2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu mesajını görünce çok üzüldüm arkadaşım. herkesin ne yaşadığını bilip bilmeden birşeyler söylemişsin. "öylede böylede doğacak" diye bir şey yok malesef. kimse etkilensin istemediğim için detaya girmek istemiyorum ama ben ilk bebeğimi son anda kaybettim. ve hiç sorunsuz bir hamilelik geçirmiştim. elimde geriye kalan sadece hafta uyumsuzluğu olduğu bilgisi kaldı. sandığın kadar sıradan, önemsenmeyecek bir mevzu değil yani. keşke dediğin gibi olsa "öylede böylede doğsa"lar da biz de sallamasak içerde ne olup bitmiş. "sıktınız" kısmına girmiyorum arkadaşlar cevap vermişler zaten.

Mutlaka aç olmak gerek en az 6 saat

Doğuma gittiğimizi ailelere söylemek istemiyorum. Doğumdan sonra gelsinler. Eşim de saolsun kararıma saygı duyuyor.Zaten baştan iki aileye de dedim hastanede eşim kalacak yanımda diye, orda yapışmazlar umarım kalalım diye. Strese giriyorum olaki sezaryen oldum benden önce bebeğimi görüp odamıza doluşacaklar Gözümü açtığımda kalabalık başımda..Normal Doğumda da haber verince anında gelecekler belki saatlerce içerde kalcm onların dışarda olduğunun stresini çekcm bi ben miyim bu özel anları diğerlerinden sakınan kıskanan, başka var mı sonradan haber vermek isteyen????

Cok haklisin canim. Ben erkenden cagirdigima pismanim. Ha geldi ha gelecek diyip duruyorlar sinir bozuyorlar. Eşim ısrar etmese hayatta cahirmazdim. Kendi anami cagirmasam o cagiracakti. Ayni hesap.. Kimseyi takma. Caniniz nasi istiyorsa oyle yapın.

Bilmem öyle düşünmedim hiç seni sıkan tarafları var demekki istemiyorsun sonra haber ver o da olur yani :)

Benimki kiskanmak degil de en ufak laf batiyor bazen anan bile olsa. 7 Temmuz teyze oglunun düğün varmis bebek erken gelsinmis. Kiziyorum doktora diyim sezeryana aliversin o zaman diyorum kizdigimdan. O zamn yok normal olsun diyorlar. Düğün dedigine sonradan mubarege de gidilmez mi? Kardesinin oglu ve gecerli sebebin var senin. Dugune gidin biz kendimiz halederiz diyesim geliyor ama belli bir yas ustu alingan dugu icin diyemiyorum. Ne bunalmisim bee:)))) Anlatmak iyi geldi.

Valla saol desteğin için.. bazı arkadaşlarım bencilce olduğunu düşünüyor çevremde ama gerçekten o güzel anlarımı yalnızca eşimle yaşamak istiyorum. Herkes ayrı bilmiş zaten bırakın da biz de tecrübe edinerek yaşayalım herşeyi dimi yani

Benim annem de kayınvalideden hiç haz almaz:))) kadından ondan fazladan yardım istesem odada veya bebek bakımında sonradan söylenir de söylenir iyisi mi ikisinin stresini de görmemek, bebişi göreyim eşimle öpüp koklayalım sonra sırayla idare edelim :)))) bir de babam mahremiyete çok önem verir hani odama Dalmaz ama kayınpeder bu konularda düşünemiyor biraz illa çıkın demem gerekck alınck falan ayyyy daral geldi düşünürken anlatırken..bir de daha yeni arkadaşım Doğum yaptı sezaryen, kanama var mı diye muayeneye gelmişler kv ve akrabalar öyle pis pis bakmışlar kimse de çık dememiş

İşte benim de bu kadar az olsa dert etmem:)))) bi açmışım gözleri dıdısının dıdısı ölür müsün öldürür müsüno yüzden söylememek en iyisi strese girmemem açısından

Bilemiyorum bu dusuncenin sebebi ne ama kendi ark ailem esimin ailesi herkes geldi ve ben 8cm acikla normal dogum gaparken oglumun kalp atiai zayiflamasi sonucu sezeryan oldum 4 saatlik yogun bakimdan sonra cktigimda onlari gormek kendimi cok iyi hissettirdi daha guclu oldum ayrica dogumdan sonraki sureci esin tek basina halledebilirmi bilemiyorum silinmen gerekiyor giydiriliyorsn falan . Hemsireden cok annenin olmasi insana kendini daha rahat hissettiriyor. Tabiki bunlar benim yasadiklarim ve dusuncem hakkinda hayirlisi olsun dilerim senin dogumun ve sonrasi istedigin gibi gecer.

Ben olsam derim cok istiyorsa gitsin dugune sanki zorlami tutuluyor yada dile getirmesn insanlari anlamak zor.

Saolasın, tabi herkesin farklıdır düşüncesi:) ben de onlardan çok eşime güveniyorum 9 aydır tüm bakımımı üstlendi neredeyse..hayırlısı bakalım planladığın gibi gitmiyor tabi herşey. Benim gibi düşünen var mı diye merakımdan yazdım

Ben normal olursa 4-5 cm açiklik olmadan soylemeyi dusunmuyorum.bide sadece anneler gelsin cocuk dogsun ondan sonra kime soylerseler soylesinler ama sancı çekerken başkalarını yanımda istemiyorum. Dogum oldugu gece annemin kalmasini istedigimi kv ve eşime söyledim sonuçta giydirmek vs isleri olacak. Sezeryan olursada son dk ogrenirler cunku bende son dk ogrencem

Aaaa buda cok sacma hemsire herkesi cikartiyor muayne icin esin annen falan onlari bile birakmiyor yani bizim burda oyle.

Aaaa buda cok sacma hemsire herkesi cikartiyor muayne icin esin annen falan onlari bile birakmiyor yani bizim burda oyle.
O kız Batman'da yaptı doğumu, ben İstanbuldayım ama hiç deneyimim olmadığı için bu mahremiyet olayı kafamı kurcalıyor. Medipolde yapacağım nasipse orası muhafazakar olarak bilinir ama bakıp görcz bakalım, bilincim inş yerinde olur da onlar demese bile ben derim müsade edin diye

Sanırım benim de son dk olck merakla bekliyorum :)))

Bence soyle yap dogumdan once seninle hemsireler ilgilenicek onlara soyle gerci bizim.burada tam kendine gelmeden odaya almiyorlar.

Ben olsam derim cok istiyorsa gitsin dugune sanki zorlami tutuluyor yada dile getirmesn insanlari anlamak zor.
Benim taktik hee diyip gecmek :)))) Esimle paylassam bu kadar dolmam ama esime anlatip onunla zitlastirmak istemiyorum. Dun cocuga bakamam dedi( daha uygun dille soylemis olmasi bu gercegi degistirmiyor) Bende okula gotururum napayim dedim. Calistigim koyden birini bulurum ogle arasi teneffus gider bakarim en azindan dedim. Rabbimkimseye muhtac etmesin. Evlatta olsa ana babada olsa hic kimseye. Soyledigi iyi oldu. Seminer donemi koye haber salarim gider bakarim, cogunluk veli zaten. Belli bir ucret veririm. 2 aylik bebek yani napayim. Ucrwtsiz izne ayrilma imkanim olsa keske borclardan o da yok. Rabbim bir yol gosterir diyorum ve takmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…