- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
Kızlar ben de kontrole gittim bugün, bebişim gunuyle tam uyumlu çıktı. Nst ye bağlandım, dr . görünce istirahat veriyorum dedi.Biz de çikolata ve magnet için çarşıya gidecektik gitmeyelimmi dedi eşim, yani dedi dr.ama ben gittim hallettim işimi. Perşembe çağırdı yine, Perşembe de böyle çıkarsa bayramı beklemez belki bu saatten sonra her an olabilir dedi . Inşallah bayramda olmaz ben izinliyim dedi.Ay inşallah minnosum sabreder bayramdan sonraya..
Cis kokusu degilde hafif bi kokusu vardi kuzum ama agir bi kotu bi koku degildiKokla canm çiş dglse kokmaz bide oturuosun misal akıosa hssdıosan o sudur çişi kaçrmassn oturdgn yerden kolay kolay F Findikkiran
Aslında korktuğumu da biliyorlar sonra korkutmak gibi olmasın diyorlar..bana anlatan yok ama kendim okuyup duruyorum surekli, sonra da korkuyorum.Kardesim yeni hamile ve is cevresi bayan, ona baslamislar anlatmaya, anlatmayin da diyemiyor. Simdiden kafa doluyor senaryolarla
Annemmm gelecek inşaallah o bana büyük destek olacak... gerçi annemde 4 kilodan aşağı doğan çocuğu çocuktan saymıyor ve normal doğum yap diye baskı yapıyor.. aslında secenek olsa hemen sezeryan tercih etmiştim ama öyle bir lüksüm yok...zaten karar verdim kontrolde birdaha ne boy ne kilo sorcam akışına bırakmaya karar verdim..Ah canım benim yanımda iki tane doğumda ölen gelinlerini konuştular biri normal biri sezeryanda ölmüş birinin iki çocuğu olmuş bikaç aylıkken ölüyormuş bebekleri üçüncüyü doğururken kendi ölmüş ve bunu konuşanlar kv ve akrabaları bide ay hamilenin yanında da konuştuğumuz konuya bak oldu insanlar değişik kendi annem de beni 22 saatte doğurmuş kemik yapısı müsait değil sanırım tüm dogumlari zor olmuş zaten bildiğim bi konuydu öyle olacaksa catin dar falan derse doktor çekme sakın kızım diyo sezeryan gününü al diyo kiyamadigindan ben bakarım sana diyo bi hafta kaldım yanında gece gündüz basimdaydi belim desem belimi ovdu sırtım desem yastıklar yigdi uyuyorum diye evi sessize aldı kimseyi konusturmadi bile evde tv kapattirdi :)
hımmm ne kadar yürürsen o kadar kar o halde. tamamdırAğrı hissetmedim canım iğneler falan vuruluyor zaten.. ağrın diyelim var hemşireyi çağırır iğne istersin yapıyorlar hemen. Zaten genel olduğunda ayıkınca spinalde uyuşukluk geçince hadi diyorlar yürüyüşe :) ne kadar yürürsen gazı da rahat çıkarıyorsun dikişlerin de rahatlıyor
Tesekkur ederim canim,daha guzellerini sen tak.Beklemezsen yaparsa surpriz oluyor,beklersen olmazsa hayal kirikligi.Beklentisiz olmak daha iyi valla :)Ben bekliyorum nolacak bakalim :) Esine tebrikler benimki de fena performans sergilemedi ama bolca of öf demisligi vardir:)Çoook guzelmis gule gule kullan yuzuge bayildim ❤ Valla eşim bana 9 ay bakti yemedi yedirdi icmedi icirdi :)) Bir kere of demedi Bana harika bir gebelik gecirtti o yuzden hic bisi almasada üzülmem.. Beklentim sıfır yani :)
Annen kolay dogum yapmissa ondan oyle diyordur.Muhtemelen annene cekmissindir canim rahat dogum yaparsin.Annemmm gelecek inşaallah o bana büyük destek olacak... gerçi annemde 4 kilodan aşağı doğan çocuğu çocuktan saymıyor ve normal doğum yap diye baskı yapıyor.. aslında secenek olsa hemen sezeryan tercih etmiştim ama öyle bir lüksüm yok...zaten karar verdim kontrolde birdaha ne boy ne kilo sorcam akışına bırakmaya karar verdim..
