2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin çok şükür canım merak etmiştim seni..hos gelmiş paşa dünyaya.

Öneriyorsun di mi spinali

Sancı çıktı canım. Önceki gün 3 saatlik yoldan geldim onunla ilgili olabilir mi dedim, olabilir dedi . Bakalım perşembe günki nst de ne çıkacak.

Haftamız aynı bende de çıktı sancı da doktor böyle demedi ondan ilgilendim :) erken gelecek diye ödüm kopuyo benim de.. Sancılar düzenliydi bi seferinde sonrakinde değildi genelde düzenliyi önemsiyolar..

Cok sevindm o zaman balim hakkini helal et telaşlandirdiysam seni oyle kalmis aklimda
Ben araştırdım csnım hiç bir tehlikesi olmadığını yazıyorlar. Pazartesi sabahtan randevumuz var zaten inşallah bişeycik yoktur

Nasil yani genetik mi canim . doktor bana kac kilo doğduğu mu fln sordu bnm boyumu fln minyon bi yaoim var zaten cok iri bi bebek bekleyemeyiz dedi ama 36 haftaya kdr beklerse iyi dedi 36 da alcaklar. Sizindemi karin cevresi geri
B
Canim, benim bebegiminde karın çevresi 2 hafta geri.. ilk başta Ann bebek arasındaki beslenme kordonundan kaynaklı problem olabileceğini düşünduler. Perinatolog kontrol etti bebek sağlıklı kilo alıyor ama geriden geliyor. Genetik olduğunu söylediler. Çünkü bende çok dusuk bir kilo da doğmuşum. Annem yikamakta bile zorlandığını söylerdi hep .. sadece haftasıyla uyumlu FL değeri .. uzun ince bir kız olacak . Doktor her hafta görüyor beni çok şükür gerilik ilerlemiyor. Kilosu da her hafta artan bir şekilde degisiklik gösteriyor. 200 250 gram kadar. .

Ohh çok şükür hamdolsun canım akşam bendede kasılmalar sancılar çok oldu nefesim kesildi acile gittik açılma varmı diye ebe alttan muayene etti ben de korkudan ne ağrı ne sancı kaldı çok şükür açılma yokmuş nstde de birşey çıkmadı kuzum çok hareketsizdi çikolata yedirdiler uzun süre hastanede yattım sonra 2.ye nstye bağladılar ara ara sancım vardı ama düzenli değildi bebeğin yerleşmesi esnasında olan sancı bunlar dedi biraz enfeksiyon varmış bide aç kalma uzun süre ayakta durma dedi

Hadi gözün aydin .. Bir bebis daha annesine kavustu cok sükür .. Allah anali babali büyütsün..

Canım benim gözün aydın Rabbim sizinle büyümesini, hayırlı evlat olmasını nasip etsin

Sanada çok geçmiş olsun canım benim. Şimdi daha iyisindie umarım. Gece benimde çok sancım vardı direndim gitmedim acile. Biran evvel yarın sabah olsada kontrolümüze gitsek

Bende bunu kullanıyorum çok etkili gerçekten.. ilktede kullandım. Hatta bunda doktor vermedi bunu magnorm verdi alerji yaptı. Dedim ben bunu kullanacağım sen bilirsin alerji yapmıyorsa kullan dedi. Ama çok işe yarıyor. Tadını sevmesem de meyve suyuyla içiyorum etkili gerçekten.

Canım deprem çok zor bilirim. Küçüklüğümden beri yaşarım. Burada sık olur. Hatta en son uyurken yakalandık oğlunda vardı. Depremde yapman gereken büyük cüssesi olan kalıbı geniş olan yere geçip dizlerin üstüne oturup ellerini ense kısmında ama başa koyup eğmen kucağıma ufaklığı da alıp yapmıştım öyle. Hayat üçgeni oluşturacaksın. Asla merdivene asansöre kirişlere gitmeyeceksin. Başka yolu yok korunmanın geçene kadar da o şekilde durman gerek. Çok zor gerçekten deprem geçmiş olsun. Bebeğimi nasıl korurum diye düşünme korursun çünkü o iç güdü bambaşka ben 28 kilo çocuğu kucaklayıp götürdüm inşallah tez zamanda biter bu depremler..

Canım hiç tavır falan yapma.. kafalarına koymuşlarsa de ki. Siz gidin düğüne ben hastanede hasta bakıcı tutarım onlar bana yardımcı olur geldiğiniz için sağolun ama düğün daha önemli de. Bak nasıl susarlar. Normal söyle bağırmadan kızmadan hatta kızmıyorum falan de. Doğuma ne kadar var kimse bilemez. Geçen kuzenim kontrole gitti ödemi böbreklerine geçince acil doğurdu. Annesi falan burdaydı koştur koştur gittiler maraşa. İlk torun onların. İlk veya son fark etmez zaten içleri istemiyorsa seni boşuna strese sokmasınlar.

Ayy canım benim.. evet o an çok güzel gerçekten.. Allah anne olmak isteyen herkese tattırsın inşallah. Gaz çıkarman için elinden geldiğince kalk yürü canım iyi geliyor..

Günaydın kızlar
Rüyamda yine doguruyodum çarşamba kontrolüm var güya ona gitmişim benden aşırı kan boşalınca doktorum beni doğuma alıyordu bu dogurmali rüyalar dogurduktan sonra da devam edecek mi acaba çok gerçekçi

Doğumdan sonra pek rüya göremiyorsun uyuyabildiğin zamanlarda baygın yattığın için, görürsen de ya bebeği bulamıyorsun bir yerde mi unuttum telaşı oluyor rüyanda ya da hala emzirdiğini ama uyuyakaldığınu sanıp sıçrayarak kalkıyorsun uykudan, bana çooook olmuştı

Ayy iyi MaşAllah birşey çıkmamış, siz küçüksünüz daha bekleyin Arada korkutmak lazım vardı vücudu demek, düzenli değilse sancı çok önemsemiyorlar ama yatıp dinlenme olayı evde öteki çocuk varken biraz zor, havalarda ısındı her gün park istiyor kuzular, parklarda doğuracam

Bilinçaltı neye endişe duyuyorsan işte sezeryandan korkuyorum artık normal doğum endişelerim de var enfeksiyon bebeğe geçer mi stres olur mu kordon dolanır mı zorunlu sezeryana dönerse boşuna çekmiş olur muyum bi sürü şey kafada dönüyo doktorumla konusucam bakalım çarşamba inşallah rahatlarım

Sezeryandan sonra ödem oluyor canım normal bir kaç güne inmeye başlayacak sık sık idrara çıkarak, bol yürümeye çalış bağırsaklar düzene girdikçe kolay gaz çıkaracaksın, sağ Salim kavuştunuz ya gerisi teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…