ya içimde gazlı bez unuturlarsa ya bebeği sıkı tutamazlarsa ohooo bi sürü saçma düşünce
En son 31 haftalıkken gtmiştim. Başı sağ kasıktaydı. Onun dışında hep ters duruyodu. Dedm ya doğum kanalına girdi yada ters döndü geri. Pzrtsi belli olck. İnş bi aksilik yokturBende öyle sanıyorum bazen geliyor mu acaba falan diye , dönüyor galiba o aşırı acıtıp tekmelediği zaman çıkacak gibi oluyor aşağı tarafı çok zorluyor acıtıyor geçiyor sonra allahtan sen de acemisin haklısın ama fazla stres yapmamaya çalış kendine doktora gidince rahatlatır inşallah seni
Kuzucuk hayırlısıyla gelsin InsallahKızlar benim de suyum geldi oysa 22si perşembe sezeryan randevumuz vardı. Ogleden sonra alacaklar ameliyata.dua edin bize de
Milyonlarca kişi ameliyat oluyordur günde herhalde onu düşün teknoloji ilerledi artık adam ne kadar uyuyacağına kendi karar veriyor zaten elinin altında doktorun bu iş , doktoruna güven sadecegenel anesteziden bu kadar korkan bir ben miyim acaba ya? bir de bu velet dönmez di mi artık? 37+1 iz bugün ve kafası yanda duruyor. kilo 3300.. dönmez dönmez... ameliyattan çok korkuyorum. bir oğlum daha var. bi onu düşünüyorum başka da hiçbir şey düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?