Ay atlamışım kuzu çok geçmiş olsunKasık fıtığı sağol canım :) sünneti de oldu tabii..
CAnım ablam koşuyolu medipolde doğum yaptı üstünü giydirir ederken odaya ilk getirdikleeinde falan hiçbirimizi almadılar odaya hiç merak etmeO kız Batman'da yaptı doğumu, ben İstanbuldayım ama hiç deneyimim olmadığı için bu mahremiyet olayı kafamı kurcalıyor. Medipolde yapacağım nasipse orası muhafazakar olarak bilinir ama bakıp görcz bakalım, bilincim inş yerinde olur da onlar demese bile ben derim müsade edin diye
Oh iyi saolasınCAnım ablam koşuyolu medipolde doğum yaptı üstünü giydirir ederken odaya ilk getirdikleeinde falan hiçbirimizi almadılar odaya hiç merak etme
inşallah canım...O zaman Can'ım şöyle yardımcı olmaya çalışayım panik girme doğuma dualar oku rahat gir Nasıl uyursan öyle uyanıyor muşsın çünkü . Ben Korkuyla panikle uyudum uyanmam berbattı. Rahat ol sakin ol gerisi gelir .
Şimdiden bol bol yüz ben her fırsatta kendimi iyi hissettikçe yüzüyorum bebeğim de annesi gibi suyu çok sevecek sanırım sürekli oynuyor denizdeyken özellikle sırtüstü uzanıp su üzerinde dinlenirken, keyif alıyor sanırım oğluşumBana kalsa ağustosta da tatile giderimde ben toparlayabilir miyim bilmiyorum. denize havuza giremedikten sonra hiç anlamı yok tatile gitmenin demi ama
ayyy içimi rahatlattın canımmm sağolasın. peki ağrı durumları ne alemde oluyor?Canım genel anestesi de damar yolun açık oluyor ve sana gerektiği kadar anestezi uyguluyor.. 15 dakikalık bir operasyon için sana 5 saatlik falan verilmiyor. O korkun olmasın.. ameliyat bitene kadar anestezi uzmanı asla yanından ayrılmıyor. Ayıkırken biraz çene açılıyor sadece ağzına aklına ne gelirse söylüyorsun istemsiz2 ameliyat geçirdim genel hem de uzun süreli 6 saat diğeri 3 saatti. Çıkınca etmediğim laf kalmamış yani ayıkma anı pek komik oluyor korma sakın :)
Ah be canım istanbulda yüzebilecek yerlerin suyu yeni yeni ısınmaya başlamıştır ve temiz yer bulmak neredeyse imkansız. Son ayda havuzuds hiç önermiyor doktorlar malum enfeksiyon kapılsbilir. Ne mutlu sana oğluşunda çok şanslıŞimdiden bol bol yüz ben her fırsatta kendimi iyi hissettikçe yüzüyorum bebeğim de annesi gibi suyu çok sevecek sanırım sürekli oynuyor denizdeyken özellikle sırtüstü uzanıp su üzerinde dinlenirken, keyif alıyor sanırım oğluşum
Dışarı herkesi çıkartıyorlar ayrıca giydirmeye de bir kadın geliyor kimse lazım olmadı esasen bendeO kız Batman'da yaptı doğumu, ben İstanbuldayım ama hiç deneyimim olmadığı için bu mahremiyet olayı kafamı kurcalıyor. Medipolde yapacağım nasipse orası muhafazakar olarak bilinir ama bakıp görcz bakalım, bilincim inş yerinde olur da onlar demese bile ben derim müsade edin diye
Can'ım burası İstanbul'un suyundan bi derece daha soğuk karadeniz tabi :) ben dalgıç olduğum için tam anlamıyla sıcak bi suya gerek duymuyorum, ama temizlik olayı evet İstanbul'da zor . Hele hele havuzlar aman diyeyim normal hayatta bile haz almıyorum .. Ah şimdi Ege'de olmak vardı.. Bodrum'un cennet koyunda ya da büyük akvaryumda ..Ah be canım istanbulda yüzebilecek yerlerin suyu yeni yeni ısınmaya başlamıştır ve temiz yer bulmak neredeyse imkansız. Son ayda havuzuds hiç önermiyor doktorlar malum enfeksiyon kapılsbilir. Ne mutlu sana oğluşunda çok şanslı
Yeni nickin tam senlik olmuş ozaman deniz tanrıçası seniCan'ım burası İstanbul'un suyundan bi derece daha soğuk karadeniz tabi :) ben dalgıç olduğum için tam anlamıyla sıcak bi suya gerek duymuyorum, ama temizlik olayı evet İstanbul'da zor . Hele hele havuzlar aman diyeyim normal hayatta bile haz almıyorum .. Ah şimdi Ege'de olmak vardı.. Bodrum'un cennet koyunda ya da büyük akvaryumda ..
Sudan korkmayıp sevdiğin vakit en güzel yüzücülerden biri olabilirsin kuzumYeni nickin tam senlik olmuş ozaman deniz tanrıçası senikske bnde yuzeblsem sen gbi çok korkuom sudan ögrenemedim bi yüzmeyi gitti
Yakışmış guzel olmuşSudan korkmayıp sevdiğin vakit en güzel yüzücülerden biri olabilirsin kuzumay evet bilerek değiştim nickimi
Maşallah kuzuna canm ssvd olcaktn sen dmi ? İnşallah kolay olur kuzumKızlar ben geldim
Yanlış alarmmış, daha doğrusu sancılar düzenliymiş ama Doğum başlaması belirtisi yokmuş henüz, kızın orada keyfi yerinde duruyordu, eller ağızda herzamanki gibi bize bakmadı
Kızım kanala girmeye çalıştığı için yerleşme kasılmaları yaşıyormuşum ayrıca istirahat verdi, bu ara çok geziyordum daha Kocacık beni evden dışarı çıkarmaz bayrama kadar, Dr.um da izine çıktı, sözleştiler bakalım bayram sonunu bekleyecek mi bu kuzu
Bu arada çatı muayenesi de oldum, nefes egzersizleri eğitimi nasıl işe yaramış valla çok rahattı, yaptıracak olan arkadaşlar hiççç gözünüz korkmasın
Geçen hafta gelişimi haftayla uyumlu çıkmıştı, bu hafta dr.u bile şaşırttı benim kızım, 3489gr olmuş, diyet önerdi yeniden, ama zaten iştahsızlık var sıcaklardan,
Bizden haberler böyle, düşünen dua eden herkese çok teşekkür ediyoruz
Sus sus bahane üretme döverim seni :) normal bi nefesini 10 15 saniye tutabilen her canlı yüzer ha bu demek değil ki nefes tutarak yüzeceksin düzenli nefes alıp vererek başlayacaksın sonrasında yüzerken muhabbet ediyosun zaten güle oynaya :) burnunu bahane etme cıssss kızarım :)Yakışmış guzel olmuşburnumdan fazla nefes alamıom onun etkisi olablr canm bnde
Can'ım biraz süt veya ayrana yüklen kalsiyum eksikliğinde vurabiliyor ağıza ama bebeğe bi zarar olacağını zannetmiyorum, istersen doktoruna bi danış ona göre gidersin dişçiye .Kizlar dis etimde aft cikmis bugun farkettim. Hemen tuzlu su ile gargara falan yaptim ama disciye gitsemmi acaba ne yapmaliyim bebege zarari olur mu
Maşallah kuzuna canm ssvd olcaktn sen dmi ? İnşallah kolay olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?