2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle canım. Sezaryen olursa su geçirmez bantlarla olabilir aslında ama işte doktorun da izni önemli :)

Sağol canım ❤
Ay sorcam pazartesi mutlaka doktora. Annem çok stres oldum doğumu nerde yapcam net olmadığından diye doğumdan 10 gün sonra seni yazlığa götürelim mi ded. 2 saat uzaklıkta sadece ne yapsam bilemedim

Allah yardımcınız olsun canım benim

Bendede oldu selülit canım bacaklarımda :) ama napalım analık izlerimiz onlar bizim. Sıkılaşmak zor ama toparlarız sen merak etme. Evet korse kullancam mecbur canım zaten göbek konusunda eğilimliyim kalırsa gitmez

Kuzum gözün aydın ne güzel tam uyumlu olmuş minnoş. Ay ya bayram öncesi ya sonrası olsun doktorun olmazsa napılırmış? Doktorunu dinle bolca dinlen xanım

Canm spinalde eve gttgmz gün bnm olmuştu baş agrım yalan değil yani bide o bildgn baş ağrılarından değil kafanı yastığa koyduğunda sıkıntı yok ama bir kalk o yastıktan demirle vuruolar kafanın arkasına sanki migrenlik bse değil yani bnm normalde hiç bası ağrıyan biri değildim bol su ve nescafeyle atlattım 3 ,4gun surdu canm ama dedgn gbi herkeste olmuyor bu sfer hastnde daha ağrı başlamadan nescafe tuketcm canm

Ay sorcam pazartesi mutlaka doktora. Annem çok stres oldum doğumu nerde yapcam net olmadığından diye doğumdan 10 gün sonra seni yazlığa götürelim mi ded. 2 saat uzaklıkta sadece ne yapsam bilemedim

Eşin de yanında olacaksa git tabii ama eşin yanında olmayacaksa adamada yazık bebişini seni özler :)

Yok ben yalan demedim canım zaten ama herkes yaşayacak diye bir şey yok. İlkinde yaşamadım belki ikincide olur bilmiyorum. Bende titreme oldu seruma ilaç verince geçti. Belki de titreme geçmese olacaktı ağrı bilmiyorum. Hatta titreme geçmezse tuz yala dedi bana doktorum.. ne alaka bilemedim. Ablamda da titreme oldu ben dedim doktora ilaç verdi onda da geçti ağrı olmadı.Ama hani anlatmaları yanlış yanında kahve olsun falan ağrı olabilir demek başka korkutarak anlatmak başka inşallah bu kez yaşamazsın canım. Nasıl olduğunu yaşayan bilir tabii..Bende şuan duyduğumdan nescafelerin hazır lattesi falan var ya soğuk onlardan alıp gideceğim. Zaten ilk meyve suyu su diye başlatıyorlar bende onlarla başlarım :)

Kendi doktorumuz olmasa hastanedeki diger doktorlar ilgilenmez mi acaba? Doktor izinli diye cocukcagiz icerde hapis mi kalacak :)) Kendi doktorum her hafta gecen hafta ne dedim diye sorunca tanimiyor bu ya dedim en son. Baskasi girse de fark etmez benim icin. Isinin ehli biri olsun yeter. Saglkla sorunsuz dogsun baska bir sey istemem. Haberlerde neler neler duyuyoruz. Insan korkuyor.

Cok sagol balim bende su mu degil mi anlayamıyorum tam bekledim bir iki damlakadar daha gelmis

:)) ne güzel olmamış inş gene olmaz canm sende ve bısfer bndede olmaz inşş. kız iyi fikir bnde onlardan alayım teneke kutudakilrdn onları diosun dmi

Sana yazınca şimdi aklıma o geldiya. O olmazsa gidemem heralde

10 gün sonra toparlarsın baya zaten eşinle beraber bakabilirsiniz eğer eşin gidemezse.. gelirse o da sizle neden olmasın değişiklik olur ama tabii eşin ister istemez bilemem kendi evin daha başka tabii her ne kadar annenin evi olsa da

Benimde smdi yine bir kac damla islaklik vardi kuzum hafiften bi agrida var ama telasa kapılmak istemedim

Kizlar annemle babamin dogum hediyeleri geldi,cok sevindim,sizle paylasayim dedim.Kocamdan hala hareket yok,bekliyoruz bakalim :)
Çoook guzelmis gule gule kullan yuzuge bayildim ❤ Valla eşim bana 9 ay bakti yemedi yedirdi icmedi icirdi :)) Bir kere of demedi Bana harika bir gebelik gecirtti o yuzden hic bisi almasada üzülmem.. Beklentim sıfır yani :)

Dr. Banu Çiftçi nin uygulamasını mutlaka indirip tlfununa yuklemelisiniz. Normal sezaryen egzersiz ne ararsanız var ben ilk haftalarda indirmiştim ama çok izleme şansım olmamıştı. Youtube da kanalı animasyonlu ve eğlenceli bi şekilde doğumları anlatıyor. Ebe arkadaşımda instagramdan takip etmemi önermişti. Eğer pozitif düşünmeye olumlu şeyler duymaya ihtiyacınız varsa bence bu doktoru takip edip izlemelisiniz. Eminim şu an herkesin enerjisi yüksek insanlara ihtiyacı var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…