Fotoğraf isteriiiiiiiizzzzzz kapıyı görelim kapıyıııııKapimizida süsledik anam ciddi ciddi geliyo ya benim kız
Dün hep agladım bugün daha başlamadım duygusallik hat safhada bende 1 hafta ağlak gezerim sanirim
Eşim diyor ki Dogumdan sonra devam etmez dimi bu
Şafak 6
Aksam atarim azcik daha süsleyeyim de :)) Inci yapistiracagim yorulunca biraktim ama ev ne tatli oldu yahu havasi degisti pembis kapiFotoğraf isteriiiiiiiizzzzzz kapıyı görelim kapıyııııı
Allah yardımcın olsun canım :)Kızlar benim de suyum geldi oysa 22si perşembe sezeryan randevumuz vardı. Ogleden sonra alacaklar ameliyata.dua edin bize de
Kız izlemeyin şöyle şeyleeeeeerRüyamda bebişin ayaklarının çıktığını görüyorum güya eşime diyorum ki bak ne kadar büyümüş:)) sonra Fırt diye kucağıma doğuyor bebişağrısız sızısız Doğum yapıyorum ağlasın diye sırtını sıvazlayıp poposuna vuruyorum kocaman da bir bebek O kadar gerçekti ki Dün hastaneye giderken yolda Doğum yapan kadın videosunu izlemiştim ondan etkilenmişim baya
Canım bende 23 yasindayim, anksiyete hastasiyim ve ilk uc ay bende vajinusmus yasadim. Ama korkularimi yenmek adina normal dusunuyorum. Hayirlisi neyse o olsun diyorum. Sezeryanda kararliysan sezeryan ol ama son zamanlarini bu kadar stresle gecirme tadini cikarmaya bak. Banu ciftcinin normal dogum animasyonlh videosunu izledim cok iyi geldi bana. Sende sezeryan anlatimi olan videosuna bakabilirsin istersenÇok sağol cvp içinn dikkate alıcam söylediklerinii çok sağoll.. bendr normal istiyordm ama vajinismus var bndeo yüzden cesaret edemiyorm. Daha alttan muayeneye bile ağlayack gbi oluyorum.. Allahtan herşeyin hayırlısı. Şu stresi bi atlatsaydık ...
İlk olduğu için mi bilmiyorum ama hiç korkmuyorum doğumdan:))))) sonra ne diyeceğim bakalımKız izlemeyin şöyle şeyleeeeeerne güzel doğum hikayeleri var onları izleyin :))))
Kurban bayramında inşallah. Dün avmde bir çiftle tanıştık 9 aylık oğulları vsr. Hiç eve kapanmayın biz 12 günlükken 10 saatlik uçak yolculuğu bile yaptık dedi. Bizde 2 aylık olduktan sonra gezmeyi düşünüyoruz inşallah
Geçmiş olsun ne ameliyatı geçirdi canm?Ne güzel işte canım :) ayy tabii bebek var diye bebe tıkılıp kalınmaz :) bende gezdim durmadım hiç :) 10 günlüktü başladık biz.. mayıs olunca tatil anca temmuz ağustos olacaktı ancak ameliyat geçirince bebiş o zaman gidemedik.
Kasık fıtığı sağol canım :) sünneti de oldu tabii..Geçmiş olsun ne ameliyatı geçirdi canm?
Sunnetide hayrlı olsun ozmnKasık fıtığı sağol canım :) sünneti de oldu tabii..
Ben de you tube dan russian newborn diye bir seri var onu izledim geçen hafta hep. Aman iki üç bağırıyorlar, ıkınıyorlar herşey bitiyor.Karnına bebeği koyunca kimse iki saniye öncesini hatırlamıyor. Bazısı hiç sesini çıkarmıyor bile Doğum esnasında. İkizlere bile normal Doğum yaptılar. Ben öyle öyle motive ediyorum kendimi. E bebek doğacak o kadar acı da olsun yani...Rüyamda bebişin ayaklarının çıktığını görüyorum güya eşime diyorum ki bak ne kadar büyümüş:)) sonra Fırt diye kucağıma doğuyor bebişağrısız sızısız Doğum yapıyorum ağlasın diye sırtını sıvazlayıp poposuna vuruyorum kocaman da bir bebek O kadar gerçekti ki Dün hastaneye giderken yolda Doğum yapan kadın videosunu izlemiştim ondan etkilenmişim baya
Sunnetide hayrlı olsun ozmn
Aynen canm bnde erkek olsaydı bebegm yenidoğan yaptrcktm en iyisi erkenden onlar daha bşe anlamıyorkenSağol canım :) erkek olsaydı bu da yenidoğan sünneti yaptıracaktım :) 3 ay çok çekti kuzum. Neyse ki erken sünnet ettirmek istediğim için doktora gidince çıktı ortaya. Çocuk doktoru anlamamıştı aile hekimi anladıbence oğlu olanlar ve olacaklar şu sünnet işini çok beklemesin:)
öyle de işte ne biliyim.. gerçi korkunun ecele faydası yok. öyle ya da böyle çıkacak bi şekildeMilyonlarca kişi ameliyat oluyordur günde herhalde onu düşün teknoloji ilerledi artık adam ne kadar uyuyacağına kendi karar veriyor zaten elinin altında doktorun bu iş , doktoruna güven sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?