2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben 34 haftalik gebeyim dün kanamam geldi doktora gittik nişan olduğunu söyledi hafif sanci oluyo snra kayboluyor ya erken daha 3 hafta daha dursa keşke çigerler bu hafta gelişmiş oluuormu

Kızlar ben 34 haftalik gebeyim dün kanamam geldi doktora gittik nişan olduğunu söyledi hafif sanci oluyo snra kayboluyor ya erken daha 3 hafta daha dursa keşke çigerler bu hafta gelişmiş oluuormu
Canim insallah zamanini bekler ama hic strest yapma ciger gelistirici igne yaparlar..
Sen bol bol.dinlen dikkat et kendine

Tadı gerçekten kötü en son ağızda zeytinyağı içmişsin gibi tat bırakıyor. Bende magnorm magvital hepsini kullandım ama buna başladıktan sonra rahat ettim cidden

Yahu birkere de ben göreyim şöyle rüya :)) ben varsa yoksa kocamın beni aldattığını ya da terkettiğini görüyorum

Canım neden bu kadar kuruyosun kfanda yapma böyle yawrunda stres olur. Streste erken doğuma neden olur

Canim insallah zamanini bekler ama hic strest yapma ciger gelistirici igne yaparlar..
Sen bol bol.dinlen dikkat et kendine
Dün yapıldı 2 doz canm birde kasılma giderici hap verildi 2 tane ama nisan gelmeye devam ediyor korkuyorum hiç bi bilgim yok

Canım neden bu kadar kuruyosun kfanda yapma böyle yawrunda stres olur. Streste erken doğuma neden olur
Aslında öyle cok dusundugum yok ama dururken aklıma geliyo Allah kurtarsın dedikleri çok doğru valla bi alsak kucağımıza

Günaydın minnoşlar dün az daha bayılıyordum ağrıdan bu kist beni mahvediyor korkuyorum patlayacak falan anam Nasıl dayanırım acısına . Hayırlısıyla bi günüm gelseydi kazasız belasız .. Bu rüya olayı bende de oluyor bazen kalkıp eşime vurmaya başlıyorum diyo yine ne gördün uykunda Adam delirecek benim yüzümden

Aslında öyle cok dusundugum yok ama dururken aklıma geliyo Allah kurtarsın dedikleri çok doğru valla bi alsak kucağımıza
Sakin olmaya çalış annesi çok az kaldı. Kucağımızda olacaklar. Son zamanlrın tadını çıkaralım cidden iyi mesajlar gönderelim evrene

Canım benim günaydın. Kıyamam sanaya bak bir aydan geri düştün bişeycik kalmadı. Ben hıçkırıklarla uyandığımı biliyorum. Dün gece sahurda söyledim böyle böyle diye sonra kasılmam tuttu ağlayıp sızlanınca çok üzüldü

Sakin olmaya çalış annesi çok az kaldı. Kucağımızda olacaklar. Son zamanlrın tadını çıkaralım cidden iyi mesajlar gönderelim evrene
Doğru diyosun canım az kaldı şurda hepsi geçip gidecek ne bulantilar ağrılar geçti gitti sonuna geldik artık

Tadı gerçekten kötü en son ağızda zeytinyağı içmişsin gibi tat bırakıyor. Bende magnorm magvital hepsini kullandım ama buna başladıktan sonra rahat ettim cidden

Valla ben meyve suyu ile tadı bastırıyorum yoksa midem hop ediyor:)

Aynen valla gün sayıyorum birden bağırdım akşam oğlumda korktu 2,5 yaşında anneşiim yoooldu diyor ağzını yediğim . Allahım büyüktür hepimiz hayırlısı ile kurtulucaz inşallah. Hamilelikte eşimiz tarafından aldatıldıgımızı fln görmem tamamen hormonal birşeymiş. Psikolog bi arkadaşım var çok yakın onla da irtibattayım sürekli bana Dedi eşini çok sevdiğinden bu tür Rüyalar görülmesi çok doğal, anam gel gelelim uyanana kadar ömrümden ömür gidiyor :)

Sanada çok geçmiş olsun canım benim. Şimdi daha iyisindie umarım. Gece benimde çok sancım vardı direndim gitmedim acile. Biran evvel yarın sabah olsada kontrolümüze gitsek
Sağol canım şimdi iyiyim sıkıntı yok akşam da kocam yüzünden oldu dün tüm gün süpürge açmasını istedim yapmadı akşamda yemek yapmak istedi bende bulduğun abuk sabuk baharatları içine doldurma deyince ne itirdi ne bitirdi sürekli tartıştık bende o öfkeyle kendimi işe vurdum temizlik yaptım yemek yaptım falan daha o anda sancılar başladı geceye kadar sabrettim hala umrunda değildi ben beni götür deyince götürdü dönüşte de demez mi kocana iyi davranmayıp bide özür dilemezsen böyle olur akıllandınmı dedi ben iyice çıldırdım bu adam beni doğutturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…