Bence soyle yap dogumdan once seninle hemsireler ilgilenicek onlara soyle gerci bizim.burada tam kendine gelmeden odaya almiyorlar.
Seni çok iyi anlıyorum canım, dusuncelerinde cok normal. Ben her hamileligimde " ama benim bebeğim bir önceki hep onunlaydim, onunla oynar gezerdim, şimdi herşey daha farklı olacak" diye düşünürdüm, sanki ona haksızlık ediyormuşum sevgisinden çalıyormuşum gibi olurdum ağlardım bile. Hastanede ziyaret etmeye gelirler giderken kapiyi kapatmadan daha ozlerdim hemen, huzun cokerdi icime. Ama bilirdim hormonlar dan oluyor :))Kızlar bende bunalıma girmeye başlıcam galiba ikinciya benim takıyorum çok birini çok seversem ya yeni olanı sevemezsem ya ayrım yaparsam kafamda kuruyorum habire birinden vazgeçermişim gibi ikisi bir arada nasıl oluyor bi tuhaflaştım ya kendime söz geçiremiyorum takcak bişey bulamadım galiba bunu buldum illa üzülecek bişey bulmalıyım sanki
Skma canini bakarsin aslanlar gibi evladina merak etme.kimseye ihtiyacin kalmaz birazda esin yardimci olur buyur gider. Bozma moralini canm.Ben bugün çok sinirliyim. Aklıma geldikçe deli oluyorum. O kv baksin bebege diyo kv anan baksin diyoo. Bulundugum yere yerlesmeye karar verdim an itibariyle. Yaptigimiza gore kendimiz bakariz. Kimseye guvenmedim zaten. Ne anamlarin bulundugu ile gidecegim ne kv.nin. İsteyen benim ayagima gelsin, sevsin torununu. Yazlari da 1 hafta tas catlasin 2 hafta dururuz iki tarafin yanlarinda insallah. Onlar durmuyorsa bende durmuyorum. Iyi ki yaz kurslari var bahane oluyor gitmemeye.
Allah Allahh bizimkiler de yarış için de ben bakayım ben bakayım diye.. toruna mı doydular niye bakmak istemiyorlar? Allah gerçekten kimselere muhtaç etmesin hayırlı iyi kalpli bir insanla karşılaşırsın da hepsinden iyi bakar inşBen bugün çok sinirliyim. Aklıma geldikçe deli oluyorum. O kv baksin bebege diyo kv anan baksin diyoo. Bulundugum yere yerlesmeye karar verdim an itibariyle. Yaptigimiza gore kendimiz bakariz. Kimseye guvenmedim zaten. Ne anamlarin bulundugu ile gidecegim ne kv.nin. İsteyen benim ayagima gelsin, sevsin torununu. Yazlari da 1 hafta tas catlasin 2 hafta dururuz iki tarafin yanlarinda insallah. Onlar durmuyorsa bende durmuyorum. Iyi ki yaz kurslari var bahane oluyor gitmemeye.
Bizimkilerin ilk torun, kv ikinci torun.Allah Allahh bizimkiler de yarış için de ben bakayım ben bakayım diye.. toruna mı doydular niye bakmak istemiyorlar? Allah gerçekten kimselere muhtaç etmesin hayırlı iyi kalpli bir insanla karşılaşırsın da hepsinden iyi bakar inş
Ay agzina saglik. Iyi soyledn bende oglum 16 aylik sanki ona haksizlik etmisim.gibi hissediyorumSeni çok iyi anlıyorum canım, dusuncelerinde cok normal. Ben her hamileligimde " ama benim bebeğim bir önceki hep onunlaydim, onunla oynar gezerdim, şimdi herşey daha farklı olacak" diye düşünürdüm, sanki ona haksızlık ediyormuşum sevgisinden çalıyormuşum gibi olurdum ağlardım bile. Hastanede ziyaret etmeye gelirler giderken kapiyi kapatmadan daha ozlerdim hemen, huzun cokerdi icime. Ama bilirdim hormonlar dan oluyor :))
Sonra bir bakıyorsun , hiç birşey değişmemiş hatta artmış bile, sanki yıllardır var o bebegin :) Allah onun sevgisinide gönlüne koyuyor canım, dert etme boşuna.
Yarın onlar beraber oynadıkça ne iyi etmişimde doğurmuşum diyeceksin.
Kv ortada cocuk yokken herkes kizininkine baksin demisti zaten kadin. O kizininkine bakiyor. Onu birak buraya gel diyemem. Uzakliktan dolayi. Bizimkiler rahatina duskun ev ev ustune olmaz mantiginda( hakveriyorum) memleketi evi birakip gelmek zor geliyor. Anliyorum onlari ama ek gidaya baslayana kadar6 aylik olana kadar baksalar iyiydi. Amaaaan bosverdim.Allah Allahh bizimkiler de yarış için de ben bakayım ben bakayım diye.. toruna mı doydular niye bakmak istemiyorlar? Allah gerçekten kimselere muhtaç etmesin hayırlı iyi kalpli bir insanla karşılaşırsın da hepsinden iyi bakar inş
Gün doğmadan neler doğar Allah o meleğin rızkını da bahtını da yazdı inşAllah daha güzel olacak herşeyKv ortada cocuk yokken herkes kizininkine baksin demisti zaten kadin. O kizininkine bakiyor. Onu birak buraya gel diyemem. Uzakliktan dolayi. Bizimkiler rahatina duskun ev ev ustune olmaz mantiginda( hakveriyorum) memleketi evi birakip gelmek zor geliyor. Anliyorum onlari ama ek gidaya baslayana kadar6 aylik olana kadar baksalar iyiydi. Amaaaan bosverdim.
