Karadenize kurban olayım inanki karadeniz kızı olaraktan :) sen mesleğin gereği herşeye alışıksın tabi. Şuan kendimi antalyada patara plajının sularına bırakmak istedimCan'ım burası İstanbul'un suyundan bi derece daha soğuk karadeniz tabi :) ben dalgıç olduğum için tam anlamıyla sıcak bi suya gerek duymuyorum, ama temizlik olayı evet İstanbul'da zor . Hele hele havuzlar aman diyeyim normal hayatta bile haz almıyorum .. Ah şimdi Ege'de olmak vardı.. Bodrum'un cennet koyunda ya da büyük akvaryumda ..
Güle güle kullan canım :) bana hediye geleceğini sanmıyorum. Kv altın emzik yaptırmış bebişe bi o hediyemiz var şimdilikKizlar annemle babamin dogum hediyeleri geldi,cok sevindim,sizle paylasayim dedim.Kocamdan hala hareket yok,bekliyoruz bakalim :)
Anladm canımm.. zaman yaklaştıkça tuhaf olmaya başladmCanim benim hep 8 5 bugun doktora soyledim kucuk tansiyon 9 olursa hemen gel dusuk olmasindan korkma dedi
Bu bilgiyi bende duydum o yüzden telaşlandım .. pazartesi görüş günümüz.. acil bşy olmazsa o zman gidicm. Kötü düşünmek istemiyormTugceilker @aceranne bugün dr Banu çiftçi anlattı illa birden bir su boşalmıyormuş kimi kadın da az az da gelip idrar kaçırmayla karışabiliyormuş ve bebeğin suyuysa açıklık başlamış demekmiş ihmal edilirse o açıklıktan enfeksiyon kapma riski varmış dr nüzulü bilgilendirin diyordu. Ben tecrübeli değilim maksadım telaşlandırmak değil ama daha yeni öğrendiğim için paylaşmayı sorumluluk bildim kendime..tecrübe sahipleri daha iyi yardımcı olabilir elbette..
Canım maşallah minnoşuna uslu kız annesi o bayram sonunuda beklicektir babasını dnleyip inşallahKızlar ben geldim
Yanlış alarmmış, daha doğrusu sancılar düzenliymiş ama Doğum başlaması belirtisi yokmuş henüz, kızın orada keyfi yerinde duruyordu, eller ağızda herzamanki gibi bize bakmadı
Kızım kanala girmeye çalıştığı için yerleşme kasılmaları yaşıyormuşum ayrıca istirahat verdi, bu ara çok geziyordum daha Kocacık beni evden dışarı çıkarmaz bayrama kadar, Dr.um da izine çıktı, sözleştiler bakalım bayram sonunu bekleyecek mi bu kuzu
Bu arada çatı muayenesi de oldum, nefes egzersizleri eğitimi nasıl işe yaramış valla çok rahattı, yaptıracak olan arkadaşlar hiççç gözünüz korkmasın
Geçen hafta gelişimi haftayla uyumlu çıkmıştı, bu hafta dr.u bile şaşırttı benim kızım, 3489gr olmuş, diyet önerdi yeniden, ama zaten iştahsızlık var sıcaklardan,
Bizden haberler böyle, düşünen dua eden herkese çok teşekkür ediyoruz
Dusunceli kvymis,sanslisin canim :)Güle güle kullan canım :) bana hediye geleceğini sanmıyorum. Kv altın emzik yaptırmış bebişe bi o hediyemiz var şimdilik
Eşim isimli kolye yaptırsa 3 ümüzün olduğu ne güzel olur ahhh beklentiler yoruyor insanı düşünmemeliyim
Tabiki güzel düşün güzel olsunBu bilgiyi bende duydum o yüzden telaşlandım .. pazartesi görüş günümüz.. acil bşy olmazsa o zman gidicm. Kötü düşünmek istemiyorm
