Kalsiyum suda kaynama ilacina yeni basladim sut yogurtta tuketiyorum ama bakalim gecmezse gidecegim sanirim. Doktorum izne ciktiCan'ım biraz süt veya ayrana yüklen kalsiyum eksikliğinde vurabiliyor ağıza ama bebeğe bi zarar olacağını zannetmiyorum, istersen doktoruna bi danış ona göre gidersin dişçiye .
Kizlar bugun 1 saat once ic camasirimda islaklik gördüm su gibiydi ayni sonra az bisi daha geldi su an gelen giden yok. Bu su bebegin suyu olabilir mi bu sekilde az az gelir mi ki
Kizlar dis etimde aft cikmis bugun farkettim. Hemen tuzlu su ile gargara falan yaptim ama disciye gitsemmi acaba ne yapmaliyim bebege zarari olur mu
Esim bana araba kullanmayi yasakladi,zatem kayboluyordum hep :)Kendime guvensem dinlemem de cesaret yok :)Kızlar simdi nstden çıktım sonuçları dr a gösterdim. Hiç sancı gözükmüyor senin kızin keyfi yerinde biz gününde bekliyoruz ama belli olmaz gününü de geçer bu dedi. 41. Haftaya kadar bekleriz dedi. Bende bi gün iki gün önce kavuşayım diye gün sayıyorum. Şansa bak. Inatla gelmeyecek galiba. Dün iftar için arabayla 70 km lik yola gittim geldim bana mısın demedi. Bi yandan da millet nazar değdirecek hâlâ araba kullanıyorum işe gidip geliyorum diye aklım çıkıyor.
Tamam balim peki siz ayaktaykende bebekleriniz hareket ediyor mu benim cok nadir ediyor ayaktaysamUstten sizinti varsa bu sekilde gelebilir ama akintida olabilir takip et yinede fazlalasirsa ve bebegin hareketlerinde degisim olursa dra gidersin canim
Benimde ayaktayken hic hareket etmez kasilma oluyo daha cok ayakta kalincam uzaninca hareketler basliyoTamam balim peki siz ayaktaykende bebekleriniz hareket ediyor mu benim cok nadir ediyor ayaktaysam
İzne cikti iste ulasamam malesef. Ama tuzlu su yapicam büyürse dişçiye giderim, tesekkur ederimDr.una tel ile ulaşma şansın varsa bir sorsan canım aftın bebeğe zararı olduğunu duymamıştım ben hiç bir bilgim yok
Ciddmisin senn ya bnm ksin öğrenmem lazm o halde bende oyızdn yuzemıom sanıyordum :)Sus sus bahane üretme döverim seni :) normal bi nefesini 10 15 saniye tutabilen her canlı yüzer ha bu demek değil ki nefes tutarak yüzeceksin düzenli nefes alıp vererek başlayacaksın sonrasında yüzerken muhabbet ediyosun zaten güle oynaya :) burnunu bahane etme cıssss kızarım :)
İnşallah sagsalim canm :)Evet canım ssvd istiyorum kısmet olursa, ayy inşAllah hepimizin kolaycacık sağlıcakla
bana anlatan yok ama kendim okuyup duruyorum surekli, sonra da korkuyorum.Kızlar etrafınızda sizede kötü doğum hikayelerini anlatan insanlar var mı?? Ayy bugün sinirden deli oldum eve zor attım kendimi.. yok birisi epidural olmuş 11 gün kafasının ağrısı geçmemiş hastanede kalmış, yok birisinin doğum anında kordon bebeğin boynuna dolanmış, daha neler neler... zaten korkuyodum şimdi iyice deliririm.yawww ne düşüncesiz insanlar varrrr
nefes egzersizi icin onerdigin bi kaynak video var mi canim? Dogumda da ise yariyormus, uygulamak lazim.Kızlar ben geldim
Yanlış alarmmış, daha doğrusu sancılar düzenliymiş ama Doğum başlaması belirtisi yokmuş henüz, kızın orada keyfi yerinde duruyordu, eller ağızda herzamanki gibi bize bakmadı
Kızım kanala girmeye çalıştığı için yerleşme kasılmaları yaşıyormuşum ayrıca istirahat verdi, bu ara çok geziyordum daha Kocacık beni evden dışarı çıkarmaz bayrama kadar, Dr.um da izine çıktı, sözleştiler bakalım bayram sonunu bekleyecek mi bu kuzu
Bu arada çatı muayenesi de oldum, nefes egzersizleri eğitimi nasıl işe yaramış valla çok rahattı, yaptıracak olan arkadaşlar hiççç gözünüz korkmasın
