Nasil yani genetik mi canim . doktor bana kac kilo doğduğu mu fln sordu bnm boyumu fln minyon bi yaoim var zaten cok iri bi bebek bekleyemeyiz dedi ama 36 haftaya kdr beklerse iyi dedi 36 da alcaklar. Sizindemi karin cevresi geriBenimki de 2 hafta geri Sezeryan olacak. Genetik mi senin canım
Kuzum bu hamile takip programinda yaziyordu ben orda gordum bilgim yok tamNe gibi kötü olabilir xanım?
Gideyim olmazsa bi cunku agrimda var su an ama duzenli bir agri degil adetliymisim gbi agriyoCanim sende su sizma ihtimali olabilir hareketleride azaldiysa mutlaka acile gitmelisin bence
Iyi geceler kızlar.. Yine ağlaya ağlaya uyuyacagim. Şakayla karışık "gidin ben dogar büyütür haber veririm gelirsiniz" dedim. Ne kadarvar doguma diye sordu. Denizli plakasi dedim. O sira düğüne aldigi kiyafeti giyemeyecekmis de yok degistirirmis de... Sıkıldıl yaa! Esime ailemden sıkıldım dedim yaa. Keske gelmeselerdi dedim. Alinganim evet. Ama siz olsaniz da alinmaz misiniz? Abartiyorum farkindayim ama insanin anasi kardesi boyle yapina koyuyor yaa
Bence beklememelisin hareket azligi iyi degil hemde su sizma süphesi varken. Akinti bile olsa kafan rahatlarGideyim olmazsa bi cunku agrimda var su an ama duzenli bir agri degil adetliymisim gbi agriyo
Gidiyorum balim duanizi esirgemeyinBence beklememelisin hareket azligi iyi degil hemde su sizma süphesi varken. Akinti bile olsa kafan rahatlar
İnşallah bişey yoktur ama artik temkinli olmamiz gereken zamanlardayizGidiyorum balim duanizi esirgemeyin
Iyi geceler canım sıkma canını bukadar. Beklentimiz yüksek olunca ağır geliyor. Bakma öyle dediklerine, kırılma da. Her durumda ilk yanında olacak kişiler yine ailen. Bende zaman zaman yersiz kırılırım, ama sonra bi bakmışım gercekten ihtiyacim oldugumda hep yanımdalar. İyiki varlar derim sonra.Iyi geceler kızlar.. Yine ağlaya ağlaya uyuyacagim. Şakayla karışık "gidin ben dogar büyütür haber veririm gelirsiniz" dedim. Ne kadarvar doguma diye sordu. Denizli plakasi dedim. O sira düğüne aldigi kiyafeti giyemeyecekmis de yok degistirirmis de... Sıkıldıl yaa! Esime ailemden sıkıldım dedim yaa. Keske gelmeselerdi dedim. Alinganim evet. Ama siz olsaniz da alinmaz misiniz? Abartiyorum farkindayim ama insanin anasi kardesi boyle yapina koyuyor yaa
Ikimizin ailesi de birbirinin ayni zaten. Al birini vur ötekine. O bana anlatir ben ona anlatirim ama birbirimizin ailerine toz kondurmayiz. Ben bir sey olsa ilk anan baban yaninda olacak derim o da bana oyle der. Surekli bir düğün muhabbetidir gidiyor. Dogum tarihiyle ayni ol.asini ben ayarladim sanki! Bir tane mol var. Ilkine cok heveslenmisler sevinmisler buna o kadar hevesleri yokmus o düşük olunca. Allahin takdiri dedim ben. Yasanmasi gerekiyormus yasadik. Onu kaldiracak gucumuz varmis ki Rabbim boyle sinamis. Bunlari da duydum annemden. Birikince belli bur noktadan sonra patliyor insan. Bunun ne olacagini da bilmiyoruz. Duam insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Ayni acilari yasatmasin insallahIyi geceler canım sıkma canını bukadar. Beklentimiz yüksek olunca ağır geliyor. Bakma öyle dediklerine, kırılma da. Her durumda ilk yanında olacak kişiler yine ailen. Bende zaman zaman yersiz kırılırım, ama sonra bi bakmışım gercekten ihtiyacim oldugumda hep yanımdalar. İyiki varlar derim sonra.
Ailen için düşündüklerini de eşine o şekilde dile getirme derim. Ne olursa olsun, sen kırılırsın, küsersin ailene ama illaki gecer gider. Ama esin ailen hakkinda en ufak bişey söylerse çok zoruna gider ilerde. Bence o fırsatı verme eşine, aileni kotuleme.