Ayyyy bu ziynetlerin bende daha hoş duracağına eminimmm..Kizlar annemle babamin dogum hediyeleri geldi,cok sevindim,sizle paylasayim dedim.Kocamdan hala hareket yok,bekliyoruz bakalim :)
Supersinn çok mantıklı kutu kutu içerz artık sütte yapar:)
Bide canm yemeği ilk nzmn yedn sen amelyttan snra
hımmm ne kadar yürürsen o kadar kar o halde. tamamdır
Benimki de 2 hafta geri Sezeryan olacak. Genetik mi senin canımMerabalar gecen haftabebegimin hareketsizligiyle acile gittik hafif sanci ve 1 cm aciklikla hastaneye yattik dogum olma durumu vardi ilaclar vs durduruldu şükür. Sonra bebegimin karin cevresi 4 hafta geri geliyor diye sezeryana hazirlikli olmami söylediler farkli kadin dogumcu perinatalog ve radyoji doktorlari hepsi ayni gikirde bebegim 34 haftalik sadece karni 30 hafta bunun icin cok fazla riske girmek istemiyor doktorlar. Hastaneden ciktik 2 gune bir kntrl su nst ve bebek hareketlerini sıkı takip inşallah bebegim 36 ya kdr durursa 36 da dogum olcak bizede dua edin
Dedim zaten eşime sensiz gidemem diye. Eşim doğumda 5 gün babalık hakkını kullanacak sonra patronu tatile gidecek sonraki hafta izin kullanırım dedi ozaman gideriz 15-20gün sonra ben tam toparlamış oluruz10 gün sonra toparlarsın baya zaten eşinle beraber bakabilirsiniz eğer eşin gidemezse.. gelirse o da sizle neden olmasın değişiklik olur ama tabii eşin ister istemez bilemem kendi evin daha başka tabii her ne kadar annenin evi olsa da
Dedim zaten eşime sensiz gidemem diye. Eşim doğumda 5 gün babalık hakkını kullanacak sonra patronu tatile gidecek sonraki hafta izin kullanırım dedi ozaman gideriz 15-20gün sonra ben tam toparlamış oluruz
Aynen cnmmTabiki güzel düşün güzel olsun
Şuan hç bşy yok bende de aman amannn beklesinleer :))Benimde smdi yine bir kac damla islaklik vardi kuzum hafiften bi agrida var ama telasa kapılmak istemedim
Kız ona kıyamadım kızını öyle özlüyorki. Şimdiden böyleyse doğumdan 10gün sonra onu kızından ayırmam haksızlık olur vicdanım el vermez :İyi demişsin canım. İlk etapta sen kal ben gideyim dersen kıskanabiliyoeçrlar çocuktan :) aynen o zamana baya toparlamış olursun hepinize değişiklik olur farklı hava falan:)
Bidaha oldumu pekiCis kokusu degilde hafif bi kokusu vardi kuzum ama agir bi kotu bi koku degildi
Sen yemedin normalde yiyeblrdn dmi canmSabah ameliyat oldum canım ben.2 saat sonra su dedi meyve suyu falan devam ettik. Yemek geldi öğlen ama yemedim. Akşamı da hatırlamıyorum. O gün yememiştim sanırım çorba falan devam etti.
Sen yemedin normalde yiyeblrdn dmi canm
BN çok acıkmıstım gaz çıkarana kadar yedrtmedlr bana ondan sonra demekki yiyeblrmişiz dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?