- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Günümüz aynı ama benimki bugün kuduruk nasıl canımı yakıyor. Bende bu yüzden tedirgnim çok aşırı hareketli birşey olmaz heralde değilmi?
[/QUOTE]Hayirli haberler ver insallah bekliyoruz
Evet balim sira bekliyorim smdi
Çok ters zamana geldik bu doğum işinde hakkımızda hayırlısı ama bayramı geçirmeye çalışan çok galiba aramızda , sabah akşam magnezyum verdi bunun için size de verildi mi ? Hamilelik vucuttaki magnezyumu emer bu da rahim kasılması yapar dedi doktor , bir de eğer bayramı geçirmek istiyorsan yatacağına söz vereceksin fıttır fıttır gezmek yok dedi ,inşallah geçer inşallah allahın bayramda herkes tatilde çünkü
Ne zaman doktora çok hareketli desem iyi bişey diyodu ama bugün bambaşka ya
Ağlama canım bebişin etkilenmesin.Ben de çok doluyum aslında, bebişimin sağlığını düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum. .Annemler yazliga gittiler doğumunun yakında olduğunu bile bile.K.v zaten hiç bir işe yaramaz. Ablam desen öyle ilgisiz. Eşim de görüyor ilgisizliklerini ama bana bişey demiyor..Dayimlarda kalıyorum annemler yok diye annem tlfnda yengene rahatsızlık verme git bizde kal diyor. Dedim nasıl kalayim korkarım bi de dr.her an hazırlıklı ol artık dedi dedim.Napiyim beni çaresiz bıraktınız dedim.teyzeme 2-3 güne gelirim demiş. Daha bi sürü şey, ailem ama çok kirginim, bebeğime bir iğne almadılar şimdiye kadar.Herkes annem bunu aldı k.v bunu aldı diyor, bizimkilerde tık yok.Iyi geceler kızlar.. Yine ağlaya ağlaya uyuyacagim. Şakayla karışık "gidin ben dogar büyütür haber veririm gelirsiniz" dedim. Ne kadarvar doguma diye sordu. Denizli plakasi dedim. O sira düğüne aldigi kiyafeti giyemeyecekmis de yok degistirirmis de... Sıkıldıl yaa! Esime ailemden sıkıldım dedim yaa. Keske gelmeselerdi dedim. Alinganim evet. Ama siz olsaniz da alinmaz misiniz? Abartiyorum farkindayim ama insanin anasi kardesi boyle yapina koyuyor yaa
Benimki bişey vermedi canım, Perşembe tekrar nstye gircem bakalım, inşallah erken gelmezler buyurler biraz daha.Bugun 2785 gr çıktı. 3 kilo filan olur dedi.bi aksilik olmazsa 3-4-5 temmuz olabilir dedi sezeryan tarihi.
3 ten az olmasın da inşallah. Sonradan toparlarlar.Yorgunluktan da olabilir dedi bana, biz magnezyumu kesmiştik 2gün sonra sancı çıktı o yüzden devam dedi 39a kadar, MaŞAllah 3kiloyu da geçerlerse mis gibi işte
Sinirlerim altust oldu devletin acilime geldim sanki karsisinda hayvan var gbi davrandi resmen muayene bile olmadan cktim muamelesine bakinca kizimda hareketlendi sinirlenince ben. cok canm skkin su an
Kuzum eve geldm smdi sabah gidicem hareketlenince geri icim rahatladi biraz daha.. Blmiyorum kotu mu ettim ama cok kotu oldum orda[/QUOTE]Başka yere git istersen canım bir görünmüş ol
Benim bi ara çığlık attım artık dedim kızım napıyosun annenin canını çok yakıyosun. Anlık durdu durdu dinledi beni. Ama kime diyosun sonra yine devamBenim o kadar degil arada uyuyo geneama harbiden çılgınlar gibi oynuyo içeride dirsek yada diziyle falan ittiyo felan. Hele sola takti bu aksam annecim orda hazine yok diyorum bide misafirlikteydik ne hareketler ne hareketler
Kuzum eve geldm smdi sabah gidicem hareketlenince geri icim rahatladi biraz daha.. Blmiyorum kotu mu ettim ama cok kotu oldum orda[/QUOTE]Başka yere git istersen canım bir görünmüş ol
Ben araştırdım csnım hiç bir tehlikesi olmadığını yazıyorlar. Pazartesi sabahtan randevumuz var zaten inşallah bişeycik yokturKuzum bu hamile takip programinda yaziyordu ben orda gordum bilgim yok tam
Çarşıya çıkmak değil evde bile yat dinlen böyle bir durum varsa canım benim. İnşallah atlatacak annesi ne kaldı bakSağol tatlım. Bayramda Eskişehir'de olcam dedi, gelirim ama 3 saat sürer gelmem dedi bayramda olursa..Bayram öncesi de erken olur ya inşallah sonra olur . Hakkımızda hayırlısı. Dinleniyorum canım, bi daha çarşıya filan çıkmam.
Valla bıraksak yolu biliyo sanki gelcekBenimki de öyle çok da güçlendi, kendi çıkacak bıraksak
Benimkide hep öyle diyo. Anasını hiç uyutmuyo ama dedim güldü olcak okadar dedi :)Bende daha bugün söyledim, hareketli bebek korkutmaz hiç bir zaman dedi bana
Ayni bizimki iste durup dinliyolar bideBenim bi ara çığlık attım artık dedim kızım napıyosun annenin canını çok yakıyosun. Anlık durdu durdu dinledi beni. Ama kime diyosun sonra yine devamçok yaramaz olcak çok
Nasılsınız canım? Bebeğine kavuştun mu?Sağlığınız iyi mi?Kızlar benim de suyum geldi oysa 22si perşembe sezeryan randevumuz vardı. Ogleden sonra alacaklar ameliyata.dua edin bize de
Ben 38+5im daha dönmedi makat gelişli benimkide pazartesi doğum insaAllah.genel anesteziden bu kadar korkan bir ben miyim acaba ya? bir de bu velet dönmez di mi artık? 37+1 iz bugün ve kafası yanda duruyor. kilo 3300.. dönmez dönmez... ameliyattan çok korkuyorum. bir oğlum daha var. bi onu düşünüyorum başka da hiçbir şey düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?