Rabbim hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin çok şükür canım merak etmiştim seni..hos gelmiş paşa dünyaya.kızlar cok sağolun dualarınız için çok şükür iyiyiz heryerim titreyerek girdim doğuma cok degisik duyguymus sesini duyduğum an yetti bana ayaklandım ağrım çok yok sadece vücut odem yapıyor gaz çıkarmam lazım. bana benziyor gibi oglum :) allah hepinize kurtulmayı nasip etsin herşey hastaneye girene kadar
Sancı çıktı canım. Önceki gün 3 saatlik yoldan geldim onunla ilgili olabilir mi dedim, olabilir dedi . Bakalım perşembe günki nst de ne çıkacak.
Ben araştırdım csnım hiç bir tehlikesi olmadığını yazıyorlar. Pazartesi sabahtan randevumuz var zaten inşallah bişeycik yoktur
BNasil yani genetik mi canim . doktor bana kac kilo doğduğu mu fln sordu bnm boyumu fln minyon bi yaoim var zaten cok iri bi bebek bekleyemeyiz dedi ama 36 haftaya kdr beklerse iyi dedi 36 da alcaklar. Sizindemi karin cevresi geri
Ohh çok şükür hamdolsun canım akşam bendede kasılmalar sancılar çok oldu nefesim kesildi acile gittik açılma varmı diye ebe alttan muayene etti ben de korkudan ne ağrı ne sancı kaldı çok şükür açılma yokmuş nstde de birşey çıkmadı kuzum çok hareketsizdi çikolata yedirdiler uzun süre hastanede yattım sonra 2.ye nstye bağladılar ara ara sancım vardı ama düzenli değildi bebeğin yerleşmesi esnasında olan sancı bunlar dedi biraz enfeksiyon varmış bide aç kalma uzun süre ayakta durma dediKızlar ben geldim
Yanlış alarmmış, daha doğrusu sancılar düzenliymiş ama Doğum başlaması belirtisi yokmuş henüz, kızın orada keyfi yerinde duruyordu, eller ağızda herzamanki gibi bize bakmadı
Kızım kanala girmeye çalıştığı için yerleşme kasılmaları yaşıyormuşum ayrıca istirahat verdi, bu ara çok geziyordum daha Kocacık beni evden dışarı çıkarmaz bayrama kadar, Dr.um da izine çıktı, sözleştiler bakalım bayram sonunu bekleyecek mi bu kuzu
Bu arada çatı muayenesi de oldum, nefes egzersizleri eğitimi nasıl işe yaramış valla çok rahattı, yaptıracak olan arkadaşlar hiççç gözünüz korkmasın
Geçen hafta gelişimi haftayla uyumlu çıkmıştı, bu hafta dr.u bile şaşırttı benim kızım, 3489gr olmuş, diyet önerdi yeniden, ama zaten iştahsızlık var sıcaklardan,
Bizden haberler böyle, düşünen dua eden herkese çok teşekkür ediyoruz
Hadi gözün aydin .. Bir bebis daha annesine kavustu cok sükür .. Allah anali babali büyütsün..kızlar cok sağolun dualarınız için çok şükür iyiyiz heryerim titreyerek girdim doğuma cok degisik duyguymus sesini duyduğum an yetti bana ayaklandım ağrım çok yok sadece vücut odem yapıyor gaz çıkarmam lazım. bana benziyor gibi oglum :) allah hepinize kurtulmayı nasip etsin herşey hastaneye girene kadar
Heya sorma şimdiden içerdeyken bizi tiye alıyolar gibime geliyoAyni bizimki iste durup dinliyolar bide
Canım benim gözün aydınkızlar cok sağolun dualarınız için çok şükür iyiyiz heryerim titreyerek girdim doğuma cok degisik duyguymus sesini duyduğum an yetti bana ayaklandım ağrım çok yok sadece vücut odem yapıyor gaz çıkarmam lazım. bana benziyor gibi oglum :) allah hepinize kurtulmayı nasip etsin herşey hastaneye girene kadar
Estağfurullah ne demek tatlım helal olsun. Burda bildiklerimizi paylaşıyoruz birbirimizle destek oluyoruzCok sevindm o zaman balim hakkini helal et telaşlandirdiysam seni oyle kalmis aklimda
Sanada çok geçmiş olsun canım benim. Şimdi daha iyisindie umarım. Gece benimde çok sancım vardı direndim gitmedim acile. Biran evvel yarın sabah olsada kontrolümüze gitsekOhh çok şükür hamdolsun canım akşam bendede kasılmalar sancılar çok oldu nefesim kesildi acile gittik açılma varmı diye ebe alttan muayene etti ben de korkudan ne ağrı ne sancı kaldı çok şükür açılma yokmuş nstde de birşey çıkmadı kuzum çok hareketsizdi çikolata yedirdiler uzun süre hastanede yattım sonra 2.ye nstye bağladılar ara ara sancım vardı ama düzenli değildi bebeğin yerleşmesi esnasında olan sancı bunlar dedi biraz enfeksiyon varmış bide aç kalma uzun süre ayakta durma dedi
Bu canım
Ya psikolojim yerle bir yaa valla kizimi gormeden olecekmiyim diye dusunmeye basladim bugun kacinci bu deprem
Sabah depremle uyandik aksam deprem bir kere oldu bitti derken yine ustune oldu korkuyorum ne olacak boyle..