Orasi oyle tabii. Esim ailemin yanina goturmek istiyor kurban bayraminda gitmeyelim dedim. Sizinkilere gidemiyorsak oraya da gidilmeyecek. Kurbanimizi burda kestiririz kasaba ayarlatiriz. Zaten okullar acilacak gerek yok cocukla dedim. Anamin bu konusmalari etkili bunda.Gün doğmadan neler doğar Allah o meleğin rızkını da bahtını da yazdı inşAllah daha güzel olacak herşey
Ücretsiz izin kullansan aslında biraz, özel ders verebilirsin belki gerçi şartlarını bilmeden konuşuyorum ama.. ben 1 yıl kullanacağım nasipse 14 aylıkken başlarım o zmn da güzel bir kreş bulur veririm diyorum annelere versem ancak tv başına oturturlar çünküOrasi oyle tabii. Esim ailemin yanina goturmek istiyor kurban bayraminda gitmeyelim dedim. Sizinkilere gidemiyorsak oraya da gidilmeyecek. Kurbanimizi burda kestiririz kasaba ayarlatiriz. Zaten okullar acilacak gerek yok cocukla dedim. Anamin bu konusmalari etkili bunda.
Doğuma gittiğimizi ailelere söylemek istemiyorum. Doğumdan sonra gelsinler. Eşim de saolsun kararıma saygı duyuyor.Zaten baştan iki aileye de dedim hastanede eşim kalacak yanımda diye, orda yapışmazlar umarım kalalım diye. Strese giriyorum olaki sezaryen oldum benden önce bebeğimi görüp odamıza doluşacaklarGözümü açtığımda kalabalık başımda..Normal Doğumda da haber verince anında gelecekler belki saatlerce içerde kalcm onların dışarda olduğunun stresini çekcm bi ben miyim bu özel anları diğerlerinden sakınan kıskanan, başka var mı sonradan haber vermek isteyen????
İnşallah gönlümüzce olur herşey :) saolasın paylaşımın içinEşim annem ve annesi vardı doğumumda.. annem yardımcı olur sağolsun. Kv oturur sadece :) ama zararı da olmaz. Bu kez büyük ihtimalle kv olmaz yaylada olacak annem eşim ve oğlum olacak doğumda. Sezaryen zaten. Kanama muayenesine geldikleri zaman diğer taraf vardı oraya almışlardı paravan vardı arada. Annem ve hemşire giyinmeme yardım ettiler. Lavaboya kalkarken falan ilk anlar eşimle annem yardım etti. Kv gece kalmadı. Gitti o. Annem ve eşim kaldı. Bu kez annem kalacak sadece. Eşim oğlumla eve dönecek. Hastanede bırakmazlar zaten gördüm geçen gittiğimde. Senin kalabalıksa istemezsin tabii. Benim ablamlar doğumda gelecekler ama hastanede olsunlar da istemiyorum bana kalsa evde de hemen olmasınlar çünkü çocuk sesi çekecek durumda olacağımı sanmıyorum. Malum benim 2 si dışında evde 5 çocuk daha olacak ve ben bu sıcalta lohusa halimle kimseyi çekebileceğimi zannetmiyorum. Seni anlayabiliyorum. Bende ablamlar gelsin istemiyorum. Yardımları da olmayacağı için hiç istemiyorum.. iişimiz zor canım Allah yardımcımız olsun :)
Ben bugün çok sinirliyim. Aklıma geldikçe deli oluyorum. O kv baksin bebege diyo kv anan baksin diyoo. Bulundugum yere yerlesmeye karar verdim an itibariyle. Yaptigimiza gore kendimiz bakariz. Kimseye guvenmedim zaten. Ne anamlarin bulundugu ile gidecegim ne kv.nin. İsteyen benim ayagima gelsin, sevsin torununu. Yazlari da 1 hafta tas catlasin 2 hafta dururuz iki tarafin yanlarinda insallah. Onlar durmuyorsa bende durmuyorum. Iyi ki yaz kurslari var bahane oluyor gitmemeye.
ben de onun videolarina basladim, korkunclu dogum hikayelerini okumaktan iyidir. Abartisiz, olmasi gerektigi gibi..Banu çiftçinin ıkınma egzersizleri var o da moral verdi bana.. bilgilendikçe daha güvende hissediyor insan:)
Bana kalsa ağustosta da tatile giderimde ben toparlayabilir miyim bilmiyorum. denize havuza giremedikten sonra hiç anlamı yok tatile gitmenin demi amaNe güzel işte canım :) ayy tabii bebek var diye bebe tıkılıp kalınmaz :) bende gezdim durmadım hiç :) 10 günlüktü başladık biz.. mayıs olunca tatil anca temmuz ağustos olacaktı ancak ameliyat geçirince bebiş o zaman gidemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?