Ay sorcam pazartesi mutlaka doktora. Annem çok stres oldum doğumu nerde yapcam net olmadığından diye doğumdan 10 gün sonra seni yazlığa götürelim mi ded. 2 saat uzaklıkta sadece ne yapsam bilemedimÖyle canım. Sezaryen olursa su geçirmez bantlarla olabilir aslında ama işte doktorun da izni önemli :)
Sağol canım ❤
Allah yardımcınız olsun canım benimMerabalar gecen haftabebegimin hareketsizligiyle acile gittik hafif sanci ve 1 cm aciklikla hastaneye yattik dogum olma durumu vardi ilaclar vs durduruldu şükür. Sonra bebegimin karin cevresi 4 hafta geri geliyor diye sezeryana hazirlikli olmami söylediler farkli kadin dogumcu perinatalog ve radyoji doktorlari hepsi ayni gikirde bebegim 34 haftalik sadece karni 30 hafta bunun icin cok fazla riske girmek istemiyor doktorlar. Hastaneden ciktik 2 gune bir kntrl su nst ve bebek hareketlerini sıkı takip inşallah bebegim 36 ya kdr durursa 36 da dogum olcak bizede dua edin
Bendede oldu selülit canım bacaklarımda :) ama napalım analık izlerimiz onlar bizim. Sıkılaşmak zor ama toparlarız sen merak etme. Evet korse kullancam mecbur canım zaten göbek konusunda eğilimliyim kalırsa gitmezBacaklardaki selulitleri de gordun mu canim:)Ben bacaga aliyorum kiloyu.Su an 74 kiloyum,doguma 77 olsam,dogumdan sonra 15 gun icinde 67 olurum.Verecegim 14 kiloyla bas basayim :)Alti ayda veririm,bir yilda anca toparlanir,sıkilasirim.Gobusler sarkmaz insallah.Korse kullanacak misin?
Kuzum gözün aydın ne güzel tam uyumlu olmuş minnoş. Ay ya bayram öncesi ya sonrası olsun doktorun olmazsa napılırmış? Doktorunu dinle bolca dinlen xanımKızlar ben de kontrole gittim bugün, bebişim gunuyle tam uyumlu çıktı. Nst ye bağlandım, dr . görünce istirahat veriyorum dedi.Biz de çikolata ve magnet için çarşıya gidecektik gitmeyelimmi dedi eşim, yani dedi dr.ama ben gittim hallettim işimi. Perşembe çağırdı yine, Perşembe de böyle çıkarsa bayramı beklemez belki bu saatten sonra her an olabilir dedi . Inşallah bayramda olmaz ben izinliyim dedi.Ay inşallah minnosum sabreder bayramdan sonraya..
Canm spinalde eve gttgmz gün bnm olmuştu baş agrım yalan değil yani bide o bildgn baş ağrılarından değil kafanı yastığa koyduğunda sıkıntı yok ama bir kalk o yastıktan demirle vuruolar kafanın arkasına sanki migrenlik bse değil yani bnm normalde hiç bası ağrıyan biri değildim bol su ve nescafeyle atlattım 3 ,4gun surdu canm ama dedgn gbi herkeste olmuyor bu sfer hastnde daha ağrı başlamadan nescafe tuketcm canmKız sen niye sustun? Çakaydın lafı ağızlarına..saçma sapan şeyler bahsediyorlar yaa. Baş ağrısı kişiye göre değişir ben spinal oldum ve hiç yaşamadım baş ağrısı. Ayrıca kahve içersen ağrı geçiyor diyorlar kahve al yanına o diyenleri de takma.. sanki hiç başımız ağrımıyor mu? Belki migreni falan vardı anlatırlar mı hiç gıcıklar kordona gelince herkeate olan bir durum değil bende doğduğumda dolanıkmış ama bak 29 olcam ekimde
Ay sorcam pazartesi mutlaka doktora. Annem çok stres oldum doğumu nerde yapcam net olmadığından diye doğumdan 10 gün sonra seni yazlığa götürelim mi ded. 2 saat uzaklıkta sadece ne yapsam bilemedim