Paylaşmak istiyorsan illaki yaz buraya rahatla canım. Sıkma canını bu konularla
Canim bizimkiler dogumdan bir gun once gelecek.Sezeryanda nasil olur bilmiyorum ama bir haftaya kendimi toplarsam gitmesini isterim.Zaten dogumdan 5 gun sonra erkek kardesim askerden gelecek.Onunla ilgilensinler.Ben de aliniyorum bazi seylere.Yetiskinlik doneminin uzunca bir suresini anneyle gecirince en yakin arkadasim oldu.Ben evlenip gidince kiz kardesimle yakinlastilar. Annemin kardeslerimle daha fazla ilgilenince kocaman kadinim ariza cikariyorum.Annem de yanlis davranabiliyor, kac gun telini acmadigim, konusmadigim oldu.Bazen karsilastirmaya giriyor falan.Anne iste sen ne yaparsan seni affeder.Sen o ne yapsa annemdir dersin.Iyi geceler kızlar.. Yine ağlaya ağlaya uyuyacagim. Şakayla karışık "gidin ben dogar büyütür haber veririm gelirsiniz" dedim. Ne kadarvar doguma diye sordu. Denizli plakasi dedim. O sira düğüne aldigi kiyafeti giyemeyecekmis de yok degistirirmis de... Sıkıldıl yaa! Esime ailemden sıkıldım dedim yaa. Keske gelmeselerdi dedim. Alinganim evet. Ama siz olsaniz da alinmaz misiniz? Abartiyorum farkindayim ama insanin anasi kardesi boyle yapina koyuyor yaa
Valla cok haklisin.Asla ama asla eslere olumsuz bisi anlatmamak lazim.Sen konusunca bisi olmuyor da biri bisi soylerse acayip batiyor.Iyi geceler canım sıkma canını bukadar. Beklentimiz yüksek olunca ağır geliyor. Bakma öyle dediklerine, kırılma da. Her durumda ilk yanında olacak kişiler yine ailen. Bende zaman zaman yersiz kırılırım, ama sonra bi bakmışım gercekten ihtiyacim oldugumda hep yanımdalar. İyiki varlar derim sonra.
Ailen için düşündüklerini de eşine o şekilde dile getirme derim. Ne olursa olsun, sen kırılırsın, küsersin ailene ama illaki gecer gider. Ama esin ailen hakkinda en ufak bişey söylerse çok zoruna gider ilerde. Bence o fırsatı verme eşine, aileni kotuleme.
Paylaşmak istiyorsan illaki yaz buraya rahatla canım. Sıkma canını bu konularla
Sağol tatlım. Bayramda Eskişehir'de olcam dedi, gelirim ama 3 saat sürer gelmem dedi bayramda olursa..Bayram öncesi de erken olur ya inşallah sonra olur . Hakkımızda hayırlısı. Dinleniyorum canım, bi daha çarşıya filan çıkmam.Kuzum gözün aydın ne güzel tam uyumlu olmuş minnoş. Ay ya bayram öncesi ya sonrası olsun doktorun olmazsa napılırmış? Doktorunu dinle bolca dinlen xanım
Sancı çıktı canım. Önceki gün 3 saatlik yoldan geldim onunla ilgili olabilir mi dedim, olabilir dedi . Bakalım perşembe günki nst de ne çıkacak.Nstde ne çıktı da böyle dedi canım?
Evet balim sira bekliyorim smdi[/QUOTE]OTE="balinmaz, post: 51805006, member: 726647"]İnşallah bişey yoktur ama artik temkinli olmamiz gereken zamanlardayiz
nefes egzersizi icin onerdigin bi kaynak video var mi canim? Dogumda da ise yariyormus, uygulamak lazim.
Canım maşallah minnoşuna uslu kız annesi o bayram sonunuda beklicektir babasını dnleyip inşallah
Kızlar ben de kontrole gittim bugün, bebişim gunuyle tam uyumlu çıktı. Nst ye bağlandım, dr . görünce istirahat veriyorum dedi.Biz de çikolata ve magnet için çarşıya gidecektik gitmeyelimmi dedi eşim, yani dedi dr.ama ben gittim hallettim işimi. Perşembe çağırdı yine, Perşembe de böyle çıkarsa bayramı beklemez belki bu saatten sonra her an olabilir dedi . Inşallah bayramda olmaz ben izinliyim dedi.Ay inşallah minnosum sabreder bayramdan sonraya..
Benimki bişey vermedi canım, Perşembe tekrar nstye gircem bakalım, inşallah erken gelmezler buyurler biraz daha.Bugun 2785 gr çıktı. 3 kilo filan olur dedi.bi aksilik olmazsa 3-4-5 temmuz olabilir dedi sezeryan tarihi.Ayy aynı benim gibi işte canım, bizim de öyle istirahat verdi bayram sonuna kadar ve düzenli 2magnezyım verdi kasılmalar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?