2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bana epidural olmuyor.. mecburi genel olacak..
O zaman Can'ım şöyle yardımcı olmaya çalışayım panik girme doğuma dualar oku rahat gir Nasıl uyursan öyle uyanıyor muşsın çünkü . Ben Korkuyla panikle uyudum uyanmam berbattı. Rahat ol sakin ol gerisi gelir .

Çok sağol cnm izlycm hemen.. elimde değil kendi kendme yapıyorm ama engelde olamıyorm

Aynen canm bnde erkek olsaydı bebegm yenidoğan yaptrcktm en iyisi erkenden onlar daha bşe anlamıyorken

Kesinlikle katılıyorum canım. Hem göbeğinden önce iyileşiyormuş. Geçen nst de hemşireyle konuştum. O da öyle dedi. En güzeli çocuğun psikolojisini bozan da olmadan

Kesinlikle katılıyorum canım. Hem göbeğinden önce iyileşiyormuş. Geçen nst de hemşireyle konuştum. O da öyle dedi. En güzeli çocuğun psikolojisini bozan da olmadan
Off bir de bu mevzumuz var bende gidip geliyorum napsam kendi doktorum önerdi kesin yap kurtul dedi kafamıza soktu ama bakalım

Şu yemek yaparken ayakta kalmak bile yoruyor beni ya siz de durumlar nasıl
Bende de durumlar aynı. Ayakta kalırsam ve iş yaparsam o günün akşamı benden hayır yokk valla. Kuyruk sokumum acayip batıyor. Kitlenip kalıuorum yürüyemiyorm bile. Yattığm yerde bacaklarmı kıpırdatamıyorm. Kalkarken hıçkıra hıçkıra ağlayarak kalkıyorm. Bni öldürüyo o batmaaa..

bana epidural olmuyor.. mecburi genel olacak..

Canım genel anestesi de damar yolun açık oluyor ve sana gerektiği kadar anestezi uyguluyor.. 15 dakikalık bir operasyon için sana 5 saatlik falan verilmiyor. O korkun olmasın.. ameliyat bitene kadar anestezi uzmanı asla yanından ayrılmıyor. Ayıkırken biraz çene açılıyor sadece ağzına aklına ne gelirse söylüyorsun istemsiz 2 ameliyat geçirdim genel hem de uzun süreli 6 saat diğeri 3 saatti. Çıkınca etmediğim laf kalmamış yani ayıkma anı pek komik oluyor korma sakın :)

Of kızlar nasıl yoruldum anlatamam.. sabah 11 cıktım evden yeni geldim oğlumu babasına bırakıp cıktım azcık geziniyim alışveriş yapim dedim .. oh nerahatmış yaaaa arada yapıyordum ama hamile kaldığımdan beri bırakmıyordum oğlumu.son hazırlıklarıda bitirdim hiç bişey kalmadı.sadece düz kafa olmasın diye yastık vardı ebebekte onun pembesi yoktu alamadım siz aldınızmı kullanışlımı. kızımızı bekliyecez artık ..

Canım bişey sorucam. Genel alıp uyandktn snra mide bulantın çok oldumu. Zorladmı ameliyat yerini

Off bir de bu mevzumuz var bende gidip geliyorum napsam kendi doktorum önerdi kesin yap kurtul dedi kafamıza soktu ama bakalım

Zaten uyuşuk olduğundan daha rahat oluyor dedi hemşire. Göbeği 17. Gün düşmüş bebeğin sünneti de 3.gün iyileşmiş. Anne sütü falan da ağrısını alıyor çok kolay oluyor çabuk iyileşiyor dedi. 3 aylık yaptırdığımda bile 1 haftada iyileşmişti. Bama kalırsa yaptır. Hem bebek hem sen rahat edersin hem psikolojik olarak ( çevresel faktörler) hem de sağlık olarak daha rahat

Canım bişey sorucam. Genel alıp uyandktn snra mide bulantın çok oldumu. Zorladmı ameliyat yerini

Ben göğüsten oldum canım zorlamadı beni. bulantım oldu evet ama ilkinde seruma ilaç verildi geçti. İkincisinde daha midem diyemeden anestezi çıktı olduğu gibi. Ameliyat yerim için de sorun olmadı. Doğumu spinal oldu benim

Anladııımm.. ilk kez ameliyat olcm sezaryan oda. Genel istiyorm. Bakalm nolcakk

Panik atak var bende :)
Herkesin tarzı farklı bende ayık olarak giremem bişey olacağından değil tırsıyorum içim kaldırmaz olanı biteni en güzeli uyuyup uyanmak:) bir kere oldum çok rahattı acaba o mide bulantısının açlık toklukla ilgisi varmıdır , ben gece 10 dan sonra yemedim hiç sabah 9 da sezeryan oldum kimisi akşam üstü dört beş altı diyor o saatler olunca aç mı tok mu nasıl oluyor ki

Banu çiftçinin ıkınma egzersizleri var o da moral verdi bana.. bilgilendikçe daha güvende hissediyor insan:)

Ben 6 saat süren bir operasyon geçirdim doğal olarak dozu farklı bulantı ondam olmuş olabilir. İkinci ameliyatım 3 ay sonrasında oldu onda baştan bi ilaç verdiler saniyesinde baş dönmesi yaşadım. Farklı oluyor sanırım uygulama ile de alakalı olabilir. Spinalde de hafif bi bulantı uyuma hissi oldu söyledim iğne yaptı bulantı geçti uyku hissi de olurmuş. İki ameliyatım 12de başladıı. 9dan sonra yedirmediler bana. Sezaryende de 9dan sonraydı ama 6da hastanede oldum 8de başladı doğum. Vardır illa ki ilgisi diyorum bilemiyorum

Ya o mide bulantısı benimde aklmı kurcalıyoo. En aza indirmenin yolu varsa uygularz tbi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…