2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yeni doktorum iyiydi hoştu fakat doğum yaklaştıkça yok dedim bu olmayacak en güzeli pahalı falan dön eski doktora :) ohh bir rahatladım baştan gitmediğime nasıl pişman oldukk paranın ne önemi varmış dedik kafamızı duvarlara vuruyorduk nirdeyse :)

Kapimizida süsledik anam ciddi ciddi geliyo ya benim kız
Dün hep agladım bugün daha başlamadım duygusallik hat safhada bende 1 hafta ağlak gezerim sanirim
Eşim diyor ki Dogumdan sonra devam etmez dimi bu
Şafak 6
Fotoğraf isteriiiiiiiizzzzzz kapıyı görelim kapıyııııı

BenimdTE="OxyGeN, post: 51793630, member: 315796"]Kızlar benim ellerim agriyor iki aksamdır canımda skkın eşim olacak odun cok ilgisiz şurda 20 küsür gun kaldi zaten stres heyacan karistim iyice [/QUOTE]
Benimki de bi o kadar odun.. Canim ciger kebabi istiyor dedim hic umrunda degil ne zamandr aklimda okuzun umrunda bile degl ama

Rüyamda bebişin ayaklarının çıktığını görüyorum güya eşime diyorum ki bak ne kadar büyümüş:)) sonra Fırt diye kucağıma doğuyor bebişağrısız sızısız Doğum yapıyorum ağlasın diye sırtını sıvazlayıp poposuna vuruyorum kocaman da bir bebek O kadar gerçekti ki Dün hastaneye giderken yolda Doğum yapan kadın videosunu izlemiştim ondan etkilenmişim baya

Kız izlemeyin şöyle şeyleeeeeer ne güzel doğum hikayeleri var onları izleyin :))))

Canım bende 23 yasindayim, anksiyete hastasiyim ve ilk uc ay bende vajinusmus yasadim. Ama korkularimi yenmek adina normal dusunuyorum. Hayirlisi neyse o olsun diyorum. Sezeryanda kararliysan sezeryan ol ama son zamanlarini bu kadar stresle gecirme tadini cikarmaya bak. Banu ciftcinin normal dogum animasyonlh videosunu izledim cok iyi geldi bana. Sende sezeryan anlatimi olan videosuna bakabilirsin istersen

Merhaba kızlar.. Bebislwr bir an once hayata atilma derdinde benim kizda tık yok :))) Anneannesi sabirsizlandikca o geri kaciyor galiba :))) Anam bebege bakmayacagim dedi ben calismaya baslayunca. Eşime söylemedim. Çünkü bu defa o anasina baski yapacak. O sekilde olsun istemiyorum.

Ne güzel işte canım :) ayy tabii bebek var diye bebe tıkılıp kalınmaz :) bende gezdim durmadım hiç :) 10 günlüktü başladık biz.. mayıs olunca tatil anca temmuz ağustos olacaktı ancak ameliyat geçirince bebiş o zaman gidemedik.

Geçmiş olsun ne ameliyatı geçirdi canm?

Ben de you tube dan russian newborn diye bir seri var onu izledim geçen hafta hep. Aman iki üç bağırıyorlar, ıkınıyorlar herşey bitiyor.Karnına bebeği koyunca kimse iki saniye öncesini hatırlamıyor. Bazısı hiç sesini çıkarmıyor bile Doğum esnasında. İkizlere bile normal Doğum yaptılar. Ben öyle öyle motive ediyorum kendimi. E bebek doğacak o kadar acı da olsun yani...

Kızlar simdi nstden çıktım sonuçları dr a gösterdim. Hiç sancı gözükmüyor senin kızin keyfi yerinde biz gününde bekliyoruz ama belli olmaz gününü de geçer bu dedi. 41. Haftaya kadar bekleriz dedi. Bende bi gün iki gün önce kavuşayım diye gün sayıyorum. Şansa bak. Inatla gelmeyecek galiba. Dün iftar için arabayla 70 km lik yola gittim geldim bana mısın demedi. Bi yandan da millet nazar değdirecek hâlâ araba kullanıyorum işe gidip geliyorum diye aklım çıkıyor.

Sunnetide hayrlı olsun ozmn

Sağol canım :) erkek olsaydı bu da yenidoğan sünneti yaptıracaktım :) 3 ay çok çekti kuzum. Neyse ki erken sünnet ettirmek istediğim için doktora gidince çıktı ortaya. Çocuk doktoru anlamamıştı aile hekimi anladı bence oğlu olanlar ve olacaklar şu sünnet işini çok beklemesin:)

Aynen canm bnde erkek olsaydı bebegm yenidoğan yaptrcktm en iyisi erkenden onlar daha bşe anlamıyorken

Milyonlarca kişi ameliyat oluyordur günde herhalde onu düşün teknoloji ilerledi artık adam ne kadar uyuyacağına kendi karar veriyor zaten elinin altında doktorun bu iş , doktoruna güven sadece
öyle de işte ne biliyim.. gerçi korkunun ecele faydası yok. öyle ya da böyle çıkacak bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…