2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugün çok sinirliyim. Aklıma geldikçe deli oluyorum. O kv baksin bebege diyo kv anan baksin diyoo. Bulundugum yere yerlesmeye karar verdim an itibariyle. Yaptigimiza gore kendimiz bakariz. Kimseye guvenmedim zaten. Ne anamlarin bulundugu ile gidecegim ne kv.nin. İsteyen benim ayagima gelsin, sevsin torununu. Yazlari da 1 hafta tas catlasin 2 hafta dururuz iki tarafin yanlarinda insallah. Onlar durmuyorsa bende durmuyorum. Iyi ki yaz kurslari var bahane oluyor gitmemeye.

Yanımda annem ve eşim olsun istiyorum ama annem çok panik bi insan daha nstye girince bile sesleri duydukça fena oldum diyor kına gecemde bayılmıştı ben dayanaksızım o benden dayanaksız napcam bilmiyorum kesin ağlar veya bayılır diyorum gelme de diyemem..

Seni çok iyi anlıyorum canım, dusuncelerinde cok normal. Ben her hamileligimde " ama benim bebeğim bir önceki hep onunlaydim, onunla oynar gezerdim, şimdi herşey daha farklı olacak" diye düşünürdüm, sanki ona haksızlık ediyormuşum sevgisinden çalıyormuşum gibi olurdum ağlardım bile. Hastanede ziyaret etmeye gelirler giderken kapiyi kapatmadan daha ozlerdim hemen, huzun cokerdi icime. Ama bilirdim hormonlar dan oluyor :))
Sonra bir bakıyorsun , hiç birşey değişmemiş hatta artmış bile, sanki yıllardır var o bebegin :) Allah onun sevgisinide gönlüne koyuyor canım, dert etme boşuna.
Yarın onlar beraber oynadıkça ne iyi etmişimde doğurmuşum diyeceksin.

Skma canini bakarsin aslanlar gibi evladina merak etme.kimseye ihtiyacin kalmaz birazda esin yardimci olur buyur gider. Bozma moralini canm.

Allah Allahh bizimkiler de yarış için de ben bakayım ben bakayım diye.. toruna mı doydular niye bakmak istemiyorlar? Allah gerçekten kimselere muhtaç etmesin hayırlı iyi kalpli bir insanla karşılaşırsın da hepsinden iyi bakar inş

Bizimkilerin ilk torun, kv ikinci torun.

Ay agzina saglik. Iyi soyledn bende oglum 16 aylik sanki ona haksizlik etmisim.gibi hissediyorum uzuluyorm. Sonra diyorum kimseye arkadasa ihtiyaci.olmiycak beraber aslanlar gibi yetiscekler diyorum.

Kv ortada cocuk yokken herkes kizininkine baksin demisti zaten kadin. O kizininkine bakiyor. Onu birak buraya gel diyemem. Uzakliktan dolayi. Bizimkiler rahatina duskun ev ev ustune olmaz mantiginda( hakveriyorum) memleketi evi birakip gelmek zor geliyor. Anliyorum onlari ama ek gidaya baslayana kadar6 aylik olana kadar baksalar iyiydi. Amaaaan bosverdim.

Gün doğmadan neler doğar Allah o meleğin rızkını da bahtını da yazdı inşAllah daha güzel olacak herşey

Gün doğmadan neler doğar Allah o meleğin rızkını da bahtını da yazdı inşAllah daha güzel olacak herşey
Orasi oyle tabii. Esim ailemin yanina goturmek istiyor kurban bayraminda gitmeyelim dedim. Sizinkilere gidemiyorsak oraya da gidilmeyecek. Kurbanimizi burda kestiririz kasaba ayarlatiriz. Zaten okullar acilacak gerek yok cocukla dedim. Anamin bu konusmalari etkili bunda.

Ücretsiz izin kullansan aslında biraz, özel ders verebilirsin belki gerçi şartlarını bilmeden konuşuyorum ama.. ben 1 yıl kullanacağım nasipse 14 aylıkken başlarım o zmn da güzel bir kreş bulur veririm diyorum annelere versem ancak tv başına oturturlar çünkü

Eşim annem ve annesi vardı doğumumda.. annem yardımcı olur sağolsun. Kv oturur sadece :) ama zararı da olmaz. Bu kez büyük ihtimalle kv olmaz yaylada olacak annem eşim ve oğlum olacak doğumda. Sezaryen zaten. Kanama muayenesine geldikleri zaman diğer taraf vardı oraya almışlardı paravan vardı arada. Annem ve hemşire giyinmeme yardım ettiler. Lavaboya kalkarken falan ilk anlar eşimle annem yardım etti. Kv gece kalmadı. Gitti o. Annem ve eşim kaldı. Bu kez annem kalacak sadece. Eşim oğlumla eve dönecek. Hastanede bırakmazlar zaten gördüm geçen gittiğimde. Senin kalabalıksa istemezsin tabii. Benim ablamlar doğumda gelecekler ama hastanede olsunlar da istemiyorum bana kalsa evde de hemen olmasınlar çünkü çocuk sesi çekecek durumda olacağımı sanmıyorum. Malum benim 2 si dışında evde 5 çocuk daha olacak ve ben bu sıcalta lohusa halimle kimseyi çekebileceğimi zannetmiyorum. Seni anlayabiliyorum. Bende ablamlar gelsin istemiyorum. Yardımları da olmayacağı için hiç istemiyorum.. iişimiz zor canım Allah yardımcımız olsun :)

İnşallah gönlümüzce olur herşey :) saolasın paylaşımın için

Herkesin derdi ayrı ben de ne annem ne kv baksın istiyorum. Çalışıcam ama yine de son noktaya kadar ben bakmak istiyorum. Ilk 4 ay ben bakıcam benden sonraki 2 ay annemi cagiricam o baksın 6 ay da kv baksın. 1 yaşına gelince iyi bi bakıcı bulmam lazım. O da hamile kalıp 2.yi doğurana kadar baksın sonrasında 2 yaşında kardeşi olunca da ucretsiz izne ayrılıp 2 yıl kendim bakmak istiyorum. Inşallah isteklerimiz yerini bulur.

annem.uzakta, kv yakin.. Dogumda mecbur kv yanimizda olacak, olsun da isterim zaten. Esimin destege ihtiyaci olacak,biraz paniktir. Ama annemin ilk anlar yanimda olmasini istemiyorum, -insallah sikintisiz gecer ama- zor durumlarimi, agrilarimi görüp üzülsün istemem. Hatta o yanimda olursa guclu olmaya calisip kendimi fazla kasabilirim bile

Bana kalsa ağustosta da tatile giderimde ben toparlayabilir miyim bilmiyorum. denize havuza giremedikten sonra hiç anlamı yok tatile gitmenin demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…