2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli haberler ver insallah bekliyoruz

Evet balim sira bekliyorim smdi
[/QUOTE]
Sinirlerim altust oldu devletin acilime geldim sanki karsisinda hayvan var gbi davrandi resmen muayene bile olmadan cktim muamelesine bakinca kizimda hareketlendi sinirlenince ben. cok canm skkin su an

Ay hepimize aynı şey söylenmiş bana da günde 2 magnezyum ve istirahat dedi

Ağlama canım bebişin etkilenmesin.Ben de çok doluyum aslında, bebişimin sağlığını düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum. .Annemler yazliga gittiler doğumunun yakında olduğunu bile bile.K.v zaten hiç bir işe yaramaz. Ablam desen öyle ilgisiz. Eşim de görüyor ilgisizliklerini ama bana bişey demiyor..Dayimlarda kalıyorum annemler yok diye annem tlfnda yengene rahatsızlık verme git bizde kal diyor. Dedim nasıl kalayim korkarım bi de dr.her an hazırlıklı ol artık dedi dedim.Napiyim beni çaresiz bıraktınız dedim.teyzeme 2-3 güne gelirim demiş. Daha bi sürü şey, ailem ama çok kirginim, bebeğime bir iğne almadılar şimdiye kadar.Herkes annem bunu aldı k.v bunu aldı diyor, bizimkilerde tık yok.

Benimki bişey vermedi canım, Perşembe tekrar nstye gircem bakalım, inşallah erken gelmezler buyurler biraz daha.Bugun 2785 gr çıktı. 3 kilo filan olur dedi.bi aksilik olmazsa 3-4-5 temmuz olabilir dedi sezeryan tarihi.

Yorgunluktan da olabilir dedi bana, biz magnezyumu kesmiştik 2gün sonra sancı çıktı o yüzden devam dedi 39a kadar, MaŞAllah 3kiloyu da geçerlerse mis gibi işte

Sinirlerim altust oldu devletin acilime geldim sanki karsisinda hayvan var gbi davrandi resmen muayene bile olmadan cktim muamelesine bakinca kizimda hareketlendi sinirlenince ben. cok canm skkin su an [/QUOTE]

Başka yere git istersen canım bir görünmüş ol

Sinirlerim altust oldu devletin acilime geldim sanki karsisinda hayvan var gbi davrandi resmen muayene bile olmadan cktim muamelesine bakinca kizimda hareketlendi sinirlenince ben. cok canm skkin su an

Başka yere git istersen canım bir görünmüş ol[/QUOTE]
Kuzum eve geldm smdi sabah gidicem hareketlenince geri icim rahatladi biraz daha.. Blmiyorum kotu mu ettim ama cok kotu oldum orda

Kuzum eve geldm smdi sabah gidicem hareketlenince geri icim rahatladi biraz daha.. Blmiyorum kotu mu ettim ama cok kotu oldum orda[/QUOTE]

Hiç hiç Çan'ını sıkma sen, su aktif bir şekilde gelse bile Doğum için 48saat müddet varmış, sabaha gidersin

Benim o kadar degil arada uyuyo gene ama harbiden çılgınlar gibi oynuyo içeride dirsek yada diziyle falan ittiyo felan. Hele sola takti bu aksam annecim orda hazine yok diyorum bide misafirlikteydik ne hareketler ne hareketler
Benim bi ara çığlık attım artık dedim kızım napıyosun annenin canını çok yakıyosun. Anlık durdu durdu dinledi beni. Ama kime diyosun sonra yine devam çok yaramaz olcak çok

Kuzum eve geldm smdi sabah gidicem hareketlenince geri icim rahatladi biraz daha.. Blmiyorum kotu mu ettim ama cok kotu oldum orda[/QUOTE]
Devlet acillerinde olabiliyor malesef vicdansiz bunlar.. sabah istersen yine git takip et bakalim akinti durumunu

Çarşıya çıkmak değil evde bile yat dinlen böyle bir durum varsa canım benim. İnşallah atlatacak annesi ne kaldı bak

Ben 38+5im daha dönmedi makat gelişli benimkide pazartesi doğum insaAllah.
InsaAllah döner canim hayırlısı ne ise o olsun

kızlar cok sağolun dualarınız için çok şükür iyiyiz heryerim titreyerek girdim doğuma cok degisik duyguymus sesini duyduğum an yetti bana ayaklandım ağrım çok yok sadece vücut odem yapıyor gaz çıkarmam lazım. bana benziyor gibi oglum :) allah hepinize kurtulmayı nasip etsin herşey hastaneye girene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…