2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Karadenize kurban olayım inanki karadeniz kızı olaraktan :) sen mesleğin gereği herşeye alışıksın tabi. Şuan kendimi antalyada patara plajının sularına bırakmak istedim

Kizlar annemle babamin dogum hediyeleri geldi,cok sevindim,sizle paylasayim dedim.Kocamdan hala hareket yok,bekliyoruz bakalim :)
Güle güle kullan canım :) bana hediye geleceğini sanmıyorum. Kv altın emzik yaptırmış bebişe bi o hediyemiz var şimdilik
Eşim isimli kolye yaptırsa 3 ümüzün olduğu ne güzel olur ahhh beklentiler yoruyor insanı düşünmemeliyim

Bu bilgiyi bende duydum o yüzden telaşlandım .. pazartesi görüş günümüz.. acil bşy olmazsa o zman gidicm. Kötü düşünmek istemiyorm

Canım maşallah minnoşuna uslu kız annesi o bayram sonunuda beklicektir babasını dnleyip inşallah

Dusunceli kvymis,sanslisin canim :)

Karadenize kurban olayım inanki karadeniz kızı olaraktan :) sen mesleğin gereği herşeye alışıksın tabi. Şuan kendimi antalyada patara plajının sularına bırakmak istedim
Ben de Antalya Phaselis e birakmak isterdim ama bu kiloyla hayatta bikini giymem,gelecek yila artik :)

Ay Allaha şükür ben hiç denk gelmedim. HEr gören güzel dileklerini sunuyor. Hele dün tanıştığımız bir çiftle 45 dk konuştuk. Hamiel olduğumu gören herkes azmı kaldı Allah kurtarsın diyor. Sana kötüler denk gelmiş kıyamam sen düşünme annem. Bu arada spinalde baş ağrısı olabilirmiş epiduralle farkı buymuş. Ama her insan bir değilki nasıl bebeklerimiz farklı farklıysa

Ben de Antalya Phaselis e birakmak isterdim ama bu kiloyla hayatta bikini giymem,gelecek yila artik :)
Bende bikini giymem kız aman aman. Mayo alcam kendime bu yılgirersem birde önümüzdeki yıla kilolar gitmediyse insanların göz zewkini bozamam :)

Bana kalsa ağustosta da tatile giderimde ben toparlayabilir miyim bilmiyorum. denize havuza giremedikten sonra hiç anlamı yok tatile gitmenin demi ama

Öyle canım. Sezaryen olursa su geçirmez bantlarla olabilir aslında ama işte doktorun da izni önemli :)

Ay atlamışım kuzu çok geçmiş olsun

Sağol canım ❤

Merabalar gecen haftabebegimin hareketsizligiyle acile gittik hafif sanci ve 1 cm aciklikla hastaneye yattik dogum olma durumu vardi ilaclar vs durduruldu şükür. Sonra bebegimin karin cevresi 4 hafta geri geliyor diye sezeryana hazirlikli olmami söylediler farkli kadin dogumcu perinatalog ve radyoji doktorlari hepsi ayni gikirde bebegim 34 haftalik sadece karni 30 hafta bunun icin cok fazla riske girmek istemiyor doktorlar. Hastaneden ciktik 2 gune bir kntrl su nst ve bebek hareketlerini sıkı takip inşallah bebegim 36 ya kdr durursa 36 da dogum olcak bizede dua edin

ayyy içimi rahatlattın canımmm sağolasın. peki ağrı durumları ne alemde oluyor?

Ağrı hissetmedim canım iğneler falan vuruluyor zaten.. ağrın diyelim var hemşireyi çağırır iğne istersin yapıyorlar hemen. Zaten genel olduğunda ayıkınca spinalde uyuşukluk geçince hadi diyorlar yürüyüşe :) ne kadar yürürsen gazı da rahat çıkarıyorsun dikişlerin de rahatlıyor

Ay yok okadarda değil. Doğumdan sonra en fazla 60 olurum 1 ay sonra 55e düşerim diye düşünüyorum. Seninde abartılcak bişeyin yok be annem görmesem inancam :)
Bacaklardaki selulitleri de gordun mu canim:)Ben bacaga aliyorum kiloyu.Su an 74 kiloyum,doguma 77 olsam,dogumdan sonra 15 gun icinde 67 olurum.Verecegim 14 kiloyla bas basayim :)Alti ayda veririm,bir yilda anca toparlanir,sıkilasirim.Gobusler sarkmaz insallah.Korse kullanacak misin?

Kız sen niye sustun? Çakaydın lafı ağızlarına.. saçma sapan şeyler bahsediyorlar yaa. Baş ağrısı kişiye göre değişir ben spinal oldum ve hiç yaşamadım baş ağrısı. Ayrıca kahve içersen ağrı geçiyor diyorlar kahve al yanına o diyenleri de takma.. sanki hiç başımız ağrımıyor mu? Belki migreni falan vardı anlatırlar mı hiç gıcıklar kordona gelince herkeate olan bir durum değil bende doğduğumda dolanıkmış ama bak 29 olcam ekimde

Kızlar ben de kontrole gittim bugün, bebişim gunuyle tam uyumlu çıktı. Nst ye bağlandım, dr . görünce istirahat veriyorum dedi.Biz de çikolata ve magnet için çarşıya gidecektik gitmeyelimmi dedi eşim, yani dedi dr.ama ben gittim hallettim işimi. Perşembe çağırdı yine, Perşembe de böyle çıkarsa bayramı beklemez belki bu saatten sonra her an olabilir dedi . Inşallah bayramda olmaz ben izinliyim dedi.Ay inşallah minnosum sabreder bayramdan sonraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…