Ben de Antalya Phaselis e birakmak isterdim ama bu kiloyla hayatta bikini giymem,gelecek yila artik :)Karadenize kurban olayım inanki karadeniz kızı olaraktan :) sen mesleğin gereği herşeye alışıksın tabi. Şuan kendimi antalyada patara plajının sularına bırakmak istedim
Ay Allaha şükür ben hiç denk gelmedim. HEr gören güzel dileklerini sunuyor. Hele dün tanıştığımız bir çiftle 45 dk konuştuk. Hamiel olduğumu gören herkes azmı kaldı Allah kurtarsın diyor. Sana kötüler denk gelmiş kıyamam sen düşünme annem. Bu arada spinalde baş ağrısı olabilirmiş epiduralle farkı buymuş. Ama her insan bir değilki nasıl bebeklerimiz farklı farklıysaKızlar etrafınızda sizede kötü doğum hikayelerini anlatan insanlar var mı?? Ayy bugün sinirden deli oldum eve zor attım kendimi.. yok birisi epidural olmuş 11 gün kafasının ağrısı geçmemiş hastanede kalmış, yok birisinin doğum anında kordon bebeğin boynuna dolanmış, daha neler neler... zaten korkuyodum şimdi iyice deliririm.yawww ne düşüncesiz insanlar varrrr
Kuzum ne güzelmiş sağlıklı günlerde kullanman nasip olsunKizlar annemle babamin dogum hediyeleri geldi,cok sevindim,sizle paylasayim dedim.Kocamdan hala hareket yok,bekliyoruz bakalim :)
Bende bikini giymem kız aman aman. Mayo alcam kendime bu yılgirersem birde önümüzdeki yıla kilolar gitmediyse insanların göz zewkini bozamam :)Ben de Antalya Phaselis e birakmak isterdim ama bu kiloyla hayatta bikini giymem,gelecek yila artik :)
Tesekkyr ederim canim,daha guzellerini sen kullan insallah :)Kuzum ne güzelmiş sağlıklı günlerde kullanman nasip olsun
Mayo da giyemem ki.Tesettur mayo ile girerim ancak :)Bende bikini giymem kız aman aman. Mayo alcam kendime bu yılgirersem birde önümüzdeki yıla kilolar gitmediyse insanların göz zewkini bozamam :)
Ay yok okadarda değil. Doğumdan sonra en fazla 60 olurum 1 ay sonra 55e düşerim diye düşünüyorum. Seninde abartılcak bişeyin yok be annem görmesem inancam :)Mayo da giyemem ki.Tesettur mayo ile girerim ancak :)
Bana kalsa ağustosta da tatile giderimde ben toparlayabilir miyim bilmiyorum. denize havuza giremedikten sonra hiç anlamı yok tatile gitmenin demi ama
Ay atlamışım kuzu çok geçmiş olsun
ayyy içimi rahatlattın canımmm sağolasın. peki ağrı durumları ne alemde oluyor?
Bacaklardaki selulitleri de gordun mu canim:)Ben bacaga aliyorum kiloyu.Su an 74 kiloyum,doguma 77 olsam,dogumdan sonra 15 gun icinde 67 olurum.Verecegim 14 kiloyla bas basayim :)Alti ayda veririm,bir yilda anca toparlanir,sıkilasirim.Gobusler sarkmaz insallah.Korse kullanacak misin?Ay yok okadarda değil. Doğumdan sonra en fazla 60 olurum 1 ay sonra 55e düşerim diye düşünüyorum. Seninde abartılcak bişeyin yok be annem görmesem inancam :)
Kızlar etrafınızda sizede kötü doğum hikayelerini anlatan insanlar var mı?? Ayy bugün sinirden deli oldum eve zor attım kendimi.. yok birisi epidural olmuş 11 gün kafasının ağrısı geçmemiş hastanede kalmış, yok birisinin doğum anında kordon bebeğin boynuna dolanmış, daha neler neler... zaten korkuyodum şimdi iyice deliririm.yawww ne düşüncesiz insanlar varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?