2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iste ilgi bekliyor insan.Ya bunun gelecegi var,hastaligi var.Hayatta her sey karsilikli.Zamani gelir de ben de aramazsam,ilgilenmezsem,bana yapildigi kadar yaparsam kimse alinmaz umarim.
Emin ol alınır ve suçlu biz oluruz canım. Bu işler gün gelir devran döner şeklinde değil gördüğüm kadarıyla. Ama anlayamıyorum ananeleri babaanneleri. Annemlerle Aynı apartmanda oturuyorum diye nasılsa bakıyorlar kafasında. Allah biliyo içimi tedavi zamanı bile arayıp sormayan insandan ne beklersin.

Uzulme kuzum benim dua et sakinlesirsin. Sanirim almazlar ucaga artik

Ya psikolojim yerle bir yaa valla kizimi gormeden olecekmiyim diye dusunmeye basladim bugun kacinci bu deprem
Sabah depremle uyandik aksam deprem bir kere oldu bitti derken yine ustune oldu korkuyorum ne olacak boyle..
Kizim dogunca ne yapacagim el kadar bebegi nereye goturecegim hadi simdi tekim kaciyorum.

Canım kötü bir durum gerçekten ama şuanlık en azından sakin kalmaya çalışıp İnci'ni de strese sokmamaya çalış. Şükür annenler yanında şimdi. İnşallah bir daha olmaz

Canim sende su sizma ihtimali olabilir hareketleride azaldiysa mutlaka acile gitmelisin bence

Y Yellu benim kizda dün geceden beri kuduruk. Hatta bu aksam sol kemigime vurup vurup duruyo ayy diye bagiriyorum
Ya sadece biyere vursa keşke heryerde resmen. Delecek diye korkuyorum. Kukuma bi vuruyo aklım çıkıyo. Sabahtan beri hiç uyumaz mı bi zilli ya. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zaman geçsede kavuşsak artık

Cok zor biliyorum bende cok etkileniyorum depremden ama azar azar olarak o enerji boşaliyodur insallah daha buyugunden korusun Rabbim. Annenlerde yaninda insallah bisey olmayacaktir pozitif dusunmeye calis canim

Ya sadece biyere vursa keşke heryerde resmen. Delecek diye korkuyorum. Kukuma bi vuruyo aklım çıkıyo. Sabahtan beri hiç uyumaz mı bi zilli ya. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zaman geçsede kavuşsak artık
Benim o kadar degil arada uyuyo gene ama harbiden çılgınlar gibi oynuyo içeride dirsek yada diziyle falan ittiyo felan. Hele sola takti bu aksam annecim orda hazine yok diyorum bide misafirlikteydik ne hareketler ne hareketler

Canım nasılsınız? Aldın mı yavrunu kucağına? Senden haber aradım bulamadım

Kizlar belki size de fikir olur. Doğumda eşim çiçek alsın istemedim cunku evimde cicek bakimi olmuyor cok sicak solup gidiyolar. Keza diger kuruyan ciceklerimide bocek yaptiklari icin atmak zorunda kaldim kisaca çiçekten soğudum. İnstagramda bir sayfadan kokulu sabun yaptiriyorum 40 tlye cokta hoş gorunuyolar. Zaten baskalarida alabilir cicek esim boyle bisey almis olsun istedim hatira

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-17-17-20-08.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 59
Benimki de 2 hafta geri Sezeryan olacak. Genetik mi senin canım
Nasil yani genetik mi canim . doktor bana kac kilo doğduğu mu fln sordu bnm boyumu fln minyon bi yaoim var zaten cok iri bi bebek bekleyemeyiz dedi ama 36 haftaya kdr beklerse iui dedi 36 da alcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…