Emin ol alınır ve suçlu biz oluruz canım. Bu işler gün gelir devran döner şeklinde değil gördüğüm kadarıyla. Ama anlayamıyorum ananeleri babaanneleri. Annemlerle Aynı apartmanda oturuyorum diye nasılsa bakıyorlar kafasında. Allah biliyo içimi tedavi zamanı bile arayıp sormayan insandan ne beklersin.Iste ilgi bekliyor insan.Ya bunun gelecegi var,hastaligi var.Hayatta her sey karsilikli.Zamani gelir de ben de aramazsam,ilgilenmezsem,bana yapildigi kadar yaparsam kimse alinmaz umarim.
Uzulme kuzum benim dua et sakinlesirsin. Sanirim almazlar ucaga artikBu izmir depremleri benı cok korkutuo zaten hastayım uyuyamıyorum bıle bı sabah 7de oldu uykudan uyandım bı saat once de yıne aglama krızı tuttu bana cok korkuyorum herzman esım de evde olmuyo yarın calısıcak mesela ankaraya ucakla gıdıp doguma gelneyı bıle dusunuorm acaba bu haftamda ucakla gıtsem olurmu ki 2 hafta sonra da gelsem ucaga alırlarmı kı ıyıce psıkolojım bozuk
Bu canımNe adı ilacının tam olarak yazar mısın bakim benimkiyle farkı var mı yok mu :)
Tamam balim takip ediyorim smdiBnm bugün gündüz hareketleri azdı canm akşamüstü ve aksam hareketlendi baya
Ne demek canm herzmn yardımcı oluruz suyun fazlalasrsa gt cnm mutlaka enfeksiyon kapmasn
Ne zaman doktora çok hareketli desem iyi bişey diyodu ama bugün bambaşka yaYanlis hatırlamiyorsam azida coguda pek iyi degil kuzum insallah sorun yoktur ama bi arastr istersen
Insallah iyidir kuzum ama aşırısida kotu olabilir bi git istersen acileNe zaman doktora çok hareketli desem iyi bişey diyodu ama bugün bambaşka ya
Ne gibi kötü olabilir xanım?Insallah iyidir kuzum ama aşırısida kotu olabilir bi git istersen acile
Canım kötü bir durum gerçekten ama şuanlık en azından sakin kalmaya çalışıp İnci'ni de strese sokmamaya çalış. Şükür annenler yanında şimdi. İnşallah bir daha olmazYa psikolojim yerle bir yaa valla kizimi gormeden olecekmiyim diye dusunmeye basladim bugun kacinci bu deprem
Sabah depremle uyandik aksam deprem bir kere oldu bitti derken yine ustune oldu korkuyorum ne olacak boyle..
Kizim dogunca ne yapacagim el kadar bebegi nereye goturecegim hadi simdi tekim kaciyorum.
Canim sende su sizma ihtimali olabilir hareketleride azaldiysa mutlaka acile gitmelisin benceBende 2 3 saatte bir damla damla oluyor kuzum su an durdu gibi bekleyeyim bakalim biraz daha cok tesekkur ederimm verdigin bilgi icin . herkes karnin asagi inmis bayagi diyo doktorumda dahil bende stres oldum her an gelicek sanki bi de hareketlerde azaldi sizinde oyle mi
Ya sadece biyere vursa keşke heryerde resmen. Delecek diye korkuyorum. Kukuma bi vuruyo aklım çıkıyo. Sabahtan beri hiç uyumaz mı bi zilli ya. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zaman geçsede kavuşsak artık
Ya psikolojim yerle bir yaa valla kizimi gormeden olecekmiyim diye dusunmeye basladim bugun kacinci bu deprem
Sabah depremle uyandik aksam deprem bir kere oldu bitti derken yine ustune oldu korkuyorum ne olacak boyle..
Kizim dogunca ne yapacagim el kadar bebegi nereye goturecegim hadi simdi tekim kaciyorum.
Benim o kadar degil arada uyuyo geneYa sadece biyere vursa keşke heryerde resmen. Delecek diye korkuyorum. Kukuma bi vuruyo aklım çıkıyo. Sabahtan beri hiç uyumaz mı bi zilli ya. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zaman geçsede kavuşsak artık
Canım nasılsınız? Aldın mı yavrunu kucağına? Senden haber aradım bulamadımkızlar sabah 7 buçukta hastanede olucam inşallah. korku heyecan hepsi karıştı dua edin hayırlısıyla kavuşayim bebeğime bende sizlere dua edicem doğumda hakkınızı helal edin herseyde yardımcı oldunuz Rabbim hepimize sağ salim kurtulmayı nasip etsin
Güle güle kullan çok hoşlar :) bizimkiler torunlarına aldılar kız oluncaKizlar annemle babamin dogum hediyeleri geldi,cok sevindim,sizle paylasayim dedim.Kocamdan hala hareket yok,bekliyoruz bakalim :)
Nasil yani genetik mi canim . doktor bana kac kilo doğduğu mu fln sordu bnm boyumu fln minyon bi yaoim var zaten cok iri bi bebek bekleyemeyiz dedi ama 36 haftaya kdr beklerse iui dedi 36 da alcaklarBenimki de 2 hafta geri Sezeryan olacak. Genetik mi senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?