2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 2 3 saatte bir damla damla oluyor kuzum su an durdu gibi bekleyeyim bakalim biraz daha cok tesekkur ederimm verdigin bilgi icin . herkes karnin asagi inmis bayagi diyo doktorumda dahil bende stres oldum her an gelicek sanki bi de hareketlerde azaldi sizinde oyle mi

Bnm bugün gündüz hareketleri azdı canm akşamüstü ve aksam hareketlendi baya
Ne demek canm herzmn yardımcı oluruz suyun fazlalasrsa gt cnm mutlaka enfeksiyon kapmasn

Ay sorcam pazartesi mutlaka doktora. Annem çok stres oldum doğumu nerde yapcam net olmadığından diye doğumdan 10 gün sonra seni yazlığa götürelim mi ded. 2 saat uzaklıkta sadece ne yapsam bilemedim
Agva ya mi kiz yoksa :)Git diyecegim ama ben iki hafta annemlerin yaninda kaldigim da bebisimle yalniz kalmisim gibi hissettim.Hii evde baskalari gelir deliririm diyorsan kesin git.

Günümüz aynı ama benimki bugün kuduruk nasıl canımı yakıyor. Bende bu yüzden tedirgnim çok aşırı hareketli birşey olmaz heralde değilmi?

Agva ya mi kiz yoksa :)Git diyecegim ama ben iki hafta annemlerin yaninda kaldigim da bebisimle yalniz kalmisim gibi hissettim.Hii evde baskalari gelir deliririm diyorsan kesin git.
Yok canım karasu kocaalide yazlıkları var annemlerin site için yeşillik bol denize sıfır havuzuda var. Benim için güzel olur aslında birde denize girebilirsem değmeyin keyfime :) aman 2 hafta gelmicek mi sanki ilk 2 hafta. Bugün hastaneleri geziyoruz eşimle açık suit odaları beğendik diyorum süper annemle sen kalabilirsin he annem bile gelir dedi. Bizi gezdiren kız bile gülümsedi bana. Dedim maaile kalıcaz biz :) şimdide bunun stresini yaşamak istemiyorum valla ama asla istemiyorum yani

Kiz cadi :) Bosver kizina alsinlar,benimki erkek onun hesabina ben takiyorum. Kocana bisi deme,iylesince cadilik yaparsin :)Yavrum sizde de masallah ne kvler var.Benim minisime annanesi yapar ancak.Adet bizde kunye 1. yas dogumgununde takilir :)

Bisi diyecegim kv sana baksin iste.Ilk 15 gun o baksin.Misafir gibi oturmuyorsa ne guzel ya da esine soyle hep birlikte olmaz bir benim annem bir senin annen diye.Kv seni geriyor belki ama yardimci da oluyor.Hastaneler nasil bu arada?Hangisini tercih ettiniz?Acik suit odalar nasil?

Annem ben bakarken o olmasın sırayla bakalım bakmak istiyosa dedi baştan zaten. Kaynanam herşeye karışır bıdır bıdır herşeyin içinde olmaya çalışır yardımcı olmaya çalışırken. Kız nerde 6haran gecesi hastanede yattım ertes gün görmeye geldi aradan 9 gün geçti bir kere aramadı beni. Görümcelerimle konuşuyorum mesela bende hususi onu aramıyorum. Eşime söyledim kızlardan haberini aldığı içindir dedi. Ne münasebet en çok bu dönemde morale desteğe ihtiyacım var dedim. Hastaneden çıktışımın ertesi akşam geldi iftar yaptık koştur koştur teraviye gtti gitmesin demiyorum ama kızım kalalım mı bişeye ihtiyacın var mı demedi

Çok ters zamana geldik bu doğum işinde hakkımızda hayırlısı ama bayramı geçirmeye çalışan çok galiba aramızda , sabah akşam magnezyum verdi bunun için size de verildi mi ? Hamilelik vucuttaki magnezyumu emer bu da rahim kasılması yapar dedi doktor , bir de eğer bayramı geçirmek istiyorsan yatacağına söz vereceksin fıttır fıttır gezmek yok dedi ,inşallah geçer inşallah allahın bayramda herkes tatilde çünkü

Bana verdi canım hatta günde bir alıyordum son 3 aydır geçenki acillik olaydan sonra 2 ye çıkarda adınıda değiştirdi bunda magnezyum oranı çok fazla ve gerçekten işe yaramaya başladı. Bende bu haftayı geçirmeyi bekledim doktorum izindeydi dönmüş bugün oh şükür dedim resmen

Iste ilgi bekliyor insan.Ya bunun gelecegi var,hastaligi var.Hayatta her sey karsilikli.Zamani gelir de ben de aramazsam,ilgilenmezsem,bana yapildigi kadar yaparsam kimse alinmaz umarim.

Ne adı ilacının tam olarak yazar mısın bakim benimkiyle farkı var mı yok mu :)

Günümüz aynı ama benimki bugün kuduruk nasıl canımı yakıyor. Bende bu yüzden tedirgnim çok aşırı hareketli birşey olmaz heralde değilmi?
Yanlis hatırlamiyorsam azida coguda pek iyi degil kuzum insallah sorun yoktur ama bi arastr istersen

Bu izmir depremleri benı cok korkutuo zaten hastayım uyuyamıyorum bıle bı sabah 7de oldu uykudan uyandım bı saat once de yıne aglama krızı tuttu bana cok korkuyorum herzman esım de evde olmuyo yarın calısıcak mesela ankaraya ucakla gıdıp doguma gelneyı bıle dusunuorm acaba bu haftamda ucakla gıtsem olurmu ki 2 hafta sonra da gelsem ucaga alırlarmı kı ıyıce psıkolojım bozuk

Iste ilgi bekliyor insan.Ya bunun gelecegi var,hastaligi var.Hayatta her sey karsilikli.Zamani gelir de ben de aramazsam,ilgilenmezsem,bana yapildigi kadar yaparsam kimse alinmaz umarim.
Ya yok sıra sana geldimi beklerler ilginin alasını merak etme şimdi sorsan tek doğuran o mu vay biz bilmem kaç çocukla ne işler yaparken doğurduk da falan da filan da dinle dur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…