Kizim dogunca ne yapacagim el kadar bebegi nereye goturecegim hadi simdi tekim kaciyorum.
Iyi geceler kızlar.. Yine ağlaya ağlaya uyuyacagim. Şakayla karışık "gidin ben dogar büyütür haber veririm gelirsiniz" dedim. Ne kadarvar doguma diye sordu. Denizli plakasi dedim. O sira düğüne aldigi kiyafeti giyemeyecekmis de yok degistirirmis de... Sıkıldıl yaa! Esime ailemden sıkıldım dedim yaa. Keske gelmeselerdi dedim. Alinganim evet. Ama siz olsaniz da alinmaz misiniz? Abartiyorum farkindayim ama insanin anasi kardesi boyle yapina koyuyor yaa
kızlar cok sağolun dualarınız için çok şükür iyiyiz heryerim titreyerek girdim doğuma cok degisik duyguymus sesini duyduğum an yetti bana ayaklandım ağrım çok yok sadece vücut odem yapıyor gaz çıkarmam lazım. bana benziyor gibi oglum :) allah hepinize kurtulmayı nasip etsin herşey hastaneye girene kadar
Günaydın kızlar
Rüyamda yine doguruyodum çarşamba kontrolüm var güya ona gitmişim benden aşırı kan boşalınca doktorum beni doğuma alıyordu bu dogurmali rüyalar dogurduktan sonra da devam edecek mi acaba çok gerçekçi
Ohh çok şükür hamdolsun canım akşam bendede kasılmalar sancılar çok oldu nefesim kesildi acile gittik açılma varmı diye ebe alttan muayene etti ben de korkudan ne ağrı ne sancı kaldı çok şükür açılma yokmuş nstde de birşey çıkmadı kuzum çok hareketsizdi çikolata yedirdiler uzun süre hastanede yattım sonra 2.ye nstye bağladılar ara ara sancım vardı ama düzenli değildi bebeğin yerleşmesi esnasında olan sancı bunlar dedi biraz enfeksiyon varmış bide aç kalma uzun süre ayakta durma dedi
Bilinçaltı neye endişe duyuyorsan işte sezeryandan korkuyorum artık normal doğum endişelerim de var enfeksiyon bebeğe geçer mi stres olur mu kordon dolanır mı zorunlu sezeryana dönerse boşuna çekmiş olur muyum bi sürü şey kafada dönüyo doktorumla konusucam bakalım çarşamba inşallah rahatlarımDoğumdan sonra pek rüya göremiyorsun uyuyabildiğin zamanlarda baygın yattığın için, görürsen de ya bebeği bulamıyorsun bir yerde mi unuttum telaşı oluyor rüyanda ya da hala emzirdiğini ama uyuyakaldığınu sanıp sıçrayarak kalkıyorsun uykudan, bana çooook olmuştı
Tam hassas dönemlerine denk geldi canım, iyi düşün iyi olsun Allahım tekrar yaşatmasınGünaydın Herkese..
Dün geceki psikolojimle sabah ayni degil Allahtan biraz daha kendime gelmiş durumdayim ..
Umarim depremler annemler burdayken son bulur..
kızlar cok sağolun dualarınız için çok şükür iyiyiz heryerim titreyerek girdim doğuma cok degisik duyguymus sesini duyduğum an yetti bana ayaklandım ağrım çok yok sadece vücut odem yapıyor gaz çıkarmam lazım. bana benziyor gibi oglum :) allah hepinize kurtulmayı nasip etsin herşey hastaneye girene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?