Canm spinalde eve gttgmz gün bnm olmuştu baş agrım yalan değil yani bide o bildgn baş ağrılarından değil kafanı yastığa koyduğunda sıkıntı yok ama bir kalk o yastıktan demirle vuruolar kafanın arkasına sanki migrenlik bse değil yani bnm normalde hiç bası ağrıyan biri değildim bol su ve nescafeyle atlattım 3 ,4gun surdu canm ama dedgn gbi herkeste olmuyor bu sfer hastnde daha ağrı başlamadan nescafe tuketcm canm
Sana yazınca şimdi aklıma o geldiya. O olmazsa gidemem heraldeEşin de yanında olacaksa git tabii ama eşin yanında olmayacaksa adamada yazık bebişini seni özler :)
Cok sagol balim bende su mu degil mi anlayamıyorum tam bekledim bir iki damlakadar daha gelmis@Tugceilker F Findikkiran bugün dr Banu çiftçi anlattı illa birden bir su boşalmıyormuş kimi kadın da az az da gelip idrar kaçırmayla karışabiliyormuş ve bebeğin suyuysa açıklık başlamış demekmiş ihmal edilirse o açıklıktan enfeksiyon kapma riski varmış dr nüzulü bilgilendirin diyordu. Ben tecrübeli değilim maksadım telaşlandırmak değil ama daha yeni öğrendiğim için paylaşmayı sorumluluk bildim kendime..tecrübe sahipleri daha iyi yardımcı olabilir elbette..
:)) ne güzel olmamış inş gene olmaz canm sende ve bısfer bndede olmaz inşş. kız iyi fikir bnde onlardan alayım teneke kutudakilrdn onları diosun dmiYok ben yalan demedim canım zatenama herkes yaşayacak diye bir şey yok. İlkinde yaşamadım belki ikincide olur bilmiyorum. Bende titreme oldu seruma ilaç verince geçti. Belki de titreme geçmese olacaktı ağrı bilmiyorum. Hatta titreme geçmezse tuz yala dedi bana doktorum.. ne alaka bilemedim. Ablamda da titreme oldu ben dedim doktora ilaç verdi onda da geçti ağrı olmadı.Ama hani anlatmaları yanlış yanında kahve olsun falan ağrı olabilir demek başka korkutarak anlatmak başka inşallah bu kez yaşamazsın canım. Nasıl olduğunu yaşayan bilir tabii..Bende şuan duyduğumdan nescafelerin hazır lattesi falan var ya soğuk onlardan alıp gideceğim. Zaten ilk meyve suyu su diye başlatıyorlar bende onlarla başlarım :)
Sana yazınca şimdi aklıma o geldiya. O olmazsa gidemem heralde
:)) ne güzel olmamış inş gene olmaz canm sende ve bısfer bndede olmaz inşş. kız iyi fikir bnde onlardan alayım teneke kutudakilrdn onları diosun dmi
Benimde smdi yine bir kac damla islaklik vardi kuzum hafiften bi agrida var ama telasa kapılmak istemedimYa aynısını bende yaşadm. Wc girdm baktm iç çamaşırım ıslakk. Su dökülmş gbi. Drğiştrdm ama gelen giden bşy yok dha. Hiç akıntıya benzer nşy değildi. Bildiğin ıslaktı. Acaba tuvaletimi mi kaçırdım blmiyorum. Bnmde 1 saat oldu olalı. Şmdide tansiyonum düştü anlamadm noluyoo
Çoook guzelmis gule gule kullan yuzuge bayildim ❤ Valla eşim bana 9 ay bakti yemedi yedirdi icmedi icirdi :)) Bir kere of demedi Bana harika bir gebelik gecirtti o yuzden hic bisi almasada üzülmem.. Beklentim sıfır yani :)Kizlar annemle babamin dogum hediyeleri geldi,cok sevindim,sizle paylasayim dedim.Kocamdan hala hareket yok,bekliyoruz bakalim :)
Supersinn çok mantıklı kutu kutu içerz artık sütte yapar:)İnşallah canım hiçbirimizde olmasın :)) evet evet onlardan canım :)
Popodan canim :))Bu ciğer iğnesi koldan mı yapılıyor? Çok acıyo diyince merak ettim, inşallah gerek olmaz da korktum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?