Canim insallah zamanini bekler ama hic strest yapma ciger gelistirici igne yaparlar..Kızlar ben 34 haftalik gebeyim dün kanamam geldi doktora gittik nişan olduğunu söyledi hafif sanci oluyo snra kayboluyor ya erken daha 3 hafta daha dursa keşke çigerler bu hafta gelişmiş oluuormu
Tadı gerçekten kötü en son ağızda zeytinyağı içmişsin gibi tat bırakıyor. Bende magnorm magvital hepsini kullandım ama buna başladıktan sonra rahat ettim ciddenBende bunu kullanıyorum çok etkili gerçekten.. ilktede kullandım. Hatta bunda doktor vermedi bunu magnorm verdi alerji yaptı. Dedim ben bunu kullanacağım sen bilirsin alerji yapmıyorsa kullan dedi. Ama çok işe yarıyor. Tadını sevmesem de meyve suyuyla içiyorum etkili gerçekten.
Canım deprem çok zor bilirim. Küçüklüğümden beri yaşarım. Burada sık olur. Hatta en son uyurken yakalandık oğlunda vardı. Depremde yapman gereken büyük cüssesi olan kalıbı geniş olan yere geçip dizlerin üstüne oturup ellerini ense kısmında ama başa koyup eğmen kucağıma ufaklığı da alıp yapmıştım öyle. Hayat üçgeni oluşturacaksın. Asla merdivene asansöre kirişlere gitmeyeceksin. Başka yolu yok korunmanıngeçene kadar da o şekilde durman gerek. Çok zor gerçekten deprem geçmiş olsun. Bebeğimi nasıl korurum diye düşünme korursun çünkü o iç güdü bambaşka ben 28 kilo çocuğu kucaklayıp götürdüm inşallah tez zamanda biter bu depremler..
Yahu birkere de ben göreyim şöyle rüya :)) ben varsa yoksa kocamın beni aldattığını ya da terkettiğini görüyorumGünaydın kızlar
Rüyamda yine doguruyodum çarşamba kontrolüm var güya ona gitmişim benden aşırı kan boşalınca doktorum beni doğuma alıyordu bu dogurmali rüyalar dogurduktan sonra da devam edecek mi acaba çok gerçekçi
Canım neden bu kadar kuruyosun kfanda yapma böyle yawrunda stres olur. Streste erken doğuma neden olurBilinçaltı neye endişe duyuyorsan işte sezeryandan korkuyorum artık normal doğum endişelerim de var enfeksiyon bebeğe geçer mi stres olur mu kordon dolanır mı zorunlu sezeryana dönerse boşuna çekmiş olur muyum bi sürü şey kafada dönüyo doktorumla konusucam bakalım çarşamba inşallah rahatlarım
Oh ne güzel cesaret verdin. Doğum ne zaman peki normali bekliyordun canım?çatı muayenesi oldum. 10sn falan sürdü. hiç canımda acımadı üstelik. normal doğum düşünüp yaptıracak olan hatunlar korkmayın emi? :)
Dün yapıldı 2 doz canm birde kasılma giderici hap verildi 2 tane ama nisan gelmeye devam ediyor korkuyorum hiç bi bilgim yokCanim insallah zamanini bekler ama hic strest yapma ciger gelistirici igne yaparlar..
Sen bol bol.dinlen dikkat et kendine
Aslında öyle cok dusundugum yok ama dururken aklıma geliyo Allah kurtarsın dedikleri çok doğru valla bi alsak kucağımızaCanım neden bu kadar kuruyosun kfanda yapma böyle yawrunda stres olur. Streste erken doğuma neden olur
Sakin olmaya çalış annesi çok az kaldı. Kucağımızda olacaklar. Son zamanlrın tadını çıkaralım cidden iyi mesajlar gönderelim evreneAslında öyle cok dusundugum yok ama dururken aklıma geliyo Allah kurtarsın dedikleri çok doğru valla bi alsak kucağımıza
Canım benim günaydın. Kıyamam sanaya bak bir aydan geri düştün bişeycik kalmadı. Ben hıçkırıklarla uyandığımı biliyorum. Dün gece sahurda söyledim böyle böyle diye sonra kasılmam tuttu ağlayıp sızlanınca çok üzüldüGünaydın minnoşlar dün az daha bayılıyordum ağrıdan bu kist beni mahvediyorkorkuyorum patlayacak falan anam Nasıl dayanırım acısına . Hayırlısıyla bi günüm gelseydi kazasız belasız .. Bu rüya olayı bende de oluyor bazen kalkıp eşime vurmaya başlıyorum diyo yine ne gördün uykunda Adam delirecek benim yüzümden
Doğru diyosun canım az kaldı şurda hepsi geçip gidecek ne bulantilar ağrılar geçti gitti sonuna geldik artıkSakin olmaya çalış annesi çok az kaldı. Kucağımızda olacaklar. Son zamanlrın tadını çıkaralım cidden iyi mesajlar gönderelim evrene
Öyle tabi yahu neler neler yaşadık. 280günü deviriyoruz. İyi savaşçılarız biz doğumda neymiş diye düşünDoğru diyosun canım az kaldı şurda hepsi geçip gidecek ne bulantilar ağrılar geçti gitti sonuna geldik artık
Tadı gerçekten kötü en son ağızda zeytinyağı içmişsin gibi tat bırakıyor. Bende magnorm magvital hepsini kullandım ama buna başladıktan sonra rahat ettim cidden
Aynen valla gün sayıyorumCanım benim günaydın. Kıyamam sanaya bak bir aydan geri düştün bişeycik kalmadı. Ben hıçkırıklarla uyandığımı biliyorum. Dün gece sahurda söyledim böyle böyle diye sonra kasılmam tuttu ağlayıp sızlanınca çok üzüldü
Sağol canım şimdi iyiyim sıkıntı yok akşam da kocam yüzünden oldu dün tüm gün süpürge açmasını istedim yapmadı akşamda yemek yapmak istedi bende bulduğun abuk sabuk baharatları içine doldurma deyince ne itirdi ne bitirdi sürekli tartıştık bende o öfkeyle kendimi işe vurdum temizlik yaptım yemek yaptım falan daha o anda sancılar başladı geceye kadar sabrettim hala umrunda değildi ben beni götür deyince götürdü dönüşte de demez mi kocana iyi davranmayıp bide özür dilemezsen böyle olur akıllandınmı dedi ben iyice çıldırdım bu adam beni doğutturacakSanada çok geçmiş olsun canım benim. Şimdi daha iyisindie umarım. Gece benimde çok sancım vardı direndim gitmedim acile. Biran evvel yarın sabah olsada kontrolümüze gitsek
Bende meyve suyu içemiyorum gebelikteValla ben meyve suyu ile tadı bastırıyorum yoksa midem hop ediyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?