- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
O zaman Can'ım şöyle yardımcı olmaya çalışayım panik girme doğuma dualar oku rahat gir Nasıl uyursan öyle uyanıyor muşsın çünkü . Ben Korkuyla panikle uyudum uyanmam berbattı. Rahat ol sakin ol gerisi gelir .bana epidural olmuyor.. mecburi genel olacak..
Çok sağol cnm izlycm hemen.. elimde değil kendi kendme yapıyorm ama engelde olamıyormCanım bende 23 yasindayim, anksiyete hastasiyim ve ilk uc ay bende vajinusmus yasadim. Ama korkularimi yenmek adina normal dusunuyorum. Hayirlisi neyse o olsun diyorum. Sezeryanda kararliysan sezeryan ol ama son zamanlarini bu kadar stresle gecirme tadini cikarmaya bak. Banu ciftcinin normal dogum animasyonlh videosunu izledim cok iyi geldi bana. Sende sezeryan anlatimi olan videosuna bakabilirsin istersen
Aynen canm bnde erkek olsaydı bebegm yenidoğan yaptrcktm en iyisi erkenden onlar daha bşe anlamıyorken
Off bir de bu mevzumuz var bende gidip geliyorum napsam kendi doktorum önerdi kesin yap kurtul dedi kafamıza soktu ama bakalımKesinlikle katılıyorum canım. Hem göbeğinden önce iyileşiyormuş. Geçen nst de hemşireyle konuştum. O da öyle dedi. En güzeli çocuğun psikolojisini bozan da olmadan
Bende de durumlar aynı. Ayakta kalırsam ve iş yaparsam o günün akşamı benden hayır yokk valla. Kuyruk sokumum acayip batıyor. Kitlenip kalıuorum yürüyemiyorm bile. Yattığm yerde bacaklarmı kıpırdatamıyorm. Kalkarken hıçkıra hıçkıra ağlayarak kalkıyorm. Bni öldürüyo o batmaaa..Şu yemek yaparken ayakta kalmak bile yoruyor beni yasiz de durumlar nasıl
bana epidural olmuyor.. mecburi genel olacak..
Şu yemek yaparken ayakta kalmak bile yoruyor beni yasiz de durumlar nasıl
Canım bişey sorucam. Genel alıp uyandktn snra mide bulantın çok oldumu. Zorladmı ameliyat yeriniCanım genel anestesi de damar yolun açık oluyor ve sana gerektiği kadar anestezi uyguluyor.. 15 dakikalık bir operasyon için sana 5 saatlik falan verilmiyor. O korkun olmasın.. ameliyat bitene kadar anestezi uzmanı asla yanından ayrılmıyor. Ayıkırken biraz çene açılıyor sadece ağzına aklına ne gelirse söylüyorsun istemsiz2 ameliyat geçirdim genel hem de uzun süreli 6 saat diğeri 3 saatti. Çıkınca etmediğim laf kalmamış yani ayıkma anı pek komik oluyor korma sakın :)
Off bir de bu mevzumuz var bende gidip geliyorum napsam kendi doktorum önerdi kesin yap kurtul dedi kafamıza soktu ama bakalım
Canım bişey sorucam. Genel alıp uyandktn snra mide bulantın çok oldumu. Zorladmı ameliyat yerini
Anladııımm.. ilk kez ameliyat olcm sezaryan oda. Genel istiyorm. Bakalm nolcakkBen göğüsten oldum canım zorlamadı beni. bulantım oldu evet ama ilkinde seruma ilaç verildi geçti. İkincisinde daha midem diyemeden anestezi çıktı olduğu gibi. Ameliyat yerim için de sorun olmadı. Doğumu spinal oldu benim
Anladııımm.. ilk kez ameliyat olcm sezaryan oda. Genel istiyorm. Bakalm nolcakk
Panik atak var bende :)Spinal neden düşünmüyorsun canım?
Herkesin tarzı farklı bende ayık olarak giremem bişey olacağından değil tırsıyorum içim kaldırmaz olanı biteni en güzeli uyuyup uyanmak:) bir kere oldum çok rahattı acaba o mide bulantısının açlık toklukla ilgisi varmıdır , ben gece 10 dan sonra yemedim hiç sabah 9 da sezeryan oldum kimisi akşam üstü dört beş altı diyor o saatler olunca aç mı tok mu nasıl oluyor kiPanik atak var bende :)
Banu çiftçinin ıkınma egzersizleri var o da moral verdi bana.. bilgilendikçe daha güvende hissediyor insan:)Ben de you tube dan russian newborn diye bir seri var onu izledim geçen hafta hep. Aman iki üç bağırıyorlar, ıkınıyorlar herşey bitiyor.Karnına bebeği koyunca kimse iki saniye öncesini hatırlamıyor. Bazısı hiç sesini çıkarmıyor bile Doğum esnasında. İkizlere bile normal Doğum yaptılar. Ben öyle öyle motive ediyorum kendimi. E bebek doğacak o kadar acı da olsun yani...
Panik atak var bende :)
Herkesin tarzı farklı bende ayık olarak giremem bişey olacağından değil tırsıyorum içim kaldırmaz olanı biteni en güzeli uyuyup uyanmak:) bir kere oldum çok rahattı acaba o mide bulantısının açlık toklukla ilgisi varmıdır , ben gece 10 dan sonra yemedim hiç sabah 9 da sezeryan oldum kimisi akşam üstü dört beş altı diyor o saatler olunca aç mı tok mu nasıl oluyor ki
Ya o mide bulantısı benimde aklmı kurcalıyoo. En aza indirmenin yolu varsa uygularz tbi :)Herkesin tarzı farklı bende ayık olarak giremem bişey olacağından değil tırsıyorum içim kaldırmaz olanı biteni en güzeli uyuyup uyanmak:) bir kere oldum çok rahattı acaba o mide bulantısının açlık toklukla ilgisi varmıdır , ben gece 10 dan sonra yemedim hiç sabah 9 da sezeryan oldum kimisi akşam üstü dört beş altı diyor o saatler olunca aç mı tok mu nasıl oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?