Geçen hafta gelişimi haftayla uyumlu çıkmıştı, bu hafta dr.u bile şaşırttı benim kızım, 3489gr olmuş, diyet önerdi yeniden, ama zaten iştahsızlık var sıcaklardan,
Bizden haberler böyle, düşünen dua eden herkese çok teşekkür ediyoruz
Ya aynısını bende yaşadm. Wc girdm baktm iç çamaşırım ıslakk. Su dökülmş gbi. Drğiştrdm ama gelen giden bşy yok dha. Hiç akıntıya benzer nşy değildi. Bildiğin ıslaktı. Acaba tuvaletimi mi kaçırdım blmiyorum. Bnmde 1 saat oldu olalı. Şmdide tansiyonum düştü anlamadm noluyooKizlar bugun 1 saat once ic camasirimda islaklik gördüm su gibiydi ayni sonra az bisi daha geldi su an gelen giden yok. Bu su bebegin suyu olabilir mi bu sekilde az az gelir mi ki
Bana kalsa annemi de doğuma sokarım :) Belli yaşa gelmiş annemi babamı zorlamak istemiyorum o yüzden eşim olsun yanımda.Eşim,annem,babam dışında ben de pek paylaşmak istemiyorum ama malum aileler arası dengeler,napacaksın :)Doğuma gittiğimizi ailelere söylemek istemiyorum. Doğumdan sonra gelsinler. Eşim de saolsun kararıma saygı duyuyor.Zaten baştan iki aileye de dedim hastanede eşim kalacak yanımda diye, orda yapışmazlar umarım kalalım diye. Strese giriyorum olaki sezaryen oldum benden önce bebeğimi görüp odamıza doluşacaklarGözümü açtığımda kalabalık başımda..Normal Doğumda da haber verince anında gelecekler belki saatlerce içerde kalcm onların dışarda olduğunun stresini çekcm bi ben miyim bu özel anları diğerlerinden sakınan kıskanan, başka var mı sonradan haber vermek isteyen????
Benim tepkilerim biraz serttir, hemen tersledigim icin kimse anlatmaya cesaret edemez. Dinlemek istemiyorum deyip kestirip atarim. Dinleme ya da dinledigin gb unut. Insanlar konusmaya ywr ariyor zaten.Kızlar etrafınızda sizede kötü doğum hikayelerini anlatan insanlar var mı?? Ayy bugün sinirden deli oldum eve zor attım kendimi.. yok birisi epidural olmuş 11 gün kafasının ağrısı geçmemiş hastanede kalmış, yok birisinin doğum anında kordon bebeğin boynuna dolanmış, daha neler neler... zaten korkuyodum şimdi iyice deliririm.yawww ne düşüncesiz insanlar varrrr
Ah canım benim yanımda iki tane doğumda ölen gelinlerini konuştular biri normal biri sezeryanda ölmüş birinin iki çocuğu olmuş bikaç aylıkken ölüyormuş bebekleri üçüncüyü doğururken kendi ölmüş ve bunu konuşanlar kv ve akrabaları bide ay hamilenin yanında da konuştuğumuz konuya bak oldu insanlar değişik kendi annem de beni 22 saatte doğurmuş kemik yapısı müsait değil sanırım tüm dogumlari zor olmuş zaten bildiğim bi konuydu öyle olacaksa catin dar falan derse doktor çekme sakın kızım diyo sezeryan gününü al diyo kiyamadigindan ben bakarım sana diyo bi hafta kaldım yanında gece gündüz basimdaydi belim desem belimi ovdu sırtım desem yastıklar yigdi uyuyorum diye evi sessize aldı kimseyi konusturmadi bile evde tv kapattirdi :)Kızlar etrafınızda sizede kötü doğum hikayelerini anlatan insanlar var mı?? Ayy bugün sinirden deli oldum eve zor attım kendimi.. yok birisi epidural olmuş 11 gün kafasının ağrısı geçmemiş hastanede kalmış, yok birisinin doğum anında kordon bebeğin boynuna dolanmış, daha neler neler... zaten korkuyodum şimdi iyice deliririm.yawww ne düşüncesiz insanlar varrrr
Canim benim hep 8 5 bugun doktora soyledim kucuk tansiyon 9 olursa hemen gel dusuk olmasindan korkma dediKızlar tansiyonunuz ne durumda. Bugune kdr hiç düşmedi bnmki. Ama 2 gündr bi çarpıntı basıyo snra ölçüyorz ki büyük 9 küçük 5.acayip halsizleşip nefes almakta güçlük çekiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?